évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Erkölcs a liberális szemét dombon.

2010.10.11. 10:22 | béla lászló | Szólj hozzá!

Erkölcsi értékek a libsik szemétdombján.

 

  Nehezen tör utat magának, az egészséges emberek között, a liberálisok szándékából terjesztett, aberrált szexuális magatartás.

     Már a budapestieknek is, erélyes tiltakozása ellenére sikerült a ratyifelvonulás  megrendezése. A moszkvai vezetés, egyszerűen rendőrökkel verette szét, az ottani rendbontókat. Azokban az államokban, amelyek az EU felé menetelnek, ezt nem teszik meg a hatóságok. Inkább, mint a szerbeknél Belgrádban, ötezer rendőrt vezényeltek ki, hogy az aberráltakat megvédjék a felbőszült lakosságtól. Ez a lépés, komoly összecsapásokhoz, sok ember sérüléséhez, és jogainak megsértéséhez vezetett.

   Vajon miért?

Mi lehet az a nyomós ok, amit az EU. olyan fontosnak tart, hogy hallatlan nyomást gyakorol a tagállamokra, vagy a befelé kacsintgatókra, hogy rákényszerítsék lakosságukat minden eszközzel, az aberrált emberi magatartás eltűrésére, sőt reklámozására?

   Emberi, emberjogi szempontból, nem indokolt, hiszen a korábbi megkövezéssel, börtönbüntetéssel szemben, ma senki nem kergeti a homokosokat.

Ezek szerint más indítékot kell keresni.

Közelebb talán úgy jutunk a dologhoz, ha azt kutatjuk, korábban miért utasították el, sőt üldözték ezt a fajta eltérő emberi viselkedést.

  A történelembe visszanézve, nagyon hamar rátalálunk a magyarázatra. Azok a társadalmak, amelyekben korábban a homoszexualitás, és/vagy a korrupció hétköznapi elfogadott gyakorlattá vált, kaotikussá váltak, összeomlottak, és eltűntek a történelem süllyesztőjében.

  Egészen természetes önvédelme tehát egy-egy társadalomnak, ha az ilyen kinövéseit korlátozza, tiltja, de legalább a felszín alatt tartja.

  Ezeknek, a biológiailag megmagyarázhatatlan, egészségügyileg veszélyes, hibás emberi szokásoknak a reklámozása, merénylet a társadalmak ellen. Egy szűk kisebbség jogainak védelmében, a többséget terrorizálni, csak akkor indokolt, ha nem a jogok védelme, hanem a terror megvalósítása a cél. Ha az a szándék, hogy egy kiegyensúlyozott, békés társadalomban zavart keltsenek, akkor érthető. Az,  az irányzat, ami a béke megbontását, az ellenségeskedés megteremtését tűzi ki célul, talán létezhet, de szót nem kaphat egy egészséges világban.

Jól példázza ezt, az Szdsz. Magyarországi pályafutása. Ameddig nem vált nyilvánvalóvá a pusztítás szándéka, ez a társaság, jelentős politikai tényező volt. Mára, az emberek átlátták, mi folyik a felhatalmazásukkal, így ez a csoport, teljesen elvesztette támogatottságát.

  Előbb-utóbb, ez vár mindenkire, aki hozzájuk hasonló bomlasztást próbál megvalósítani.

Az európai ember kulturájába, nem fér bele, ez az afrikai megnyilvánulás.

Talán toleranciából nem üldözzük, de polgárjogot, reklámot, az európai nemzetektől soha sem kaphat.

 

Béla László

Moral values in the eyes of libs on the Hill.

  It is hard to break his way, the healthy people, the desire to put liberals, aberrant sexual behavior.
     Budapest residents already can, despite vigorous protests from the ratyifelvonulás been held.
The Moscow leadership, police officers simply verette apart, there rendbontókat. In states that are marching towards the EU, this does not make it to the authorities. Rather than the Serbs in Belgrade, a five-thousand police officers were deployed to protect the aberráltakat lakosságtól enraged. This step, serious clashes, a lot of damage to people and the rights were infringed.
   Why?
What could be a good reason, which the EU. so it is important to unprecedented pressure on Member States, or the inward kacsintgatókra to force populations by any means, of tolerating aberrant human behavior, or even advertise?
   Human, human rights point of view, not justified, since the former megkövezéssel, prison, today no one is chasing the homokosokat.
These should be sought by other motives.
So maybe we get closer to the thing, if we explore it, why it had been rejected and even persecuted by this different kind of human behavior.
  A look back into history, we find the explanation very soon. Those societies in which homosexuality was previously, and / or corruption has become normal accepted practice, have become chaotic, collapsed and disappeared from history süllyesztőjében.
  Quite natural self-defense is a society where such kinövéseit restricts, prohibits, or at least below the surface of it.
  Of these, the biologically unexplained medically dangerous, faulty human patterns of advertising, the outrage against society. A small minority rights protection, the majority terrorize, can only be justified if it does not protect the rights, but a terror to achieve the goal. If the intention is that a balanced and peaceful society, confusion about, you understand. The trend, which is the breakdown of peace, aims to create the animosity might exist, but the word does not get a healthy world.
A good example of this, the Free Democrats. Hungary's career. Until it became apparent intent to destroy, this company was a major political factor. Today, people átlátták, felhatalmazásukkal what's going on, so this group has completely lost support.
  Sooner or later, everyone is waiting for, to them who try to achieve a similar disruption.
European culture of the people, does not fit, this manifestation of the African.
Toleraciából maybe not prosecute, but civil rights, advertising, European nations will never get.

Laszlo Bela

Meghallgatás

Olvasás fonetikusan

 

Szótár - Részletes szótári találat megtekintése

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr892362223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása