évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A forradalom vívmányai

2010.08.18. 00:05 | béla lászló | Szólj hozzá!

Forradalom a szavazófülkékben

 

  Győzött, a forradalom. A magyar nép megmutatta, hogy ennyi szenvedés után, már képes viszonylagos egységet alkotni. Olyat legalább is, ami a parlamenti matematika parabola tükrében, kétharmados, mindent lesöprő felhatalmazássá válik.

    Megjelent Magyarországon egy új erő, a Jobbik. Olyan mértékben vált elfogadottá, és támogatottá, hogy már komolyan aggódtunk, talán hatalomra is kerülhet. Ha ez megtörténik, még képes lett Vo(l)na felszámolni, a szélsőséges csoportjával 20 év szoclib-narancs vívmányait. Mert hogy kiemelkedően szélsőséges az biztos. Csak az a kérdés, ez kinek mit jelent?

Ha a lakosság, meg a vezetés úgy oszlik meg, hogy vannak nemzetellenes, és nemzetvédő szándékok, akkor ebben a felállásban az SZDSZ-LMP az egyik,

a Jobbik a másik szélsőség. Hogy a tapasztalataim világosabban mutassanak rá arra, amit látok, talán egy hasonlattal reprezentálnám azokat.

Aki behívja, és külön jogokkal ruházza fel a nemzet fosztogatóit az országban.

AZ, A NEMZETELLENES SZÉLSŐSÉG!

Aki 12 éven át kollaborál, és asszisztál a tolvajoknak,

AZ, A NEMZETELLENES KÖZÉPPÁRT.

Aki úgy tesz, mintha védelmezné a nemzetet, közben négy éven át hagyja, hogy fosztogassák,

AZ, A NEMZETI KÖZÉPPÁRT.

Aki valóban szolgálná a nemzetet, és ezért bármikor bárkivel hajlandó konfrontálódni,

AZ, A SZÉLSŐSÉGES NEMZETI PÁRT.

Azt gondolom, hogy a rá akasztott igaz, vagy hamis jelzőknél, sokkal jobban meghatároz egy csoportot, a követett magatartása.

      Mondják a Jobbikra, gyökeres (ez igaz) szélsőséges (ez is igaz) fasiszta, (ez nem igaz) De ha én, ezt így, „ex katedra” kijelentem, akkor talán olyanképpen festhetnék, mint a lenyírt birka, aki lenyelte véletlen a bölcsek kövét, és most vizslának hiszi magát, és akként ugat a lenyíróira.

Inkább mégse!

Inkább határozzuk meg a fasiszta szó értelmét, amit ezer ember közül kilencszáz úgy használ, hogy nem ismeri. Ha megkérdeznék, lökné a választ: a fasiszta egy, a fasizmus eszméjét hirdető, követő, az szerint viselkedő ember. Jeles!

És mi az, a fasizmus? Hááááát… Elégtelen!

A fasizmus nevet, annak az emberi magatartásnak, politikai irányzatnak a megbélyegzésére alkották meg, a római hatalom jelképének. Az összekötözött vesszőnyalábnak a neve után, aki/amely.

    1.- Csak a saját elképzelését ismeri el, megvalósításra alkalmasnak.

    2.- Nyíltan vagy burkoltan elveti, és lehetetlenné teszi a demokráciát.

    3.- Szándékait, minden tiltakozás ellenére, ha kell, erőszakkal valósítja meg.

    4.- Hatalmát megfélemlítéssel építi és tartja fenn, politikai ellenfeleit kíméletlenül üldözi, ha nem bír velük, megölni is hajlandó azokat.

  No, ettől kezdve érdemes kérdéseket feltenni.

Hány embert juttatott eddig börtönbe politikai meggyőződése miatt a Jobbik, és hányat a „demokratikus” hatalom?

Hány ratyit rángattak ki a sorból, a felbőszült Gárdisták, és hány Gárdistát rángattak be a feltüzelt biorobotok?

Hány cionista tüntetésen lövöldözött vadászpuskával, gumilövedékkel a Jobbik,

és hány nemzeti tüntetést vert, lőtt, gázosított szét a „demokratikus” hatalom?

Ha mindezekre képesek, és hajlandók vagyunk őszintén válaszolni, akkor érdemes feltenni a második kérdést: Ki is fasiszta ebben az országban?

   Húúú! De elkalandoztam az eredeti témától.

Arról volt szó, hogy már-már, féltettük a 20 év „demokratikus” vívmányait, ettől a fasisztának bélyegzett csoporttól. Miket is féltettünk?

Féltettük a privatizációt. Féltettük azt, hogy húsz év alatt, kilopták az országot alólunk, eladták, és megsemmisítették a könnyű és nehéz ipari, mezőgazdasági,

feldolgozóipari létesítményeinket, mindnyájunk szerény, de biztos munkahelyét.

Örömmel tölt el bennünket, hogy sutty(!) kirúghatnak, aztán éhezzetek gyerekek. Ezért féltjük ezt a vívmányt, és nem hagyjuk, hogy egy szélsőséges nacionalista banda ezt visszaforgassa. Nem akarunk nyugodtan, békésen élni.

Imádunk rettegni, nélkülözni, és a földön csúszva könyörögni, a kegyes idegen tőkésnek, még egy éhbéres, egészségpusztító munkáért is. Megvédtük vívmányunkat.

   Féltjük a tőke szabad áramlásának vívmányát. Hálás örömmel vesszük, hogy csodás vezetőink, nem tudni milyen felhatalmazásból, eladták a magunk által épített, és a tulajdonunkat képező közműveinket, a gáláns külföldi befektetőknek. Szélesre tárva ezzel a legszegényebb, és a leggazdagabb magyarok zsebét, hogy a szerény kapitalista, kedvére könyékig turkálhasson benne. Ez a radikális banda, rávert volna erre a kézre. Nem hagytuk! Imádjuk, amikor kizsebelnek bennünket. Oda tartjuk a másik zsebünket is.

Féltettük a bölcs vezetés kialakításának vívmányát.

Ma a hivatalainkban minisztériumainkban, döntéshozó testületeinkben csupa egyforma fajtájú és gondolkodású ember ül. Bölcsen látják meg a lehetőségeket a lehúzásra, nagy gyakorlattal valósítják meg, és igen-igen vastag bőrrel a képükön magyarázzák meg.

  Álljon itt néhány példa.

Nagy vívmányunk, a parkolási díj, a jóhiszemű magyaroknak elmagyarázzuk. Hogy túl sok a városban az autó. Ha nem hagyjuk őket, csak úgy parkolni, hanem keményen megfizettetjük, akkor kevesebb lesz. Elhiszik. Talán így is lenne, de nem vagyunk mi ostobák. Az összes hivatalunkat, minden kényszeres intézményünket ott helyezzük el, ahol jó drágán lehet parkolni. A sok kuka odajön, mert muszáj, és fizet, mint a köles. Aztán a derék fajtársunk, akire kiszerveztük a dolog jövedelmét, megveheti belőle a második, no a harmadik Ferrari-ját. A városban, persze ugyanannyi autó lesz mint korábban, csak az már a mi zsebünket dagasztja.

Ha a sok éhes magyar, takarékosságból mégis kevésbé jönne a városba autóval, esne a bevétel, arra is van megoldás. Törvényt hozunk, hogy a szellentés, éppolyan környezetszennyezés, mint a parlagfű eltűrése, ezért hivatalos engedélyhez kötjük, amit naponta kérni kell. Ennek a kiadására egyetlen hivatalt hatalmazunk fel, ezt is a belváros kellős közepén. Az után, elárasztjuk a hipermarketjeinket akciós sólettel. A sok szerencsétlen megveszi, mert ehető, olcsó, ők pedig éhesek. Fél nap múlva, sűrű tömött sorokban állnak majd a hivatalban szellentési engedélyért. Ez a legjobb üzlet. Fizetik az engedélyért az illetéket, meg mellé a parkolási díjat. Ezt a vívmányunkat sem hagyhatjuk, holmi radikálisnak eltörölni.

   Kitaláltuk a behajtási engedélyt. Mekkora busines!

Ha a magyar, sok gyereket csinált, és már nem fér el a gázában, bővítené, vagy újat építene, csak a mi engedélyünkkel viheti oda a hozzávalókat. Jó sokat kérünk érte, de nem adjuk mindjárt oda, amikor kifizeti, egy frászt! Majd holnap..,után. Ezzel nem csak pénzt csinálunk, de időt húzunk, ne tudjon a pali dolgozni. Legalább!  Valami csökött kitalálta, hogy az építési engedély, egyben behajtási is legyen. Tiszta ökörség! Hiába fizetné meg egyben a levett magyar, de nem kéne a hivatalba járni, és parkoló díjat fizetni. Kész kár lenne.

  Egyébként is lusták a magyarok. Megveszik nagy pénzért a tőlük ellopott gyárakban termelt téglákat, aztán szállítatják behajtási engedéllyel. Minek?

Ha szorgalmasak lennének, amikor kitalálják, hogy építenének, felszánthatnák a telküket, bevethetnék téglamaggal, beültethetnék cementpalántával, és mikorra mi kiadjuk az engedélyt, addigra megteremne az anyag helyben, és szállítani sem kéne. Ez a jól kiválasztott megoldás. Aki meg lusta, fizessen. Nekünk!

Ha mi nem vagyunk lusták naphosszat ott ülni,és szedni a pénzt, bármiért, akkor ők se legyenek lusták fizetni. Ez is a mi vívmányunk. Ezt is megmentettük a forradalomban.

   Másik nagy találmány, hogy minden emberre, aki dolgozni tud, és hajlandó, öt másikat állítunk, akit el kell tartani, és közben sok féle módon akadályozza a munkát. Mostani forradalmunkkal elértük, hogy ezt a számot hétre emeljük. Ezzel újabb, nem termelő munkahelyet teremtettünk. Ez is segítség, legalább azoknak a kiválasztottaknak, akik ezeken a helyeken dolgoznak.

   Szóval, nem hiába zárt össze a magyar nép. Sokan ezt akartuk.

Úgy e önök is, kedves fideszes honfitársaink?

  Éljen az IMF, féljen a magyar, ameddig hajlandó.

 

Béla László

 

 

Revolution in the voting niches

  Won the revolution. The Hungarian people have demonstrated that, after so much suffering, is the relative ability to create unity. At least something, which is a satellite view of the Parliament of mathematics, two-thirds, lesöprő everything gets cleared.
    Published in Hungary, a new power, the better. It became fully accepted and supported, it is seriously worried, perhaps even take power. If this happens, even been able to Vo (l) NA-being, the extreme group of 20 years szoclib-orange achievements. Because of the extreme to extremely safe. The only question is, who is what?
If the general public, the leadership is divided, that there are-national and nemzetvédő intentions, then this line-up of the Free Democrats, one of the LMP,
the better the other extreme. That experience clearly show him to what I see, maybe a comparison, to represent them.
Whoever comes up, and confer special rights of the nation's Raiders of the country.
AZ,-national extremism!
Who has over 12 years collaborates and assists with the thieves,
AZ, the centrist-national.
Anyone who pretends to defend the nation, during the four years left to robbing,
OF, THE NATIONAL centrist.
Those who truly serve the nation and, therefore, at any time with anyone willing to confrontation,
AZ, The Extreme Nationalist Party.
I think that hanging out is true or false jelzőknél, provides a much better team, followed in the conduct.
      Jobbik say, a radical (which is true) to extreme (this is also true) fascist (not true) But if I put it this way, "ex cathedral" I declare, you may olyanképpen painting, like the clipped sheep, who has accidentally swallowed the Philosopher stone, and now he thinks Vizsla, and as such, barks lenyíróira.
Rather, cancel!
Instead, determine the meaning of the word fascist, you are nine hundred thousand people using it, it does not know. If you were to ask, push the answer: a fascist, fascism, the idea of advertising, followed by behaving according to the man. Excellent!
And what is fascism? Hááááát Poor ...!
The name of fascism, to human behavior, was designed to stigmatize the political trends, the Roman symbol of power. After the name of the bound vesszőnyalábnak who is.
    1 - You can only recognize the concept, suitable for implementation.
    2 - explicitly or implicitly rejects, and the impossibility of democracy.
    3 - intentions, in spite of protest, by force if necessary implements.
    4 - power was built and maintained by intimidation, persecution of political opponents ruthlessly, if you do not have them, they are also willing to kill.
  Well, since then it is worth questioning.
How many people has been sent to prison because of political opinions the better, and how many of the 'democratic' power?
How ratyit pulled out of line, the angry guards, and the number of guard pulled the biorobotok arouse?
How Zionist demonstrations vadászpuskával shooting, gumilövedékkel on the right
and the number of national demonstrations struck, fired, gasified separate the "democratic" power?
If all these can and are willing to answer honestly, you should ask the second question: Who is fascist in this country?
   Whoo! But I digress from the original topic.
The idea is that, almost, put on 20 years of "democratic" achievements of the Fascist stamped this group. What is feared?
Feared for the privatization. Assumes that the past twenty years, the country from kilopták, sold, and destroyed the light and heavy industrial, agricultural,
manufacturing sites in all of us a modest but steady job.
I am pleased us to sutty (!) Kirúghatnak, then éhezzetek children. Therefore, they were afraid of this achievement and do not let a gang of nationalist extremism that is recycled. We try not to feel, to live peacefully.
We love being scared, dispense, and sliding on the floor begging for the kind of foreign capitalists, even a éhbéres, egészségpusztító work well. Vívmányunkat defended.
   Fear of the free movement of capital achievements. You should be grateful you are welcome to great leaders, do not know what its authority, was sold to us by the built and the property for which közműveinket, the gallant foreign investors. Wide open with the poorest and the richest pockets of Hungarians to the humble capitalist, elbow turkálhasson liking it. This radical gang, Raver had a hand in this. We did not! I love it when kizsebelnek us. Going to the other pocket.
Feared for the wise leadership development achievements.
Today hivatalainkban minisztériumainkban, making the same kind and full of testületeinkben-minded people are sitting. Wise fail to see the opportunities in the scraping, carried out by experienced and very, very thick skin on their faces explain.
  Here are some examples.
Great achievements, the parking fee, the Hungarians loyal to explain. There are too many in the car. If you do not leave them, the only way to park, but hard to pay the, you will be less. Believe it. Perhaps it would be, but we're not stupid. All hivatalunkat all compulsive organization that put out there where good can be very expensive to park. A lot of trash comes along, because you have to, and pay through their nose. Then the good fajtársunk, who outsourced the income of the thing, buy it in the second Ferrari in third, no how. The city, of course, the same car will be as before, only to have our dough in your pocket.
If a lot of hungry Hungarian, but few come to town for economy cars, the revenue would fall, there is also a solution. We will act to szellentés, just as environmental pollution, such as ragweed, toleration, therefore, the official licensing tie, ask for it every day. As the only agency empowered to issue, this is the heart of the city. After the floods the hipermarketjeinket sólettel specials. In many poor buys, because the edible, cheap, and they are hungry. Half a day later, thick lines are then filled in the office szellentési license. This is the best deal. Pay for the license fee, together with the parking fee. This vívmányunkat not leave, radical stuff removed.
   Figured out a collection permit. What is the busines!
If the Hungarian, a lot of kids did, and no longer fit in Gaza, expand or build new one, just go forth in our prior consent of the ingredients. Ask him a lot, but do not sell once there, when you pay a hell! .. And then tomorrow, after the. This is not only money we do, but we draw the time, this guy is not able to work. At least! Something runted guessed that the building permit, while the recovery may be. Pure crap! In vain would pay it in one of the donation is Hungarian, but you should not go to the office, and parking fee. The damage would be ready for.
  Moreover, they are lazy, the Hungarians. Big money to buy factory-produced bricks stolen from them, then szállítatják recovery permit. Why?
If you were diligent, figure out where that would be built, the felszánthatnák telküket, téglamaggal deployable implantable cementpalántával, and when we issue the permit, then megteremne the material on site, and to supply it should be. This well-selected solution. Who was lazy, pay me. We do!
If we are not lazy all day to sit there and take the money for anything, then they do not pay to be lazy. This is our achievement. This may have saved the revolution.
   Another great invention, that any man who can work, and willing, we will one in five who should be respected, while in many ways an obstacle to work. Forradalmunkkal Now we have reached that number this week raise. This new, non-productive jobs. This may help, at least on the choices, who are working in these locations.
   So, though not closed with the Hungarian people. Many people wanted it.
It is this you, my dear countrymen Fidesz?
  Long live the IMF, the Hungarian worry, as long as willing.

Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr502229377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása