évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Merre megy a nyugat?

2010.08.10. 08:11 | béla lászló | Szólj hozzá!

Merre megy a nyugat?

 

És mi kullogunk utána?

 

    Egy nép, egy nemzet, egy faj, egy csoport emberi értékét, a kultúrája határozza meg. Nem közömbös, egy adott ember várható viselkedésének mérlegelésénél, milyen a kultúrája. A békességre törekvő emberek, általában a hasonlók társaságát keresik, ahogy az erőszakosok, a folyton harcolók is, a saját tulajdonságaikat látják legszívesebben, az őket körülvevő emberekben. Mindaddig, amíg ez határokon belül mozog, nincs ezzel baj. A békések beszélgetnek, kártyáznak, sakkoznak, viccet mesélnek, és mértékkel iszogatnak egymás társaságában. Általában össze sem vesznek. Amikor megelégelték a „bulit”, szép csendben elszivárognak, hogy eltegyék magukat holnapra. Az ilyen emberek, nem vesznek össze. Köztük a legnagyobb baj lehet, ha megsértődnek, befelé fordulnak és elszakadva a társaságuktól, hosszabb rövidebb időre, magányos farkassá válnak.

   Az agresszívek, egészen más társaság. Ők örökké a középpontban akarnak lenni, de mivel egymás társaságát keresik, és mindegyikük hasonló dolgokra törekszik, gyakoriak közöttük a viták. Mindegyik, le akarja gyűrni a másikat, legalább vitában. Persze, ez nem egyszerű. A vita gyakran elfajul. Alkohollal kiegészített szórakozás közben, gyakran lerészegednek. Ilyenkor nagyon erősek, és ezt meg is akarják mutatni. Ez egy veszélyes állapot. Ebben a helyzetben, az egyébként ártatlan viták, gyakran fordulnak tettlegességbe. Általában az erősebben ittas fél kezdeményezi, és a későbbi harcból, leginkább, ő is kerül ki vesztesen. Ezek a harcok, afféle trófeagyűjtés jellegűek.

Nem céljuk a másik megsemmisítése, csak a fizikai felsőbbrendűség bizonyítása. Különösebb kárt nem okoznak, még egymásban sem. Minden emberben, részben ösztönösen, részben az évezredes civilizálódás eredményeképpen, működik egy gátlás. Ez akadályozza a kultúrembert abban,hogy védekezésre képtelen, legyőzött társát, tovább támadja. Ez, a legvadabb ragadozókban is jelen van, és működik. Sajnos, vannak emberek/csoportok, akik erről az oldalról, megmaradtak a vadság szintjén, más oldalról viszont igen tudatosan cselekszenek. Ez, az igen szűk réteg jelenti, az emberiség számára a veszélyt. Ez nem éri be azzal, hogy a falkaszellemtől vezérelve, úgymond, kivívja magának a falkavezéri helyet. Csak akkor fejezi be az agressziót, ha a neki ellenállót, teljesen és totálisan elpusztította.

Ehhez a csoporthoz, leginkább a mérsékelt fizikumúak csapodnak, egyfajta bizonyítási kényszertől vezérelve. A „Piedone” jellegű, brutális alkatú, az átlagnál nagyobb fizikai erővel rendelkező emberek, leginkább nyugodtak, békések. Erejük tudatában semmit sem akarnak bizonyítani, mindössze, jól akarják magukat érezni.

     Van egy harmadik fajta, aki fizikai erejének híján is erőszakos, ugyanakkor gyáva a megmérettetéshez, de imádja a harcot. Természetesen akkor, ha nem ő az egyik fél. Ez a veszélyes fajta az emberek között, különösen akkor, ha egyébként, az egója, megmaradt azon az állati szinten, amiről az imént írtam, illetve, a civilizációs változások kapcsán, az alá süllyedt. A bajok, szinte kivétel nélkül, ennek a típusnak a működéséből származnak. Adott társaságon/társadalmon belül, várva várják, mikor lobban fel egy-egy kisebb vita, amit nem elsimítani, hanem tovább élezni igyekeznek. Ha sikerrel járnak, és a két vitázót sikerül egymásnak ugrasztani, akkor boldogok. Hatalmas pofonokat láthatnak, ami nem rajtuk csattan. Mellesleg még meg is állapítják a küzdőkről, hogy civilizálatlan állatok. Ettől nagyon büszkék magukra. Ha véletlenül úgy hozza a sors, hogy a harcban nem érintett, ezért józan fejjel gondolkodó emberek, átlátják a praktikáikat, és veszélyességüket felmérve ellenük fordulnak, őket kezdik ütni, végtelen keservesen tudnak szűkölni.

Éppen arra az emberi együttérzésre apellálnak, ami belőlük hiányzik.

Az emberiség története során, többször előfordult már, hogy ezt a szemléletet, illetve, az ilyet hordozó csoportot, az emberek, meg akarták változtatni. Nem sikerült. Éppen az, az emberi humánum védte meg őket, amit most módszeresen pusztítanak.

Jelenleg, a világnak, a nyugat néven szegregált része, az ilyen szemléletű emberek, erős befolyása alatt áll. Ez, durván érezteti is a hatását világszerte. Amíg a vadállat, a harcban, elfordul, a magát megadó ellenféltől, és sorsára hagyja, a vadember, mindaddig nem tekinti a harcot befejezettnek, ameddig a vélt, vagy valós ellenfelét, ki nem végezte. Ezt a szélsőséget képes korlátok közé szorítani, a humanitás. Az emberek általában, ösztönösen segítik a gyengébb, kiszolgáltatott, vagy nehéz helyzetben lévő társukat. Ez így természetes. Ezt próbálja évtizedek óta megváltoztatni, az emberiségre rátelepedett agresszivitás. Köztudott, hogy a háborúk, a válogatás nélküli esztelen mészárlás, a  -vagy ő, vagy én – kényszerhelyzet, elaljasítja az embereket. Érzéketlenné teszi a humanitás elvárásaira.

Folyamatosan háborúkat kell hát generálni, hogy minél több ember essen ennek lelki áldozatául. Az emberek, alapból nem akarnak háborúzni. Már az ókorban átlátták ennek értelmetlenségét.

A tény, hogy mégis, folyamatos a földön a háború, mutatja ennek a csoportnak az intenzív cselekvését. Az, hogy a harc, a királyok, a főurak, a burzsoázia, a kommunizmus, vagy a terrorizmus ellen van meghirdetve, teljesen mindegy. Hátterében mindig ugyanaz a törekvés, ugyanaz az érdekcsoport áll, lényeg, hogy harc legyen.

  Ezeknek a legfontosabb, hogy az emberiség ne tudjon kiszabadulni az elaljasítás csapdájából. Legendákat mesélnek hajdani valós, és színezett népirtásokról, ebből gazdaságilag eredményes iparágat kreálnak, miközben világszerte, folyamatosan, és könyörtelenül irtják az embereket, és a többség hallgat.

  A többségben, él, és szigorúan munkálkodik, a civilizációval erősített ősi ösztön, a harc elkerülésére, a gyengébbek támogatására, a kiszolgáltatottak megsegítésére. Ez az alapállás, erősen akadályozza az emberiség irtását, hiszen egy-egy kiszemelt egyed kivégzése, a környezetében élőkből, jelentős ellenállást, az áldozat iránti együttérzést, esetleg komoly ellentámadást képes kiváltani.

Ez egyszerű okból nem működik az a fajta terror, amellyel egy tömegben, néhány pribék, egy embert, ok nélkül, halálra verhetne.

Az egészséges lelkű tömegben, ez olyan együttérzést váltana ki az áldozat mellett, ami a pribékek meglincseléséhez vezetne. Ha ez a tömegreakció beindul, azt a beteljesülésig nem lehet megállítani, mert a tömeg, teljesen jogosnak érzi, amit tesz. Teljesen kiszámíthatatlan, hogy az ilyen, spontán ellenállás, meddig fejlődik, mi lesz a végkifejlete. Korlátozódik e, az eseményben konkrétan érintett csoportra, vagy kiterjed nagyobb embertömegre, egy nemzetre, egy országra, vagy egy földrészre.

     Ez igazi veszélyt jelent, minden erőszakos csoportra, mert a jámbor, de megvadított tömeg, iszonyú bosszúra képes. Jól mutatta ezt az 1956-os magyar forradalom is, amit csak a világot sakkban tartani képes, abnormálisan túlméretezett szovjet haderő tudott vérbe fojtani.

  Ha történetesen, ennek a haderőnek a katonái is átlátják, a dolog embertelen voltát, felül kerekedik bennük a humánum, az, az őket vezénylő szűk hatalmi csoport veszte. Ebben az esetben, a harag, ellenük fordul, és őket söpri el, az általuk elindított kegyetlenséggel.

   Ez a veszély, a mai napig valós. Ezt a bajkeverők pontosan tudják.

Hogy az emberek, egymás ellen kijátszhatók legyenek, az állat szintje alá kell őket süllyeszteni. Félelmet kell bennük ébreszteni, a saját életük vonatkozásában. El kell érni, hogy kizárólag a saját sorsukkal törődjenek. Ne érintse meg őket, embertársuk bántalmazása, legyilkolása, éheztetése, vagy bármilyen kínzása. Erre nyitottak a bajkeverők, egy egészen új frontot. A kezükben tartott médiából ránk zúdított, kultúrának hazudott mocsok, jól mutatja a törekvést,

Ma már a filmekben, mindenütt az erőszak, a gyilkolás, a kegyetlen kínzás, az ártatlanok gyötrése a fő téma. Ez egyrészt növeli az emberekben a rettegést, másrészt arra próbálja nevelni őket, hogy ha másokat bántalmaz valaki, abból maradjanak ki, és örüljenek, hogy nem ők az áldozatok.

  Sajnos, a törekvés nem teljesen eredménytelen. Így történhet meg az, ami harminc évvel ez előtt elképzelhetetlen volt. Így eshet meg, hogy a nyílt utcán, fényes nappal, többek szeme láttára, valami állat, agyonver egy másik embert.

    Észhez kell térnie a világnak. El kell utasítani ezt a törekvést.

Meg kell menteni, a még menthető emberséget, ha egyébbel nem lehet, akkor a televíziók kiselejtezésével, és végleges kidobásával. Vagy meg kell alkotni, azokat a nemzeti csatornákat, melyeknek sugárzott műsorából, garantáltan kitiltják, a személyiség rombolására alkalmas műsorokat, az emberek gyalázását, uszítását, és megfélemlítését. Másképpen átmegy rajtunk a globalista liberális, de a szabadsától mégis a legmesszebb álló gözhenger.

 

Béla László

 

 

Where to go to the West?

And then our trail?

    One people, one nation, one race, one group of human value, defined by the culture. Not neutral, the expected behavior of a man considering how the culture. The peace-making people in general are looking for a company such as the violent, the ever-combatants also wanted to see their own properties, the surrounding people. As long as it is moving within limits, it does not matter. The peaceful talk, play cards, chess, tell jokes, and the rate of drinking each other's company. Usually not taken up. When enough of the "party", quietly escape to eltegyék themselves for tomorrow. Such people are not taken up. Among the biggest problem may be, if offended, turn inward and away from the társaságuktól longer shorter time, become lone wolves.
   To the aggressors, a very different company. They want to be forever at the center, but as each other's company are looking for, and they all seek the same things, including the frequent debates. All, you want to knead the other, at least debate.
Of course, this is not easy. The debate is often elfajul. While alcohol-supplemented fun, and often get drunk. In this case, very strong, and we also want to show. This is a dangerous condition. In this situation, an otherwise innocent disputes often turn to blows. In general, the stronger party to initiate drinking, and the subsequent battle, the most he can come out losers. These struggles, a kind of trófeagyűjtés nature.
Not the purpose of destroying the other, only the physical proof of superiority. Do not cause any particular damage, although not in each other. All humans, partly intuitive, partly as a result of millennia of civilization, there is a suppression. This prevents kultúrembert that control of himself, his colleagues defeated, continued to attack. This is the wildest predators is present and functioning. Unfortunately, there are people / groups who are from this site, remained at the level of savagery, other hand, is very conscious act. This is the very narrow layer of meaning, the danger to mankind. It is still not that falkaszellemtől the guiding principle, he said, winning itself a place falkavezéri. You can only finish their aggression when he resistant, completely and totally destroyed it.
This group, mostly in temperate fizikumúak strike, a sort of proof constraints guiding. The "Piedone" nature, brutal Tyranni, larger-than-average physical strength of men, mostly calm, peaceful. Aware of their power to prove anything they want, just, want to feel good.
     There is a third type, who lack the physical strength of a violent, but a coward in the competition, but he loves to fight. Of course, if he is not a party. This kind of dangerous to humans, especially if, moreover, his ego, remaining on the animal level, what you just wrote, and the culture change in relation to the subject sank. The troubles, almost without exception, come from this type of operation. Where the company / society, waiting, waiting when it flares up a minor controversy that does not smooth over, but continued to seek sharpened. If they succeed, and the two disputants ugrasztani succeed each other, they are happy. See a huge beating, not clicks on them. By the way, has been set for küzdőkről that uncivilized animals. From a very proud of themselves. If you accidentally take it to fate, that the fight is not affected, so common sense upside-minded people, aware of the issues praktikáikat and veszélyességüket assessing them go, they are beginning to strike, filament can szűkölni bitterly.
It is appealing to human sympathy, which is missing from them.
In the course of human history, occurred several times already that this approach, as well, such a carrier group, the people wanted change. Failed. Precisely to protect them from human humanism, which is now systematically being destroyed.
Currently, the world, known as segregated in the western part of this approach to people under the influence is strong. This is roughly the effect is being felt around the world. Until the beast in battle, turns himself in giving the opponent and leaves the fate of the savage, as long as the fight is not finished, as long as the perceived or real opponent who has not completed. This extremism is able to push limits of humanity. People tend to instinctively help the weaker, vulnerable or ailing fellow. This is natural. It has been trying for decades to change the human race rátelepedett aggression. It is well known that the wars, the senseless massacre, indiscriminate, or a she, or I will - of necessity, elaljasítja people. Insensitive to the aspirations of humanity.
Wars then must continuously generate, the more people fall victim to this mind. The people do not want to fund war. Already in ancient times, saw its meaningfulness.
The fact that, though, standing on the ground in the war, shows the intense action of this group. The fact that the struggle of the kings, the nobles, the bourgeoisie, communism, or terrorism is announced, no matter. Behind the effort is always the same, the same interest groups is important is that the fight should be.
  These are the main, that humanity can not escape the trap elaljasítás. Ancient legends tell of a real, dyed, and genocide, which created an economically efficient industry, while around the world, constantly and ruthlessly eradicated the people and the majority is silent.
  The majority, living and working closely, attached to the civilization of ancient instinct to avoid the fighting, the weaker support to help the vulnerable. This is the basic position strongly interfere with the extermination of humanity as a target individual killings, the surrounding élőkből significant resistance to the victim for sympathy, might be able to cause a serious counterattack.
This is a simple reason does not work is the kind of terror, which is a crowd, with some henchmen, a man without cause, death verhetne.
The healthy-minded crowd that would give any sympathy to the victim, which in the pribékek meglincseléséhez lead. Tömegreakció If this takes off, the consummation can not be stopped because of the crowd, quite rightly feels, what he does. Totally unpredictable, that such a spontaneous resistance, how long is developing what will be the outcome. Limited to, a particular incident involved a group, or whether it includes large crowds of people, one nation, one country or one continent.
     This is a real threat to all violent groups, because the pious, but megvadított weight, capable of terrible revenge. Clearly showed that the 1956 Hungarian Revolution, which is only kept at bay in the world capable of abnormally oversized, Soviet forces could drown in blood.
  If it happens, that the force of soldiers familiar with the inhuman nature of things, in addition to wins in their humanity, is their command of a narrow group of power loss. In this case, the anger, turned against them and sweeps them away, they launched cruelty.
   This danger is still real. This trouble-makers know exactly.
That the people against each other to be circumvented, the animal is below the level they should be lowered. Fear to alarm them, for their own lives. To achieve that only care for their own fate. Do not touch them, fellow abuse, murder, starvation, torture, or whatever. This is open to the trouble-makers, a whole new front. The hand held media rained upon us, lying filth of culture, demonstrates the tendency
Today, in the movies, everywhere in the violence, murder, cruel torture of the innocent gyötrése the main theme. This both increases the terror of the people, secondly, to try to educate them that if you hurt others, so remain, and rejoice that it is not who the victims.
  Unfortunately, the effort is not entirely fruitless. Thus, the place, which thirty years before it was unthinkable. Thus, it may fall to a public street in broad daylight, including the sight of an animal, beat to death another man.
    Be different senses of the world. Must be rejected in this process.
It is necessary to save, the more you can save humanity, if not else, then disposing of televisions, and final disposal of.

Laszlo Bela


 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr202211026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása