évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Az egyetlen sziget

2010.05.13. 11:21 | béla lászló | Szólj hozzá!

Az egyetlen sziget

 

Magyarország a világgazdaság egyetlen „szigete” lehet.

 

     Szemben a lelépő kormánypárt elhíresült miniszterelnökének állításával, Magyarország, szándéka szerint, akár szigetként is viselkedhet az emberiség elleni, globális, nyilvánvaló támadások tengerében.

   Folytatva a szimbólumot, semmi egyebet nem kell tennie, mint a „kikötőben”,

lopott áruval megrakott hajók, kifutását kell megakadályozni.

   Ez az a geopolitikai helyzet, ami több,  mint ezer éve, csípi, az emberiség ellen globális támadást folytatók szemét. Ez a helyzet akadályozza legjobban, a világdiktatúra megvalósítását. Nem létezhet olyan sziget, ami kivonhatja magát a gyarmatosításból, mert ha mégis van, az alapjában teszi lehetetlenné, az emberiség rabszolga sorba döntésének kiteljesedését. A tervezett „világkormány” megalakulását, az egyén, a csoport, a nemzet, minden jogának felszámolását.

    Visszatérve a sziget hasonlathoz, a szovjet hatalom visszaszorítása után, a kalózok, minden irányból megrohanták a szigetet. Egymással is kíméletlen harcot folytatva rabolták, és vitték el, a sziget értékeit. Most, hogy a sziget lakói megelégelték, észrevették, hogy az életük a tét, és megkezdték a látható ellenállást, a kalózhajókon rángatják a vészharangot. Vágják a köteleket a mielőbbi kifutáshoz, hogy gyorsan újakat, üreseket köthessenek ki, a helyükre.

   Az Euro nevű, már a kikötő bejáratánál várakozik. Igaz, jó néhány országot már kifosztott, de közben, léket kapott, egy görög szirten. Ennek ellenére, a szigetlakók előtt, valami robosztus megmentőként próbálják feltűntetni. Az alaphazugság, hogy akkor kötne ki a szigeten, ha a szigetlakók mindenüket felajánlják a kapitánynak, de ekkor, fedélzetére veszi, és kimenti, az összes szigetlakót. Át kell látni, hogy ez csak részben igaz. Ennek a „hajónak” a kikötése, nem hogy elérhetetlen, de a leginkább kerülendő, a sziget, és lakói számára.

     A szigetet, lakóival együtt, nem lehet elsüllyeszteni, de ha az őslakók, dőrén, önként beszállnak az Euróba, a szigetet azonnal elsüllyesztik a kalózok, ne legyen visszavonulási lehetőség.

     A magyarság, nem adja, nem adhatja olcsón, sőt egyáltalán, a bőrét.

Történelmi feladata, az emberi önzés, hazugság, erkölcstelenség, világméretű pusztításának megakadályozása. Ezt ellenségeink jól tudják, csak a magyarok vannak kevesen, akik a hazugságözön közepette, rájöttek az összefüggésekre.

     Eleink tudták ezt. Nem szabad elfelejteni, hogy az a gonosz erő, amely haszonért kivágja az őserdőket, miközben olyan helyzetet teremt, hogy az őslakosságnak egyetlen túlélési lehetősége legyen az erdőirtás, több, mint kétezer éve dolgozik a háttérben. Minden erejével pusztítja a földet, a rajta élő igaz embereket, amire egy régi, vallási esküje kötelezi. Ehhez minden segítséget megkap, az univerzum sötét erejétől. A magyarság kell, hogy gátat szabjon, a világot elöntő pusztulásnak. Erre, az ősmagyar vallásban tett esküje kötelezi. Ehhez, minden segítséget megkap, az univerzum pozitív erőitől. Sikertelen próbálkozás volt, a gonoszság felszámolására, Jézus tanítása. A gonoszság, rajta keresztül bizonyította, hogy tántoríthatatlanul pusztítani akar, és ennek érdekében, mindenre, a gyilkosságra is hajlandó.

   Ez, a jelenleg kicsúcsosodó armageddoni harc, nem most kezdődött.

A magyarság kiirtása nélkül, a terv nem működhet. Nem véletlenül történt, még Árpád vezér korában, az egyesült európai (német-római) haderő, összevont támadása, a magyarság kiirtásának félreérthetetlen parancsával. Ez akkor sem sikerült. Beszédes az a támogatás, a magyarság oldalán, a pozitív erőtől, aminek következtében, a két és félszeres túlerővel támadó ellenség, teljes haderejét, gyakorlatilag megsemmisítette, a pozsonyi csatában. Ekkor döbbent rá a gonosz erő, hogy erőszakkal nem szüntethető meg, a magyarok léte. Önmaga fel sem merte venni a harcot, ezért különböző fondorlatokkal, mindig más népek fiait tüzelte fel a magyarság ellen, de mind ez ideig eredménytelenül. Hiába a világháborúk, a belső gyilkos forradalmak, az azt követő súlyos pogromok, a magyarság létezik. Hogy az ellenállás magját megtörje, Jézus legyilkolásából előnyt kovácsolva, létrehozott egy új vallást, amit erőszakkal, keresztes háborúkkal, inkvizíciókkal, és egyéb „nemes” eszközökkel, elterjesztett az egész világon. Ma, a vallásszabadságot hirdetve, új pogánynak bélyegzi azt, aki Istenbe vetett töretlen hitét, nem ennek a vallásnak a liturgiáján belül akarja megélni, hanem éppen az ős magyar vallás értékeit tartja fontosnak.

    Bélyegzi, mondom, és nem véletlenül. A pogány kifejezést ők alkották meg.

Megalkották pedig, azzal a céllal, hogy valami gonosz szándékkal ruházzanak fel embereket, akik akadályozzák terveiket. Ez adott volna felhatalmazást, Koppány felnégyelésére, ha a magyarság rá nem döbben, hogy ez, és az óta is, minden ilyen gyilkosság, a sötét hatalom térnyerésének eszköze.  Az volt a középkorban, a később, mesterségesen kirobbantott forradalmakban, a Doberdónál, és a Don kanyarban. Nincs lényeges különbség.

   A magyarság rájött, és egyre inkább rájön, hogyan harcol ellene a pusztító.

Istentől elrendelt őshazája, a Kárpátmedence, Szűzmária oltalma, a túlélés szigetévé teszi a magyarságot. A gonoszság, rákos daganatként terjed a világban. Bár tudja, hogy burjánzása folytán, végkifejletben, a gazdaszervezet, a föld emberisége is elpusztul, ezzel mit sem törődve, burjánzani akar, amíg lehet.

    Végső fokon, neki kell a világbékét megteremteni, mert a gazdaszervezet pusztulásával, ő is menthetetlenül elpusztul. Ez egyszerű ténynek kell eljutni, a gonoszság tudatáig. Ennek megvalósítása, a magyarság elrendelt feladata.

Nekünk kell megmutatnunk, hogy a szeretet talaján, új élet fakad a pusztítást követően is. Most ezért küzdünk, és ezt minél egységesebben tesszük, annál előbb jutunk a végére.

    Végére a gyűlölködésnek, a háborúknak, az ármánykodásnak, és az uralkodásnak. Minden ember egyformának születik, és egyformán hal meg.

Csak az a döntő, hogy mit tesz a két esemény között.

A Magyaroknak, a szeretet útja van kijelölve, járjunk tehát ezen, és Isten is megsegít.

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr911999505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása