évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Szabadság! Egyenlőség!! Testvériség!!!

2010.10.29. 08:10 | béla lászló | Szólj hozzá!

Szabadság  Egyenlőség Testvériség

 

 

    Ezzel a szlogennel távolították el helyükről a világ korábbi uralkodóit.

Ezzel vette át tőlük a hatalmat a nép? Ennek jegyében, az egyenlőség bizonyításáért végeztek ki, korábban nagy tiszteletben álló királyokat és magas rangú embereket. Nem lenne ezzel baj, bár a kegyetlenség, embertelenség és gyilkosság, soha nem fog pozitív emberi cselekedetnek számítani, de lényeg az egyenlőség.

   A világban nincsen értékesebb, és értéktelenebb ember. Minden ember élete ugyanannyit ér, az adott ember számára. Azt hiszem, ezt a megállapítást senki sem vitatja. Nem hiszem, hogy bárki, szükséges rossznak tartaná a koncentrációs táborokban elhunytak, a frontkatonák, a cunamik, vulkánkitörések, egyéb katasztrófák áldozatainak halálát.

   Mindezek között egy döntő különbség van. Megállapítható e, a bekövetkezett eseményekkel kapcsolatosan, emberi felelősség.

Azokban az esetekben, amikor emberek haláláért, más ember felelőssége megállapítható, az összes embernek joga, a felelőst felelősségre vonni.

Nyilván nem fog minden ember egységesen fellépni a tömeggyilkosokkal szemben, hanem meghatalmaznak embereket, hogy álláspontjukat képviselve, vonják felelősségre a tömeggyilkosokat.

   Ez a testület, az emberek igazságérzetén nyugvó, rendíthetetlen erkölcsi alapon áll. Erkölcsi alapon áll mindaddig, ameddig pártatlanul, és megkülönböztetés nélkül, az értelmetlenül elpusztított emberi életek védelmében tevékenykedik. Azokat, csak azokat, és kivétel nélkül, mindegyiket, számon kéri az elkövetőkön.

Ez a nagyon szilárd, és köztiszteletben álló erkölcsi alap olvad el egy szempillantás alatt, és változtatja a felhatalmazott, vagy önjelölt testületet, valamely hatalom, humánummal álcázott bosszúálló karjává, amikor megkülönböztet, tömeggyilkosságot, tömeggyilkosságtól.

   Amit ma ilyen címen tesznek, az enyhén szólva erkölcstelen. Halálra keresnek, legyőzött vezetőket, akik képtelenek védeni magukat, a lelküket terhelő súlyos bűnök terhe alatt. Ugyanakkor, ezzel egyidejűleg, dicsfényben tündökölnek

Le nem győzött vezetők, akiknek lelkét, ugyanilyen bűnök terhelik.

Az általános emberi igazságérzet alapján, felvetődik a kérdés: elutasítja az emberiség a tömeggyilkosságot, vagy támogatja?

Ha elutasítja, vagy támogatja, minden esetben egyformán kell értékelnie.

Ha csak egyetlen esetben is kivételt tesz, totálisan elveszíti erkölcsi alapját, és ugyanolyan gyilkossá válik, mint akit el akar marasztalni.

Az általános megítélésben, a Bosnyákok élete éppen annyit ér, mint a Palesztíneké, vagy a Törököké, a Mavi Marmarán, az araboké Irakban, vagy az Amerikaiaké , a VTC felrobbantásánál.

 

Béla László

 

 

Liberty Equality, Fraternity


    This slogan has been removed from their places in the world's former rulers.
This took from them the power to the people? In this spirit, who were demonstrating for equality, had a great respect for kings and high ranking people. Would not have this problem, although the cruelty, inhumanity and murder, will never expect a positive human actions, but the essence of equality.
   The world has no value, and worthless people. All human life is worth the same amount, the people. I think nobody disputes that finding. I do not think that anyone would consider a necessary evil who died in concentration camps, the frontkatonák, tsunamis, volcanic eruptions or other disasters, victims of death.
   Is a crucial difference between all these. The conclusion that the events occurring in relation to human responsibility.
In cases where the death of people, other people's responsibility is established for all people in the law, responsible to account.
Obviously not all people will act in a uniform against the mass murderers, but people authorizing that their views be represented, to be held accountable for tömeggyilkosokat.
   This body, based on people's sense of justice, with staunch moral grounds. Moral grounds is as long as impartially and without discrimination, the protection of human life senselessly killed business. Them, only, and without exception, all of them, calls for the perpetrators.
This is a very solid and respected moral base melt away in an instant, and authorized the change, or self-appointed body, a power humánummal karjává masked avenger, when differentiating, mass murder, tömeggyilkosságtól.
   What we do at this, put it mildly immoral. Looking for death, defeated leaders, who are unable to defend themselves, the burden of serious crimes under the burden of their souls. However, at the same time, shine with glory
Managers had not won, souls who have given the same crimes charged.
The basis of general human sense of justice, the question arises: it rejects the humanity of the massacre, or support?
If you decline, or support them in any case must be assessed equally.
If only a single case can make an exception, totally loses its moral basis and the same will become a murderer, as someone who wants to be encouraged to stay.
The overall assessment, the Bosnians life is worth as much as Palesztíneké, or the Turks, the Mavi Marmara, the Arabs in Iraq, or the Americans, the VTC felrobbantásánál.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr842406965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása