évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Önkormányzati választások

2010.08.13. 12:46 | béla lászló | Szólj hozzá!

Önkormányzati választások.

 

Noha napi politikával igyekszem keveset foglalkozni, mégis vannak olyan dolgok, amik kikívánkoznak a nyilvánosság elé. Nem azért, mert van bárki ebben az országban ma, aki tudja a tutit, csak azért, hogy a dolgok megítélésekor, egyel több nézőpont álljon az emberek rendelkezésére. Nem állíthatom, hogy az a helyes, ahogyan én látom, de azt a szavazó polgárt, aki ismeri ezeket a kérdéseket/válaszokat, ebből az irányból, már biztosan nem lehet bevinni az erdőbe.

   Egy baj van a választásokkal. A legjobb, és a legrosszabb dolgokat is választásokon szavaztatják meg az emberekkel, és miután valamit megszavaztak, azt, mint az ő kinyilvánított akaratukat, a hatalom saját értelmezése szerint, végrehajtják az embereken. Később, már „fellebbezésnek helye nincs” eldönttetett és bevégeztetett.

Ezért nem közömbös, hogy a választó polgár, mennyire tájékozott, amikor elmegy, hogy állampolgári jogaként, letegye a véleményét a nemzet asztalára.

  Amikor Jézus a földön járt, korának legmegbecsültebb, legnagyobb tiszteletben álló, és a nép körében, leginkább támogatott „embernek” számított. Ellenségei, akik a vesztére törtek, sorsát a nép kezébe tették le, hogy közfelkiáltással szavazzák meg, megöljék vagy ne. Mindenki tudta, hogy nem kéne megölni, egyenként és személyenként senki nem is akarta, de a közfelkiáltás, mégis a vesztét okozta.

   Jó lenne, ha a magyarság, nem járna hasonlóan. Kétes szándékú vezetőink,

választásokkor, látszólag mindig leteszik a nép kezébe a saját sorsát, de ez csak a látszat. Valójában a szerteágazó rágalmazásoktól, az általános pszichés tudatmódosításokig, minden lehető eszközt bevetnek, saját akaratuk érvényesítésére, az emberek fölötti hatalom megszerzésére. Ezt eddig rendre meg is szerezték, érezzük is a bőrünkön az eredményét, ha tetszik, ha nem.

   Hogy ezt a hatalmat később mire használják, azt sajnos, a jelen magyar viszonyok között, a népnek, már nincs lehetősége ellenőrizni, vagy közvetlen módon akadályozni, ha abból bármi is a nép, az ország érdeke ellen hat.

  Ez volt az elmúlt húsz év gyakorlata. Vezetőink csúnyán elárultak bennünket.

A mi felhatalmazásunkkal, állítólag a mi akaratunkból, tönkretették az ország teljes iparát, megszüntették munkahelyeinket, idegenfüggővé tették az ellátásunkat. Mi akartuk? Nem! De a felelősség a miénk érte, és a károkat mi szenvedjük el. Felelősségre vonásról, kártérítésről , szó ugyan sok is esik, de gyakorlatilag, még egyetlen milliárdot nem láttam megtérülni abból, amit elloptak az emberektől. Az áruló elit, él mint hal a vízben, és kajánul vigyorog a nemzet arcába.  „Nem értettünk hozzá” – tárja szét a karját, az egyik díszpéldány.

Mindössze arra a kérdésre felejt el, válaszolni, hogy a ……  …….. –ba került oda, ha alkalmatlan. Sajnos, nem az alkalmatlanság volt az ok. A nemzetellenes, idegen érdekek által vezérelt, áruló szándék inkább. Látnunk kell, hogy itt egy háború folyik. Nem géppisztollyal, páncélos hadosztályokkal, de idegen, vagy lopott magyar pénzekkel, számos idegen, és kollaboráns résztvevővel.

A fegyveres agresszióval szemben vívott honvédő harcokban, a kollaboránsokat főbelövéssel szokás díjazni. A gazdasági háború kollaboránsainál, az egész érintett körre kiterjedő teljes vagyonelkobzás, és a törvények szerinti büntetés, egyenértékű, a fegyveres harc esetén kijáró főbelövéssel.

A szavazófülkékben, véghezvittük a forradalmat, csakhogy ez a forradalom, az eddig látottak szerint, nem a nép, hanem az elit forradalma volt. A megfelelő és elégséges változások közül, még semmi sem látszik. Látszik viszont a régi-új hatalomnak, önmagát bebetonozni szándékozó törekvése. Látszik, hogy a kárenyhítés irányában, eredményes intézkedések nem történnek. Az elkerülhetetlen lelepleződések, langyos következményeket eredményeznek.

Az abszolút hatalom felhasználásával viszont, le kívánják söpörni az összes politikai erőt a pályáról. Ezt is mi akartuk?

Talán mégsem, csak-hogy itt nem nyomhatunk egy mégse gombot, mint a számítógépeken. Még a „visszavonás” sem működik. Itt és most, legfeljebb az erős, mérsékelt, és gyenge variációk vannak még meg.

  A „rendszerváltó”, vagy inkább hatalomátmentő pártok, egyikéről, másikjáról már észrevette a nép, az áruló szándékot. Nyilvánvalóvá vált, hogy bármelyiket választaná is, valamennyi egy Group. Azt az egyet, aki kívül van ezen, nem tudtuk helyzetbe hozni. Sokan felültek a fasisztázó, rasszistázó, ellenkező előjellel rasszista, magyargyűlolő propagandának. Mára kiderült, mindez alaptalan rágalom.

A kárhoztatott párt, korrekt módon, de határozottan próbálja érvényre juttatni a nemzeti érdekeket. Az "újHa az önkormányzatokban meghatározó szerepbe kerülne, az sokat tompítaná a kialakult diktatúra élét, sokat segíthetne, a magyarság érdekérvényesítésében, a végpusztulás veszélyének elhárításában.

 

Béla László

 Local Government Elections
13/08/2010. 12:46 | Bela laszlo | Post your comment

Local Government Elections.

 

Although little is trying to deal with daily politics, yet there are things that kikívánkoznak public. Not because there is anybody in this country today, who knows for sure, just that things are assessing a number of viewpoints available to eat with people. I can not say that the best way I see it, but it is the voter, who, aware of these questions / answers from this angle, I certainly can not be imported into the woods.

   
The problem is with the elections. The best and worst things szavaztatják elections the people voted, and after something, I like his stated intention, as interpreted by its own power, carried out on humans. Later, I "There is no appeal" eldönttetett and over.

It is therefore not irrelevant to the selection of citizens, how well informed when going to a right of citizenship, drop your opinion on the nation's table.

  
When Jesus walked the earth, the age of the most respected, most respected, and the people are among the most supported "man" within. His enemies, who broke into ruin, they have passed into the hands of the fate of the people that are voted by acclamation, to kill or not. Everyone knew it was not supposed to kill each person, and nobody wanted to, but közfelkiáltás, it caused the downfall.

   
It would be nice if the Hungarians would not like. Leaders of questionable motives,

elections always seem to lay down their own destiny in the hands of the people, but this is just a sham. In fact, the diverse rágalmazásoktól, general psychological tudatmódosításokig every possible means will be deployed, to enforce their own volition, to seize power over the people. It has also been obtained respectively by, we feel also the results of our skin, we like it or not.

   
How this power then what is used, it is, unfortunately, the present Hungarian circumstances, the people have no opportunity to verify or indirectly prevented, if anything from the people of the country against the interest of six.

  
This was the last twenty years of practice. Leaders were badly betrayed us.

Our felhatalmazásunkkal, we akaratunkból allegedly ruined the country's total industry, eliminated jobs, the supply is made idegenfüggővé. What is wanted? No! But the responsibility is ours for him, and the damages we suffer. Vonásról liability, damages, although it also falls a lot, but in practice, I have not seen even one billion recovered from what had been stolen from people. The traitor elite, living like a fish in water, and maliciously grinning face of the nation. "We did not understand it" - to present a separate arm, one díszpéldány.

Just forget the question, the answer to that ... ... ... ... .. Into it got there, if you are unfit. Unfortunately, the inconvenience was the reason. The-national, controlled by foreign interests, rather treacherous intentions. We must see that there is a war going on. No machine guns, armored hadosztályokkal, but strange, Hungarian or stolen money, a number of foreign and collaborating participants.

The patriotic struggle waged against armed aggression, the kollaboránsokat főbelövéssel usually rewarded. The economic war kollaboránsainál the entire relevant population-wide total confiscation of property, and under penalty of law, equivalent to the armed struggle if főbelövéssel prestige.

The szavazófülkékben, accomplished the revolution, but this revolution, so far as seen, not the people but the elite was a revolution. The changes are appropriate and sufficient, although nothing is shown. However, it seems the old-new power, intending himself bebetonozni efforts. Seems that the direction of compensation, effective action is taken. The need for detection, with lukewarm results in consequences.

The use of absolute power, however, you want to sweep all the political forces from the line. This is what we wanted?

Probably not, just that we are not pushed a Cancel button as the computer. Even the "withdrawal" does not work. Here and now, more than the strong, moderate, and weak variations have yet.

  
The "system", or rather hatalomátmentő parties, one of másikjáról been noticed by the people, the treacherous intent. It became apparent that any well chosen, and each one Group. The one who is out of this, we could not take a position. Many of the surfaces fasisztázó, rasszistázó, opposite sign racist propaganda Hungarians. Today, it turned out, this is baseless slander.

The condemned pair, the correct way, but I definitely try to enforce the national interest. The "újHa the government would play a determining role, much of the edge cushion established a dictatorship, would help a lot of Hungarians in the Interests of the végpusztulás eliminate the risk.

 

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr92218957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása