évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Levelezés egy barátommal

2010.05.23. 12:50 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Első levél nekem.

 

Tessék, butítsd magad:

 

http://egymagyar.blogspot.com/2010/03/vilagszenzacio-latott-napvilagot.html

 

Válasz:

 

Köszi

 Csak azt nem tudom, mi ebben a butítás?

    A nagy hazugságok lelepleződésének idejét éljük, az ember feletti hatalom üzenetei szerint.

Ha ezt az egész ezoterikát, komplett baromságnak gondolnám, akkor épp az ilyen tárgyi konkrétumoknak, az előrejelzések szerinti megjelenése gondolkodtatna el, talán mégis igazak.

    Nem csak ilyenekről, de politikai jelentőségű, cáfolhatatlan lelepleződéséről is írnak források. olyanokról. mint a Kenedy gyilkosság, a 9/11 háttere, szervezőí és haszonélvezői, de a közelmúltban megesett Kacsinszky tragédia sem egészen tiszta még .

     Mindezek mérhetetlen politikai nyomást gyakorolnak majd, jelenleg érinthetetlen emberekre. A hazugságvárak összedőlnek, maguk alá temetve gazdáikat. Mégsem lesznek pogromok, nagy leszámolások. Ezeket elkerülendő, a vétkesek igyekeznek majd visszafordítani mindazt, amit az emberiség ellen elkövettek. Rablott hatalmuktól úgy menekülnek majd, mint aki soha sem birtokolta volna.

     Az üzenetek szerint.

Lehet ez sült baromság is, de ahogy a világ 100 évre visszapörgetett változásait összevetjük a Cion bölcseinek jegyzőkönyvével, pontról pontra azt teszik az érintettek, és olyan változásokat generálnak, ami ott írva vagyon. Lehet az is szemen szedett hazugság, a cári hatalom ősi rágalma, de ha az, miért valósul meg világszerte. Érted te ezt?

 

    A világ eddig csak nézett, de most látni is kezdett, mert valaki, rámutat a dolgokra.

Hogy ki teszi ezt, az tőled, a te eszmevilágodtól messze áll. Én meg nem tudom megfogni, és letenni az asztalodra, pedig te csak akkor kezdenél elgondolkodni a „hülyék” hiedelmein.

    Nem biztos, hogy ennyi hülye él a világban. Valószínűbb, hogy az emberiséget, páran hülyébbnek nézték/nézik, mint amilyen.

 

     Szerintem qrvára vigyázzunk magunkra mind a ketten, hogy megérhessük az elkövetkezendő három-négy évet, és utána megvitathassuk a történéseket.

 

Remélem így lesz. Üdv

 

A második levél:

Drága Barátom!

Távol álljon tőlem, hogy vitába bocsátkozzam veled, hiszen amit Te HISZEL azt józan érvekkel nem lehet megváltoztatni. Ilyen az UFO kérdés, ilyen a Magyarok Szövetségének minden ígérete a tavaly márciusi alkotmányozó országgyűlés összehívásáról, ilyen a Jobbik kormányra kerülésének jóslata, és még sok más.

 

Én csak azt mondom, hogy ha 30000éves rovásírás van, létezik, akkor ezideig - a viágon mindenhol(!) - miért az egyiptomi, a görög, a római kultúrákról lehetett csak tanulni?? Vagy már Janus Pannonius idejében is volt világméretű magyarellenes összeesküvés? A Japánok szeretik a magyarokat, Amerikában rengeteg magyar él és élt, köztük tudósok, proffesszorok. Miért van az, hogy soha senki nem mondta ki, hogy 30000éves rovásírás van a világon?! Hiszen ez világszenzáció. Ha igaz volna - és létezik magyarellenes világösszefogás - akkor sem a tudományos felfedezést hallgatnák el, hanem a magyar rovásírással való kapcsolatot homályosítanák el.

Azt sem hiszem, hogy a "világ eddig is csak nézett, de most látni is fog"... szerű kijelentések jelentenek valamit. A "világ" halad a maga útján és mindig lesznek olyanok, akik ilyen vad hiedelmeket hintenek el a világban, hiszen szólásszabadság van, tehetik. Egy Rákosi rendszerben a hamis híreszteléseket büntették.

 

De hangsúlyozom, ha neked ez jó, akkor higgy benne. Engem kissé zavar, mert ismerem a fanatizmusodat és csak annyira hiszem az állításaidat, mint amit egyszer, út közben mondtál, a választások UTÁN(!) Nem előtte! Utána, amikor az eredmények már ismertek voltak, mégis azt mondtad, hogy a Jobbik kis szerencsével kormányozhatott volna!

Tudod, ha a kormányzó párt nevét egy kalapból húznák ki, akkor beszélhetnénk szerencséről, de ha a választók döntik el, akkor ott nem helyénvaló a szerencsére hivatkozni. De ha mégis ezt tesszük, akkor is, a kis szerencse legfeljebb arra lett volna elég, hogy az MSZP-t utol érje a Jobbik. És az MSZP is igen igen távol áll most a kormányzástól, annak ellenére, hogy a Jobbik előtt végzett. De Te a fanatizmusoddal ezt valahogy nem érzékeled. Hát ezért nem vitatkozom én veled. Higgy amit akarsz de az én véleményem az, hogy ezt a rengeteg sületlenséget sületlen emberek (-sőt, az is lehet, hogy rosszindulatú emberek..) találják ki, azután elhintik a köztudatban és a magyar érzelmekre apellálva, számíthatnak arra, hogy - mint lehetséges verzió - el fog terjedni az emberek között, sőt lesznek követői, szószolói mint amilyen Te magad is vagy. De a "lehetséges verzió" csak annyira lehetséges, amennyire az UFOk jelenléte, vagy az isteni világteremtés.

Egy tárgyilagos barátod

A válasz:

Édes Öregem!

 

   A válaszod teljesen tárgyilagos, és az események tükrében korrekt is. Azt a változást, amin most a világ átmegy, és át fog menni, csak ilyen fanatikus hittel lehet megérteni, mint az enyém.

   Nincs ezzel semmi baj!

Tavaly az ep. választásokon cca. félmillió "hülye" Magyar volt az országban. Ez mostanra egymillió közelire nőtt. Nem azért, mert annyian kábítószereznek, mert azok szavazni sem mennek. Lesz@rják a politikát, az országot, meg a szomszédot is. Ők el vannak a kis narkójukkal. Ezért támogattta/ja a politika a kendermag egyesületet, a buzikat, és hasonlókat.

  Olyan magyarországot lehet bedarálni, amelyben nincsen nemzet, csak egy abereációba züllesztett csőcselék. Ilyen ma Magyarországban nincsen. Vannak öntudatos Magyarok, lazán közömbösek, és nyílt, vagy rejtett ellenségek. Hála Istennek, és a hozzám hasonló, nem kevés ébredezőknek, ezek száma nem jelentős.

    A választási eredményeket tekintve, a parlamenti matematika szerint igaz, ami kialakult, csakhogy ez a kétharmad, a Magyar választók felének a kétharmada.  Szerintem a fidesz szavazóinak nagy része, gondolkodását tekintve, nyugodtan szavazhatott volna a jobbikra is.

   Az, hogy hamis vádakkal, kipecázott egyedi esetekkel, és minden médiából áradó mocskolódással, sikerült a kevésbé tájékozódni hajlandó embereket a fidesz mellé állítani, az a csata megnyerése, amivel a "háború" nincs megnyerve.

    Értem én, hogy készpénznek veszed az iskoláinkban oktatott hamis történelmet, de ez, a tényeken mit sem változtat.

    A lényeget elhallgató politika, és az általa sugallt "valóság" képtelen a tények cáfolatára, és ezeket a tényeket, nem magyarok, hanem tőlünk független kutatók tárják fel.

   Azt még a hamis tananyagokban is megtalálod, hogy a magyaroknak, ős idők óta, van egy eredményes harcmodoruk. Ez abban áll, hogy a taktikai csapat (jobbik) felveszi a harcot az agresszorral, gyors akciókkal okoz némi vesztességet, majd az elsöprő túlerő láttán, szinte vesztességek nélkül visszavonul. A diadalittas agresszor, ekkor gyors üldözésbe kezd. Amikor már messze maguk mögött hagyták az eredeti harcteret, akkor kerül elő két oldalról a magyar főerő. A taktikai csapat is ekkor fordul vissza kemény ellenállást mutatva. Ezzel, a mégoly túlerőben lévő agresszort bekerítik. A meglepetéstől megzavarodott agresszor erejét módszeresen felmorzsolják.

      Így volt ez, már a 907-es Pozsonyi csatában is, ahol az egyesített európai (német-római) haderőt morzsolta fel egy maroknyi magyar. Ezt olyan eredményességgel tették, hogy egészen Ensburg váráig kergették, a néhány megmaradt menekülőt. Ha kétségeid támadnak, nézz utána

 http://www.putnok.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=950

vagy más, általad hitelesnek ítélt forrásokban.

    Nincs ez másképpen a politikai harcokban sem. Az elsőprően túlerőben lévő, mocskolódó kommunikációs lehetőségek láttán , a jobbik, visszavonuló helyzetbe került, de ereje nem tört meg. Ha az agresszió, eszement üldözésébe kezd, ami már feltűnni látszik, akkor itt is megvalósul, a régi magyar harcmodor elsöprő előnye. Az a Fideszes bázis, aki a nemzeti irányvonal okán szavazott a Fideszre, és ennek ellenkezőjét látja megvalósulni, lesz az egyik erő, ami hátba támadja a nemzetellenes agresszorokat. A másik az, az eddig nem mozduló 45% szavazó, aki elhitte, hogy a jobbik fasiszta, ördögtől való vérszomjas banda. Ez akkor sem volt igaz, csak sokan nem látták, így inkább, nem mentek el szavazni sem.

     Bocsi, hogy ilyen hosszan visszaéltem az időddel, csak a komplett hülyeség jogos vádjától próbáltam megszabadulni ilyen módon.

 

Kedves Olvasó!

  Ezek a szövegek, két barát között keletkeztek, akik nem mindenben értenek egyet egymással.  Ebből következően, némi kozmetikázás ellenére,  sem minden vonatkozásban felelnek meg, az általánosan civilizált stílus elvárásainak. Az előforduló „népies” kifejezésekért,  szíves elnézésüket kérem, de a gondolatmenetek, talán érdekesek lehetnek. Ezért osztottam meg Önökkel.

 

Béla László

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr902024951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása