évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Felújítva, hogy el ne felejtsük

2010.10.18. 01:14 | béla lászló | Szólj hozzá!

Magyar „halász vadász gyűjtögető” stratégia.

 

 

 

   Iskoláinkban, a politikai állami akarat által meghatározott tanterv szerint folyik az oktatás. Nincs is ezzel baj. A világ legtöbb országában, ez ugyanígy működik. Hogy a derék …Bálint gazda, megkísérelte, azóta elsüllyesztett hajójából, megcsáklyázni a magyar oktatást, ez szomorú tény. Hogy szerencsére, csak a gerincét sikerült megsértenie, ez némi vigasz, a támadás elszenvedésére.

 

  A magyar oktatás, ki fog gyógyulni ebből a támadásból, az antimagyarokat pedig, ahogy a mellékelt ábra mutatja, előbb-utóbb elviszi a szél, szellőcske, vagy a tornádó.

 

   Hála Istennek, többségben vannak becsületes tanárok, akik rendelkeznek is megfelelő történelmi ismeretekkel, és eddig még sikeresen szétverni nem tudott, egészséges Magyar öntudattal.

 

       Ők, akikre a fiataljainkat bíztuk, becsületesen teljesítve a tanterv követelményeit, becsülettel, és talán alig legyűrhető belső undorral leadják a rájuk erőszakolt mesét. Mesét az őshazáról, a honfoglalásról, a kalandozásokról, a nyereg alatt puhított húsokkal, a szervezetlen nomád, csaló harcmodorral, ami, kezdeti sikerek után a magyarság katonai vesztét okozta a civilizált nyugat haderejével szemben…. Shap-shap-shap. De egy lyukasórán, ha egy másik kollega helyett mennek egy osztályba, az idő hasznos kitöltésére, és az ifjúság tudását színesítendő, úgy mellékesen elmesélik, mi maradt ki, a történelmi anyagból, amit azért tudni lehet.

 

       Elképzelem a lyukasórát.

 

Tudjátok gyerekek, ma a biológia tanárnő helyett én jöttem. A biológia nem az én területem, a történelem anyaggal előre járunk, így egy kicsit színesítendő, mesélek arról, ami a tananyagból kimaradt.

 

     Emlékeztek rá, mit tanultunk a honfoglalásról, és államalapításról?

 

Ugye, a magyar törzsek. az, azt megelőző közelmúltban, barbár nomád szervezetlen hordaként gyűjtögettek. Nem ők honosították meg az emberek világában az írásbeliséget a rovásaikkal, nem szerveztek közigazgatást kálokkal, gyulákkal és egyebekkel, nem voltak törvényeik, sem erkölcsük, nem építettek, alapítottak falvakat, nem szerveztek egészségügyi ellátást táltosokkal, nem őrizték történetüket igricekkel. Nem volt szervezett haderejük. Korábbi vezérük Attila sem a betörő római haderő üldözésére ment túl seregeivel a kárpáthaza határain, csak úgy fosztogatni, rabolgatni, nőket erőszakolni, mint afféle barbár.

 

   No, később, egy Árpád nevű lett a vezérük, mert ugye, vezér nélkül nem lehet gyűjtögetni. Hogy pontosan meg tudja mondani, merre vannak a gombák, a csigák, a halak, meg a pockok, komoly felderítő hálózatot szervezett. Akkoriban, nem csak a franciák ették meg a csigákat, még a magyarok is ráfanyalodtak. No, ennek a hálózatnak a révén, tudomására jutott ennek az Árpádnak, hogy a hegyeken túl élő népeknek, annyira csípi a szemét a gyűjtögető magyarság, hogy a megsemmisítésére, óriási összefogással, hatalmas sereget szerveztek. Nem akarván meghalni, sem a népe kiirtását végignézni, ő is összeszedett néhány gyűjtögetőt. Megfelelően elhelyezte őket a terepen, és amikor megérkezett a kivégző sereg, az összegyűjtött répákkal, botokkal és kövekkel, olyan ellentámadást valósított meg, hogy a százezer fős hadsereg, hanyatt-homlok menekült, már akit egy-egy hormonzavaros répával agyon nem vertek. Egészen az Enns folyóig, Ennsburg váráig kergette őket. Utána 130 évig, békésen éldegéltünk. Ennek az Árpádnak olyan kiváló stratégiája volt, hogy az Egyesült Államok összhaderőnemi katonai akadémiáján, ismertebb nevén a West Point-on, a mai napig tananyag. Tehát minden amerikai hivatásos tiszt évtizedek óta vizsgázik belőle.

 

    A mi hivatalos tananyagunkba sajnos nem fért bele, de azért nem baj, ha tudtok valamit róla.

 

     Jól elrepült ez az óra. Legközelebb történelem órán találkozunk. Addig is el ne felejtsétek, halász, vadász gyűjtögető nép fiai vagytok. Ne legyetek rá büszkék, mert ez csípné a politika szemét.

 

      Lehet, hogy eleresztett fantázia, vagy talán hallott már valaki ilyen rendhagyó órát?

 

 

 

Béla László

 

 

Hungarian, "fisherman hunter gatherers' strategy.

 

   Schools, public policy will continue in accordance with the curriculum established by education. Nothing is wrong with this. In most countries, it works the same way. To the waist ... Valentine's host, tried,'s boat has sunk, megcsáklyázni the Hungarian education, this is a sad fact. Fortunately, it only managed to insult the backbone, it is some consolation to suffer an attack.

  The Hungarian education, will recover from this attack, the antimagyarokat, as stated in the accompanying chart shows, it will eventually take the wind szellőcske, or a tornado.

   Thank God the majority of teachers are honest, who can provide adequate historical knowledge, and yet was unable to successfully smash and healthy consciousness of Hungarian.

       They are, in our youth who are entrusted with fulfilling the curriculum requirements of honesty, honor, and perhaps a little disgust legyűrhető internal forced them to cast their stories. Őshazáról the story of the conquest, the kalandozásokról, chamois meats under the saddle, the disorganized nomadic, harcmodorral cheating, which, after initial successes of the Hungarian military has caused the ruin of Western civilization against the forces .... Shap, Shap, Shap. But a lyukasórán if another colleague instead of going to a class of useful time to complete, and the youth's knowledge színesítendő, incidentally, tell it what was left out of the historical material that I may know.

       I imagine the lyukasórát.

You know kids, now I've come to the biology teacher instead. The biology is not my area, we advance in the history of material, making it a little színesítendő, I talk about what was omitted from the curriculum.

     Remember what they learned about the conquest, and államalapításról?

Eh, the Hungarian tribes. of previous recent barbaric nomadic hordaként gyűjtögettek disorganized. They are not domesticated, people in the world of written rovásaikkal, not organized kálokkal administration, gyulákkal, and more, there were no laws or moral, is not incorporated, formed in villages, health care is not organized táltosokkal not kept igricekkel story. There was no organized forces. Attila the former leader of the invading Roman army did not prosecute the kárpáthaza armies went beyond borders, the only way to plunder, rabolgatni, women are raped as a sort of barbaric.

   Well, later, became the leader of a named Arpad, because do not you, can not be without a leader gyűjtögetni. How exactly can you tell me where are the mushrooms, snails, fish, mice with a serious intelligence network is organized. At that time, not just the French ate the snails, even the Hungarians ráfanyalodtak. Well, this network through which it becomes aware of this Árpád that the peoples living beyond the mountains, so the eyes of the hip gathering of Hungarians to the destruction of a huge collaboration, organized a huge army. Not wanting to die or go through the extermination of his people, he's also a few Collected gatherers. They are properly placed on the ground, and when he arrived at the army firing, the collected carrots, sticks and stones, has implemented a counter to the thousands-strong army, fled headlong, he has a carrot hormonzavaros not been beaten to death. Up to the Enns River, Castle Ennsburg chasing them. Then, 130 years, peacefully éldegéltünk. This is an excellent strategy Arpad was that the United States joint military academy, known as the West Point at the present day curriculum. So every American officer decades of professional test and out of it.

    The official tananyagunkba unfortunately we could not fit into it, but it does not matter if you know anything about it.

     Well it flew off the clock. Hours, see you next time in history. Until then, you remember, fisherman, hunter gatherers, are the sons of the people. Do not be proud of him, because it is the policy sting his eyes.

      You may fancy that released me, or maybe someone has heard of such an unusual hour?

 

Laszlo Bela

Meghallgatás

Olvasás fonetikusan

 

Szótár - Részletes szótári találat megtekintése

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr292379944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása