évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ez a mag nem kelt ki. Szerencsére!

2010.09.07. 08:03 | béla lászló | Szólj hozzá!

A történelem, nem mindig ismétlődik.

 

2006-ban már nem működött, az 56-os eredményes magyar irtás forgatókönyve.

Pedig megpróbálták.

Az öregektől hallani, mert van, aki még emlékszik rá, hogyan is kezdődött az 56-os magyarirtás.

   Egy vérlázító Gerő beszéddel. Ezen háborodott fel a magyarság annyira, hogy kiment a Kossuth térre, véleményt nyilvánítani.

Érdekes párhuzam. A 2006-os eseményeket is egy vérlázító öszödi beszéd előzte meg. És mindkét esetben, felháborodott tüntetés következett.

Azután 56-ban, lesipuskások belelőttek a tömegbe. Ez volt a gyutacs, amire a tömeg megindult fegyvert szerezni. Csoda módon, valahonnan azonnal került négy teherautó, és irány a jól őrzött fegyvergyár készárú raktára, ahonnan valaki (?) addigra, visszavonta az őrséget. A tömeg, akadálytalanul jutott fegyverhez.

Mostanra derül ki, hogy 2006-ban ugyan ez volt a helyzet. A kivezényelt rendőrök, vélhetően nem saját elhatározásukból, őrizetlenül hagyták, komoly tűzerőt jelentő fegyvereiket. A dolog azon csúszott el, hogy nem volt gyutacs.

Ez a bagázs, még mindig nem ismeri a magyarokat. Annyira sötét, hogy három-négyszáz év kevés volt ahhoz, hogy megismerje a magyarok természetét.

A magyar, nem bosszúálló, és főként nem kezd el gyilkolni, ha arra alapos oka nincsen.

56 azzal kezdődött, hogy néhány embert lelőttek az ávós lesipuskások.

Szerencsére 2006-ban ez nem történt meg, így nem volt folytatás.

Pedig nagyon szerették volna. Csak-hogy, 56-ban a folytatás, a felelősök felkutatásával, és kivégzésével körvonalazódott. Ezúttal, a magyar irtást, e nélkül akarták elindítani. Mindennek ára van. A magyarság, hajlandó lett volna ismét megirtatni önmagát, de ez az akkori hazaáruló bagázs likvidálásával kezdődött volna. Valamit, valamiért.

Szerencsére nem így történt. Minden áldozat értelmetlen, bármelyik oldalról esik is. A problémákat, öldöklés nélkül kell, és lehet megoldani, mondjuk megfelelő szavazatokkal.

 

Béla László

 

History is not always repeated.

In 2006, no longer worked, the 56-inch effective in Hungarian clearing scenario.
And tried.
The elders heard, because some people still remember how it began, the 56-inch magyarirtás.
   
A Gero's outrageous speech. In the outraged Hungarians so much that went on Kossuth Square, an opinion.
Interesting parallels. The 2006 event is preceded by an outrageous speech öszödi. And in both cases, followed by angry demonstrators.
Then, 56-in Matsugane Potshot Affair outgoing with the crowd. That was the detonator, which the crowd began to get a gun. Miracle in a way, somewhere immediately took four truck and head to the well-guarded weapons factory finished goods warehouse, where someone (?) By then, the guards withdrew. The crowd, from the weapon was.
Now show that in 2006, although this was the case. The police called out, is not likely to decide, and left unattended, posing a serious firepower weapons. The thing that slipped out that there was no detonator.
This is the band still does not know the Hungarians. It's so dark, that three or four hundred years was not enough to understand the nature of the Hungarians.
The Hungarian, not revenge, and above all do not start killing, if it is not reasonable.
56 started with a few people were shot dead in ÁVH Matsugane Potshot Affair.
Fortunately, in 2006, this has not happened, so it was not continued.
Was very anxious. Just that, 56 in the sequel, searching for those responsible, and the execution of algorithms. This time, the Hungarian disinfected, they wanted to start without it. Everything has a price. The Hungarians, would have megirtatni himself again, but this time the liquidation of traitors bagázs have started. Something for something.
Fortunately, not so.
Every victim is meaningless, either side is too. The problems without killing, and can be solved, say the appropriate votes.

Laszlo Bela

Meghallgatás

Olvasás fonetikusan

 

Szótár - Részletes szótári találat megtekintése

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr312276905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása