évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Megint a porhintés

2010.10.15. 18:17 | béla lászló | Szólj hozzá!

Megy a porhintés

 

     Megint folyamatosan puffogtatják az antiszemita frázist. Fasizmusról és miről fröcsögnek a fasiszták. Nem hogy hallgatnának, megint, illetve még mindig a jobbik a célpont. Erőszakkal bele akarják dumálni a nemzetbe, hogy aki magyar, az már antiszemita. Csak eddig terjednek a kiválasztott képességek?

Mikor jut el egyesek agyáig, hogy egyetlen magyar sem utálja a zsidókat.

Úgy an-blokk, nem. A hazaárulókat nagyon. Akkor is, ha magyar, vagy más.

Egyre megy. Aki azt az országot pusztítja, amelyiknek mindent köszönhet, az mit érdemelne, mert babérkoszorút Rómában osztanak, legalább régen osztottak.

  A magyarság egészen vétlen abban, hogy a fellelhető tolvajok, és hazaárulók zömükben egy helyre tartoznak, az viszont gusztustalan, hogy amikor valaki röhögve kijelenti, hogy „felvásárolja Magyarországot” és erre, az ebben tevékenykedőket a magyarság nem zárja a szívébe, rögtön antiszemitát kiáltanak.

Ez nyílt rasszizmus! Magyarellenes rasszizmus Magyarországon.

Ez az antiszemitázás már lejárt lemez. Nem lehet vele eltakarni az ellopott ipart, a tönkretett mezőgazdaságot, a rabló bankokat, a gumilövedékkel kilőtt szemeket, de még a vörös iszappal romba döntött településeket sem. Nem kell! Találjanak ki újat, helytállót, és becsületeset, ha már olyan elvakult rasszisták akarnak lenni.

Béla László

Go to the eye-wash

     Again, keep puffogtatják anti-Semitic phrases. Fröcsögnek what fascism and the fascists. Not to be heard again, or better still the target. Chat in the nation into violence, they want to who is Hungarian, has anti-Semitic. Extend only so far in the selected skills?
When it comes to some of your brain that no one hates the Hungarian Jews.
An I-block, no. The very traitors. Even if you are Hungarian, or any other.
Getting going. Anyone who destroys the country, whose owes everything, of what they deserve, because they share laurel wreath in Rome, at least long ago been allocated.
  The Hungarians in quite innocent, found that the thieves, traitors, and almost without exception, belong to a place, but the nasty, sardonic grin that when someone declares that it "buys Hungary" and to do so, this does not exclude those active in the hearts of the Hungarians, once shout anti-Semitic.
This is an open racism! Hungarian racism in Hungary.
Ness of the Hungarians, this disc has already expired. It is not possible to hide the stolen industry, agriculture destroyed, the robber banks, the rubber bullets shot eyes, but still decided to destroy the settlements in the red mud either. Not to be! Find out something new, correct, and honestly, if you are already a rabid racists want to be ..
Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr142374511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása