évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Mit jelent ma, magyarnak lenni

2010.08.15. 17:17 | béla lászló | Szólj hozzá!

Magyarnak lenni

 

Sokszor vetődik fel a kérdés, velem együtt sokakban, mit is jelent Magyarnak lenni.  Noha régóta, és minden információra kiterjedő alapossággal foglalkozom civilizáció és ezoterika kutatással, erre a kérdésre a válasz, csak az elmúlt néhány évben kezd markánsan kirajzolódni a kutatási eredményekből.

  Az 1970-80-as években, Magyarországon, elindult egy addig ismeretlen átrendeződés. Megjelentek a magánemberek által létrehozott, és látogatott, valóban szabad (bolha) piacok. Ezekre az volt a jellemző, hogy az addig, kizárólag az államosított kereskedelemben beszerezhető áruk mellett, megjelentek, egyéb áruforrások is. Elsősorban lengyel, de alacsonyabb számban, más szomszéd népek turistái, hozták, saját hazájukból az árukat, és adták el, az ottani beszerzési árhoz viszonyítva, tisztes haszonnal. Ez, több oldalról zavarta, a különböző államok politikáját. A birodalomépítő, szovjetkollaboráns utódállamok, a II. világháború után kialakított rémuralmukkal, totális hatalomra tettek szert. Ezekben, szinte minden, állami monopólium volt. Meghatározhatták, hogy milyen jellegű áruk, milyen árakon lehetnek, és milyen áruk, nem lehetnek közforgalomban. Az árak és a bérek fölötti szabad rendelkezéssel, totális hatalmat alakítottak ki, az adott nemzetek életszínvonalát illetően is. Ezt a rendszert bontotta meg. Az emberek efféle ellenállása. Fontos tudni, hogy akár szovjet, akár amerikai mintára jön létre egy totalitárius rendszer, mögötte mindig, ugyanaz az emberiségellenes, nemzetpusztító, embergyűlölő hatalom áll. Különbség mindössze a kedvezményezett réteg összetételében, esetleg viselkedésének, nem túl jelentős, eltérésében fejeződik ki.

Egyik sem viseli el a nemzeti összetartozást. Ki bátrabban, ki óvatosabban hirdeti meg a nemzeti gondolkodás szükségtelenségét, felesleges, káros, nacionalista, rasszista, fasiszta, és a pokolig fokozható negativitású jelzőkkel felruházott megvalósulását. Aki ezekben a társadalmakban adott nemzethez tartozónak érzi, vagy vallja magát, az alaphelyzetben ellenség.

Ezeknek a társadalmaknak, az önjelölt, és mindenféle trükkel megválasztatott, és felhatalmaztatott vezetői, csak a „birodalomhoz” hű polgárokat szeretik, de azokkal is kapcarongy módjára bánnak. Széles körben deklarált, de a valóságban sehol sem létező jogbiztonságról, és önrendelkezésről beszélnek, miközben, az esetleg még korrekt törvények mellé is, olyan végrehajtási utasításokat, és végrehajtási gyakorlatot társítanak, ami a legtöbb polgárt teljesen jogfosztottá teszi. Jó példa volt erre, a már említett turistapiacok erőszakos szétverése Magyarországon. Akkoriban, az ebben leginkább érintett lengyel turisták, helyzetüket úgy fogalmazták meg,: Lengyelnek lenni ma, nem náció, hanem életforma. Olyan súlyos elnyomás, ellehetetlenítés nehezedett rájuk, aminek a túlélése, egy sajátos életforma kialakulását kényszerítette ki. Akkor a magyarság, viszonylagos szabadságában, támogatni próbálta, és valamennyire támogatta is a Lengyeleket. Akkor jött a kádári pribék had, és gumibottal szétvert néhány ilyen piacot.  Végül, győzött a nép, mindkét oldalon. A Magyaroknál a felháborodás háttérbe szorította a nyílt erőszakot. A Lengyeleknél a népi támogatottságú szolidaritás, lassan átvette a hatalmat, és élhetővé, szabadabbá, globalizmustól függetlenebbé tette országát.

Ma a magyarság van abban a helyzetben, hogy magyarnak lenni, nem nemzeti, hanem túlélési kérdés. Aki magyar mer lenni ma Magyarországon, azt üldözik, akadályozzák, fasisztázzák, rasszistázzák, miközben mindenkit ellehetetlenítenek, munkanélküliséggel, kirablással, jogtalan illetékekkel, tisztességtelen kereskedelemmel, és mindennel, amivel lehetséges.

Ez most a magyarság kiirtásának utolsó, de teljes bizonyossággal eredménytelen kísérlete. A magyarság, épp úgy kiválasztott nép, mint a másik, aki létezése óta kérkedik ezzel a ténnyel. Gyötörhető, de el nem pusztítható. Isteni oltalom alatt áll. A különbség az alaptermészetben, és az ebből származó viselkedésükben

nyilvánul meg. A magyarság, soha nem hirdette ezt a kiválasztottságát, ezért, csak a beavatott szakrális vezetői ismerték. Az átlag magyar, ma sem tud róla.

Amióta a szakrális vezetők, belső árulás folytán kiirtattak, vagy illegalitásba szorultak, a magyarság kiszolgáltatott, de nem reménytelen helyzetbe került.

  A ma magát korlátlannak hirdető hatalom, mindent elkövet, hogy a világ nemzeteit széttapossa. Ez a hatalom, egérszellentésnek is kevés, a teremtő Isten hatalmához mérve. Ettől függetlenül, a legaljasabb hazugságoktól és gonosztettektől sem riad vissza. Olyan, mint a sarokba szorított kutya. A botot is megtámadja, ha mást már nem tehet. Meg kell érteni, és szánalmat kell, hogy ébresszen, az egészséges lelkű emberben, az ilyen szintű aljasság. Szörnyű árat, a megsemmisülés árát kell fizetniük érte. Immár köztudottá válik az a tény, hogy embert maradéktalanul elpusztítani, megölni nem lehet. Az ember, csak önmagát képes megsemmisíteni, és azt sem teljes mértékben. Aki egy élete során, annyit ártott embertársainak, hogy ezt kiharcolta magának, az elveszítheti a földre való újjászületés lehetőségét. Egy ilyen entitás, egy másik galaxisban, egy egészen más közegben fog ismét testet ölteni, ahol mindenki hasonló hozzá, és a gyűlölködés gyűrűjében alakíthatja életét. Nem irigylem, bármi hasznot hozott is neki, a meg nem felelő magatartása.  Ha a testét, az élettel összeegyeztethetetlen módon lepusztítják, intelligenciája, szelleme, isteni összetevője zavartalanul él tovább. Értékel, tapasztal, lát, hall, mindössze az agyagi test terhét, fájdalmát, hiányérzeteit veszíti el. Ezzel egyszerre természetesen elveszíti, az anyagi világba való közvetlen beavatkozás lehetőségét is. További sorsa, a fejlettségétől függ.

  Azok a törekvések, melyek az emberek által gyakorolt világhatalom megszerzésére irányulnak, eleve kudarcra vannak ítélve. Bármiféle hatalmi csoport tesz is erre kísérletet, történelmi tanulság van az eredménytelenségére.

  Ami nem sikerült Nagy Sándornak, Rómának, az Ozmán birodalomnak, Napoleonnak, Hitlernek, vagy Sztálinnak, az nem fog sikerülni Wasingtonnak, vagy Izraelnek, vagy a kettőnek együttvéve sem. Az isteni igazságosság, kíméletesen vagy kíméletlenül, de mindenképp elsöpri őket.

  A magyarság és a zsidóság kiválasztottságának valószínűsítéséhez, egy egész könyvet kellene írnom, a különböző forrásokból származó anyagokból, de ez meghaladja a blog terjedelmét. Ha munkahipotézisként elfogadjuk, hogy a két faj, bizonyos feladatokra van kijelölve, és nyitott szemmel körülnézünk, a legutóbbi néhány száz év történetében és megnyilvánulásaiban, bizonyítási kényszer nélkül is beláthatjuk, az alábbi néhány állítás valóságát.

  A Kárpát-medence, a magyarság eredetileg Isten által elrendelt „szent földje”, ahogyan a zsidóság Jeruzsálemet és vidékét tartja annak.

 Az emberiség története során, a teremtő, kialakított egy intelligens csoportot, a problémák megoldására, a békés életvitel megvalósítására, az eltérő szokásvilágú, kultúrájú emberek elfogadására. Kijelölt szálláshelyükön, erőteljes energiagócot hozott létre, aminek folyamatos kisugárzásából, az adott emberek, kreativitást, békeszeretetet, megdönthetetlen védelmi erőt nyernek. Ez a pozitív energia járja át a Kárpát-medencét. Nem csak a magyarokra hat. Hat mindenkire, aki ide jön, és nyitott a fogadására. A magyarság elfogadja mindazokat, akik bekerülnek a nemzetbe. Történelmünk során, számos más kultúrájú nép talált hazára a Kárpát-medencében, de soha sem voltak meghódított, vagy elnyomott, másodrendű emberek. Ilyet, csak azok a csoportok hirdetnek, akik a vendégjogból további jogot formálva, elnyomni, vagy durván sérteni akarják a magyarokat. Sajnos, de természetesen, ezzel szemben, határozott ellenállás éled fel.

  A másik csoport, akit egy szintén ember feletti hatalom választott ki, a saját elképzeléseinek képviseletére a földön, szintén többlet képességeket kapott.

Ugyanolyan védettséget élvez, mint az ősmagyarság. Gyötörhető, de el nem pusztítható. Személyi adottságaik alkalmasak az uralkodásra, zavarkeltésre, mások megtévesztésére, háborúk kirobbantására. Ezt ösztönösen, belső indíttatásból teszik. Nincsen afféle lelkiismeretük, mint a többi embernek, ami visszatarthatná őket, bármilyen szintű gonoszság eltervezésétől, vagy véghezvitelétől.

  Olyan ez a két csoport a világban, mint a jing-jang jelben a fekete és fehér.

Egyenlő arányban és mértékben fordulnak elő. Így képeznek egy teljes egészet. Mindkettőben van egy szemernyi a másikból. A fehérben is van egy fekete, a feketében is van egy fehér pont. Egyfolytában próbálják őrizni identitásukat, de míg a magyarság, ezt passzív védekezéssel, a másik aktív támadással akarja megoldani. Jól látszik, minél kevésbé megyünk vissza az időben, melyik az a csoport, aki egyfolytában és szinte szünet nélkül kitalálja, miért kell gyilkos háborúkat folytatni a földön. A kollaboráns magyar vezetés, a nemzet akarata ellenére támogatja, emberekkel is segíti, ezeket a gyilkos törekvéseket.

   A magyarság lesz az, az erő, amelyik Isteni elrendeléssel, képes lesz megállítani ezt a pusztítást. Ehhez magyar vezetőket kell az élére állítani.

Nem állampolgárságukban, nem nyelvükben, de lelkükben és gondolkodásukban kell, hogy magyarok legyenek.

    A másik kiválasztott nép, pontosan tudja, hogy kijelölt ellenfele a magyarság. Ezért érez zsigerből, kimondhatatlan gyűlöletet velünk szemben. Ezért próbál bennünket, minden más nemzetnél intenzívebben pusztítani. Jelenleg nyerő fázisban van, mert minden döntés, ami a nemzet sorsát érinti, érintheti, az ő kezükben van, és mi eltűrjük. Ez a helyzet, napok alatt is változhat. Az elkövetkezendő két év, a születés ideje. Isten akaratából új világ áll a korábbi helyébe. Nem a gyilkos, kirekesztő, kirabló és elnyomó, de a békés elfogadó szereteten alapuló boldog világ. Ennek mintáját, a magyaroknak kell felmutatni, ezért figyel ránk a világ. Vannak, akik csak belülről érzik, hogy érdemes figyelni, mások pontosan tudják, és mindenütt akadályozzák.

Nem baj! Nekünk magyaroknak, nem szabad gyűlöletet éreznünk emiatt.

A gyűlölet az, az energia, ami a pusztítást szolgálja és erősíti. Ha mi is gyűlölködnénk, ezzel az ellentábort segítenénk, ne tegyük hát!

  Szeretettel és határozottsággal távolítsuk el a kulcshelyekről a magyargyűlöletet. Harag nélkül szakadjunk el a gonoszság hatalmától, és építsük fel a magunk igazságos, szeretetre épülő, Istennek tetsző nemzetállamát.

Ez, az eleve elrendelt feladatunk, ehhez kapjuk meg Isten támogatását, és ezzel szorítjuk végleg háttérbe a földön a gonoszságot.

  Ne vonakodjunk hát megtenni, amit meg kell tennünk. Nincs mitől félnünk, hát ne féljünk. Nincs mit veszíteni, így nem veszíthetünk.

Ha Isten velünk, ki lehet ellenünk?

 

Béla László


 

To be Hungarian

Often the question arises, many people with me, what it means to be Hungarian. Though long, wide, and all information thoroughly deal with civilization and esoteric research, the answer to this question, only in the last few years, begins to emerge robustly in the research results.
  The 1970-80s, Hungary, set off by a previously unknown rearrangement. The representatives of the individuals created by and visited, truly free (flea) markets. These were the typical, while the only commercially available goods, the nationalized, appeared other goods sources. Mainly Polish, but lower numbers, with other neighboring peoples, tourists, was his own goods in their country, and were sold to the local purchase price compared to a decent profit. This, more troubled side, the policies of different States. The empire, the Soviet successor states, collaborating, II. developed after World War II horror uralmukkal, total power generated. In these, nearly every state had a monopoly. Determined that the type of goods, the prices can be, and what goods may not be distributed to the public. Prices and wages over the provision of free, total power developed, the standard of living of nations as well. This system is broke. People are kind of resistance. It is important to know whether Soviet or American model is created in a totalitarian regime, still behind him, the same against humanity, destroying the nation, a man of power is hatred.
Difference is only in the recipient layers of the composition, the behavior may be not too significant, the derogation is expressed.
None of them bear the national togetherness. Who is more courageous, more caution to be published in the national thinking of the need, unnecessary, harmful, nationalist, racist, fascist, and the hell enhances the negative signals endowed with reality. Those who belong to these societies, where a nation feels, or believes himself an enemy of the baseline.
Of these societies, the self-appointed, and all sorts of tricks megválasztatott and felhatalmaztatott leaders, only the "empire" loyal citizens of love, but also with how they treat kapcarongy. It is widely stated, but in reality, nowhere in the existing legal certainty and to speak of self-determination, while the law may have the correct side as well, implementing instructions, and implementing practices associated with which most citizens are completely jogfosztottá it. Good examples of this, the above-mentioned turistapiacok violent breaking up in Hungary. At that time, the Polish tourists in the most affected, their position is formulated,: Poles to be today, no nation, but also life. Treatment of severe repression, it is impossible to them more difficult, leading to survival, forced the formation of a unique lifestyle. Then, the Hungarians, the relative freedom, supported by tried and all have supported the Poles. Then came the army Kadar's henchmen, and crushed with clubs, some of these markets. Finally, the victory of the people on both sides. The Hungarians of outrage overshadowed the open violence. The Poles, the People's Solidarity-supported, slowly took power, and experience, freer, globalizmustól independent country did.
Today, the Hungarians are in a position to be Hungarian, rather than national survival issue. Anyone who dares to be a Hungarian in Hungary, I hunt, obstacle, fasisztázzák, rasszistázzák while everyone ellehetetlenítenek, unemployment, kirablással, unfair taxes, unfair trade, and everything which is possible.
This is now the Hungarians in the extermination of the last, but certainly fruitless attempt. The Hungarians, just a chosen people, like people who brag since the existence of this fact. Gyötörhető, but you can not kill. Divine is protected. The difference in the basic nature, and the resulting behavior
manifested. The Hungarians never proclaimed that the chosen, so only the initiated know the sacred leaders. The average Hungarian, still do not know.
Since leaders of the sacred, because of internal betrayal kiirtattak, underground or marginalized, vulnerable to the Hungarians, but not a hopeless situation.
  Today his unlimited advertising power, everything that the world's nations széttapossa. This power, too little egérszellentésnek the creative power of God is measured. Nevertheless, the most vile lies and gonosztettektől not afraid. It's like a cornered dog. The staff is attacked, if I no longer do. It should be understood, and must pity to raise a healthy-minded man, this level of nastiness. It was a terrible price, the price to pay for her destruction. Now becoming well known is the fact that people were completely destroyed, can not be killed. The man himself is only able to destroy, nor did it fully. Anyone who is a lifetime, so much hurt fellowmen, that this struggle itself, the possibility of losing the land of rebirth. Such an entity in another galaxy, a very different medium will be reflected back, where everyone is like unto it, and turn it into a life surrounded by hatred. I do not envy, whatever is profitable for him, the non-compliant behavior. If the body a manner inconsistent with the life lepusztítják, intelligence, spirit, divine component of undisturbed lives. Rates, experience, see, hear, only the clay body burden of grief, hiányérzeteit lose. In this course, once lost, the material world to the possibility of direct intervention. For further fate depends on the fejlettségétől.
  Those efforts, which are exercised by the people, for obtaining a world power, already are doomed to failure. Power of any group will attempt to do so, the historical lesson is not effective.
  As far failed to Alexander the Great, Rome, Ozmán of the empire, Napoleon, Hitler or Stalin, it will not succeed Wasingtonnak, or Israel, or the two together, either. The divine justice, mercy, or humanely, but it sweeps away they are.
  The Hungarians and the Jews kiválasztottságának the likelihood, would write a whole book, from the various sources of materials, but this exceeds the scope of the blog. If you accept the working hypothesis that the two species are designated for certain tasks, and look around with open eyes, the last few hundred years of history and manifestations, can be imagined, without proof of force, as some claim is the reality.
  The Carpathian Basin, the Magyars were originally ordered by God's "holy land", as the Jews in Jerusalem and considers the region.
 The history of mankind, the creator, has developed a smart group to solve the problems of achieving a peaceful life, different szokásvilágú, culture, people's acceptance. Designated szálláshelyükön strong energiagócot established, which continued kisugárzásából, the people, creativity, békeszeretetet irrefutable defense forces win. This positive energy travels through the Carpathian Basin. Not only for the Hungarians to six. Six to everyone who comes here and is open to receive him. The Hungarian community accepts all those who entered in the nation. Our history, people found a home in many other cultures in the Carpathian Basin, but have never been conquered or oppressed, second-class people. Such, only those groups of advertisers who vendégjogból a further right of forming, suppress, or roughly want to hurt the Hungarians. Unfortunately, of course, by contrast, strong resistance to revive.
  The other group, who is also a power over man selected to represent his own ideas on the ground, also received additional capabilities.
Enjoys the same immunity as the ősmagyarság. Gyötörhető, but you can not kill. Personal suited by nature to rule, disruption, deception of others, war, war. This intuitively makes the internal motives. There is no sort of conscience, like other people, which discourage them, at any level of evil eltervezésétől or véghezvitelétől.
  In these two groups in the world, like the jing-jang of the mark in black and white.
Equally and fully to occur. To form a complete whole. Both have a grain of the other. The white is black, the black is a white dot. I kept trying to preserve their identity, but while the Hungarians, this passive defenses, and the other wants to solve an active attack. Well it seems, the more we go back in time, which of the group, who constantly and almost without a break find out why the war continued to be a killer in the world. The collaborationist Hungarian government, against the will of the nation's support, people can be assisted by these murderous ambitions.
   The Hungarians will be the force that elrendeléssel Divine, will be able to stop this destruction. To do this, the Hungarian leaders should take a lead set.
No nationality, not language, but their souls and minds need to be Hungarians.
    The other chosen people, knows that the designated enemy of the Hungarians. Therefore, you feel zsigerből, unspeakable hatred against us. Therefore, we try, all the other nations to destroy more intensively. There are currently winning stage, because every decision that affects the fate of the nation, could affect his hands, and what is tolerated. This situation could change within days. Over the next two years, date of birth. New world is God's will be replaced by the former. Not a killer, exclusionary, and oppressive kirabló, but a peaceful acceptance of the happy world based on love. As a model, to be presented to the Hungarians, so the world listens to us. Some people just feel inside that is worth attention, others know exactly, and every obstacle.
It does not matter! We, Hungarians, do not feel hatred because of this.
The hatred of the energy that serves and enhances the havoc. If we gyűlölködnénk, thereby helping to ellentábort, Do not hold back!
  With love and determination to remove the kulcshelyekről magyargyűlöletet. Rage without a break in the power of evil, and let's build our own fair, based on love, God's favorite nation.
This is the predestined task, this is obtained the support of God, and finally the background of this point by the evil on earth.
  Do not vonakodjunk I do what must be done. There is nothing to fear, so do not be afraid. Nothing to lose, so you do not lose.
If God is for us, who can be against us?

Laszlo Bela


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr852223528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása