évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Bedobtak bennünket a mély vízbe?

2010.11.02. 00:39 | béla lászló | Szólj hozzá!

Mi várható?

A városi legendáktól a tudományos fejtegetésekig, a magalapozott megállapításoktól, a tudományos és hátsó szándékú hipotézisekig, sok feltevés, vélemény kering, a föld várható sorsáról.

   Épp ma láttam egy triviális műsort „2011 Armageddon” címmel.

Ha azt mondom, ki voltam akadva, az nagyon kevés, a látottakhoz viszonyítva.

  Igaz (mentségére legyen mondva) a narátor, mindent feltétewles módban fogalmazott meg, de így is kilógott, az a bizonyos lóláb.

  Mint korábban írtam, az emberiségnek, bármilyen körülmények között sincs mitől félni. Hogy a dolog egészen világos legyen, bizonyos emberi csoportoknak effektív érdeke, az emberiséget rettegésbe taszítani és tartani, mert a félelem, gátja a logikus gondolkodásnak. Aki fél az menekül, ha úgy látja,  nincs menekvés akkor pánikba esik, ha pánikba esett, akkor bárkitől bármit elfogad, ami „segíthet”. És mindig akad „segítőkész” ember vagy csoport, aki jó pénzért, vagy előnyös juttatásért, ígér(!) segitséget.

   Ha egy fuldoklónak azt mondják, hogy a vagyonáért kihúzzák, legtöbb gondolkodás nélkül rááll. Az a rémítő kép, amit festett, a három , még néha nézhető csatorna (Spek-Nat-Disc) közül valamelyik, az nagyjából, a vízbefúló

Helyzetét mutatta fel a nézőnek. Aki ezt komolyan veszi, az a biztos menekülésért mindent oda adna. Ha azzal keresnék meg, hogy egyezzen bele, hogy a lakását bekamerázzák, kezére lábára jeladót szereljenek, az autójába és a sapkájába egy-egy nonstop kamerát rakjanak, és így megmentik a felfestett Armageddon hatásaitól, nagyon sokan elfogadnák. Igaz, bárki ígérne is ilyet, megtartani nem tudná, viszont mindenkiről mindent tudna, és ezt ki is használná, mindenkivel szemben.

   Aszok, a Holyvoodi filmekből ollózott trükkök, amivel plasztikus látvánnyá tették a várható teljes pusztulást, pont ezt a célt szolgálták. Halálra rémíteni mindenkit, majd a végén mosolyogva megnyugtatni, mondván, -ez csak lehetséges, de nem biztos. Sovány vigasz.

   Én tovább mennék. Nem is valószínű. Az a politika és tudomány, aki űrszondát küld, a Planet X tanulmányozására, az egyidejűleg  kijelenti, hogy kacsa az egész. Ehhez azért már pofa kell. Kérdés, mi lesz két hónap múlva, amikor a csillagos égre felnéző ember, már szemmel is látja a szokatlanul vörös bolygót, ami nem a Mars, mert az a helyén lesz akkor is.

  Ja, persze! Időt kérnek, mint a kosárlabdában. Még egy kicsit sanyargatni, rabolgatni fosztogatni kell az átlagembert. Még hagy fizesse a számláit, adakozzon a milliárdosoknak, hogy azoknak is legyen mit elveszteni.

Mert-hogy, az általuk vázolt eseménysorban mindenki mindent elveszít, az biztos,  Ha megmondták volna a VTC áldozatainak, mire kell számítaniuk, bizonyára ők is távol maradtak volna, mint a tulajdonosok, és holdudvaruk.

   Hogy legyen egy ellenpont is, én is felvázolok egy forgatókönyvet a várható eseményekről. Ennek a valószínűsége sem kevesebb, mint amit a TV.-ből zúdítanak ránk.

  Mint korábban már írtam, az emberiség nem egyedül él az univerzumban, és az összes civilizáció fölött létezik egy központi hatalom. Ez a hatalom nem erőszakos, de jóindulatú. Vezérelve a szeretet, de minden gondolkodásmódot eltűr, és nem támogatja a gonoszságot. Az emberiség, (a jelenlegi civilizáció)

régebbi korszakaiban is, többször átlépte a határt. Amikor az emberek, messze elrugaszkodtak minden becsületes és egészséges magatartástól, megpróbálván eltéríteni őket a helytelen úttól, megmutatta végtelen hatalmát, bizony, a vétkesek elpusztításával. (Sodoma, vízözön, stb.) Az a fejlődési irány, ami akkortájt extrapolálható volt, nem sok reményt adott arra, hogy a szabad akaratában az emberiség becsületes marad, és szeretetben él ezen a gyönyörű földön.

   Az emberiséget, számos idegen civilizáció figyeli, és olyan is van, aki felhasználja és kihasználja. Ez utóbbi, más hasonlókkal együtt, nincs anyaghoz kötve. Technológiája messze túlmutat az emberi technológiákon. Rendkívül erőszakos, de menekül onnan, ahol szeretetet lát. Az embereknek, egy kiválasztott, és genetikailag általa módosított csoportját, feltétel nélkül támogatja, az emberiség egészével szemben végtelenül ellenséges. Ha tehetné, elpusztítaná. Ennek a civilizációnak az „áldásos” működése miatt született az Armageddon névvel emlegetett, és a föld, és élővilágának végpusztulását jelentő döntés.  Az emberiség szerencsére rácáfolt. A vártnál szélesebb körben utasítja el az erőszakot, a tisztességtelenséget, hazug, és erkölcstelen életvitelt.

  A hatalom, ha tetszik Isten, megváltoztatta a tervét.

Eredetileg a vörös bolygó volt a vég megvalósítására kijelölt égitest, amely a gravitációjával, és közelségével megrázta volna a földet, hogy valóban minden eresztékében recsegjen, és minden élet elpusztuljon, de ez nem így lesz.

A hatalom, felhatalmazott számos civilizációt, hogy óvják meg a földet, és arra érdemes embereit. Ezek a civilizációk, számos csatornán jelezték, mit fognak tenni. Technológiájuk szintje, és egységes használata, messze meghaladja az ártó szándék rendelkezésére álló lehetőségeket.

   Mindenek előtt, általunk ismeretlen technológiával, csökkentik a vörös bolygó tömegét, mérsékelve ezzel a földre ható erőket. Ezzel együtt, a közeli elhaladás

Nem lesz sétagalopp. Időjárási, technikai, és geológiai anomáliák lesznek. Az érapály szintje többszöröződik, lesznek földrengések, kitörnek tűzhányók.

 Az érintett területek felett, tömegével jelennek meg hatalmas űrjárművek, és evakuálják az embereket. Ezek a járművek vegyesen működnek majd, mert a gonoszság is menti az embereit. Sajnos, a közlés szerint, nekünk, embereknek kell eldöntenünk, melyik járműből árad felénk szeretet. A gonoszak is igyekeznek majd minél több embert felszedni, érdemei szerint a gonoszok, vagy szerencséjük szerint a megtévesztettek közül. Ezek a hajók,örökre elhagyják a földet. A szeretet hajói, biztonságos helyre szállítják az evakuáltakat. Ezek az események, néhány hónapot is igénybe vehetnek, de utána, új tudatossággal, és ma az ember által elképzelni sem tudott technológiákkal, nagyon hamar rend és béke, és igazság lesz a földön.  Az, hogy erről mit mondanak, az egy külön téma, ahogy tudom, azt is leírom.

 Ez is egy lehetséges forgatókönyv. Nem kisebb az esélye, mint bármely más, valószínűsített forgatókönyvnek. Hogy kell e rá számítanunk, azt néhány hónapon belül megtudjuk, mert ha létezik a PlanetX

és kozmikus sebességgel közeledik, rövidesen látni fogjuk.

 

Béla László

What can you expect?
The urban legends of my comments on science, the magalapozott findings, the scientific hypotheses and rear-intentioned, many assumptions, opinions circulating about the fate of the land is expected.
   Just today I saw a trivial program in 2011 "Armageddon" title.
If I say I was pissed off, is very low, compared to that seen.
  True (excuse to say) the narátor everything feltétewles mode formulated, but it is still sticking out of a certain lóláb.
  As I wrote earlier, the humanity, in any circumstances, not be afraid of. The thing is quite clear that some human groups in an effective interest of mankind and to keep terror push, because the fear barrier to logical thinking. Who's afraid of running away, if you see no escape you panic, you panicked, you can accept anything from anyone, which means "help". And there's always "supportive" or group of people who have good money, benefit or reward, promise (!) For help.
   If a fuldoklónak said to be pulled out of the assets of, most without thinking itself over. The terrifying picture I painted, three, sometimes even watch channels (Spek-Nat-Disc), one of the more or less, the drowning
Showed the position of the viewer. Anyone who takes this seriously, that there would certainly menekülésért everything. If it earns to agree that the bekamerázzák apartment, fit into the hands of foot transmitter, a car and a cap with a camera in question was non-stop, and thus save the painted Armageddon effects, many people accept. True, anyone can promise such a thing, would not be able to keep, but everyone to know everything, and this should also be used against everyone.
   Aces of the films Holyvoodi ollózott tips, plastic spectacle which was expected to total destruction, this points to the object. Rémíteni everyone to death, then at the end of the calm, smiling, saying, this is only possible, but not sure. Cold comfort.
   I'd go further. Not too likely. The politics and science, who will send spacecraft, the study of Planet X, at the same time declares that the whole duck. To do this, I should shut up already. The question is, what will happen two months from now, when people look up to the starry sky, I see your eyes is unusually red planet, Mars is not, because it will be in place by then.
  Yeah, right! Time is requested, such as basketball. Even a little sanyargatni, rabolgatni to plunder the average person. Still leaves a pay its bills, the donation milliárdosoknak that they also have something to lose.
For that, the sequence of events outlined by everyone loses everything, for sure, If I would have told the victims of the VTC, what you should expect, surely they would have stayed away, as the owners, and halo.
   To provide a counterpoint, I also sketched a scenario of expected events. As the probability of no less than what the Act zúdítanak out of us.
  As I wrote earlier, mankind can not live alone in the universe, and all of civilization over the existence of a central power. This power is not violent, but good-natured. Guiding principle of love, but all bear thinking about, and does not support evil. Humanity, (the current civilization)
earlier periods of even several times, crossed the border. When people are far elrugaszkodtak every honest and healthy behavior, trying to dissuade them from the wrong road, showed the power of infinity, indeed, guilty of the killing. (Sodom, flood, etc) The trend, which is extrapolated from that time was not given much hope that the free will of humanity remains honest, and love living in this beautiful land.
   Humanity, civilization in many foreign monitors, and so there are who use and exploit. The latter, together with other the like, there is no bound material. Technology is far beyond human technology. Extremely violent, but flees from the place where love sees. People have a choice, and its genetically modified group of unconditional support for the humanity as a whole is extremely hostile. If I could, to destroy. As the civilization of the "blessed" because of the operation was known as the name of Armageddon, and the earth, and living resources, posing végpusztulását decision. Fortunately, has confounded mankind. The widely expected to reject violence, dishonesty, lying, and immoral living.
  The power of God if you like, you changed your plan.
Originally, the red planet was the end of the implementation of the selected celestial body, which is gravity, and the proximity of the land would have been shocked that it really all eresztékében recsegjen, and destroy all life, but it is not so.
The power, authorized number of civilization, to protect the earth, and worthy men. These civilizations, many channels have indicated what they will do. Technology level, and uniform usage, far beyond the intent to harm the options available.
   Foremost, we have an unknown technology, reduce the red planet's mass, thereby reducing the forces acting on the ground. Nonetheless, the close-passing
It will not be sétagalopp. Weather, technical and geological anomalies will be. Érapály multiplied with the level, there will be earthquakes, volcanoes break out.
 The affected areas over the vast mass of the spacecraft are shown, and the people evacuated. These vehicles operate in a mix will also be saved because of the wickedness of men. Unfortunately, announces that, for us, people have to decide which of us love vehicle flows. The wicked also will seek to pick up more people, according to the merits of the wicked, or good fortune, the one deceived. These vessels, leaving the earth forever. The vessels of love, delivered in a safe place evakuáltakat. These events are also available a few months, but then, a new consciousness, and today he could not imagine the man-made technologies very quickly order and peace, and justice will be on the ground. It is also a possible scenario. No less likely than any other likely scenario. Expect it to be this, I know a few months, because if there is a PlanetX
Kozmukus and speeds approaching, and soon we shall see.
  Is that about what they say, is a separate topic, as I know, I'll explain it as well.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr582414986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása