évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A kibontakozás

2010.11.06. 20:15 | béla lászló | Szólj hozzá!

A kibontakozás

     Körbetekintve a világban, elég szomorú kép, tárul elénk. Világszerte nehezedő életlehetőségek, válságok, háborúk, érthető ok nélkül. Az emberiség túlnyomó többsége nem felhőtlen boldogságban, de keserves gondokkal megterhelve él. Nyilvánvaló, hogy világunk irányítása, meglehetősen rossz kezekben van. Ezeknek a rossz kezeknek a tulajdonosai úgy hiszik, hogy a világ a markukban van, és most, szeretnék összezárni az ujjaikat, hogy az általuk feleslegesnek hitt embertömeg, megsemmisülten, holtan hulljon ki ujjaik közül.

A megmaradó kevés százalék, szorosan, egy ellenséges marokba szorítva, örök rabszolgaságra kárhoztatva vegetálhat, hogy még is csak legyen valaki, aki kiszolgálná az igényeiket.

Ha ezt az emberiség elfogadná, akkor, egy elképzelhetetlenül kegyetlen, megalázó, terroralapú „új világrend” jöhetne létre.

   Ennek a tervnek a kitalálói, és megvalósítói tartják ma kézben a világ irányítását, ezért van az, rossz kezekben. Az a gond, hogy ezek a kezek, körmük szakadtáig ragaszkodnak, virtuális hatalmukhoz, amit szintén virtuális pénzük segítségével építettek, és tartanak életben. Az emberiség, ma kómában van, és öntudatának hiányában tűri, hogy életben tartása fejében irányítsák.

Életösztöne nem szűnt meg, kómáját észrevétlen kábítószerekkel, lassan valósították meg, de ebből a kómából egyetlen megrázkódtatás is képes kizökkenteni, és felébreszteni.

  Nem mindegy hogyan ébred. A gyors ébredés, gyors döntés, és hatalmas vérengzés. Ez nem jó. Semmi sem jó, ami bárkit, a bűnein túlmutatóan, hátrányosan érint. Ennek a körnek, a hatalomtól való megfosztása, nem egyszerű dolog. Végbemehet valamiféle vendetta módjára, de ez nem fér össze a békére éhező emberiség lelki világával. Történelmi tapasztalataink is vannak arra, hogy a pusztító gyilkolás, nem is hozna tartós eredményt. Az emberiség történetének kezdetétől munkál ez a csoport. Többször kihívva maga ellen az emberiség haragját, súlyos pogromok áldozatává vált, de ebből sem tanult. Maguk sem tehetnek róla, mert kétes képességű vallási vezetőik, egyfolytában azzal mossák az egész közösség agyát, hogy mindenhez joguk van, amit tesznek, és tenni akarnak.

  Ez egy vaskos hazugság, amit a világon minden ember tud, kivéve a megvezetett csoport tagjait. Maguk az agymosók, természetesen szintén tudják, de ez őket, egy cseppet sem zavarja. Hatalmukért ha kell, pusztulásba viszik valamennyi követőjüket, vele az egész emberiséget is. A csoport gerincét, néhány, központonként pár-pár ezer, világszerte néhány millió ember alkotja. Aki jelenleg támogatja törekvéseiket, az gazdasági függésben, legtöbbször, a saját meggyőződése ellen teszi.

    Ha tudjuk, hogy tapasztalatokból tanulságokat levonni képtelenek, ugyan mi módon állíthatnánk meg őket, a teljes kiirtásuk nélkül?

 Csak békével lehet! Ez mindenkinek, a jelenünkből levonható, történelmi tapasztalat.

Ők a gyűlölet, az önzés, viszályszítás szószólói, és megvalósítói.

Velük, pontosabban, károkozásukkal szemben, egyedül a szeretet képes eredményes fellépésre.

  Ma az emberiség, kivételesen kedvező helyzethez közeledik, hogy érvényesítse a szeretet igazságát. Kozmikus hatásokra változik az emberek tudata. Világosabbá, egyértelművé  válik a jó, és rossz megítélése. Fokozatosan látjuk egyre világosabban, mit nem tehetünk embertársainkkal, a saját érdekünkben.

Önmagunk ellen is vétünk, ha rossz célt támogatunk. Ennek felismerése jól lemérhető, a világszerte erősödő, a gonoszságot elutasító közfelfogáson.

  A gonosz virtuális hatalmának, a megvezetett széles tömegek adják, a valódi alapját. Ahogy a tömegek elfordulnak, nem támogatnak rossz célokat, nem ölik mások érdekében embertársaikat, abban a pillanatban dől össze a gonoszság hatalma.

   Ez természetesen, egyben, egy megrázkódtatás is, mert évszázada intézgetik, hogy életünk minden vonatkozása, valahogyan tőlük függjön.

Ettől a megrázkódtatástól sokan tartanak. Sokan vállalják inkább, a valamilyen szintű rabságot, mint a szeretet rendjébe való átlépéssel járó kockázatokat és kényelmetlenségeket. Itt is kapunk segítséget. Tetszik vagy nem, akarjuk, vagy sem, lesznek természeti jelenségek, ne mondjam, kisebb katasztrófák, melyek felébresztik a még kómás embereket, egyben leválasztják róluk mindazt, amitől félnek elszakadni. Ezek után, tiszta tudattal, kényszer nélkül választhatnak, melyik oldalra állnak, és zavartalanul élvezhetik majd, döntésük következményeit.

 

Béla László

 

 

The evolution
     Looking around the world, is a sad picture unfolds before you. Worldwide pressures on life chances, crises, wars and understandable reason. The vast majority of humanity is not unclouded happiness, but painful problems laden lives. It is obvious that the management of our world, quite wrong hands. the owners of these in the wrong hands, they believe that the world is markukban, and now I want összezárni their fingers that they believed it unnecessary crowds of people, destroyed, dead drop in your fingers.
The remaining few per cent, close, Maroko an enemy trapped, condemned to eternal slavery vegetálhat that is still just be someone who is serving their needs.
If humankind would accept this, then, an unimaginably cruel, degrading, terroralapú "new world order" could be created.
   This plan of the creator, and implementers are now run in the direction of the world, why is it wrong hands. The problem is that these are the hands, nails szakadtáig insist virtual power, which is also built using virtual money, and kept alive. Mankind, now in a coma, the absence of consciousness and tolerance to manage return alive.
Life instinct has not disappeared, unnoticed kómáját drugs, carried out slowly, but this one shock can kizökkenteni coma and wake up.
  No matter how he wakes up. The rapid awakening, a quick decision, and a huge massacre. This is not good. Nothing good, that anyone beyond the sins, adversely affected. Of this circle, the power to deprive, not an easy thing to do. Take place some sort of vendetta way, but it's not compatible with the spiritual world of humanity hungry for peace. Historical experience also suggests that the devastating murder, did not produce lasting results. The beginning of human history, this group of employers. Kihívva itself repeatedly against the wrath of mankind, has become a serious victim of pogroms, but it had learned. Themselves did not make it, because the religious leaders of dubious ability, constantly washed by the entire community in mind that everything is right, what they do, and I want to do.
  This is a massive lie that all people in the world knows, except for a guided group members. Brainwashing themselves, of course, also be aware of this but they are not a bit of a bother. Hatalmukért if you need to carry all követőjüket destruction. The core group, some of the couple by center-a few thousand, several million people around the world made up. Who now supports the aspirations of the economic context, in most cases, the conviction against his own will.
    If you know that are unable to draw lessons from the experience, although how asserting them, without the complete extermination?
 Only peace can be! This is for everyone, jelenünkből the deductible, the historical experience.
They hate, selfishness, strife violence promotion advocates and implementers.
Them, or more precisely, against damage invalidate, only love can effective action.
  Today, the mankind is approaching exceptionally favorable situation, to validate the truth of love. Effects of changes in the cosmic consciousness of people. Clearer, it becomes clear the good and bad image. Gradually, we see more clearly what we can do for other people, to our mutual benefit.
Is there a link against yourself, if you support the wrong target. This recognition clearly reveals the increasing worldwide, negative perceptions of evil.
  The virtual power of evil, guided by the broad masses is given, the real basis. As we turn away from the masses, do not support bad goals, others are not kill other humans in order to, at the moment of collapse the power of evil.
   This course is also a shock, because intézgetik century, every aspect of our lives that somehow depend on them.
Many are kept from the shock. Undertake many more, some level of incarceration, such as love and the order to the transition to the risks associated with the inconveniences. Here you can get help. Like it or not, we want to or not, there will be a natural phenomena, not to say, minor disasters, which have awaken the comatose people, separating them all at the same time, afraid to break away from. After all, pure consciousness, without any compulsion to choose which side are, and will freely enjoy, the consequences of their decision.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr932429126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása