évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Itt már mindent lehet?

2010.09.23. 21:44 | béla lászló | Szólj hozzá!

A terrorizmus fegyverét, a magyarok ellen is bevetnék?

 

 

Azt már hallottuk untig, hogy két hét alatt helyreáll az országban a közbiztonság, de ebből, a bűnözéssel fertőzött területek, falvak, városok lakossága semmit nem érez. Ugyan úgy agyon verik párszáz vagy pár ezer Ft.-ért az időseket, ellopják az erdőket, a kábeleket, és mindent, ami mozdítható, bizonyos helyeken.

    A viktoriánus kormány nagy eredménye, hogy létrehozta a terrorellenes különítményt.

Nem tudni, hogy saját ötletből származik e, ez a briliáns ötlet, vagy netán a mentorok adták utasításba a két választás közti eligazításon. Igaz, nem állnak sűrű tömött sorokba a felfegyverzett sötét terroristák a magyar határon, arra várva, hogy végre létre jöjjön a magyar terrorellenes kommandó, és akkor majd sáskajárás szinten elárasztják az országot.

Terror kommandóra márpedig szükség van!

  Ha, az egyes helyeken tapasztalható cigány-terror megfékezésére szervezik, sokan még örülnek is ennek. A jelek nem erre mutatnak.

 Volt már hasonló ebben az országban, nem is oly rég, de azt rebisz.-nek hívták.

Súlyos törvénytelenségek tapadtak hozzá.

  A rebisz. előtti időkben sem volt jobb a helyzet. Napjainkban egyre erőteljesebben állítják, hogy a Gyurcsányi időkben az egész rendőri vezetés csupa buta, tehetségtelen, döntésképtelen, vagy abban kívülről korlátozott emberből állt. Én meg, sok más magyarral együtt, nem hiszem el.

Nem hiszem, hogy képzetlen, alkalmatlan emberekre bízták volna a rendőrség vezetését. Sokkal valószínűbb, hogy ami történt, parancsra történt.

Mi is történt?

Korábbi írásomban http://magyaratveres.blog.hu/2010/09/07/ez_a_mag_nem_kelt_ki_szerencsere

már egy oldalról megpróbáltam megérteni a történteket, de van ennek egy másik oldala is. Az öszödi monológot követően, a magyarok olyan idegesek lettek, hogy tömegesen vonultak, a parlament elé, onnan meg az MTV székházához.

  Kétségtelenül, nem viselkedtek lordok módjára, sőt, de mit tett a „buta” rendőri vezetés.  A felbőszült, és pár forrófejű hangadó által folyamatosan heccelt tömeg ellen, Baranyából fel vezényelt, kiképzetlen rendőröket vezényelt ki, megfelelő felszerelés nélkül. Kiszolgáltatva őket, a kontrolját vesztett tömeg kényének kedvének. Csak Istennek, és nem a rendőri vezetőknek kell hálát adnunk, hogy tragédia nem történt. Történtek viszont olyan traumák, amiket egy életen át sem fog feldolgozni át élőjük. Elképzelni sem szeretném annak a szerencsétlen kis rendőrnek a lelki állapotát, akit a vízágyúval hajtottak be a tömegbe, ahol is végül, a járműve, mozgás, és harcképtelenné vált, és még rá is gyújtották.

Ellenségemnek sem kívánom azokat a másodperceket, ameddig kiderült, hogy a tömeg nem meg lincselni, csak meg állítani akarta őt. És ebbeli félelmeivel nem volt egyedül.

  Elképzelem azokat a magyar baranyai családokat, akik gyermekeiket a közrend védelmének nemes és fontos feladatának teljesítésére engedték el otthonról, és áldozatul dobták őket a tömeg elé, védekezésre képtelenül.

Biztos, hogy „buta” döntés volt?

   Ha arra gondolok, milyen nagyon szívükbe zárhatták a budapestieket az érintett baranyai családok, vagy arra, hány féle módon állították már szembe a magyart a magyarral, nem voksolok a véletlen mellett.

És most, ez a terror-kommandó?

A gyűlölet, és a félelem szörnyű dolgokat produkál.

Maradjunk mentesek ettől. Legalább mi, magyarok, ne gyűlöljük egymást!

 

Béla László

 

 

 

 

 

The terrorist weapon is deployed against the Hungarians?


I have heard untig that two weeks of public security is restored in the country, but which, in the crime infested areas, villages, towns, people do not feel anything. They were beaten to death a few hundred or few thousand came to the Ft-old, stolen from the woods, the cables, and everything that moved, in some places.
    The great achievement of the Victorian Government to set up the anti-terror detachment.
We do not know that their idea from this, this is a brilliant idea, or even the mentors gave instruction to the choice between the two briefings.
True, there are thick layers of thick dark-armed terrorists on the Hungarian border, waiting to come up out of the Hungarian anti-terrorist commandos, locusts, and it will flood the country level.
However, it is necessary Terror Commandos!
  If, in some places experienced gypsy fight terror, organized, and many are also looking forward to this. The signs do not show this.
 Have you ever been the same in this country, not so long ago, but it was called rebisz..
Serious illegalities clung to him.
  
The rebisz. prehistoric times, the situation was no better. Nowadays more and more strongly drawn to the Gyurcsány times throughout the police leadership is full of stupid, talentless, indecisive, or from the outside was limited to men. I, along with many other Hungarians, do not believe it.
I do not think that uneducated, unfit for human beings have been entrusted to the police leadership. It is more likely that what happened, happened to click.
What happened?
Earlier I claimed http://magyaratveres.blog.hu/2010/09/07/ez_a_mag_nem_kelt_ki_szerencsere
One side has tried to understand what happened, but there is another side to it. Öszödi after the monologue, the Hungarians are anxious that the masses marched to the Parliament, from the MTV headquarters.
  No doubt, do not behave the way Lords, indeed, but what made the "dumb" police management. The angry, and a few hot-headed by the influential crowd heckler continued, conducted in Baranya County, conducted by untrained police officers, without the proper equipment. They are at the mercy of the mercies of bread kontrolját lost weight. Only God and not to give police managers should be thankful that a tragedy has occurred. There has been a trauma, however, you will not be processed for a lifetime to sign. I do not want to imagine the poor little soul in the state policeman who has been in the water cannon into the crowd, where finally, the vehicle, movement, and became disabled, and yet it is burned.
Enemy does not wish the seconds until it was found that the weight is not the lincselni, just wanted to stop him. And his fear of doing so was not alone.
  
I imagine they are the Hungarian Baranya families who have children in public policy to protect the noble and important task to fulfill remitted home, and the victim was thrown into the crowd in front of them, unable control.
Are you sure "stupid" decision was that?
   When I think of how much their hearts closed a budapestieket of the Baranya County families, or to how many different ways have been against the Hungarians of the Hungarians, who think this is not a random addition.
And now, this is a terrorist commando?
The hatred and the fear of getting terrible things.
Let us be free from it. At least we, Hungarians, do not hate each other!

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr832318951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása