évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Az a fenenagy összetartás

2010.06.08. 05:24 | béla lászló | Szólj hozzá!

Az a fenenagy összetartás

 

 

Gondolatok és érdekességek a „kiválasztottak” nemes összefogásáról.

 

    Sok gondolkodó ember fejében megfordult már, vajon az, az embertömeg, aki a  világ egészét próbálja, és ez idáig, nem is eredménytelenül, a saját szolgálójává tenni, mitől képes oly nyájasan, és akár önfeláldozóan támogatni saját fajtáját. 1940 év óta, szétszórva él a világban, mindenütt minden helybelivel szemben kíméletlenül erőszakos, kirekesztő, hataloméhes és visszaélő. Bárkitől bármit ellop törvénytelenül, de ha már annyira befészkelte magát egy adott nemzet testébe, hogy a törvényhozás a kezébe kerül, akkor törvényt alkot a kifosztásra. A világnak, csaknem minden részében megtalálható, és mindenhol egyformán destruál. Érdekes módon, fajtársait viszont, mindig támogatja, kerüljenek azok bárhonnan, legyenek bölcsek, vagy sötétek, vagyonosak, vagy szegények.

     Sokáig példás tulajdonságuknak hittem ezt, és példájukat, e tekintetben, minden nép számára követendőnek tartottam. Csak azt nem értettem, hogy aki olyan mérhetetlen egóval harácsol, hogy a bánatba tud önzetlen segítséget nyújtani a fajtársának, hogy nem pusztul bele mérhetetlen önzése ellenére?

    Aztán fény gyúladt, a nagy sötétségben. Igaz, csak pislákoló, mint a mécses, melynek már kidőlt a kanóca, vagy talán káprázat, mint a délibáb a magyar pusztán, de akár ez, akár az, érdektelennek semmiképp sem mondható.

    Elém került egy írás, ami mindent megmagyaráz. Megmagyarázza, hogy egy látszólag teljesen becsületes,  jóérzésű ember, miért öli meg valóságosan, vagy erkölcsileg, vagy gazdaságilag, azt az embertársát, akihez 30-50 éves barátság, jóban-rosszban való kitartás, kölcsönös támogatás köti. Átlagos körülmények között ez elképzelhetetlen lenne. Egyetlen becsületes ember sem fordul ekkorát, ha különös oka nincsen rá. No erre a különös okra világít rá ez az írás.

    Van ezeknek egy vallásuk, amiből növesztettek egy másikat, és elterjesztették kíméletlen erőszakkal az egész világon. Sokmillió embert gyilkoltak le évszázadok alatt, a szeretet nevében és égisze alatt, hogy mindenkire ráerőszakolják, de ők maguk, hűen kitartanak az eredeti mellett.

Mégis miért?

    Ezt akkor érthetjük meg, ha alaposabban megismerjük a dolgok építőköveit, és a maszlagot, ami ezeket egységben tartja.

    Mit hirdet az ő vallásuk, csaknem négyezer, erőszakosabban és szókimondóbban csaknem ezer esztendeje?  Kiválasztottságot, felsőbbrendűséget, az uralkodás és kirekesztés feltétlen jogát, a bűntelenséget és a büntethetetlenséget. Ez utóbbit ki is harcolják maguknak, ahol a félrevezetettek megengedik.

   És mit a másik, ami tőlük indult, egy jó ember galád meggyilkolása kapcsán, az egyetérteni nem hajlandó emberek körében?  Ez a vallás, a bűnösségre alapoz. Senki, a ma született gyermek se higgye, hogy bűntelen. Egész életében vezekeljen, vegye tudomásul, ha bántják, meg ne próbáljon védekezni, mert egy magasabb hatalom elrendelése alapján gyötrik. Gyötrik azok, akiket ez a hatalom választott ki, az ő gyötrésükre. No ez a nagy hazugság!

  A dolgok nem ugyanarról a hatalomról szólnak. Világunkban két hatalom munkál az emberek felett. Egyik, aki minden cselekedetében a gonoszság megtestesítője, és sugalmazója, másik, aki elküldött egy embert, a megtévedtek helyreigazítására, és hirdeti, hogy az önzetlen szeretet a fenntartható világ egyetlen lehetséges vezérelve. Ez a hatalom adott az emberiségnek kreativitást, tudást, becsületet és erkölcsöt, fenyegetés és erőszak nélkül, több tízezer éven át.

   Követték is a legtöbben, amíg hamis próféták el nem térítették, a félelem és szolgaság szervezetébe sokukat. Rég rájöttek közülük a tévedésre, és követték nagy számban a szeretet és tisztesség útját, amit fennen hirdettek, de komolyan nem vettek előző csoportjukban. Így ennek, erőszakkal felépített hatalma, erősen lehanyatlott, de ma is áll még belőle elég. Mivel hirdetni nemes dolgokat hirdet,

sok, jó ember követi, igaz szívvel, jóindulattal szeretettel.

    Csak azt nem értem, hogy a gonoszok, miért nem csatlakoznak a szeretetet hirdető többséghez, miért ragaszkodnak, a nyilvánvalóan gonosz, emberellenes,

önzőséget hirdető tanaikhoz?

     Az elém került írás szerint kényszerből. Súlyos zsarolás tartja őket egyben, hihetetlen rövid pórázon.

   Hogyan?

Ez képtelenségnek tűnik. Sok közülük kimondhatatlan hatalommal rendelkezik. Miként lehetne zsarolni őket?

   Ősi, megkerülhetetlen, kivédhetetlen módszerrel.

Állítólag, régi hagyomány a csoporthoz tartozók között, hogy úgy 13 évesen,

amikor a csoport először, döntésképes emberként befogadja őket, csoportjuk helyi vezetője előtt, alá kell írniuk, egy fehér lapot. Ez a vezetőjük letétjében marad. Későbbi életükben, ezt időszakonként, talán hét évenként, meg kell ismételniük. Ezek az aláírt papírok, az időzített bombák, mellyel kivétel nélkül zsarolhatók. Erre utólag a vezető bármit írhat, amit ők aláírásukkal elismertek.

Ameddig maradéktalanul és lelkesedéssel véghezviszik a kapott feladatot, a papír fekszik valahol, üresen, aláírva, ártalmatlanul. Amint bárhol a sikertelenség, netán engedetlenség mutatkozik, előkerül egy az aláírt papírok közül, olyan tartalommal, amit büntetésként, a vezető kiró az adott emberre. „fellebbezésnek helye nincs”

   Ez lehet nyugta kölcsönről, amit vissza kell fizetni valakinek, lehet levél, mely bűnösséget állít és bizonyít, lehet szerződés, az érintett minden vagyonának átruházásáról, de lehet bármi, amit a papír elbír.

    Az írás szerint, ez az, a hallatlan erő, amely a gonoszságot ennyi időn át egyben képes tartani, és amitől nem lehet kiszakadni ebből a körből.

A csoport tagja, köteles gyermekét a csoport szellemében nevelni, és az adott időben odavinni, az első biankó papír aláírására. Ha ezt nem tenné, ő kerülne bajba. Ha megteszi, attól kezdve megszűnt a gyermek önálló személyisége, és szolgaian követnie kell elöljárójának bármilyen utasítását.

     Ezek a lapok, mindenki vonatkozásában léteznek. A ranglétrán csak az emelkedhet, akinek a papírjait már átvette egy magasabb méltóság. Végül, a legmagasabb méltóságok papírjai, az egész világból, egy, vagy néhány ember kezében összpontosulnak.

     Félelem és rettegés, mindegyiknek minden másodperce, hogy nehogy olyat tegyen, amiért fajtársai megbüntethetik. Ha ez így van, ahogyan írva láttam, akkor semmin sem csodálkozom. A félelem, még a gonoszságot is képes egyben tartani.

   Lehet, hogy ez könnyű életet ígér, de én nem kérnék belőle.

 

Béla László

  A 1749-es telefonszám felhívásával egyszeri 200 forintnyi pénzadomány juttatható el az ár- és belvízkárosultakhoz. Ha segíteni szeretnél, akkor hívd ezt a számot és tedd ki a blogodba ezt a felhívást.

Én már felhívtam, és lám, ki is tettem. Eleget szenvedett ez a nemzet ahhoz, hogy aki teheti, enyhítsen valamit azok tragédiáján, akiknek eddigi munkáját kellett adni, a magyar föld megtisztulásáért. Súlyos az áldozat, de örömteli lesz az eredmény. Akinek semmit nem kellett áldozni, az adjon annyit a kárvallottaknak, amennyit nélkülözni tud, és jószívvel, szeretettel adja. Úgy senki ne adjon, mintha a fogát húznák, mert az olyan adományon, nincs Isten áldása.

Béla László

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr942064647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása