évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Kérdések és kérdések

2010.05.16. 17:57 | béla lászló | Szólj hozzá!

Kérdések és kérdések

 

Amire minden magyarnak jó lenne tudni a választ

 

Tudja e Ön, hogy

 

-         a magyarságot, több tízezer éves történelme során, többször megpróbálták, a ma egekbe emelt holokausztot meghaladó módon kiirtani?

-         Boszniában, (a történelmi Magyarország területén) húszezer évnél idősebb piramisok rendszere áll, és ezekben, szkíta-hun-székely-magyar rovással rögzített információk állnak kőbe vésve?

-         az ősmagyarok, magasabb civilizációtól, aranylemezekbe vésve, jelentős többlettudást kaptak, felhasználásra és szigorú megőrzésre?

-         ezeket az aranylemezeket egy elrabolt, és az elrablás során meghalt magyar gyermek, visszaszolgáltatásának hamis ígéretével zsarolták ki a magyaroktól?

-         ennek a kiszolgáltatásnak, az aranylemezek átadásának okán, sújtja a magyarságot a széthúzás turáni átka?

-         ennek a széthúzásnak révén sikerült először, a magyarságra idegen befolyást érvényesíteni, egymás között éledő belső ellentéteket generálni?

-         ezt, az ellenszegülés miatti átkot, a felsőbb hatalom, a közelmúltban levette a nemzetről?

-         a magyar államiság, hadsereg, közigazgatás és háttéripar, jóval Szent István, sőt, az állított „honfoglalás” előtt már létezett?

-         a Magyar Szent Korona, három korábbi korona összességéből áll?

-         ez a korona, megfelelő fejre téve, hatalmas mennyiségű, magasabb szinten álló információt szolgáltat ékkövei segítségével.

Ezek fontos, meghatározó kérdések, melyekre a valós választ, minden magyarnak jó lenne ismerni. Sajnos, hiányos, vagy szándékoltan valótlan történelemoktatásunk, ezt maximálisan akadályozza. Nekünk, magyar szülőknek, a nemzettel szembeni súlyos felelősségünk, hogy ezekre a kérdésekre a valós választ megismerjük, gyermekeinkben tudatosítsuk. Még olyan áron is, hogy felvilágosítsuk őket, iskolai vizsgáikon, nem a valóságról, hanem az oktatott anyagról kell számot adniuk. Sajnos értékelésük, a mai magyarellenes oktatási rendszerben, ezt teszi szükségessé.

   Ez a helyzet, súlyosan rontja a pedagógusok, és a fiatalság közötti bizalmi viszonyt, ezért későbbi, de sürgős feladat, annak az oktatási rendszernek a megváltoztatása, ami tantervekkel, központilag előírt hamis tananyaggal köti meg, a pedagógusok kezét, ezzel kizárva, a valós, történeti, régészeti tényeken alapuló oktatást.

Az itt fellelhető kérdésekre, a hiteles valódi válaszok, vagy azokra való utalás, jobbára az interneten is megtalálható, de bizonyosan megvan, a magyar őstörténet kutatók pártatlan munkáiban. Sokan vannak. Neveket azért nem írok, mert sem minősíteni, sem megbántani, egyet sem szeretnék, inkább megköszönöm áldozatos munkájukat.

 

Egy,  a sok kiváló közül:

 

 http://www.magyarmegmaradas.eoldal.hu/cikkek/dr-nagy-sandor-a-magyar-nep-kialakulasanak-tortenete/4401

 

Béla László

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr712007728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása