évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Budapest antiszemita főváros? Nem!

2010.10.25. 10:32 | béla lászló | Szólj hozzá!

Budapest, lenne az antiszemitizmus fővárosa?

 

   Megdöbbentett ez a blőd állítás, a Tv 1 ma reggeli műsorában.

Ha már antiszemitizmust említünk, ami szerintem önmagában nem létezik, hisz egy olyan kreált fogalom, ami azt sugallja, hogy valaki, emberi magatartásától, cselekedeteitől függetlenül, elítél, megkülönböztet egy csoportot.

Ez így nem igaz.

Még azon sem lehetne csodálkozni, ha igaz lenne, mert a világ egyetlen nemzetállamának fővárosában sem alakítottak ki olyan szemtelen túl-hatalmat, mint éppen Budapesten.

Kollektív bűnösség mégsem létezik. Minden személy önmagában felelős az általa hozott döntésekért, és ezek bármilyen következményeiért.

Nem hiszem, hogy a zsidósággal szemben Magyarországon, vagy éppen Budapesten, egységes, válogatás nélküli ellenérzés működne.

Kétségtelen, hogy a világ egészében, kitapintható, egyfajta elutasítás, ami az emberiséggel szemben mutatott, cinikusan ellenséges magatartás következménye.

Ezzel együtt, nem hiszem, hogy az elutasítás, bárhol a világon erősebb lenne, mint a halomra gyilkolt, koncentrációs táborba zárt Palesztinek között, vagy Törökországban, a Mavi Marmarán történt bestiális gyilkosságok okán.

Hogy az izraeli propaganda mégis a magyar elutasítást tartja leginkább aggasztónak, ennek egészen más oka van.

  Ahogyan a „ kiválasztott” nép kapta meg Istentől a béke megbontásának, az emberi világ pusztításának lehetőségét, amivel egész történelme során maximálisan él is, úgy a magyarokra ruházta a kozmikus hatalom, ennek a magatartásnak a megállítását, és felszámolását. Ehhez megkapta a magyarság a szükséges képességeket, és lehetőségeket.

  De tegyük félre, az ellenőrizhetetlen, tárgyszerűtlen megfogalmazásokat.

Nézzük a dolgokat konkréten.

Nyilvánvaló, hogy egyetlen nemzet sem fogja szeretni, sőt elfogadni sem, azt a tőle idegenként elhatárolódó, más csoporthoz tartozó embert, aki magyarnak mondva magát, ott árt a nemzetnek, ahol tud. Ha megnézzük, kinek az irányítása alatt kezdődött meg a magyar oktatás, átszervezésnek nevezett lepusztítása, kinek tudható be, a hazai vállalatok tönkretétele, a libatömegek ellopása, az erkölcsök módszeres lepusztítása, a ferde hajlamok reklámozása, és még sorolhatnám néhány oldalon át, amit nem kellett volna, akkor azt látjuk, hogy valamennyi ilyen történésért, a szoc.-lib. tömörülés, elsődlegesen a zsidóság vállalta a felelősséget.

  Ilyen módon, nem lehetne csodálkozni azon sem, ha a csoporttal szemben, ellenségesség fogalmazódna meg. Mégsem erről van szó. A hibák felismerése, és elutasítása, az van. Ami a hibázó embereken túl, a csoporttal szembeni globális ellenérzést kiválthatja, az a magyarsággal szembeni provokációk sokasága. Elfogadhatatlan sokak számára, hogy bármilyen közösség, magyar közterületeken, a magyar vallási gyakorlattól eltérő, a közösségen kívüliekről pejoratív véleményt megfogalmazó rituálékat rendezzen.

Gondoljunk bele, milyen hatással lenne Izrael lakosságára, ha a magyar egyházmegyék, a különböző izraeli városokban, keresztény körmeneteket rendeznének.

El tudja ezt valaki képzelni?

  De ha ezeken a pszichés problémákon át is lépünk, el tudja e valaki képzelni, hogy az izraeli vezetés nagyobb része, magyarokból, vagy mondjuk palesztinekből álljon?

Lehetséges e, hogy Izrael állam területén, megválasztott vezetőként, magyarok mondják meg, hogy az állampolgár mit tehet és mit nem? Lehetséges e, hogy izraeli ügyészi, bírói székekben magyarok üljenek?

Úgy e, milyen kicsi ennek a valószínűsége, a Magyarországon tapasztalható helyzethez viszonyítva?

Az, hogy a magyarság nagy része, még nem jutott el addig a felismerésig, hogy minden propaganda ellenére, olyan kormányt ne válasszon, amelyen keresztül, ezek a dolgok megvalósulhatnak, vagy fennmaradhatnak, az egy választási tény. A tudatokban és érzelmekben egészen más szemlélet uralkodik, ami a hamis propaganda miatt, a választási eredményekben nem tudott megnyilvánulni.

Mindent összevetve, magyar antiszemitizmusról értelmetlen beszélni. A magyarság között, számos olyan zsidó él szeretettel és megbecsüléssel övezve, aki elutasítja a cionista szélsőségek pusztító tevékenységét, és a maga részéről, közre sem működik ezekben. Olyanokat is ismerek, akik a Jobbikra adták le voksukat.

Szerintem Magyarországon antiszemitizmus nincsen. Bizonyos kisiklott csoportok, az egészséges nemzeti önvédelmi reakciókat szeretnék így feltüntetni.

 

Béla László

Budapest, the capital would be anti-Semitism?

   Blőd shocked this claim, the TV 1 morning show.
If you already mention anti-Semitism, which I think does not exist by itself, since a created concept, which suggests that someone, human behavior, regardless of their actions, condemnation, a distinguished group.
That's not true.
Even those would not be surprising if it were true, because neither the capital of the world's only nemzetállamának developed a power-too naughty, just like in Budapest.
Collective guilt can not exist. Each person is responsible for the decisions taken by itself, and all these consequences.
I do not think that the Jews against Hungary in Budapest, or even a single indiscriminate revulsion work.
There is no doubt that the world as a whole, palpable, a kind of rejection, which is shown against humanity, a consequence of cynical hostility.
Nonetheless, I do not think that the refusal, anywhere in the world would be stronger than the stack murder, concentration camp closed in Palestine or Turkey, the Mavi Marmara bestial murders happened to him.
Israeli propaganda that still keeps most concerned about the refusal of the Hungarian, this is an entirely different reason.
  As the "chosen" people of God received the splitting of the peace, the world's destruction of human possibility, which can live up to throughout the course of its history, it gave the Hungarians the cosmic power to stop this behavior, and elimination. To do this, the Hungarians got the ability and potential.
  But aside, the uncontrollable, controversial wording.
Specifically to look at things.
It is obvious that no nation will love, nor even to accept it from him for a stranger from, another group of people who say Hungarians themselves, they hurt the nation, where he can. If we look at who started under the direction of the Hungarian education, called the reorganization lepusztítása, who is due to the destruction of domestic enterprises, the libatömegek theft, the systematic lepusztítása morals, promoting the oblique inclinations, and I could go through a few pages, you should not have have, then we see that all such történésért the szoc.-lib. bloc, primarily the Jews undertook the responsibility.
  In this way, would not be surprising that, even if the group, hostility fogalmazódna it. Yet this is the case. The error detection and rejection, it is. As far as the people make a mistake too, a group of global resentment against the trigger, the multitude of provocations against the Hungarians. Unacceptable for many people, any community, the Hungarian public places, the Hungarian religious practice, other than the pejorative kívüliekről community rituals were held in formulating an opinion.
Think of the impact of Israel's population would be if the Hungarian dioceses, the various Israeli cities, Christian processions settled.
Can anyone imagine this?
  But if these psychological problems, we can transfer, if anyone can imagine that the greater part of the Israeli leadership, Hungarians, or say palesztinekből stand?
It is possible that that area of the state of Israel, elected leaders, the Hungarians say that the citizen what he can do and what not? This is possible, that the Israeli prosecutor, judge sit in chairs Hungarians?
So, what is the probability of this is small, compared with the situation in Hungary?
The fact that the majority of Hungarians, have not yet reached the realization that despite all the propaganda, do not choose a government through which these things are realized, or may persist, the fact of an election. Minds and emotions of an entirely different approach prevails, which is due to the false propaganda of the election results will not be able to manifest.
All in all, a Hungarian anti-Semitism is meaningless to talk about. The Hungarians among many Jews live surrounded by love and respect, he rejects the destructive activities of Zionist extremism and, in turn, contribute to these do not work. I know even those who voted for him Jobbik.
I think there is no anti-Semitism in Hungary. Derailed certain groups of healthy national self-reactions so I would like to appear.

Laszlo Bela

Meghallgatás

Olvasás fonetikusan

 

Szótár - Részletes szótári találat megtekintése

Olvasás fonetikusan

 

Szótár - Részletes szótári találat megtekintése

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr672396933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása