évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A kígyó még mindig támad.

2010.10.24. 09:10 | béla lászló | Szólj hozzá!

Le kell vágni a kígyó fejét.

 

   A világtörténelem ismeretében, senki előtt nem lehet kétséges, hogy az emberiséget egy kígyó támadta meg. Fajtájától megszokott stílusában, a kiszemelt áldozatát, a bokrok alól kirobbanva, hirtelen marással teszi védekezésképtelenné, majd, a még élő áldozatot, minden csontját összetörve, lassan, az áldozat haláltusája fölötti élvezettel nyeli le.

  Így van ez Magyarországgal is. Már 1000-ben, megmart ez a kígyó bennünket.

Óvatlanságunk, saját becsületünkből, másokra kivetített bizalmunk, jó lehetőséget adott a kígyónak a támadásra. Nem is mulasztotta el, és a méreg hatott.

A hajdani Hun birodalomból, a Kárpát-medencébe visszahúzódott magyarság, fokozatosan veszítette el védekező képességét, és vált a kígyó áldozatává.

A legnagyobb tragédia, hogy ezt a magyarság nem veszi tudomásul. Úgy tesz, mintha minden rendben lenne, és semmit nem kellene tennie. Közben a kígyó nyeli. Legerősebb csontjaink, Trianonnal roppantak össze. 1919-ben újból harapott rajtunk egyet, így juthattunk el Trianonig. Hiába Horthy kemény kiállása, a félig benyelt ország talpra állítása, mert a magyarságba fecskendezett méreg, belülről is folyamatosan pusztít bennünket. Testünkben terjengve pusztítja legkiválóbb embereinket, és még mindig nem szólalt meg a magyarokban a vészcsengő. Mi kell ahhoz, hogy megszólaljon?

1956 segélykiáltása után, az embertelen, brutális bosszú, nemzetünk legjavát tizedelte meg, és mi lebénítva szenvedtük el. Apró csontjainkat ropogtatta össze a vadprivatizáció, és még mindig nem ébredtünk fel. Amikor előállt egy erő, egy utolsó lehetőség, hogy megállítsuk a nemzet elnyelését, nem támogattuk.

A kígyó villás nyelve, egyértelműen a tudtunkra adta, bárkire szavazhatunk, csak a Jobbikra nem, mi engedelmesen megfogadtuk a tanácsát. Aztán kaptuk a vörös iszapot, meg a terrorellenes különítményt.

Mi kell még az ébredéshez? Mi kell még ahhoz, hogy végre kimondjuk, azok a „magyarok”, akik ide juttatták hazánkat, akik 45-től a mai napig, bármilyen közfeladatot láttak el, vegyék tudomásul, hogy eredményeikre nem tartunk igényt. Egyetlen törvény kell, úgy, ahogy Vajk csinálta anno, csak fordított előjellel. Félreállítani, a közügyek gyakorlásától, legalább 20 évre eltiltani, minden pusztítót. Politikusokat, tolvajokat, ügyészeket, vérbírókat.

Mi kell még ahhoz, hogy ez megtörténjen?

  Igaz, a kígyó fejét rövidesen levágják, így soha sem jut el kitűzött végcéljához.

Igaz, a magyarság megakadt a torkán, de a már lenyelt nemzetektől hatalmasra nőtt teste, súlyosan nehezedik a világnak csaknem a felére.

Mindenütt érzik a súlyos terhét. Nem kell tétlenül várni, míg a valódi, Isteni hatalom elvégzi a dolgát. A világra terpeszkedő dögöt, minimális nemzeti összefogással, világszerte begörgethetnék a nemzetek a tengerbe, de mikor teszik meg végre.

A segítség már itt van, de az emberiségnek is tennie kell valamit a megszabadulásért, és jobbá válik a világ.

Béla László

You need to cut the snake's head.

   The world has known, before anyone can be no doubt that humanity was attacked by a snake. Usual type of style, the intended victim out of the bushes from the explosive, sudden milling makes them unable to defend himself, then, the victims are still alive, every broken bone in his body, slowly, with pleasure over the agony of the victim is swallowed.
  This is the case with Hungary as well. Already in 1000, this snake bitten us.
Carelessness, their honor, while others projected confidence, a good opportunity for the snake to attack. Can not fail, and the poison worked.
The former Hun Empire, the Hungarians in the Carpathian basin receded, gradually lost their defensive ability, and became the victim of a snake.
The greatest tragedy that this does not take note of the Hungarians. Pretending everything is fine and would not need to do anything. Meanwhile, the snake swallows. The strongest bones, Trianon up immensely. In 1919, one of us bitten again, it might have reached the Trianon. Despite Horthy's tough stance, the semi-benyelt rehabilitation of the country because of the poison injected into the Hungarian nation, will continue to destroy us from within. Exists in our body, kill our people best, and it still did not speak of the Hungarians in the tocsin. What do I need to speak?
Cry after 1956, the inhuman, brutal revenge, the best of our nation decimated, and we suffered bénítva. With the small bones ropogtatta vadprivatizáció and still not woke up. When I gave a power, a last chance to stop the absorption of the nation, is not supported.
The forked snake tongue is clearly gave us know, vote for anyone, not just for Jobbik, we dutifully took his advice. Then we got the red mud, the anti-terror detachment.
We still need to wake up? We still need to be out by saying, are the "Magyars", who was forwarded to our country, who have 45 days from today, all public saw it, take note that we do not claim outcomes. Only law to be, the way it did Vajk anno, just the reverse sign. ruled out the practice of public affairs, at least 20 years will ban all destructive. Politicians, thieves, prosecutors vérbírókat.
We still need to make this happen?
  That said, the snake's head cut off soon, so never reaches its end destination set.
True, the Hungarian stuck in his throat, but the nation has already swallowed his body was overgrown, heavily weighs almost half of the world.
Everywhere feel a heavy burden. No need to wait idly while the real power of God to perform his job. In the sprawling world carrion, minimum national coalitions around the world belökhetnék nations into the sea, but when you finally make it.
Help is already here, but also to humanity must do something to szabadulásért, and the world becomes a better place.

Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr402394572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása