évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Jájem, nem fér a bőrébe

2010.08.19. 00:04 | béla lászló | Szólj hozzá!

Megtámadták Amerikában a magyarság megbecsülését.

 

 

   Van egy faj a világban, amelyik nem fér a bőrébe. Világszerte mindenütt megtalálható. Jellemző élőhelye, 1700 évig nem volt. Amióta ismét van, azóta azt ember, kockázat nélkül, meg nem közelítheti. Soha nem tudható, mikor vált szemléletet. Mikor válik addigi barátainak gyilkos ellenségévé. Kreativitása, kezdeményezőkészsége, technikai tudása, saját, újonnan kijelölt élőhelyén nincs, mégis megszerzi mindenhonnan a legkiválóbb lehetőségeket. Alaptulajdonsága a csalás, lopás, gyilkolás, zsarolás, zavarkeltés, háborúk kirobbantása.

Megfékezésének, talán egyetlen módja lenne, az ősi indián semlegesítés, ami abból áll, hogy jól megáztatott marhabőrbe, szorosan bevarrják, majd hagyják a bőrt a tűző napon kiszáradni. Ez nem egyenlő, ennek a fajnak az ösztönei szerint a gyilkossággal, mert amikor a bevarrás történik, akkor az elszenvedő, még sértetlen. Megölése a saját hibája, mert nem segít magán, és a munkát a természet végzi el. Léteznek írott szövegei, amelyekben ők maguk írják le, hogy akit nem tevőlegesen gyilkolnak meg,(Pl:Kiviszem a sivatagba,ott hagyom, és a vízkészlettel eltevegelek. A cserbenhagyás triviális esete) annak a halála, (szerintük) nem számít gyilkosságnak. A fentiekből kiderül, hogy olyan fejlett kultúrája van, amiben az erkölcs, és szeretet kivételével minden megtalálható, amitől egy élőlényt, akár embernek is nevezhetnénk. Még világméretű szövetségük is van, amit arra használnak, hogy akár emberi nagyhatalmakat uszítsanak egymásnak. Ismerve a saját természetüket, amivel a legbékésebb embert is fel tudják bőszíteni, hogy nehogy marhabőrbe varrva végezzék, az indiánokat, az amerikai nép felhasználásával, időben legyilkolták. Jelenleg is súlyos mértékben gyilkolják az embereket világszerte több helyszínen is. Van, ahol megtévesztett emberek felhasználásával, van ahol saját maguk.

   Új helyeken történő előfordulásuk akkor a legjellemzőbb, amikor a világ valamely részén felfedezik a természetüket, és onnan elpusztítással fenyegetve, elkergetik őket. Ilyenkor, megtévesztően emberi módon, üldözöttként kérnek menedéket. Az emberek, bárhol, törvényszerűen befogadják és oltalmazzák őket. Beépülve egy-egy nemzetbe, mint egy vírus a sejtekben, arra késztetik az adott nemzetet, hogy hozzájuk hasonlókat produkáljon. Később, ez a fertőző mag, a befogadó nemzet által termelt klónokkal együttműködve, uralma alá veszi az egész nemzetet. Amelyik nemzet ezt észre nem veszi, annak a történelme ezzel véget ért. Nem lesz többé saját arculata, kultúrája, identitása.

Ennek a fajnak az átgyúrt, akarat nélküli masszájává, utasításainak szolgai végrehajtójává válik közöttük mindenki, akit nem ölnek meg.

  Ha egy nemzet, látván a folyamatot, felébred, és lép ellenük, akkor a belső rejtett bomlasztóból, azonnal nyílt gyilkos ellenséggé válik, és megdöbbentően hatékony pusztításra képes. (lásd II világháború)

  Hogyan is volt?

Amikor üldözöttként befogadták ezt a fajt német földre, minden lehetőséget megkaptak. Kihasználva a helyi, adottságokat, kiválóan gyarapodtak, és gyarapítottak. Ebben az időben, Amerikában már nagy befolyással rendelkeztek.

Ezt kihasználva, a gyáraikban, német munkások által gyártott kiváló termékeket, elterjesztették, ott, és a világ számos helyén. Egész Amerika tisztelte ée szerette a német termékeket, ezen keresztül magát a népet. Amikor a német nemzet, észrevette, miként hatalmasodna el rajta a fertőzés, határt kezdett szabni annak.

  Erre, a világszövetségük, embargót erőszakolt a világra, ami a német gazdaságot erősen megrázta. Ebből a megrázkódtatásból, csak a fegyvergyártás tudta kiemelni. Természetesen, válaszul az embargóra, a németek, tovább korlátozták a fertőzés terjedését, sőt, lokalizálták a fertőzött területeket.

Válaszul a faj, közismerten eredményes, hazug propagandájával, német gyűlölővé tette az amerikai embereket. Ez sem maradt válasz nélkül. Németország eldöntötte, felszámolja a fertőzést a területén. Összegyűjtötte, felkutatta a fertőző faj minden egyedét, hogy kitelepítse egy szigetre. Egy hajót meg is rakott, amit a fellegvárukba, Amerikába irányított, ahol még kikötni sem hagyták. Oda sem engedték be. Ez, a szigetre deportálás a faj vonatkozásában, egyenlő lett volna az ember bőrbevarrásával, tehát elősegített elpusztulásával.

Amiből ez a faj él, azt mindig másoktól lopta és lopja. Ha egy olyan területre kényszerül, ahol egyedül él, csak egymást fosztogathatja, amit nem lehet megenni. Amíg  a tartalék bírja élnek, később alakul valahogy, Ha élnek, isten éltesse őket, ha nem, Isten bocsássa meg a bűneiket, de ne fertőzzenek embereket a tulajdonságaikkal, szemléletükkel. Ez, a faji méretű bőrbe varrás, csak azon hiúsult meg, mert a jóhiszemű amerikai népet, ráuszították európára, elsősorban a németekre. A sok becsületes ember, nem is tudta, talán máig sem tudja, hogy ennek a fertőző fajnak a hatalmáért halt meg, vagy nélkülözött, pedig ez szinte állandó. (Korea, Vietnám, Kuba, Afganisztán, Balkán, Irak…)

Most éppen a Perzsák, meg a Magyarok vannak leginkább útjukba. A perzsák, mert félnek tőlük, és a magyarok, mert tudják róluk, hogy ők képesek megállítani a világméretű fertőzést. Most az amerikai embereknek, a magyarok iránti tiszteletét, barátságát, és megbecsülését támadták meg. Sajtójukban becsmérlő írásokkal kezdik, aztán ki tudja, mivel folytatják.

Nem fog sikerülni. Az amerikai emberek is egyre jobban átlátják a fertőzés tényét, és a németek akkori viselkedéséhez hasonlóan el fognak fordulni tőlük.

Már látni a népben, a szükséges antitestek kialakulását, amit a terror, nem lesz képes, sokáig ellensúlyozni. Ez a faj, az amerikai, és más nemzetek támogatása nélkül semmi. Egérfing. A magyarokat pedig nem érdeklik, az ilyen piszkos próbálkozások. Az a hat-hét ezer év, amióta ez a faj fertőzi az emberiséget, lopkodja össze a tudást és a kultúrát, közel sem jöhet ahhoz a tisztesség építő, kultúrát hordozó és terjesztő, harminc, negyven ezer évhez, ami a magyarság mögött áll.

  Ennek a fajnak, a nehezen elfogadható cselekedetei, az emberiség arcába dobott kesztyűk. Céljuk, hogy az elszenvedőkben, gyűlöletet ébresszenek.

Nem szabad ezeket a kesztyűket felvenni. Meg kell hagyni a gyűlölködést nekik.

Ez generálja, a cselekvéseikhez az erőt. Ha az emberiség, viszont gyűlöli őket, azzal erősíti, támogatja a pusztítást. Nem szabad, sőt kifejezetten káros. Az igazságot, nem az embereknek kell érvényre juttatni. Elég akarni, hogy megvalósuljon, és meg lesz. Az emberiséget, azért lehetett ennyi időn át gyötörni, mert a gyűlöletre és gonoszságra, mindig gyűlölettel és gonoszsággal válaszolt. Szeretettel és megértéssel kell elfogadni mások magatartását, és hogy kevésbé sérülhessünk, el kell kerülni velük minden kapcsolatot. Akkor, az igazság utat tör magának. Ha erőszakra erőszakkal felelünk, elveszünk.

Béla László

 

 

 

Attacked by the Hungarians in America's standing.


   There is one species in the world, which do not fit into the skin.
Worldwide, ubiquitous. Typical habitat in 1700, it was not years. Since here again, since no man, no risk, you can not reach. You never know when I was thinking. When will the deadly enemy of his friends to date. Creativity, initiative, technical knowledge, its newly designated habitat is, it obtains the best opportunities anywhere. Basic characteristic of fraud, theft, murder, extortion, disruption, triggering wars.
Curb, maybe the only way to the ancient Indians of neutralization, which consists of well-megáztatott cowhide, tightly bevarrják, and then let the skin dry out in the blazing sun. This is not equal to the instinct of this species as a murder, because when the bevarrás is made to suffer, still intact. Killing your own fault, because it does not help itself, and the work carried out by nature. There are written texts, which they themselves describe that he is not actively murdered, his death, (I think) does not count as murder. It turns out that a culture has developed, in which the morality, and love, except everything, making a living being, whether man can be called. There is a global alliance, which is used to either human uszítsanak major powers to each other. Knowing his own nature, which is the most peaceful people bőszíteni be able to avoid leather stitch done with the Indians, using the American people, murdered at the same time. We are currently in a serious degree murder people worldwide locations.
Some are misled by people using, which is their own.
   New places of occurrence of the most, when the world discovered a part of nature, and from elpusztítással threatening, they were driven out. In this case, is misleading for a human being, üldözöttként sought refuge. The people, wherever you are, invariably be received and protected them. Incorporated into a nation like a virus in the cells, they induce the nation to produce the like them. Later, this infectious seeds, produced by the host nation in collaboration with clones, under the rule takes the entire nation. The one that takes no notice of this nation, its history, it ended. There will no longer own image, its culture and identity.
As the race to knead, it will no masszájává, will become executive of the instructions of a servant among everyone who was not killed.
  If a nation, seeing the process of waking up, and enter them, then the internal hidden bomlasztóból, immediately killing an enemy will become an open, efficient and amazingly destructive ability. (See World War II)
  How was it?
When üldözöttként received this species on German soil, all options granted. Taking advantage of the local circumstances, grew great, and enriched. At this time, America has great influence possessed.
This can be exploited, the factories, outstanding products manufactured by the German workers, spread, and there, and many places in the world. Ee respected throughout America loved the German products, which can in itself to the people. When the German nation, he saw how hatalmasodna bear the risk of infection, began to set on the border.
  This way, the World Federation, the world and forced an embargo, which the German economy is strongly shaken. From this shock, was able to highlight only the arms. Of course, in response to the embargo, the Germans, more limited spread of the infection, in fact, localized in the infected areas.
In response to the species known to be successful, false propaganda, German gyűlölővé made the American people. It was left unanswered. Germany has decided to eliminate the infection area. Collected, each individual species of infectious sought to kitelepítse an island. A vessel may also put you in the fellegvárukba, managed to America, where you have not left the dock. There not allowed to enter. This is the deportation of the island species, it would have been equal to the man bőrbevarrásával, therefore contributed to destruction.
Which this species lives, I always steal and rob from others. If you are forced to an area where she lives alone, but each fosztogathatja that can not be eaten. While bears live in the reserve, and later formed somehow, if they live, they are God's birthday, if not, God forgive their sins, but not to the people fertőzzenek properties, szemléletükkel. This is the race-sized leather-stitching, but that failed because the American people in good faith, ráuszították Europe, the majority of the Germans. A lot of honest, did not know, maybe still does not know that this species of infectious hatalmáért died, or lacking, and it is almost constant. (Korea, Vietnam, Cuba, Afghanistan, Balkans, Iraq ...)
Right now, the Persians, the Hungarians are the most in their way. The Persians, because they are afraid of them, and the Hungarians, because they know about them so that they can stop the infection worldwide. Now the American people, the Hungarians, respect for the friendship and esteem challenged. Sajtójukban defamatory writings start, then who knows, as they continue.
Will not succeed. The American people are also becoming more familiar with the reality of the infection, and the Germans then behave like it would address them.
Already seen in the people the necessary formation of antibodies that terror will not be able to compensate for a long time. This race, the U.S. and other nations, without any support. Egérfing. The Hungarians were not interested in such dirty attempts. In the six or seven thousand years, ever since this species infects mankind steals with the knowledge and culture, can come close to the building of integrity, culture media and broadcasting, thirty, forty thousand year, which is behind the Hungarians.
  This species, difficult to accept the actions of humanity's face dropped gloves. It aims to give victims of hate wake.
They should not be included in the gloves. To be sure, the hatred for them.
This generates the action to the force. If the human race, but hates them with strengthened support for the destruction. We must not explicitly or even harmful. In truth, the people should not be enforced. Enough to want to achieve, and it will be. The humanity has been plagued so many periods, because the hatred and evil, hatred and evil that is always answered. Love and understanding should be adopted in the conduct of others, and to be damaged less, to avoid any contact with them. Then, the pioneer of truth itself. If you are responsible for violence to violence, we perish.
Laszlo Bela

 

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr482231887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása