évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Gondolatok, a holnapról, a mának.

2010.10.10. 14:17 | béla lászló | Szólj hozzá!

Gondolatok, a holnapról, a mának.

 

Előző írásomban megkíséreltem fellebbenteni a hazugság fátylát a világ valós helyzetéről.

  Kerestem azt a kifejezésmódot, amivel elérhetem az emberek legszélesebb rétegeit, hogy elmondhassam mindenkinek, semmi okunk a félelemre. Nincs, nem létezik olyan erő, ami a szeretet erejét felülmúlhatná. Ezt a tényt, már sok ezer embertársam felismerte, és ki-ki a maga módján próbálja másokhoz is eljuttatni. Van, aki a negatív tendenciákat ostorozza, van, aki a pozitív tendenciákat népszerűsíti, én megkísérlem felmutatni bármelyiket, rábízva az emberek, személyre jellemző gondolkodására, milyen következtetésre jutnak ezen keresztül.

    Előző írásomban kifejtettem, hogy az emberiség, egyfajta fertőzéstől szenved, amire az immunrendszere, lassan, de erőteljesen reagál. Ennek a megbetegedésnek egy tünete, például Magyarországon, a magyar ipar módszeres felszámolása, a kapacitás szándékos mellőzése.

  Normális esetben elképzelhetetlen, hogy a magyar nemzetgazdaság, idegen hitelből, pénzt költsön idegen gyártású járművekre, akár bérleti díj, akár vásárlás címén, akkor, amikor a szükséges kapacitás, magyar emberek munkájának biztosítása mellett, helyben is rendelkezésére áll. Hogy ez mennyire igaz, ennek kapcsán az alábbi linket ajánlom:

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=gmail&attid=0.1&thid=12b853befd0b30d3&mt=application/vnd.ms-powerpoint&url

Az, az elutasítás, hazai részről, ami ezekkel a buszokkal szemben megnyilvánul, mutatja legélesebben a mai magyar vezetés súlyos fertőzöttségét. Nem nyilvánulnak meg benne magyar érdekek, elsődleges szerepet játszanak, a globalista gúzsbakötés szempontjai.

  Le kell tagadni a magyarok történelmét, mert büszkék rá, és egy büszke nép, soha sem lesz alkalmas rabszolga. Le kell tagadni, minden képességét, hülyének kell bemutatni önmaga előtt, hátha elhiszi. (X Faktor)

   Látva ezeket a buszokat, késztetést érzünk, hogy kipróbáljuk, de ezt megtagadják tőlünk, az általunk választott vezetőink. Tényleg ilyen sötétek lennénk? Tényleg a mi szándékunk szerint választjuk az ilyen vezetőinket?

Nem! Ez, a sűrűn elismételt, kritikátlanul nagy hazugságoknak, a lassan tényként való elfogadásából következik.

   Olyan határozottsággal, és gátlástalansággal állítják a médiákban, a különböző prominens emberek, a legképtelenebb hazugságokat, hogy a jóhiszemű ember, igazságként fogadja el.

  Ennek megfelelően alakítja álláspontját, és teszi az X-et a mások által kívánt helyre.

Ez, nem az emberek hibája. Sokan apátiába zuhantak, és reménytelennek látnak minden ellenállást. Félnek, hogy bekerülnek a rendszer megsemmisítő darálójába.

   Nem kell félni! A rendszer maga erőtlen. Képtelen bárkivel szemben kárt okozni, ha a tömegek, akikre az erejét alapozza, elfordulnak tőle. A valódi hatalom Isten kezében van.

A földi hatalom, az emberiség kezében. Jól példázza ezt, a vietnami háború.

A pusztító erők kirobbantották, és éveken át, az ártatlan emberek vágóhídjaként, fenntartották.

Lassan alakult ki az emberek ellenállása, de ezt követően, hamar megszűntették.

Jellemző a gátlástalanságra, hogy amikor a világon már minden külföldi tudja, hogy a WTC. ellen elkövetett merényletnek, köze nem volt az arabokhoz, mert az, egy biztosítási csalás, és egy háborús ok megteremtése, közös érdekében megvalósított belső akció volt, az amerikai politika, még mindig, a félelmetes terrorista támadás meséjét sulykolja az emberek fejébe.

Ez csak annyiban igaz, hogy a kormány által támogatott, de a közvélemény elől eltitkolt, belső terrorizmus akciójáról volt szó. Ez, és a hasonló esetek, olyanok a sötét oldal részéről, mint a holokauszttal kapcsolatos csúsztatások, amikből a mai napig súlyos pénzeket bányásznak a csúsztatók. Tény, hogy volt egy határozott fellépés a fertőzés felszámolására, de kérdés, hogy mindez hogyan, milyen eseményekkel történt. A WTC. esetében is tény, hogy a gépek belerepültek, de máig nem hozták nyilvánosságra, ki rendelte el, és ki hajtotta végre az irányított robbantást, ami a tornyoknak, a filmek tanúsága szerinti összeomlására, egyedül lehetséges magyarázat.

  Ebben az évtizedben az emberiség, intergalaktikus segítséget kap, a gonosz erő felszámolásához, és fel is számolja. Mindez nem mehet áldozatok nélkül. A gonoszság, minden lehető eszközzel akadályozni fogja a folyamatot. Mindenképpen megkísérli elterelni a figyelmet a lényegről. (lásd Magyarországi vörös-iszap katasztrófa)

  Nem zárható ki, a világ atomerőműveiben szándékosan előidézett üzemzavar, vagy más hasonló, nagysúlyú zavarkeltés sem. Cél, a minél több polgári áldozat. Az ilyen esetek, nagy felháborodást váltanak ki a közvéleményben, és a becsületes ember, akkora fokú aljasságot nem képes elfogadni, ami az ilyen cselekedetek megtervezéséhez, és végrehajtásához kell.

  Ez egyszerű okból, a népharag, azok ellen az erők ellen fordítható, amelyek mentesíteni szeretnék az emberiséget, a rá telepedett, parazita terrorista hatalom gyötrésétől.

Itt megint legjobb szemléltetést a bor viselkedése adja.

  A pincében pihenő óbor, megérzi a szőlőfakadást. Amikor a tőkék a tél után ismét hajtani kezdenek, az óbor, akkor is megpezsdül. Megpezsdül, pedig a gazda, már kidobta alóla a tavalyi söprűt. A borban mindig marad egy kevés fertőzöttség, ami akcióképtelen. Amikor azonban eljön az idő, újra és újra akcióba lendülnek a megmaradt baktériumok, és elkezdik bontani, a még megmaradt cukrot. Ez az esemény, minden évben újraindul, de mindig kisebb intenzitással az előzőnél, és mindig hamarabb véget ér. Ettől viszont a bor mindig nemesebb, és erősebb lesz.

  Nincs ez másképp az emberiséggel sem. Amíg a borban a cukor, a bárki által felhasználható erő, addig az alkohol, a bomlasztást megakadályozó pozitív erő, ami védi a bort a romlástól.

  Az emberiségben, a feltétlen, és válogatás nélküli szeretet, a gyanútlanság, olyan, mint a borban a cukor. A gonoszság is fel tudja használni, saját céljaira. A becsületesség, és a valódi értékekkel rendelkezők szeretete, olyan, mint a borban az alkohol. Elutasítja a gonosz viselkedést, óvja az emberiséget a gonoszság pusztításától, és összetartást kovácsol a becsületesek között. Ez van most rohamosan terjedőben a világban.

  Hiába próbálja a zsidó-keresztény vallás elfogadtatni, hogy az ellenségeinket is szeretni kell, és azoktól a pofon fejében újabb pofonokat kell elfogadnunk. Az emberiség már átlátja ezeket a csúsztatásokat. Nem gyűlöli a belső ellenségeit, nem kívánja őket az első fára felakasztani, de nem is tartja oda pofonért, az arca másik felét is. Inkább távolodik azoktól, akik folyamatosan pofozzák. Erőszak nélkül teszi lehetetlenné a pofozást, és szeretettel veszi pártfogásába, a már felpofozottakat. Ez a jövő felemelkedésének egyetlen útja, és az emberiség erre talált rá.

 

Béla László

Thoughts of tomorrow, for today.

Fellebbenteni previous article I tried to lie to the veil of the real-world situation.
  I was looking for expressions that launches the widest strata of people to tell everyone, there is no reason to fear. No, there is no force that the power of love felülmúlhatná. This fact is recognized by many thousands of his fellow men, and off-off in its own way try to communicate to others as well. Is there anyone who whips the negative trends, some people promote the positive trends, I will attempt to show any, rábízva people thinking characteristic of persons, which concludes this way.
    Previous article I explained that mankind suffers from a kind of infection, to which the immune system, slowly, but it reacts. This is a symptom of the disease, such as Hungary, the systematic liquidation of Hungarian industry, the capacity for intentional Ignore.
  Normally, it is inconceivable that the Hungarian economy, foreign loans, spend money on foreign-made vehicles, either rent or purchase by way of a time when the required capacity, while ensuring the work of the Hungarian people, is also available on site. How true this is, in this context, I recommend the following link:
https: / / docs.google.com / viewer? a = v = & pid = 0.1 & gmail & attitudes Thida 12b853befd0b30d3 = & mt = application / vnd.ms-powerpoint & url
The rejection of the domestic side, which manifests itself against these buses, showing the sharpest contemporary Hungarian leadership serious infection. It is not evident in Hungary's interests, the primary role of the globalist gúzsbakötés aspects.
  You need to deny the history of the Hungarians, because they are proud, and a proud people, will never be suitable for a slave. Should be denied any ability to present himself before the stupid, maybe he believes. (X Factor)
   Seeing these buses, we are motivated to try, but we refuse to do so, we have elected leaders. Such would be really dark? It really is our intention that these select leaders?
No! It is a densely elismételt, big lies uncritically, the slow acceptance of a fact apparent.
   A determination, and gátlástalansággal say the media coverage of various prominent people, the most absurd lies, that people in good faith, truth be adopted.
  Accordingly into position and make the X in the desired location by others.
This is not the fault of people. Many people fell to apathy, and they see all resistance hopeless. Afraid to enter the system darálójába destruction.
   Do not be afraid! The system itself is weak. Unable to inflict harm against anyone, if the masses who are the power base, turn away from him. The real power is in the hands of God.
The ground-based power in the hands of humanity. A good example of this, the Vietnam War.
The destructive forces are triggered, and for many years, the vágóhídjaként innocent people, maintained.
Slowly developed over the resistance of the people, but then, soon dissolved.
Characteristic of the inhibitions that when the world already knows all foreign to the WTC. assassination had to do with the Arabs, because, in an insurance fraud, and creating a cause of war, internal joint action was implemented to the American policy, still, a formidable tale of a terrorist attack on the people's ram's head.
This is true only to the extent that the government-sponsored, but concealed from the public, it was the action of internal terrorism. This and similar cases, are part of the dark side, like a drift of the Holocaust that make the serious money is still mined in the chute. In fact, it was a decisive action to eradicate the infection, but the question how this, what events occurred. The World Trade Center. also for the fact that the Machines belerepültek, but still was not disclosed who ordered and who carried out the controlled explosion, which the towers, the collapse of the films show, the only possible explanation.
  In this decade, the humanity, intergalactic help get the power to eliminate evil, and it also counts. This can not go without victims. The evil will be prevented by all possible means the process. In any attempt to deflect attention away from the essence. (See red-mud disaster in Hungary)
  Can not be ruled out, the world's nuclear stations intentional malfunction, or any other similar or heavy disturbance. Goal is to get more civilian casualties. Such cases trigger a big public outcry and an honest man, as great a degree of infamy can not accept that such acts to plan and implement accordingly.
  This is a simple reason, népharag their spending against the forces against which the human race would like to exempted, it settled on, parasitic power gyötrésétől terrorist.
Here again, this behavior gives the best illustration of the wine.
  The old wine cellar, break, feel the szőlőfakadást. After the winter when the vines begin to perform again, the old wine, even megpezsdül. Megpezsdül, and the farmer, has already thrown out from under him last year in the broom. The wine will always stay a little infection, which akcióképtelen. However, when the time comes, again and again swinging into action, the remaining bacteria, and begin to split into the remaining sugar. This event each year reboot, but still less intensity than the previous one, and always come to an end soon. However, this wine is still nobler and stronger.
  There is no humanity in this otherwise not. As long as the sugar in the wine, the force used by anyone, until the alcohol, to prevent disruption of the positive force that protects the wine from corruption.
  Of humanity, unconditional and indiscriminate love, gyanútlanság, like the sugar in the wine. The evil is to be able to use their own purposes. The honesty and the true values is love, is like the alcohol in the wine. Rejects the evil behavior, protects mankind from evil pusztításától and forging cohesion among the honorable. This is now spreading rapidly around the world.
  Trying in vain to the Judeo-Christian religions accept that our enemies love to be a slap in the face and head from further blows to accept. The human race has already understands these csúsztatásokat. Internal enemies, not hate, do not want to hang them in the first tree, but it is not there pofonért, his face the other half. Increasingly moving away from those who constantly pofozzák. Makes it impossible to pofozást without violence, and love takes patronized the already felpofozottakat. This is the only way to empower the future, and humanity has found this.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr862360008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása