évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Az önvédelem amputálása

2010.09.22. 10:00 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

A terrorizmus, mint a háttér hatalom atombombája

 

  Ha figyelmesen végignézünk, az utóbbi néhány év történésein, nyilvánvalóan rajzolódnak ki a terrorizmus és a háttér hatalom érdekazonosságai. Egyre átláthatóbb, hogy a terrorizmus felbukkanása adott helyeken, mindig a háttér hatalom érdekeit szolgálja ki.

    Azokat a minősíthetetlen törekvéseket, amiket a nyilvános hatalom, a háttér hatalom nyomására visz keresztül, egy egészséges nemzetben, népben, nem lehetne végrehajtani a spontán lincselés veszélye nélkül.

    Attól félnek a „hatalmasságok”.  Hogy ezt megelőzhessék, az embereket próbálják folyamatos félelembe kényszeríteni.

Mivel lehet ezt megtenni?

A paletta szélesebb, mint bárki hinné.

Ott van elsőnek a belső megosztás. A legkapzsibb társadalmak, önmagukat tálcán szolgálták fel a háttér hatalom asztalán, a rabszolgaság intézményével.  A háttér hatalom, miután jól meggazdagodott a rabszolgák munkáján, teljesen érthető, és támogatható humánus megfontolásból, eredményes harcot indított, a rabszolgák felszabadításáért. Ennek meghirdetett célja mögött, sokkal jelentősebb cél húzódott meg a háttérben. A rabszolgák felszabadításával, olyan embertömeg került egyenrangúként a társadalmakba, amelynek kultúrája, erkölcsi mércéje, évezredes beidegződései, merőben eltértek az őket korábban kihasználó szabad társadalom általános szintjétől. Ehhez még társult, ennek a tömegnek egy részében, egy elfojtott bosszúvágy a korábbi elnyomókkal szemben.

  Nyilvánvaló volt, hogy ez a réteg agresszívebb lesz, mint bárki. Ez belső terrorizmust, bűnözést fog generálni. Ha ezt a háttér hatalom eltérő. Diszkriminatív jogalkalmazással támogatni tudja, máris hatalmas fegyvert kovácsolt a társadalommal szemben. Sikerült elvetnie a félelem magját. Aki pedig fél, az nem tud tisztán gondolkodni, és soha sem fog rájönni, hol vitték/viszik be az erdőbe. A civilizált réteg fél a bűnözőktől, akiket rászabadítottak, a bűnözök, félnek a civil társadalom hatóságainak bosszújától. Csak a háttér hatalom nem fél, mert egy ilyen módon megosztott társadalom, képtelen határozott választ adni, a háttér hatalom kíméletlen fasiszta lépéseire. Nem jobb a helyzet, a gyarmatbirodalommal rendelkező nemzetek esetében sem. A gyarmatokról beköltöző, sokáig másodrendű embertömeg, hasonló, a felszabadított rabszolgákhoz.

   Mentesek lennének az ilyen merényletektől azok a nemzetek, akik nem akartak hasznot húzni mások sanyargatásából. Az ilyen nemzetállamok lakossága, jelentéktelen mértékben áll, az államalkotó nemzettől eltérő tulajdonságú, tehát fertőző gócként működtethető embercsoportokból. Ezekkel az államokkal szemben lehet eredményes, az unió kialakítása.

Ennek leple alatt érhető el, hogy bárki bárhova települhessen, az emberi jogokra való hivatkozással. Ez a jellemző, és egyben veszélyes trükkje a háttérben bomlasztó erőknek.

A meghirdetett cél mindig pozitív és támogatható, de a valódi célt mindig titokban tartják.

Amikor a valódi cél, a nemzetek testében fekélyek létrehozása megvalósul, és az adott nemzet ez ellen védeni kezdi magát, akkor mindig fel lehet tüntetni ezt a lépést olyannak, mint ha a hirdetett, támogatható cél ellen lépne fel az adott nemzet. Ki lehet kiáltani róla, hogy fasiszta, holott a háttér hatalomnál fasisztább még nem született az emberiség történetében, de lehet nacionalistának, meg sok minden másnak is bélyegezni. Ha az ország népe és vezetése fittyet hány a fröcskölődésre, és továbbra is aktívan védelmezi magát, akkor éled fel a terrorizmus,

mint a háttér hatalom atom bombája.

   Jó látni ezt ma a Francia események kapcsán. Megy a mocskolódás, de mert eredménytelen,

Egyből belép a terrorfenyegetettség. Nagyon hülyének néznek ezek mindenkit. Már csak az a remény éltet, hogy a világban végbemenő változások miatt, a háttér hatalom kezd el rettegni a nemzetektől, és azok helyett, és akkor kialakul egy új világ. Nem az aljasság, hazugság, és kapzsiság világa, amit szeretnének, hanem a becsület, és a munka tiszteletének világa.

Nézzünk egy kicsit a mélyére, hogyan is alakult ez Franciaországban?

   Volt sok betelepülő a hajdani gyarmatokról, Algériából, Vietnamból, meg még ki tudja honnan. Ezek az emberek, átvették már korábban a francia kultúrát. Dolgoztak, alkalmazkodtak, hozzájárultak a francia jólét megteremtéséhez, és részesei is voltak. Valahol mélyen gyökerezett bennük az ősi vallásuk, szokás kultúrájuk, Ezt, a megfelelés szándéka elfedte, de a gyermekeiket azért ebben nevelték. Felnőtt egy generáció.

Ők ott született franciák, iszlám gyökerekkel. Nem értették, miért nem fogadja el az öltözködésüket, a francia ember. Nehéz is megmagyarázni egy helyben születettnek, hogy ha ott akar élni, akkor beszélni, öltözködni, de még gondolkodni is franciául illik. Nem kötelező!

Lehet másként öltözni,de akkor vissza kell térni az „őshazába” ahol ez a természetes. De igényt tartani a francia életszínvonalra, és közben követni az őshaza szokásait, ez enyhén szólva udvariatlanság.

Ezzel a franciák, valahogy megbirkóztak, de jött az EU. , és beömlött tengernyi cigány. Azok is elvárták az ott lakás jogán, az életszínvonalat, de semmit nem tettek érte. A baj mégsem kezdődött el. Baj akkor támadt, amikor a semmiért kapott életszínvonalat kevésnek találták, és loptak hozzá annyit, amit „jogosnak” gondoltak. Ettől már besokalt a francia tolerancia. Kizsuppolták az élősködőket. Az EU. meg a többi nemzetpusztító pedig, kórusban gyalázza a franciákat, milyen rasszisták.

Nem! Nem rasszisták, és nem is hülyék. Eu. ide, Mastricht oda, nem hajlandók másokért dolgozni, főként nem, mások jogtalan igényeiért nélkülözni. Ez nem tetszik az Eu.-nak. Nincsen belső fekély, egészséges a nemzet, és művi úton sem hagyja magát megfertőzni.

   Nem különb ennél a magyar helyzet sem. Itt a fertőzésre már nem volt szükség. Az már korábban elintézték. Itt elég volt az immunrendszert, a cigányságnak adott fokozott védelemmel kiiktatni, és máris képtelen a nemzet kiállni magáért. Megszavaztuk/ták az „új Magyarországot” és nem történt semmi. A garázdák virulnak, munka nincs, a tolvajok lapítanak. Hajrá magyarok!

Béla László

Terrorism as a background power, atomic bomb

  If I look carefully, the happenings of the past few years, clearly emerges in the context of terrorism and identity of interests of power. More and more transparent to the emergence of terrorism in places, always in the background to serve the interests of power.
    Minősíthetetlen those efforts, which the public power, the power, under pressure passes through the background of a healthy nation, people: not be implemented without the risk of spontaneous mob law.
    
They fear the "powers". How effective action against it, constant fear of people trying to force.
Since this can be done?
The range is wider than anyone would think.
There is first the internal split. The legkapzsibb societies, self-served in the taskbar, desktop background power, the institution of slavery. The background of power, good fortune in having the work of slaves, is completely understandable, and supported a humane reasons, the effective fight started, the liberation of slaves. This invitation aims behind the much more important objective is moved to the background. The slaves are released, a crowd was equally in societies with a culture, a moral yardstick, age-old habit, they had completely deviated from the general level of taking advantage of a free society. To do so is associated with this part of the crowd, a repressed desire for revenge on the former oppressors.
  It was evident that this layer will be more aggressive than anyone. This internal terrorism, crime will generate. If this power in a different context. Discriminatory jogalkalmazással can support, it has already forged a mighty weapon against society. Managed to sow seeds of fear. Who are the parties, unable to think clearly, and never will find out where he was taken / moved to the woods. A layer of half the civilized criminals who rászabadítottak, criminals, civil society, the authorities are afraid of retaliation. Only the background is not afraid of power, because such a society as divided and unable to give a definite answer, the background power, ruthless fascist actions. The situation is not better, in many nations gyarmatbirodalommal either. The colonies moves, long second-order crowd, similar to the liberated slaves.
   Would be exempt from such merényletektől the nations who did not want to profit from others sanyargatásából. The population of this nation, to a minor extent, the state-nation of different properties, so infectious gócként embercsoportokból operated. These can be effective against states, the EU's development.
This can be achieved under the guise that anyone anywhere települhessen, with reference to human rights. This is typical, and dangerous trick disruptive forces in the background.
The proclaimed aim is always positive and eligible, but the real goal is always kept secret.
When the real target, the nation's body sores creation takes place, and if the nation begins to protect itself against this, you still may be included in this step such as if advertised, would be eligible against the target of that nation. Who can cry about it to a fascist, even though the context has not yet been fasisztább power to the history of mankind, but can be nationalistic, it is stamped on many other things. If the leadership ignores the people and the number of fröcskölődésre, and will continue to actively defend itself, then revive terrorism,
atom bomb as a background of power.
   Good to see that today the French events. Go to the abuse, but it is unsuccessful,
Immediately enter the terrorist threat. They all look very stupid. We just hope that they have a changing of the background of power begins to tremble in the nation, and instead, and then develops a new world. It is not the nastiness, lies, greed, and the world, what they want, but the honor, and respect for the work world.
Let's look a little to the bottom of how it was formed in France?
   It was a lot of the former settler colonies, Algeria, Vietnam, to who knows where. These people have already been taken over by the French culture. Developed, adapted, by the French contributed to the prosperity, and the participants were. Somewhere deep-rooted in their ancient religion, culture, custom, this, the concealed intention of complying, in that order but the children were reared. Adults in a generation.
They are born there are French, the Islamic-rooted. They did not understand, why not adopt the dress, the French man. It is difficult to explain to a locally born and that if they want to live, you speak, dress and even think in French, also fits. Not required!
You may dress differently, but then return to the "homeland" where it is a natural. But to claim rights to the French standard of living, and during follow őshaza habits, it is impolite to put it mildly.
By the French, somehow tackled, but it comes from the EU. And fell in a sea gypsy. They also expect the house right there, living standards, but it did nothing for her. The problem can not be started. Trouble arose when, where nothing was found to be insufficient standard of living, and you stole it, that "legitimate" thinking. From the French have besokalt tolerance. Kizsuppolták of the parasites. The EU. nemzetpusztító while the other, the French chorus of wronged, what racists.
No! Are not racists, nor stupid. Eu. Here Mastricht there are not willing to work for others, not mainly, others an undue igényeiért dispense. It's not like the Eu.. No internal ulcers, healthy nation, and not let yourself be artificially infect.
   No difference in this situation in Hungary either. Here, the infection was no longer needed. The previously arranged. Here was enough for the immune system, the enhanced protection of the Gypsies disappear, and already the nation's inability to stand up for itself. Voted / ing the "New Hungary" and nothing happened. The murderous flourish, there is no work, the thieves lapítanak. Go Hungarians!
Laszlo Bela

Meghallgatás

Olvasás fonetikusan

 

Szótár - Részletes szótári találat megtekintése

 


A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr522314284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása