évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Mi változik?

2010.11.04. 22:23 | béla lászló | Szólj hozzá!

Amit nem szeretünk.

 

Ma, a földi, emberi civilizáció örvendetes, és egyben veszélyes szintjére ért.

Bátran kijelenthetjük, hogy ha a rendelkezésre álló anyagokat, és technológiákat ésszerűen, az egész emberiség hasznára vennénk igénybe, a föld, minden munkaképes lakójának elegendő lenne, napi 3 órát dolgoznia, mégis mindenki, kivétel nélkül, főúri módon élhetne, semmiben nem szenvedne hiányt.

  A mai helyzet, mégis, ennek éppen az ellenkezőjét mutatja.

Óhatatlanul vetődik fel a kérdés, miért?

Miért, hiszen kevesebb munkával, sokkal többet tudunk termelni, mint korábban.

    Válasz egyszerű: a világot, ma a gyűlölet, és a hamis emberi hatalom tartja a markában. A technika és technológia adottságait, nem az emberek jólétének emelésére, hanem az emberek pusztítására, és fenyegetésére használják.

Honnan indulhat ki olyan mértékű rossz szándék, ami képes ezt, az emberiség akaratának ellenében, megvalósítani és fenntartani? A hatalom gerjeszti a gonoszságot. Az a hamis érzés, ami szerint, ha egy adott ember hatalmat birtokol mások fölött, attól értékesebbé válik. Ez egy súlyos tévedés.

A történelem számos helyen bizonyította már, hogy a hatalomtól, az ember sokkal inkább válik értéktelenebbé, mint értékesebbé. Ez a hatalmi hajsza ütötte ki az alapértékeket az emberi társadalmakból. Kultúránk hajnalán, az alkalmas emberek vezettek egy-egy csoportot, törzset, országot, birodalmat. Ezeknek az embereknek is hatalma, de a maihoz mérten egészen más hatalma volt.

Hatalom és hatalom között is jelentős, lényeges különbség van. A régi vezetőket, az alkalmasságuk, az emberekhez való megfelelő viszonyuk juttatta hatalomra, és hatalmuk alapja, az emberek szeretete, és önként vállalt engedelmessége volt. Ahogy telt az idő, egyes hatalmasságok gyermekei, átvették eleiktől a hatalmat, a világ bizonyos részein. Ennek, már kevesebb köze volt az alkalmassághoz, elég volt jó helyre születni. Ez odáig fajult, hogy arra is keletkezett példa, amikor teljesen alkalmatlan volt a hatalom várományosa, mégis ő lett a vezető. Ennek, persze az lett a következménye, hogy a rosszul vezetett birodalmakat, az alkalmatlan, vagy gyengekezű vezetők helyett a háttérből mások kezdték irányítani, mint Pl. Pompadúr.

   Az ilyen országok, vagy túlélték, vagy összeomlottak, de akár így akár úgy, kinevelődött bennük két újfajta ember. Az egyik a politikus, akinek ugyan semmi joga nem lenne a vezetésre, de tud ügyesen manőverezni, ha kell gátlástalanul hazudni, vagy nyersen őszintének lenni, ahogy a saját, és a támogatói érdekei diktálják. A másik a pénzember, aki soha nem lép ki a nyílt színre, tagadja, hogy a régióban történő dolgokhoz bármi köze lenne. Ő mindössze támogatja az adott politikusokat, de ezen keresztül, mint bábokat mozgatja őket, a saját pénztárcája érdekei szerint. Amikor az adott népnek már köze sincs, saját sorsának alakításához, hiszen a pénzemberek mozgatják a dolgokat, és netán előkerül egy karizmatikus nemzeti érzelmű király, vagy vezető, aki akadályozná a pénzemberek spekulációit, azt lejáratják, meggyilkolják, vagy forradalmat szítva, a néppel gyilkoltatják le.

 A cél mindig egy, kivívni, vagy megőrizni a felhalmozott pénz hatalmát.

  Ezt a folyamatot átlátva érhetjük tetten, hogyan alakul ki, az emberileg alkalmas vezetők világa helyett, a pénz, és a politika által felhatalmazott vezetők világa. Ezzel csak az a baj, hogy az ilyen vezetőknek, közömbös a tömegek, (egy-egy nemzet) helyzete. Törvényekkel, karhatalommal kényszerítik az embereket arra, hogy az elvárásaik szerint viselkedjenek.

Itt értünk vissza eredeti kérdésünkhöz.

Ma a világ, jelentős részének irányítása, van ilyen kezekben. A túszul ejtett embereket, nemzeteket, jogfosztottnak tekintik, noha ennek ellenkezőjét hirdetik. Kíméletlenül dolgoztatják, és szegényítik le őket, és a keletkező többletértéket, a PROFITOT arcátlanul kisajátítják.

Így történhet meg, hogy az egyre eredményesebb munka, a dolgozók számára egyre romló életminőséget hoz. Penge élesre alakítják a határt, és ezen manővereznek. Ha nagyon mélyre szorítják az embereket, kitör a lázadás.

  Ha a karhatalmuk elég erős, vérbe fojtják, ha nem, őket fojtják vérbe, ilyenkor  ott, és akkor, egy időre biztosan vége a pénzhatalomnak.

  Ha nem szorítják elég mélyre a népet, akkor a friss kezdeményezők megjelenésével, átrendeződik a gazdaság. Másoknál is halmozódnak pénzek, amivel a hatalmi struktúra is változik, és a hatalmuk lassan megsemmisül.

Ennek elkerüléséért, gyilkosságra, háborúk kirobbantására, vagy bármilyen, emberiség elleni cselekedetre hajlandók. Később, az általuk kirobbantott háborúkban elszabaduló indulatok szörnyűségei közül, majd ők mazsoláznak, ki a nemzeti hős, és ki a háborús bűnös.

   Láthatóan a pénz hatalma, ami ma irányítja a világ, jelentős részét.

Hogy alakulhat ki, ilyen logika nélküli állapot?

A tömegek támogatásával. No, nem szándékosan támogatják a tömegek, az őket sanyargató hatalmakat, de kényszerből.

   Úgy szervezik a dolgokat, hogy az átlag ember, átlag életének fenntartásához, minél több pénzre legyen szüksége, aztán egyre szűkebbre szorítják, az ő kezükben összpontosuló pénzhez való hozzájutás lehetőségét.

Így az átlagembert, folyamatos hiánygazdálkodásra kényszerítve, a pénz rabláncára fűzhetik.  Kimondatlan ár, és bér-kartelekkel alakítják helyzetüket az árú, és munkaerő piacon, és hogy ne kelljen írásba foglalni a bér-kartelt,  mindig kevesebb munkahelyet tartanak fent, mint amennyi munkaképes ember él a térségben. Így érik el, hogy a dolgozók, a képtelen, és megalázó feltételeket is elfogadják. Aki nem fogadja el, azt kirúgják, azonnal három jelentkező lesz a helyére, a kirúgott pedig eladósodik, végül hajléktalan lesz. Családja széthull.

Felnövő gyermekei, már korán bűnözővé, narkóssá válhatnak. Ha tehetséges emberek, új, párhuzamos tevékenységbe kezdenek a területen, a pénzember, képes veszteségesen termelni és forgalmazni a termékét, amíg az újonnan kezdőt tönkre nem teszi. Utána, monopol helyzetben, felemeli az árait, és duplán bekaszálja a korábbi veszteséget. Pénz szűkében, kevés nemzetnek van annyi kitartása, és előrelátása, hogy az újonnan termelő cégtől vásároljon a magasabb ár ellenére is, hogy a monopolhelyzetet megtörje.

Ilyennek látszik a pénzvilág, az egyik oldalról.

Aljas indokból, jól szervezett, könyörtelen logikával dolgozó gépezet, amit az önzés, a hatalomvágy, és a gyűlölet tart életben.

Lehetetlen legyőzni, ha a világ szemlélete át nem fordul.

Szerencsére, már látszanak az átalakulás jelei. Már vannak emberek, akiknek nem közömbös embertársaik helyzete. A szeretet ébred fel bennük a nélkülözők láttán. Ma olyan szerencsés időket élünk, amikor az embereknek nem kell harcolni. Elég, ha minden ember, akiben pislog még a szeretet lángja, valóban akarja, hogy megszűnjön ez a helyzet, és megszűnik. Megszűnik akkor is, ha az elutasítók, semmi külső jelét nem adják véleményüknek, mert a változásokat a gondolatok ereje gerjeszti, és támogatja.  A sors, Isten, vagy az univerzum fogja elsöpörni, kinek hogy tetszik, a hangsúly magán az eseményen van/lesz.

A folyamat már zajlik. Egyre inkább átlátják a gyilkosok, hogy háborúik értelmetlenek és kilátástalanok. Egyre inkább átlátják a zsoldosok, hogy sem az életet, sem a gyilkolást, nem lehet koszos pénzzel megfizetni. Ma, az élet szükségletei, mérhetetlen tömegű embert kényszerítenek arra, hogy olyanokat tegyenek, amitől égnek áll a hajuk, és ezt az emberek nem szeretik.

 

 

És amit szeretnénk.

Szeretnénk békében, biztonságban, szeretetben élni, de a jelenlegi rend, háborúba, veszélybe, gyűlölködésbe kényszerít bennünket. Nem akarjuk.

Nem akarjuk, de tűrjük. Tűrjük, mert nem látjuk a megoldást. Tulajdonképpen, csak az igényeinkről kéne lemondanunk, és máris szabadok lennénk, de hogy mondjunk le a mindennapi kenyérről. Az nem megy. Hogy nincs autó, na és.

Hogy nincs tv. nagy dolog. Számít?

Hogy nincs villany? Attól még nappal látni, este van gyertya, éjjel meg alszunk.

Főzni a kerti, vagy a park-beli közös tűzön is lehet, fürödni, tisztálkodni, hideg vízzel is lehet, sőt egészséges is. Miért is függünk mi bárkitől? Hát az élelmiszerek, vagy azok alapanyagai miatt. Ez nagy szó! És erre számítanak a kirablóink is, hogy ez egy eltéphetetlen lánc, pedig nem az.

Gondoljunk bele mi történhetne, ha váratlan, vagy kivédhetetlen helyzetbe kerülnénk. Mi lehetne a túlélés záloga? A szeretet, és semmi más.

Még nem tudjuk ellenőrizni, hogy létezik e a PlanetX amiről híreket kaptunk, és amit, hatalmasságaink lazán, csak kitalációnak neveznek. Vajon nem hazudnak?

Ha feltételezzük, hogy most is hazudnak, ahogy azt eddig szokták tenni.

Ha feltételezzük, hogy létezik ez a bolygó, elszáguld mellettünk, és kifejti ránk természetes hatását, az alábbiakkal mindenképp számolnunk kell:

A föld alakja apróbb változásokat szenved, időről időre. Ezek az apróbb változások, földrengések, és vulkán kitörések létrehozói.

Megnő, drasztikusan változik az árapály szintkülönbsége, az eddigi

Max. 12 m.-ről akár tízszeresére, 120 m.-re is. A föld tömegének többszörösére tippelt égitest, a Föld-Hold távolságnál alig nagyobb mértékben közelítheti meg a földet. Elképzelhetjük, hogy ha a Hold, a maga „jelentéktelen” tömegével létrehozza az árapály ismert mértékű jelenségét, mit tehet egy ilyen gigász.

Ezek a jelenségek, mértékükben attól függenek, a mellettünk tevékenykedő civilizációk mennyire tudják, vagy fogják csökkenteni a PlanetX tömegét, tömegvonzását, ha erre egyáltalában lehetőség van. Jelenlegi fizikai ismereteink szerint nincs, de amiről nincs tudomásunk, arról a tévedés súlyos kockázata nélkül, nem állíthatjuk, hogy lehetetlen.

  Minden feltehető, elképzelhető következmény értékelése alapján, egészen rendhagyó állapotok állhatnak elő. Elpusztulhatnak akár több tíz, vagy domborzati adottságoktól függően, akár több száz kilométer széles parti sávok.

Ezek a civilizáció, és a termőterület jelentős részét jelenthetik. Megsemmisülhetnek, semmivé válhatnak, hatalmas készletek. Ezek a változások, megfoszthatnak bennünket, az önszántunkból el nem engedett kényelemtől és biztonságtól. Rohamosan, követhetetlenül növekvő élelmiszerárak, és minden kifogy. Élelmiszer ott lesz, ahol a globális pusztítás, még meg nem semmisítette a tanyákat, apró, önellátó farmokat.

Rohanni fog a pénz, mindent akár százszoros áron is felvásárolni. Lesznek kapzsiak, akik el is adják a dolgaikat, a gyors meggazdagodás reményében, de széles körben, nagyon hamar rájönnek, hogy a világhatalmat addig jelentő pénz, annyit sem ér, mint a papír, amire anno nyomtatták. Mivel pár értéktelen kacatnál egyébhez, többé pénzért nem lehet hozzájutni, senkinek sem kell majd.

Napirendre kerülhetnek az olyan esetek, amikor a mérhetetlen pénzmennyiséget kínálót kitessékelik üres kézzel, illetve pénzével a kezében, amíg, a két kezének munkáját szeretettel felajánló család ellátását megoldják. Sok ember/család kezd majd termelni a földmozgások által szintben is felszabdalt területeken, ahol a globalista gépek, képtelenek mozogni. Egyre stabilabb lesz az ellátás, de annak a kitenyésztett rétegnek, akinek szégyen a kétkezi munka, nem lesz túl sok esélye.

Lesznek, akik kényszerűségből feladnák „büszkeségüket”, de mivel csak fosztogatáshoz, átveréshez, kamatszedéshez értenek, nem igazán foglalkoztatják őket. Olyan segítség, aki, ha a gaz nagyobbra nő, mint a kukorica, a kukoricát kapálja ki, nem kell.

   Pénz hiányában, a kereskedés, és a felhalmozás is lehetetlenné válik. Az egyre szaporodó önellátó sejtek, önmaguk ellátásánál túl, keletkező feleslegeiket,

szimpátia alapon, szeretetből adják másoknak. Azért igyekeznek többet termelni, hogy több embernek, családnak tudjanak segíteni. Azok az ellátottak, akiknek nem jut feladat az élelmiszer termelésben, a megmaradt gyárakban, egyszerű eszközöket készítenek a munkához. Nem fizetésért, csak hogy legyen.

Mások, az elromlott gépeket javítják, nem fizetésért, hanem, hogy működjön.

Lassan minden területen megindul a munka. Az ember természete, nem tűri a tétlenséget, és bárki, aki olyat tud produkálni, amit mások használhatnak, meg fogja tenni. Nem kötelezően, nem holmi fizetésért, de szeretetből, az öröm szerzés öröméért. Mindenki arra fog törekedni, hogy olyat készítsen, amit minél többen használnak, és boldog lesz, ha jönnek a raktárába, és elviszik amit készített. Ha megtelt a raktár, megáll a gyártás. Nem gyártanak felesleges szemetet. Bűnözés nem lesz, hiszen eladni, felhalmozni semmit sem lehet.

Biztos lesz, aki két, netán három kapát is hazavisz eleinte, de hamar rájön, hogy elég akkor érte menni, amikor szükséges. Ugyanígy lesz ez mindennel.

Lassan megszokják az emberek, hogy ami kell, érte kell menni és van.

Gondos tekintetek figyelik, hogy ki ne fogyjon, és gondos kezek készítik az utánpótlást. Épp csak a munkájukat lefölözőknek nem lesz szerepük.

Nem lesz mit lefölözni. Így következhet el, aminek ma is így kellene lenni, mármint az, hogy mindenki, nem kötelezően, napi néhány órát dolgozik, mégis, mindenkinek mindene meglesz.

  Erre mondják a mai fosztogatók, hogy ez, az elmebetegek megvalósíthatatlan, utópista álma, de van egy apró tény, amivel nem számolnak.

   A megpróbáltatások közepette, az emberek alkalmatlanjai kihullnak. Megmaradni azok fognak, akiket a szeretet irányít, és mentesek az önzéstől, rosszindulattól és hatalomvágytól. Egyenlőnek születtünk, és azok is leszünk.

 

Béla László

 

I do not like.

Today, the earth, human civilization is welcome, and also reached dangerous levels.
Feel free to say that if the available materials, technologies and reasonably, would take advantage of all mankind, the earth, all residents of working age would be enough, to work 3 hours a day, but everyone, without exception, aristocratic assertive manner, does not suffer a deficit.
  In today's situation, though, shows just the opposite.
The question inevitably arises, why?
Why, because less work, we can produce much more than before.
    Answer is simple: the world today, the hate, the false and human power to grasp it. The technique and technology capabilities, not to increase the welfare of the people, but the ravages of men, and used to threaten.
How bad will go up a level, which is capable of this, against the will of mankind, implemented and maintained? The power boost to evil. The false feeling that, if a man has power over others, they become more valuable. This is a serious mistake.
History has already proven in many places, that the power of man becomes much more értéktelenebbé as valuable. This race was hit by the power of the basic values of human societies. At the dawn of our culture, people capable of leading a group, tribe, country, empire. These people in power, but power was very different as far as daily life.
Between power and power is important, there is a substantial difference. The old leaders of competence, an appropriate relationship with the people into power, and power base, the people's love and obedience was voluntary. As time passed, the children of certain powers, eleiktől took over power in some parts of the world. Therefore, has less to do with ability, was enough to be born to the right place. This degenerated so far that has also generated an example, when it was totally unfit for the heir to power, yet he became the leader. This, of course, was the result of a poorly managed in the realms of the unfit, or weak leaders began to control others instead of the background, like for example dorothy bag.
   Such countries, or survived, or have collapsed, but even so even so, they kinevelődött two new people. One of the politician, who, although there would not be right to drive, but you can skillfully maneuver if you need to lie unscrupulously, or to be honest, raw, like his own, and the sponsors' interests dictate. The other is the financier, who never leaves the scene in the open, denied that the region would be anything to do with things. His only support the politicians, but through this, move them as puppets, in the interests of its own purse. When you do not have the people, to shape their own destiny, as the financiers to move things, and maybe turn up the national sentiment of a charismatic king, or leader, who spekulációit to interfere with the financiers, it lejáratják, murder, revolution or further prepared, the people down gyilkoltatják .
 The goal is a win, or to preserve the accumulated power of money.
  Átlátva this process lies in how it develops, rather than humanly capable of world leaders, money, politics and empowered by the world leaders. This is the only trouble is that such leaders, indifferent to the masses (one nation) status. Laws, karhatalommal force people to behave according to expectations.
We are back to the original question.
The world today, a substantial part of the management of any hands. The hostage captured people, nations, deprived considered, though advertised to the contrary. Relentlessly processed and impoverish them, and the resulting added value, profit brazenly appropriated.
Thus possible that the increasingly effective work of the deteriorating quality of life for those working to. With sharp knife blade into the line, and this maneuver. If you are very far outweighed by the people, the rebellion broke out.
  If the armed forces strong enough to strangle blood, if not stifle them in blood, in which case there and then, certainly over a period of pénzhatalomnak.
  If you are not deep enough to confine the people, the originators of the fresh look and re-flows of the economy. Others can accumulate money, which the power structure is changing, and the power is slowly destroyed.
Avoid this, murder, war, outbreak, or any willingness to action against humanity. Later, the passions unleashed by the horrors of wars, runaway, and then they Stories, a national hero and a war criminal.
   Apparently, the power of money, which now controls the world, a significant part.
To develop such a logic-free status?
The support of the masses. Well, not intentionally support of the masses, sanyargató their powers, but are forced to.
   I organize the things that the average man to maintain an average life, the more money is needed, then more narrowly confine his hands focused on the possibility of access to money.
Thus, for the uninitiated, the continuous forcing hiánygazdálkodásra, money rabláncára permitted. Implied price and wage-price kartelekkel into the situation, and the labor market and to avoid having written in the wage cartels, always maintaining fewer jobs than the people working in the area. Achieved so that the workers, unable to accept and degrading conditions. Who do not accept, I get the sack, three candidates will be in place immediately, and fired a high-debt, and finally becomes homeless. Families disintegrate.
Children growing up, early on criminals, can become narkóssá. If talented people, a new beginning in the field of parallel activities, the financier, the ability to produce and sell the product at a loss as long as it does not ruin the new beginner. Then, monopoly, raises its prices, and the double-bekaszálja earlier losses. Scarcity of money, few nations have so much perseverance and foresight to buy the company producing the new higher price despite the fact that the monopoly was broken.
As such in the financial world seems, on one side.
Base reason, well-organized, and ruthless logic, working machinery, which the selfishness, the lust for power, and keeps alive the hatred.
It is impossible to beat, if not the world's vision of turning over.
Fortunately, the transformation is already visible signs. There are already people who are not indifferent to their fellow-men situation. Love is the wake up without seeing them. Today we live in fortunate times when people do not need to fight. It is enough if every man, in whom the flame of love even blink, really wants to end this situation and terminate. Terminated, even if negative, do not give any external sign of their opinions, because the changes in the power of ideas will excite and support. Fate, God or the universe will be swept away, whom do you like that, the event itself, the focus is / will be.
The process is underway. Increasingly átlátják the killers, that their wars are meaningless and hopeless. Increasingly átlátják of mercenaries, that neither life, nor the killing, not dirty money can be paid. Today, the needs of life, immense mass of people were forced to take ones, from which the hair is burned, and people do not like this.


And what we want.
Want peace, security, love to live, but the current order, war, danger, forces us to hate. We do not want.
We do not want, but tolerated. Tolerate, because we do not see a solution. In fact, the only igényeinkről should resign, and you'd be free, but we say that your daily bread. It's not going. That there is no car, so what.
That there is no TV. great stuff. Does it matter?
That there is no electricity? Even from day to see candles in the evening is the night to sleep.
Cook in the garden or the park Beli-fire may be common, bathe, wash in cold water can and healthy. Why is what we depend on anyone? Well, the food, or because of their materials. This is a great word! And they expect the kirablóink is that it is an unbreakable chain, it is not.
Think what could happen if unexpected, or situation as inevitable. What could be the key to survival? In love and nothing else.
Yet we can not verify whether it exists PlanetX what news we received, and what, loosely powers will only be called invention. Did not they lie?
If we assume that he is lying, as it has often done.
If we assume that there is a planet, elszáguld beside us, and explain the natural effect on us, we will be faced with the following:
Minor changes in the shape of the earth are suffering, from time to time. These minor changes, earthquakes, volcano eruptions and creators.
Increases dramatically changed the tidal height difference, so far
Up to 12 m., up tenfold from 120 meters away as well. The land mass of multiple prediction planet, the Earth-Moon distance, little more to reach the earth. We can imagine that if the moon, with its "trivial" mass scale creates the phenomenon known as the tides, how could such a giant.
These phenomena, in terms of scale depend on the next to know how active civilizations, PlanetX, or will be reduced to the mass, gravitational attraction, so if at all possible. Current physical knowledge, no, but what he has no knowledge about the serious risk of error, without, not to say that it is impossible.
  All elements, assessment of possible consequences, can occur in very unusual conditions. Killed up to tens or adottságoktól depending on the terrain, even hundreds of miles wide coastal strips.
These civilizations, and may represent a significant part of the land. Destroyed, nothing can become huge stocks. These changes, deprive us of not voluntarily gave comfort and safety only. Rapidly, követhetetlenül rising food prices, and all runs out. Food will be there, where the global destruction have not yet been annulled by the farms, small subsistence farms.
Will run for the money, everything can be bought at prices up to a hundredfold. Covetously will be those who can give you the things, in the hope of getting rich quick, but broadly they find out very quickly, before presenting to the world power of money, not worth than the paper you printed anno. Since a couple of worthless kacatnál other, more money can not be obtained, then nobody should.
The agenda may be cases in which a vast supply of money supply kitessékelik empty hand or money in hand, as long as the two work hand in offering family care lovingly resolved. Many people / families will start to produce a flush is segmented by earthquakes in areas where the globalist machine, unable to move. Will become more stable supply, but the isolated layer, whose shame the manual labor, will not be too much of a chance.
Will be forced to give up their "pride", but only as looting, scam, meant to interest, not really of concern to them. To help, who, if the economy bigger than the corn, the corn hoe who do not have to.
   Lack of money, trading, and capital formation is impossible. The increasing self-cells, supply for themselves too, resulting feleslegeiket,
on the basis of sympathy, of love given to others. We strive to produce more to more people, families are able to help. Those beneficiaries who have no access to the task of food production, the remaining factories, a simple means to produce the work. No salary, just to be.
Others, to improve the faulty machines, not salary, but to work.
Slowly begins to work in all areas. Human nature does not tolerate inaction, and anyone who can produce something that others can use, you will make. Not mandatory, not some salary, but out of love, joy, joy getting. Everyone will strive to create something that the greater the use, and will be happy if you come to the warehouse and bring you created. If the store is full, stop the production. Does not produce unnecessary garbage. Crime is not going to sell it, nothing can be accumulated.
Sure will be a two, three or perhaps even take home hoe at first, but soon realizes that it is enough to go when needed. Similarly, it will be everything.
People slowly get used to what we need, and you have to go for it.
Careful eyes watching that you do not run out and should be prepared to supply arms. Lefölözőknek not just their job role will be.
It will not be what lefölözni. Thus, it may result, which even today is how it should be, I mean that everyone, not mandatory, a few hours a day, though, everyone will have it all.
  This is what the Raiders today, that this is not feasible for the mentally ill, utopian dream, but there is one tiny fact, which is not anticipated.
   In the midst of hardships, the people are unfit to drop out. They will survive, who manages the charity, and free from selfishness, and rosszindulattól hatalomvágytól. Born equal, and they will be.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr642424600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása