évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A sötétség nem fáj

2010.09.25. 00:20 | béla lászló | Szólj hozzá!

A sötétség nem fáj.

 

   Szerintem jobb lenne, ha fájna.

Nem azért, mert én egy szadista állat lennék, és örömmel nézném, sok munkában elfáradt ember nehéz fájdalmát. Nem! Minden ember fájdalma az enyém is. Az enyém, mert egy embertársam, az enyém, mert indokolatlan, az enyém mert méltánytalan, és még sorolhatnám…

   Mégis örülnék, ha a sötétség fájna, mert akkor a jóravaló emberek megvilágosodnának. Az nem lehet, hogy csak a gonoszok lássanak tisztán ebben a világban. Nem lehet, hogy maszlagokkal, bődületes hülyeségekkel foglalkoztassák emberek millióinak, egyébként értékes, problémákat felfedezni, és megoldani képes gondolkodását.  Nem lehet, hogy elvegyék az emberektől a kultúrát, az érzelmeket, az együttérzést másokkal, a szeretetet, ami vigaszt képes adni a nehéz helyzetekben, és képes kivédeni a gonoszság hátulról jövő tőrdöféseit. Mostanában senkit nem látok szívből, őszintén nevetni.

A nevetés, felvirágoztat és meggyógyít, de csak akkor, ha az senki ellen nem irányul. A vidámság, nem egyenlő a kárörömmel. A kárörömből fakadó nevetés inkább öl, mint sem gyógyít. Megöli a lelket, kiirtja a szeretetet, üressé, érzéketlenné teszi, Isten tökéletes alkotását, a jóravaló embert.

   Miért is olyan fontos ez, hogy ezért bárki írni kezdjen, elvéve ezzel sok érdeklődő embertársa értékes idejét?

   Mert a világban megállni látszik az emberi gondolkodás, ami az emberiség végpusztulásához vezet.

   Hú, de nagy szavak. Van is mögöttük valami értelem?

Személyemben nem vagyok jogosult erről bármit mondani, de elmondok néhány dolgot, amit ismerve talán elgondolkodik, az arra még hajlandó ember.

   A huszadik század technikai, technológiai robbanása, az emberiségre áldás kellene, hogy legyen, és nem átok, ahogyan most tapasztaljuk.

 Nem a létbizonytalanság, és munkanélküliség forrásai, de a jólét, gondtalanság, és bőség alapjai.

   Nem azok!

Vajon miért? Ezen nem szabad gondolkodni, a „modern”embernek. Nem szabad gondolkodni, mert rájönne a lényegre. Rájönne, hogy mindazt a kreativitást, szorgalmat, kitartást, és becsületes munkát, amit az emberiség egésze folytat,

kisajátítják, és ellene fordítják.

   Hogy nehogy gondolkodjék, más „fontos” kérdésekre irányítják a figyelmét.

Nagyon fontos a világ sorsának szempontjából, hogy X, a médiacsatornák által közismertté, bocsánat, „celebbé” faragott entitás, kivel tölti a pásztoróráit. Megcsalta e, a párját? Egyáltalában volt e neki?  Vagy van e? Ha van akkor vele azonos, vagy éppen eltérő nemű?

  Ezek fontos kérdések! Annyira fontosak, hogy szórakoztatásunkra hivatott médiák, fő időben, akár órákra is lekötik vele az emberek ezreit.

És csodák csodája, ebben is van vidámság. Felszabadult féktelen röhögés.

De mikor? Ha a csodás celeb, aki mindenki példaképéül áll a piedesztán, valakitől hatalmas pofont kap. Akkor kitör a röhögés. Csak-hogy, ez nem a vidámság, hanem a káröröm. Ez nem gyógyít, hanem lelket pusztít.

  Miért tudunk örülni más bajának? Mitől süllyedtünk idáig.

Az ellopott, és kifordított kultúránk okán, ami a médiák segítségével már minden emberhez eljuthat. Nem az a baj, hogy eljuthat, hanem hogy el is jut.

   A gyilkos verseny, az értelmetlen hajsza, elfárasztja az embereket. Egész nap harcolnak, a fennmaradásukért, a családjukért. Tűrik a feljebbvalójuk megalázó stílusát, esetleg félreérthető, vagy egészen egyértelmű szexuális megjegyzéseit, a helyükre pályázók fúrásait. Mikor végre letelt a napi gyötrődésük, leülnek a tv elé, és nézik, amit kapnak. És mit kapnak? Ezt. Miért? Mert erre van igény, mondják a döntéshozók. És igazuk van. A világpolgár már mindenre vevő, ami nem őt pusztítja, hanem valaki mást.

   Ez a tenyésztés célja. Megalkotni azt az embert, akinek nincs nemzete, nincsenek barátai, nincs közössége, csak áll, egyedül, egy mérhetetlen hatalommal szemben, és várja, mint a marha a mészárszékben, mikor sújt le az ő fejére a tagló. Minden nap boldog, ha más az áldozat.

  „Nincs semmi baj se még, csak a szomszéd háza ég”. Addig már nem jut el, hogy a következő percekben, már az övé fog égni. Nem hagynak rá időt.

Kitöltik, a kutyák lelki világának égetően fontos, és meghatározó problémáival. Kényszerítik azon gondolkodni, kutyája szemében, mitől lehet ő falkavezér. Hogyan tudja kényszeríteni a szerencsétlen ebet, hogy miként ő maga is, az eb is hajlandó legyen futni, a futógépen. Nem azért, mert az olyan jó, mindössze azért, mert nyúzói nem hagynak annyi időt neki, hogy családjával a természet valódi környezetében mozoghasson. Sürgősen meg kell nézni, miként alázzák embertársait, a gonosz bűnözőket, a jó rendőrök. Az nem baj, ha a bűnöző semmit nem követett el, csak berúgott, mert a születésnapját ünnepelte. A „jó” rendőrök megbilincselték, jól meggyötörték, mert ellenállni merészelt, majd bedobták egy zárkába, ahonnan az ügyvédje, ha van, majd holnap jó pénzért kiviszi. Addig a nehéz fiuk, akár köcsögnek is használhatják.

  Ez iszonyat. Emberi méltóság semmi, amint egy minimális támadási felületet adtál. Ez az „Új világ” – ahogy a Móricka elképzeli.

   És ez a mocsok, mindenre rátelepszik. Odatapad, nem lehet eltávolítani.

Minden kapaszkodót megtalál, minden módon a képünkbe tolja magát, és kajánul vigyorog az undorunkon.

   Nem kell messze menni. Itt van mindjárt a Clark Adam tér. A magyarok fővárosának egyik frekventált helye. Mi van rajta? Egy marha nagy X.

Ma ez a jellemző a magyarság hazájára. Ezt kell hirdetni, ország világ előtt.

Hallottam, hogy régebben vörös csillag is volt ott. Azt is útálták, de talán nem ennyire. Vajon ki dönti, döntheti el, hogy mit hirdessen a virágkép? Hogy nem a magyarok, az biztos. Ha azok dönthetnének róla, akkor ott a vörös csillag, vagy az X helyett, valószínűleg egy nemzeti jelkép, a magyar címer, a magyar korona, vagy a magyar huszár képe látszana. Ha már ide látogat egy külföldi, és lenéz, történelmi várhegyünkről, lássa, hogy Magyarországon jár.

Ehelyett, odatolta magát ez az X. Mit, vagy kit jelképez? Talán azt, hogy a magyarságot két vonallal át akarják húzni? Esetleg azt, hogy már át is húzták?

Hiú ábránd!

Ez egy kultur-mocsok kéretlen reklámja. Fricska a nemzet képébe,

Rendeztek ezek, (a magyar kultúra kisajátítói, és kifordítói) egy versenyt.

Ezzel azt a látszatot keltve, mint ha példaképül állított, imádott „celebjeik” közé, ilyen módon, hajlandók lennének befogadni régi magyarokat is.

Ez egy kábítás! Ránéztem egyszer, mit is művelnek. Azóta is kevereg a gyomrom. Egyik megmondó emberük például, karba tett két kezével egyszerre mutatja az illuminátusok jelét, szélesen mosolyogva közben a magyarok képébe.

Talán nem is tudja, miket mutogat? Vagy ez a „trendi”? Szánalmas!

De hogy ki bírál kit, ez másodrendű kérdés.

   Sok kritikátlan ember is beszáll a hintájukba, sok tehetség mellett.

Hogy viszketegségből, vagy egy kis megaláztatásért mennek oda, azt csak ők tudják. A módszer viszont, ahogyan ez a „zsűri” működik, az mindennél többet mond. Aki magyarul mer énekelni Magyarországon, az lehet tehetséges, vagy egész elképesztően alkalmatlan, ezek mindenképp lehúzzák. Ha valaki Angolul makog valamit, az már figyelemre méltó. Ha mellé, nem is makog, hanem jót mutat, az már esély, de ha egy jellemző csoporthoz tartozik, akkor mindenképpen győztes lesz.

Ez az egész, úgy tűnik, arra lett kitalálva, hogy valakik bemutassák a magyar tömegeknek, hogy a magyarság semmit sem tud, semmit sem ér, de nagyon szeretne közéjük kerülni.

  Ők mutatják, és mi nézzük, páran el is hisszük.

   Én, nem vágyom rá, sőt… Gondolom, nem vagyok egyedül.

 

Béla László

 

The darkness does not hurt.

   I think it would be better if it hurt.
Not because I am a sadistic animal, and we watch a lot of hard work, tired man's pain.
No! Every man is my pain. Mine, a fellow man because of the mine, because unreasonable, unjust because it is mine, and so on ...
   Still, I'd appreciate it if the darkness is hurt, because then the decent people make sense pop up. You could not be seen clearly that only the evil in this world. You could not have maszlagokkal, preposterous hülyeségekkel employ millions of people, otherwise it is valuable to discover problems and solve his thinking ability. Can not take away from the people of the culture, the emotions of others, compassion, love, which can provide comfort in difficult situations and able to ward off evil, coming from behind döféseit dagger. Lately I can not see anyone from the heart, sincerely laugh.
The laughter, revive and heal, but only if it is not directed against anybody. The happiness, the malice is not equal. The resulting laughter kárörömből kills more than any cure. Kills the soul, kills love, empty, numb to God's perfect creation, a decent man.
   Why this is so important, so that anyone can begin to write, he took valuable time with a lot of interested fellow man?
   Because the world seems to stop the human thinking, which leads to the death of humanity.
   
Wow, but big words. There is also some reason behind it?
I'm entitled to my person is not to say anything about this, but I'll tell you some things, perhaps knowing what to think about, even to the willing people.
   In the twentieth century, technical, technological explosion, the blessing of humanity ought to be, and not a curse, as now experiencing.
 
Not from insecurity, unemployment and sources, but the well-being, carefree, and plenty basics.
   They are not!
Why? This should not be thinking about the "modern" man. We must not think it would realize the point. To realize that all the creativity, diligence, perseverance and honest work that they carry the whole of humanity,
appropriated and devoted to him.
   So as not to think about other "important" questions directed his attention.
It is very important to the fate of the world, that X, known by the media channels, I'm sorry, "celeb" carved entity with whom to spend the pásztoróráit. This is cheating, the partner? No way was this to him? Or is it? If you are with the same or even a different sex?
  These are important questions! It's so important, that is intended to szórakoztatásunkra media, people at the same time, might take hours to tie him to the thousands of people.
And wonder of wonders, this is fun. Liberated unbridled laughter.
But when? If you are a beautiful celebrity who everyone is a pedestal as an example, someone gets a huge slap. Then breaks out laughing. -Only that, it's not fun, but the watches. This is not a cure, but also soul destroying.
  Why we can rejoice with other matter? What has so far sunk.
Stolen, and inside out because of our culture, which the media can now reach all people. The problem is not to reach, but that it can play.
   The killer's race, the race is meaningless, elfárasztja people. All day they fight for survival, the családjukért. Tolerate the degrading superior style, might be misunderstood, or completely clear sexual comments, the applicants place of drilling. When I finally passed the daily anguish, they sit down in front of the TV and watch what you get. And what do you get? This. Why? Because there is a desire to do so, say the makers. And they are right. A citizen of the world is taking everything, which does not kill him, but someone else.
   This is the purpose of breeding. Create the man who has no nation, no friends, no community, only are, alone, against an immense power, and looks like a cattle butcher when he struck his head on Tagló. Happy every day, if the other victim.
  "There is nothing wrong nor even just a neighbor's house burns." He has not reached that in the next few minutes, I will burn her. Will not give him time.
Filled in the spiritual world of the absolute need for dogs, and defining the problems. Forced to think about your dog's eyes, what can he falkavezér. How can force a poor dog, how he himself, the dog is willing to run the treadmill. Not because it is so good, just because nyúzói not leave much time for him to move around and excitement of nature with his family. An urgent need to look at how it humiliates fellow men, the evil criminals of good police officers. It does not matter if the offender is not guilty of anything, just drunk, they celebrated his birthday. A "good" cops handcuffed, well tormented because they dared to resist, and then threw him into a cell, in which the attorney, if any, will be tomorrow's good money exports. In the meantime, it is difficult to son, from pitchers to use.
  It is abomination. Nothing human dignity, as a minimal attack surface you are entering. This "new world" - as a dream about it.
   And this is the dirt, settles on everything. Sticks, can not be removed.
Each handhold find yourself pushing your image in every way, and the undorunkon grins maliciously.
   You do not need to go far. You are right in the Adam Clark Square. The Hungarian capital is one crowded place. What is it? Beef is a big X.
Today it is a characteristic of the Hungarian homeland. This will be published in the country before the world.
I heard that in the past there was also a red star. I also hated it, but maybe not so much. I wonder who will decide, to decide what to advertise virágkép? It's not the Hungarians, for sure. If they decide on it, then there's the red star, or the X instead, probably a national symbol, the Hungarian coat of arms of the Hungarian Crown, or the image of Hungarian hussars crowded. If you have a foreign visit here, and look down, historic várhegyünkről, see if it acts in Hungary.
Instead, he is the X odatolta What, or who represents? Perhaps the fact that the Hungarians want to pull over two lines? It may be that you have also been pulled over?
Vain!
This is a dirt-kultur unsolicited advertisements. Flick of the nation's face,
They are held, (the Hungarian culture kisajátítói and kifordítói) is a competition.
Thereby creating the impression as if you set an example, his beloved "celebrities" are, thus, would be willing to accept old Hungarians.
This is a stunning! I looked at him once, what is cultivated. Kevereg my stomach ever since. One spoken people for example, has two arms with his hands at the same time showing signs of the Illuminati, smiling broadly during the Hungarian Pictures.
Maybe not even know what pointing? Or is it a "trendy"? Pathetic!
But to be judged by whom, is of secondary importance.
   Many people also get into the uncritical hintájukba, under a lot of talent.
Viszketegségből that, or go there a bit of humiliation, it is only they know. The method, however, as this is the "jury" system is all the more telling. Anyone who dares to sing in Hungarian in Hungary, it might be talented, or the whole incredibly inept, they pulled anyway. English splatter if someone something, that's remarkable. If attached, not to splatter, but good show, it has a chance, but if a specific group, then you will be victorious.
This whole thing seems to have invented someone to introduce the Hungarian masses, that the Hungarians can do nothing, worth nothing, but I really want to be one of them.
  They show, and we look at it, some people believe it is.
   I'm not even ... I guess I'm not alone.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr622321513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása