évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Emberi jogok, a mai Magyarországon?

2010.04.23. 10:33 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Ha vannak is, erőteljesen megkérdőjelezettek.

 

Az országot ellehetetleníteni, a Magyarságot eltűntetni, a nemzettudatot teljesen felszámolni szándékozó törekvések, a mai Magyarországon, sajnos állami szintre emelkedtek.

    A magyarságtudat, a nemzethez tartozás, személyiséget erősítő, lelki stabilitást adó hatása, tagadhatatlan. Éppen ezért követtek el a regnáló hatalmak, az elmúlt 60, de különösen az elmúlt 20 évben mindent, ennek felszámolására.

   A Nemzet, érezvén ennek súlyos hiányát, szinte egy emberként támogatta, a nemzettudat fenntartására irányuló kezdeményezéseket.

   Így jöhetett létre a Magyar Gárda Egyesület.

Elképesztően széleskörű támogatását látva, a hatalom, a „rángató idegsokk” Virág elvtársra jellemző állapotába került.  Epilepsziás rohamként is értékelhető jogi vitustáncot járva, a gyülekezési törvénnyel szembefordulva, betiltotta a Magyar Gárda Egyesületet.

  Ezt, sem a Magyar Nemzet polgárainak jelentős része, sem az egyesület alapítói nem fogadták el, ezért egyfajta polgári engedetlenségképpen, létrehozták a Magyar Gárda Mozgalmat, amit már ilyen jogi vitustánccal sem lehet betiltani.

  Erre született az a szégyenletes válasz, miszerint a fekete nadrág, fehér inggel, és fekete mellénnyel és cipővel történő viselése, Magyarországon törvénybe ütközik.

   Ez az elképesztés, a mai napig egyedülálló a civilizált világban.

Ha ugyanez a hatalom, a lopást nyilvánította volna hivatalból üldözendőnek, kérdés, ki lenne ma szabad, és ki nem.

   Itt tartunk ma.

Leendő, sokunkat nagy reményekre feljogosító új kormányunk első embere, a Nemzet jelentős részének támogatását élvező csoportosulásnak, „két pofont, és hazazavarást” helyezett kilátásba.

Sokunkban vetődik fel a kérdés, tényleg szembe megy e egy ilyen erős akarattal, hátat fordít e, az őt hatalomba juttató nemzet egységtudatának, vagy ez, csak egy kampányfogás volt a részéről?

  Csak remélhetjük, hogy az utóbbi.

Elképzelhetetlennek tartanám, hogy a továbbiakban betiltanák a Reformátusok, és magyar érzelműek Bocskai ruháját, a nemzeti kokárdát, esetleg a Magyar Himnuszt, a Szózatot, vagy az Internacionálét.

Minden embernek alapvető joga, erőszakmentesen kifejezni saját álláspontját. Joga ezt kifejezni öltözködésében, dalaiban, művészetében, és szavazataiban. Ezt, nem csak a foltozott Magyar Alkotmány, de az általános emberi jogok deklarációja is biztosítja.

Kíváncsian várom, a felálló új kormány álláspontját ezekben a kérdésekben.

Béla László

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr21944762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása