évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Tripla vagy semmi?

2010.07.12. 13:47 | béla lászló | Szólj hozzá!

Nem egyenes játék, a mi bőrünkre

 

Népirtás fegyverek nélkül.

 

Köztudott, hogy a háttérhatalom, az emberiség felét, „felesleges zabálónak” minősítette. Ezzel azt is megfogalmazta, hogy az emberiség felét ki kell irtani.

Ez, a hagyományos, korábban már jól bevált világháborúkkal már nem lehetséges. Az atomháborúban, garantált áldozattá válna, a háborút kirobbantó bagázs is. Részben azért, mert „nem adjuk ingyen a bőrünket” alapon, biztosan lennének csoportok, országok, akik garantálnák, hogy a gyilkosság kezdeményezői elsőként essenek áldozatul, és ez még humánus gesztus lenne.

Az atom csihi-puhi után ugyanis a túlélőkre, minden valószínűség szerint, hosszadalmas, keserves halál várna, korra, nemre, és társadalmi rangra tekintet nélkül. A sugárzó ivóvíz, vagy élelmiszer nem válogat. Így-hát, sajnos ezen a módon, nem vagyunk kiirthatók. Sori. A Srebrenyicai módszernek rossz az „optikája”, hogy finom legyek. A Palesztínainak még roszabb.

  Létre kell hozni az Európai Uniót. Ez a leg kézenfekvőbb, és legkevésbé tetten érhető módszer. Ki kell találni, hogyan szüntessék meg az egészségügyi ellátást racionalizálás címén, az ipart gazdaságtalanság címén, a lakosságot munkanélküliség címén. Ez kapásból harminc százalék csökkenést hoz.

Tizenöt százalék meghal a terhek alatt, tizenöt pedig nem születik meg.

     Ez még mindig kevés. Nosza, itt a lehetőség, találjuk ki a másik vonalat.

Akkor jön a disznónátha, a csatlakozó védőoltással, de ez még mindig nem elég.

Jönnek a zöld ötletek. Betiltják a kullancsirtást, mert a környezet… adják a védőoltást… mert az pénz, és egy sor ember meghal. Akit megcsípett a kullancs, az agyhártyagyulladásban, aki védőoltást kapott, az (immunrendszer híján) más nyavajában. Bravó! Ez az igazi liberális háromcsapás. A kullancsirtásra szánt pénz megmarad, a kullancsok pusztítják az embereket, a beijedtek pedig fizetnek a védőoltásért.

   Köztudott, de a biokémikusok, és kórélettanosok között, legalább is ismert tény, hogy a védőoltások, lepusztítják, átformálják az immunrendszert. Egy kórokozó ellen védelmet nyújthatnak, és száz másik előtt, szabad utat nyitnak a fertőzésre. Tényleg bölcs dolog. Mi milyen okosak vagyunk. És még  fizetnek is, és meghalni sem félnek érte. Bravó!

   Ugyan kíváncsi lennék rá, ez a kullancsirtási tilalom, vajon az egész unió területén hat, vagy csak bennünket, mint kiirtandókat szerencséltetnek ezzel?

Mindnyájan, akit érdekelt, tudjuk, hogy Attila óta, a magyarság sokaknak csípi a szemét. Többször megpróbálták kivégezni, de eddig mindig balul ütött ki.

Azt hiszem, most sem lesz másképp. Ha az unió szerencséltet bennünket, a ránk súlyos veszélyt jelentő rovarok irtásának tilalmával, akkor meggondolandó, szabad e ilyen csoporthoz tartoznunk. Ha csak a túlbuzgó Magyar Kormány teszi ezt, akkor azt kell meggondolni, Magyar e? Kormány e? Maradjon e?

Béla László

Komment érkezett Dr Pharmától.

Bejegyzés: http://magyaratveres.blog.hu/2010/07/12/tripla_vagy_semmi_2
Szerző: dr_pharma

Komment: http://magyaratveres.blog.hu/2010/07/12/tripla_vagy_semmi_2/fullcommentlist/1#c10465352


Minden információ a kullancsokról és az általuk terjesztett betegségekről, szakembertől:

www.kullancsvedelem.hu/



Úgy gondolom az üzletágnak jó pénz, a kullancsok elleni szerek forgalmazása, de egy-egy terület lakosságának, mégis a szervezett kullancsmentesítés lenne üdvösebb.

Béla László


A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr192146474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása