évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Érdekes felvetés

2010.10.31. 12:12 | béla lászló | Szólj hozzá!

  Érdekes felvetés

 

Az érdeklődő ember, sok féle állítással találkozhat. Aki az érdeklődése mellett, még nyitott is az információk tartalmára, az elgondolkodik minden „új” állításon. Akinek előítélete, dogmákon alapuló, nem fejlődni képes világképe van, az elvet minden ilyen információt, és él az önmaga által emelt falak között.

Meglepetés, leginkább, az ilyen, stabil világképpel élőket éri. Leginkább akkor, amikor jönnek az események, bedöntik a falakat, és a romok között éledező entitás, azt sem tudja, mi tévő legyen.

  A teremtés történet, szembe állítva az evolúciós világképpel, lehet súlyos tévedés is. Nem az egyik, vagy a másik, a tévedés, hanem a kettő szembeállítása.

Minél mélyebbre ásnak a kutatók az emberiség történetében, annál furcsább dolgokat fogalmaznak meg. Egyesek szerint, a mai civilizált emberiség, egy rég letűnt, sokkal magasabb emberi civilizáció, meglehetősen selejtes folytatása.

Ez szerint a teremtett élővilág, benne az emberrel, sok tízezer évvel ez előtt már átesett, egy hosszú evolúciós folyamaton. Ennek következményeként, egy magasabb létrendben létezett. Belső ellentétek miatt, megsemmisítették önmagukat. Maradványaikból éledt újra az emberiség, és érte el a jelenlegi szintjét.

Ez a szint jóval a korábbi alatt van, és ismételten rossz irányban haladnak a változások, Régi elődeink nagy hibát követtek el. Valami olyat akartak, mint a most alakulóban lévő „új világrend”, ahol egy szűk csoport, jogfosztott rabszolgaként kezel tömegeket. Ez a helyzet, sem az Isteni irányelvekkel, sem a racionális emberi igazságérzettel nem egyeztethető. Számos, az univerzumban szabadon mozgó civilizáció, figyeli az emberi tudatok szintjét. Értékelésükben arra jutottak, hogy az emberiségnek már nincsen szüksége olyan súlyos leckére, mint a meghirdetett „új világrend”. Amikor az ős civilizációk Lemuria és Atlantisz hibáztak, az isteni hatalom, elválasztotta a Földet, a többi civilizáció védelmében. Elzárta az isteni létezés közvetlenségétől, és az univerzum információinak szabad áramlásától. Most ennek visszaállításáért, illetve megakadályozásáért folyik a harc. Ennek a „háborúnak” egy korábbi csatája zajlott Jézus korában. Az emberek, már hajlottak a jóra, de kevés, gonosz gondolkodású ember, akkor meg tudta akadályozni a szemléletváltást.

Ma az emberiségben megfogalmazódó elutasítás az igazságtalanságokkal szemben, sokkal nagyobb, és általánosabb, mint akkor volt. Ezt mérik idegen civilizációk. Ezek a barátságos erők segítik most az emberiséget abban, hogy lerázza a belülről fenyegető veszély kötöttségeit, és visszakerülhessen, korábban, egy evolúciós folyamat révén elért, magasabb intelligenciájába.

  Most az a fontos, hogy lerázzuk magunkról a kívülről jövő információkat, amelyek a többi embertől érkeznek. Ne figyeljünk másra, csak a saját belsőnkben, lelki világunkban élő gondolkodásmódra, és mindig az szerint cselekedjünk, amit a belső igazságérzetünk diktál. Így, számos idegen, fejlett civilizáció segítségéhez hozzájutva, meg  fogjuk oldani a föld, és vele az emberiség, jelenleg súlyos gondjait.

 

Béla László

Interesting suggestion

Interested people can meet many kinds of claim. Anyone who is interested in addition to the information content is still open, to think about all the "new" claim. Whose prejudices and dogmas based on a worldview is not capable of developing the principle of all such information and the use of self-built walls.
Surprise, most of such people világképpel less stable. Most when they come to events, bedöntik the walls and the ruins éledező entity that does not even know what should I do.
  The Creation story, set against the evolutionary világképpel, can be a serious mistake. Not one or the other, a mistake, but the two are contrasting.
The deeper they dig, the researchers of the history of mankind, conceived the more bizarre things. Some people say that, in today's civilized humanity, a long gone, much higher than human civilization, is quite shoddy continuing.
It is created by the wildlife, including the man many thousands of years before it has undergone a long evolutionary process. As a consequence, there was a higher létrendben. Due to internal conflicts, destroyed themselves. Maradványaikból revived humanity, and reached its current level.
This level is far below the previous, and again the changes are going the wrong way, Old ancestors committed a big mistake. Something they wanted, just as the founding of the "new world order" where a small group of disenfranchised slaves manage crowds. This is the case, nor the divine directives, not a rational human igazságérzettel not compatible. Many of the universe, freely moving civilization, monitors the level of human consciousness. Assessments have concluded that mankind no longer needs a serious lesson, as published in the "new world order". When the ancient civilizations of Atlantis and Lemuria have made a mistake, the divine power, divide the Earth, to protect the rest of civilization. Shutting out the divine existence közvetlenségétől, and the free flow of information in the universe. Now, this restoration, and preventing a war going on. This "war" in an earlier battle took place in Jesus' era. The people have tended to be well, but there is little, evil-minded people, it could prevent a change in attitude.
Today, the rejection of the injustices against humanity formulated, much larger and more general than it was. This is measured by alien civilizations. They assist the friendly forces in humanity now to shake off the threat from within constraints, and visszakerülhessen previously, achieved through an evolutionary process, a higher intelligence.
  Now the important thing is to shake us from outside information that could come from others. Do not listen to others, only their own belsőnkben, spiritual world, living way of thinking, and always act according to what the internal sense of justice dictates. Thus, many foreign, hozzájutva assistance of an advanced civilization, we will solve the land, and her humanity, is currently experiencing serious problems.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr652411460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása