évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Végre valaki lehordott

2010.04.22. 20:27 | béla lászló | Szólj hozzá!

A radaron a következő kommentet találtam:

Ez úgy ahogy van, igazságmorzsákból összetákolt, nagy adag csúsztatással és nem kevés hazugsággal kevert tákolmány, nagyon professzionális munka.

Az igazságok benne azok teljesen semlegesek és vállalhatók, csak azért szerepelnek, hogy ezzel támasszák alá a hazug részleteket. Minden vádat már többször, több helyen cáfoltak, de ezeket újra és újra összegereblyézik, rá se rántva a cáfolatokra.

Mi a probléma Schiffer és Szabó Tímea életrajzával? Ez a vád, hogy valaki az emberek szabadságjogáért harcolt? Nevetséges. Szánalmas. Sírnivaló.

Kedves  Hozzászóló!

 Szívből köszönöm a véleményedet, és ezt egészen komolyan mondom és gondolom.

Egyáltalán nem fontos velem egyetérteni. Ezt a blogot sem azért írom, hogy egyetértőket keressek. Mindössze azért, hogy amit én látok, megmutassam másoknak is, hátha ők nem vették észre.

Ki hogyan dönt a neki feltett kérdésekben, az mindenkinek legbelső lelkiismereti ügye. Ha kérek, az egyetértőktől valamit, azt, az ő előzetes egyetértésük feltételezésével kérem, teljesítését, sem el nem várom, sem attól az emberek, és a Hazám iránti szeretetem nem változik.

Sajnos, nem vagyok kifejezetten informatikus, így ezeknek a rendszereknek/prognamoknak a kezelése nekem nem minden szinten egyszerű.

Ezt a hozzászólást is csak bemásolva tudtam kitenni.

Az sem derült ki a számomra, melyik írásommal kapcsolatosan mondod azt, amit.

Sem Schiffer urat, sem Szabó Tímeát, soha név szerint meg nem említettem.

Általában személyeket nem szoktam sem említeni, sem bírálni. Ha valami negatívumról írok, az mindig, csak emberi megnyilvánulás, amit helytelennek látok.

Mindezek előrebocsátásával szívből köszönöm a véleményedet, és köszönöm, hogy megtiszteltél figyelmeddel.

üdvözlettel : Béla László

Utóirat:

Egy kis nyomozást folytattam a korábbi anyagokban, és arra a következtetésre jutottam,  hogy reakciódat valószínűleg-

 

- az állam, mint munkaadó, kötelezi a nevelésben dolgozó közalkalmazottakat, hogy a rájuk bízott gyermekekből minél több homoszexuálist neveljenek. EGY  MAGYAR ÁLLAMI  INTÉZMÉNYBEN  , A   NEMZET  JÖVŐJÉT JELENTŐ  GYERMEKEKBŐL.

És az ilyen, még vezetőnek, és tanárnak érzi magát?...

 

ez a szövegrész válthatta ki. A félreértés tisztázása érdekében elmondom, hogy ez a kifogás bennem, egyetlen ember magatartásával és önkritikájával szemben fogalmazódott meg. Ilyen rendelkezést, legjobb tudomásom szerint, kiadni, vagy legalább is engedélyezni, annak az egyetlen embernek joga, akire az adott kormány az oktatási feladatokat bízta. Ez az ember, ma nem szégyenli jelöltetni magát ... színben, és még támogatói is vannak. Éljenek a homok! válasszák vezérüknek Dr ... akit ők támogatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr101943543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása