évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Akinek levágták a karját

2010.08.11. 22:42 | béla lászló | Szólj hozzá!

Akinek levágták a karját

 

De képes kinöveszteni, az ma, a magyar nép!

 

    Előző írásomban felvázoltam egy lehetséges elképzelést, a nemzet tekintélyének, tárgyalási pozícióinak, a korábbi helyre történő visszaemelésére.

Lehet, hogy ezért, néhányan, vagy akár sokan is, valami militáns megszállottnak hisznek. Őket szeretném megnyugtatni, szó sincs ilyesmiről.

 

Si vis pacem, para bellum. Vagyis, ha békét akarsz, készülj a háborúra.

Mondta ezt sok száz évvel ezelőtt, a latin közmondás.

Ez sajnos megfordítva is igaz. Ahol háborút akarsz, számold fel a lehetséges ellenállás erejét. Ez, Magyarországon megtörtént.

Találós kérdés:

Ki találta ki a sorkatonaság felszámolását?  (az SZDSZ)

Kit képviselt ez a párt a magyar közéletben? (szabad a gazda)

Ki, alkotta meg, és helyezte a magyar szókincsbe a „megélhetési bűnözés”

azóta is sokat emlegetett fogalmát? (Kunce Gábor)

Ki alkalmaz kettős mércét az esetek megítélésében faji alapon? (a „független” magyar bíróságok) A sötét zsebmetszők lepofozásáért kélt év letöltendő, a  fehér legyilkolásáért másfél felfüggesztett?

Hova viszi az országot ez a gyakorlat? (a polgárháború felé)

Kinek állna érdekében, egy szaftos magyar polgárháború? (aki ma is minden eszközével irtja a magyarokat)

Passzol ide ez a mondat? „Ahol háborút akarsz, számold fel a lehetséges ellenállás erejét.”

Elgondolkodtam, miért tiltják ki, a Magyar Köztársaság elnökét egy országból?

Mitől merik megtenni? Mitől röhög a hatalom, rengő bendővel, amikor a magyar polgár tüntet valamiért? Mitől meri kivezényelni a vadászpuskás pribékeket? Mitől ül ma is mosolyogva néhány ember a Magyar Parlamentben?

Mindezekre, egyetlen mondat ad cáfolhatatlan választ.

 Mert nincsen MAGYAR HADSEREG.

Mondhatnák páran, DE VAN!!!

Én meg azt mondom, DE NINCS.

Aki a nemzettől, érzületében független, és a ….. hatalom pénzéért, önként zsoldosnak szegődik, az globalista katona. Hogy ebbe a helyzetbe, munkanélküliséggel kényszerítik, vagy önként és dalolva választja, az sokat nem dob a hozzáállásán. Parancsot kap a gazdáitól, nem mérlegel, végrehajt.

Nem lehet kivételes eset, amikor a célterületen az apja, és a testvére van. Ha tűzparancsot kap, lőnie kell. Ez a globalista zsoldos dolga Magyarországon, Amerikában, vagy bárhol a világon.

 A magyar haderő az, amikor a szolgálatra alkalmas fiatal, nemzete iránti felelős elkötelezettségből, a NEMZET parancsára, katonai szolgálatot teljesít.

MINDEN alkalmas magyar fiatal.

  Mennyire nem vagyok őrült militáns, arra álljon itt egy történet.

Svájc , köztudottan az, az állam, amelyik, újkori történelmünk során, nem viselt hadat. Nem kellett harcolnia sem agresszió áldozata, sem elkövetőjeként.

 A minap beszélgettem egy atyai barátommal. A beszélgetésben szóba került a nemzetek/országok tekintélye. Ennek kapcsán beszélte el az alábbi gtörténetet. Egy nagy, magyar állami vállalat egyik fő embereként, Svájcból megrendelt gép, műszaki átvételére, Svájba utazott. Régi üzleti szokás szerint a gyár tulajdonosa ismerkedési vacsorát adott, a delegációnak. Az eset abban volt rendhagyó, hogy ezt, nem egy étteremben, de a tulajdon villájában tette.

Vacsora után, végig vezette a vendégeit a házon, bemutatta sz óvóhelyet, aminek építésére a kanton vezetése kötelezte. Kinyitotta azt a páncélszekrényt, melyben katonatiszti egyenruháját, és teljes fegyverzetét tartotta. Egyben elmondta, hogy mint tartalékos, 12 órán belül, behívásra, a megjelölt helyen, egyenruhában és teljes fegyverzettel köteles megjelenni. Az mind a saját tulajdona, meg kellett vásárolnia, és nem csak neki.

   A dolog csattanója, hogy ez a derék Svájci 74 azaz hetvennégy éves volt akkor. Ezért van Svájcnak és Magyarországnak egyenként és darabonként olyan tekintélye, és súlya, amilyen van.

Ameddig Magyarországnak olyan kormánya van, aki nem mer a polgárai kezébe fegyvert adni, nehogy ő legyen a célpont, addig itt tekintélyről, szabadságról, demokráciáról beszélni üres szócséplés. Lerágott szánalmas csont, amit húsz éve tuszkolnak lefelé a nemzet torkán, de nem kell. A bizalom kétoldalú dolog. Ha egy csapatban, egy nép úgy megbízott, hogy hatalomba emelte a gyalogsorból, akkor a hatalomnak is meg kell bíznia, az őt felhatalmazó népben. Ha nem ezt teszi, nem igazul cselekszik, nem méltó a bizalomra.

Mint korábban már írtam: ha egy állam, az állampolgárainak, és az állampolgárok a saját államuknak ellensége, akkor nem az állampolgárokat kell lecserélni.

   Nálunk, most ezzel próbálkoznak, de van egy csökönyös magyar mag, aki sem meghalni, sem kivándorolni nem siet annyira, amennyire szeretnék.

 

Béla László

 

Who cut off his arm

But it can replace the now, the Hungarian people!

    Previous them I have outlined a possible vision of the nation's prestige, the negotiating positions, the former location of visszaemelésére.
Maybe that's why, some or even many people, something they believe militants occupied.
I would like to reassure them, not at such a thing.

Si Vis Pace, para bellum. That is, if you want peace, prepare for war.
He said it hundreds of years ago, the Latin proverb.
Unfortunately, this is also true vice versa. Where do you want war, calculate the potential power of resistance. This was done in Hungary.
Riddle:
Who came up with the elimination of conscription? (The Free Democrats)
Who is represented in the party, the Hungarian public life? (Free to reply)
Who, was created and placed in the Hungarian vocabulary of the "crime of living"
is still much discussed concept? (Kunc, Gábor)
Who is applying double standards in judging cases on race? (The "independent" in Hungarian courts) in the dark pickpocket lepofozásáért year went up to download the white one and a half legyilkolásáért suspended?
Where are you taking the country this practice? (Towards the Civil War)
Who would order a juicy Hungarian Civil War? (Who is still any means eradicated the Hungarians)
Here it fits the sentence? "Where do you want war, calculate the potential power of resistance."
I was thinking, why forbid, the President of the Republic of Hungary is a country?
What dare? Why are you laughing at the power of rumen quivering, when the Hungarian citizen protest something? What makes a daring kivezényelni vadászpuskás pribékeket? What makes some people smile, sits today in the Hungarian Parliament?
Against this background, a single sentence, an irrefutable answer.
 Because there are no Hungarian Army.
Some people might say, but there is!
And I say, but no.
Who is the nation, érzületében independent, and ... .. power, money, volunteers szegődik mercenaries, soldiers of the globalist. That in this situation, unemployment, forced or voluntarily chooses and singing, the drums are not a lot of attitude. Command to get the gazdáitól not consider, implement.
Not be an exceptional case where the target area, his father and siblings. Order to fire if you get to shoot. This globalist mercenary business in Hungary, America, or anywhere in the world.
 The Hungarian army is when the service is suitable for a young nation is responsible for elkötelezettségből of the nation command, the military operates.
ALL suitable for young Hungarian.
  How mad I am not militant, to give just a story.
Switzerland, known to the State, which, in modern history, did not wear war. He did not have to fight not the victim of aggression, not the perpetrators.
 The other day I was talking in a fatherly friend. The chat rooms were the nations / countries prestige. In this context, discussed in the following gtörténetet. A large public company is one of the main man of Hungary, Switzerland, ordered machinery, technical acceptance, he traveled to musical studies. Old Business as usual for dinner, where the factory owner acquaintance of the delegation. The case was unusual in that this is not a restaurant, but the property was in his villa.
After dinner, led the guests through the house, showed no shelter, which has undertaken the construction of the Canton of leadership. He opened the safe, which a military officer's uniform, and did the whole armor. It also said that as a reserve, within 12 hours, violated, at the location indicated, must appear in uniform and fully armed. In all their property, had to buy, and not just for him.
   Csattanója The thing that is worthy of the Swiss 74 is seventy-four years old then. This is why Switzerland and Hungary, and each piece of the prestige and weight, as that is.
As long as the Government of Hungary, who is not afraid to give up arms in the hands of citizens, lest he be a target, they are tekintélyről, freedom, democracy szócséplés empty talk. Pathetic gnawed bones, which twenty years pushing down the throats of the nation, but not required. Trust is a bilateral matter. If a team takes charge of a nation that has increased the power gyalogsorból, you also have to trust the power of delegating people. If you do not, not really acting, is not worthy of that trust.
As I wrote earlier: if a State, its nationals and citizens of the enemy in their own state, they are not citizens are to be replaced.
   We now try this, but there is a stubborn core of Hungary, who either die or emigrate in no hurry as much as I want.

Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr992215771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása