évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Móricka álmodik, fel kell ébreszteni

2010.10.22. 11:51 | béla lászló | Szólj hozzá!

Ahogy azt a Móricka elképzeli

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=CIY5DABjo5I&feature=related  

 

Csakhogy, a Móricka szellemi képességei, finoman szólva erősen korlátozottak.

 

Néhány aprócska tény, nem jut el az agyáig. Elbizakodottságában azt hiszi, hogy világhatalmát, az emberek, az emberiség gúzsbakötését már megoldotta, csakhogy, képtelen felfogni, a gyűlölködés, csak számára emberi alaptulajdonság. Az emberiség legnagyobb része szeretetben gondolkodik, és ezzel szemben, semmilyen eszköze nincsen. Beképzelten állítja, hogy „megvannak az eszközei”. Mihez? A politikai uralomhoz? A hazugság terrorhoz? Ahhoz talán igen, de ezek az eszközök, az emberiségnek, a szeretetben való összefogásán, mint acélpajzson akadnak fenn.

Azt hiszi Móricka, hogy az emberiség tudatát birtokolni képes a pártjain, a vallásain, és a pénzén keresztül. Téved! Az emberiség tudata, egy szakrális hatalom támogatása mellett, az emberiség kezében van, és ez ellen, az általa mindenhatónak hitt hatalom, nagyjából egérfing.

Azt hiszi Móricka, hogy a világ minden részéről összelopkodott anyagai, technológiái, mindenhatóként szabályozhatják majd, a világ menetét. Még mindig nem jutott el az agyáig, hogy ő is csak eszköz, az univerzum kezében. Igaz, gennyesen gusztustalan eszköz, akit csak arra használtak fel, hogy felmutassák az emberiség számára, mennyire zsákutca az önzés, és gyűlölködés. Ez az eszköz, most elvégezte feladatát. Korábbi fényesre polírozott felületén, megtelepedett a rozsda és a mocsok, és ez működésképtelenné teszi.

Elképzelés, hogy a földi hatalmat maradéktalanul megszerezheti. Beteg elképzelés, hagymázas rémálom. Csak úgy születhetett meg, hogy kiagyalói nem fogták fel, az emberiség nem tulajdon. A FÖLD SEM! A földet, az arra érdemesek számára alkotta az univerzum akarata. Az a fegyverzet, haderő, erőszakgépezet és technológia, amit most, a pusztítás leszerepelt eszköze, a szemétre vetéssel szembe képes állítani, valójában nem az emberiséggel, hanem az univerzum erejével, akaratával, technológiájával és tudásával került szembe, amihez képest, csak pattanás a bolha megfelelő szervén. (hogy finom legyek)

A szemétre kerülés megállíthatatlan! Az emberiség szeretete, egymás iránt érzett felelőssége, és az univerzum egyértelmű szándéka, ellenállhatatlanul söpri el Mórickát, az egész sleppjével együtt.

 

Béla László

 

As I dream about it


https://www.youtube.com/watch?v=CIY5DABjo5I&feature=related

However, the dream about intellectual skills, to say the least very limited.

Some small fact does not reach the brain. Presumptuously believes that world power, people, humankind has already solved the ropes attached, but, unable to comprehend the hatred, just a basic property of human. The largest part of humanity's thinking about love, and the other hand, no means no. Without the basic claim that "we have the tools." What? The political domination? The terror lies? To say so, but such means, to humanity, in love together to, as there are no steel shield.
Dream about it thinks that the consciousness of mankind can possess the shores of the religions, and through his money. Wrong! The consciousness of humanity, a sacred power in support of the hands of mankind, and it is against his omnipotent power, he believed, largely mouse fart.
I think dream about that all over the world have been stolen materials, technology, and all-regulate, the world's progress. I still do not come out of her mind that she is merely a tool of the universe in his hands. True asset disgusting pus, who has only been used to demonstrate to mankind, how dead end of selfishness and hatred. This tool, now has completed its task. Polished surface of the former, settled in the dirt and rust, and makes it inoperable.
Idea that the full power to acquire land. Patient's vision, feverish nightmare. Can only be born, that creator is not caught up, not the property of mankind. NEITHER THE EARTH! The land is worth it for the will of the universe is made. The weapon, force, violence, machinery and technology, we now throw away their tools of destruction, the garbage can be sown to face, it really is not humanity, but the power of the universe, will, faced with the knowledge and technology, which compared with only acne appropriate body of the flea. (To put it mildly)
Contact unstoppable in the trash! The love of humanity, a sense of responsibility to each other, and a clear intention of the universe, irresistibly sweeps to dream about, the whole team together.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr812390613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása