évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Érdemes figyelnünk önmagunkra

2010.06.08. 07:57 | béla lászló | Szólj hozzá!

Egy kis ezoterika

 

   Sokan vannak közöttünk, akik figyelnek a szokatlan, emberi közvetítéssel történő, de nem emberi szintű kinyilatkoztatásokra.

  Itt nem a jósokra gondolok, de médiumokra, akik külső-belső kényszerből írnak le olyasmit, amit az emberek, maguktól nem gondolnának, vagy tudnának, de a világ folyását, megfelelő irányban támogatják, és lehetőséget adnak, a várható, emberi szándéktól független változások, minél simább megélésére, minél kisebb lelki traumával való feldolgozására.

    Sokan vannak azok is, akik legyintenek ezekre a dolgokra, és nem figyelnek rá. Olyanok is szép számmal, akik gúny tárgyává teszik ezeket a közléseket, és úgy gondolják, tudni a világról, annyit kell és szabad, amennyit magunk megtapasztalhatunk, két kezünkkel megfoghatunk, éles elménkkel megérthetünk és átláthatunk.

    Nekem nincsenek ebben a témában támogatóim, és ellenzőim. Igyekszem írásaimat úgy megszerkeszteni, hogy az senkit ne bántson, senki ellen ne irányuljon, de mindent elmondjon ahhoz, hogy a nyitott elme, kivehesse magának belőle a neki szóló mondanivalót. Én nem vagyok médium.

Belőlem nem szólal meg Isten kinyilatkoztatása. Én egy átlagember vagyok, aki figyel a világra, és amit lát és megért, azt megosztja mindazokkal, akiket érdekel.

     Az imént említett médiumok közléseiben viszont, mostanában sok, és egybehangzó állítás lát napvilágot, a föld gyökeres átalakulásáról, az emberiség jelentős részének, alapvető tudati átváltozásáról.

   Földünket ez idő szerint ellepte a mocsok. Annyi negatív energia, ártó szándék koncentrálódott, hogy a jóságnak és szeretetnek, jóformán nem maradt helye.

A meghatározások szerint, ezeket a negatív energiákat, sajnos, mi emberek hívjuk be, akarva, vagy akaratlanul. Amikor arra gondolunk, hogy valakit meg kéne büntetni, el kéne taposni, és hasonlók, ezzel negatív energiák tömegét hozzuk létre. Ezek az energiák, sokszor nem azonnal, de mindenképpen működni fognak. Pusztítanak, rombolnak, azután elenyésznek. Sokszor nem azokat pusztítják, akiknek emberi magatartása miatt létrejöttek, hanem azokat, akik megfelelő önfegyelem, és belső lelki egyensúly hiányában létrehozták őket.

Jól érthetővé teszi, ezt a működést, egy általános tilalom. „Mit nem kívánsz magadnak, ne kívánd azt másnak.”

   Az a sok méltánytalan, embertelen esemény, ami ma a magyarság sorait tizedeli, ilyen energiák tömegét teremtette meg. Nem kevésbé, az a pusztító szándék, amivel ezeket az energiákat, ellenséges érzéseinket, elnyomóink kiváltották.

    A két oldalról erősített gonoszság, együtt rombol, és pusztít. Sajnos sokszor nem is azt, aki megalkotta, hanem olyanokat, akik ártatlanként szenvedik el.

   Ne tápláljunk gyűlöletet senki iránt, mert visszajön, és minket pusztít.

A fölöttünk regnáló hatalom, jól látja a nemes, és elvetendő emberi szándékokat egyaránt. Rengeteg energiát küld a mai időkben, a gonoszság visszaszorítására.

Ezek az energiák segítik, az alkalmas befogadókat, gondolkodásuk megváltoztatásában. Ahhoz viszont, hogy a világ jobbá váljék, meg kell szüntetni az ártó energiákat, és ez sajnos, néha kimondhatatlan áldozattal jár.

Olyanok ezek, mint a Demoklesz kardja. Az emberek, sokszor nagyon is indokolt haragjukban, a saját fejük fölé függesztik fel, egy hajszálon. Ameddig ez a hajszál el nem szakad, a kard vissza nem hull ránk, és meg nem sebez bennünket, ennek a veszélye fennáll.

  Legyünk együttérzőek és segítőkészek azon embertársaink  iránt, akik csapásokat viselnek el, talán a mi rossz gondolataink okán is. Ne tápláljunk haragot, sem okkal, sem ok nélkül.  Ne szaporítsuk ezzel a gonosz energiákat, és megszűnnek azok.

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr522064759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása