évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Alaql a rend Magyarországon

2010.09.03. 22:49 | béla lászló | Szólj hozzá!

Alaql a rend Magyarországon

 

Alakul?

Az a kérdés hogyan, és miért úgy ahogy.

  Mi rendpárti magyarok nézünk, csak nézünk, amikor a Viktor „rendet” csinál a maga módján. Magam sem vagyok szerelmese a matematikának, de a napí hírek hallatán akaratlanul is számolni kezdtem. Az még csak rendben van, hogy mondjuk 500 FT, értékű túrórudi ellopásáért 25000 Ft birság jár. Az sem elítélhető, hogy a nyugdíjas néni húst lopott, vagy 2000 Ft. értékben, és ezért 2o napra elzárják, noha szokatlan, de rendnek kell lenni.

Az ilyen esetek láttán viszont, a gondolkodó ember óhatatlanul számolni kezd.

Ha 500 Ft-ért 25000 a bírság jár, akkor 1000-ért 50 000, 100 000 –ért 5 000 000,

Akkor egymilliárdért?  És több milliárdért? Ki sem tudom számolni, mert a gép egy E-t ír az eredmény elé.

  Úgy e, azt hirdetjük, hogy a büntetésnek arányban kell állnia, a cselekmény társadalmi veszélyességével. Ötszáz Forint ellopása, komoly veszély, de mekkora veszély, ötmilliárd ellopása? Ennek alapján nem is helytálló, az a lineáris összefüggés, aminek alapján, a nagyobb tételeket számoltam.

Úgyszintén nem közömbös, a kétezerért 20 nap aránya. Ez szerint, tizezerért 100 nap, 36 500-ért egy év. Akkor egymilliárdért, több mint 28 év.

Ez szerint a számítás szerint, a Jobbik, túl elnéző volt, amikor megfogalmazta a húsz évet a húsz évért követelését, ami sokkal inkább, ennek a kifosztott nemzetnek a követelése. Nem látom, hiába keresem a hírek között a Fidesznek, azokat a törvényjavaslatait, amiben megállapítaná törvényi tényállásként konkrétan, hogy a hűtlen kezelés, a sikkasztás, a hatalommal való visszaélés gazdasági előnyökért, (korrupció), legalább egy tekintet alá esik a bolti lopásokkal, és akként büntethető, és büntetendő.

  Ez a fajta rendcsinálás, amolyan Fideszesen fejre állított világnak felelne meg.

Olyan, mint egy mennyezetig szeméttel és lommal teledobált szoba takarításához úgy kezdenénk hozzá, hogy lapos kúszásban a lom alatt, fogkefével söprögetnénk a port. Amikor néhány hónap elteltével a padló pormentessé válna, akkor pedig kimászva a szemét alól, büszkén kihúznánk magunkat, lám milyen tisztaságot csináltunk. Ezt, csak Fideszes vezető gondolkodásával lehet elfogadni. Azt hiszem, hogy az a közel hárommillió magyar, aki ezt a helyzetet létrehozta, zömében, nem így kezdene hozzá a takarításhoz.  Érdemes gondolkodni azon, valóban rendet akar ez a kormány, vagy a szavazóit nézi ostobábbnak a valóságnál?

 

Béla László

 

Alaql the order in Hungary

Develops?
The question of how and why it sort of.
  We look
Order-loving Hungarians, just look where Viktor "in order" to make his own way. I am no lover of mathematics, but the Daily News reported hearing inadvertently started. The only okay to say, 500 FT, worth 25,000 Ft. fine túrórudi theft act. It is not censured, to the retired lady meat stolen, or 2000, Ft worth, and therefore block 2o days, though unusual, but fine should be.
The sight of these cases, however, the thinking man inevitably begins to count.
At 500 HUF 25,000 of the fine acting, then in 1000 reached 50 000 100 000 reached 5,000,000,
Then
one billion? And more billions? I can not even count, because the machine is a result of the Irish in front of E-t.
  It is this, I announce that the punishment should be proportionate to the dangers of social action. Five hundred Forint theft, a serious danger, but how much danger five billion theft? On this basis, it is also irrelevant to the linear relationship as a basis, the higher the items counted.
It is also not neutral, the rate of two thousand 20 days.
This is according to ten thousand100 days, 36 500 had a year. one billion Then, more than 28 years.
According to this calculation, the right is too lenient when he was put in the twenty years to twenty years of claim, which is rather a claim of this ravaged nation. I can not see, looking in vain for news of Fidesz, the Bills, which establish the laws Category AS
specifically, that the misappropriation of funds, embezzlement, abuse of power in the economic benefits (corruption), regardless of at least one subject in the shop thefts and punishable as such, and punished.
  This is exclusively about cleaning the kind of, sort of assume if Fidesz head set world.
It's like a ceiling with trash, and Lommel teledobált room to begin cleaning it to the rubbish crawling under the sheets, brushing the dust To clean. A few months after the floor pormentessé would be a kimászva from his eyes, proudly straight spine ourselves, well what did cleanliness. It just thinking Fidesz leader, be accepted. I think that the almost three million in Hungary, who created this situation, most of them, not how it would start cleaning up. It is worth thinking about, really want it, the government order, or voters look dumber than the reality?

Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr342270054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása