évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Vendéganyag

2010.11.10. 21:29 | béla lászló | Szólj hozzá!

Tárnai (Marosi) Károly levele Nemzettestvéreihez

Budapest 2010.11.10.

 

"...legyetek azért okosok, mint a kígyók és ártatlanok, mint a galambok."

Mt 10,16

 

Testvéreim!

 

Most nagyon vigyázzatok és legyetek résen! Napnál világosabb, hogy bizonyos erők gyűlöletet akarnak szítani bennünk, mint egykor apáinkban, hogy ezzel is mások malmára hajtsuk a vizet. Még ha jogosak is indulataitok, ügyeljetek arra, hogy írásaitokban hogyan fogalmaztok! Legyetek mindig tárgyilagosak, mások dühödt írásait olvasva ne üljetek fel az indulatoknak zabolátlan lovára!

 

Ne menjetek be az ellenünkre tevők utcájába, hogy aztán megint rajtunk verhessék el a port! Tanuljatok ellenségeitektől és szemléljétek a történelmet elfogultságok nélkül, hogy az abból leszűrt tapasztalatokat számunkra kedvezően tudjuk alkalmazni jelen korunkban!

 

Csak a szeretet hatalmával győzhetjük le a gonoszt! A szeretet tengerében a gyűlölködők maguk fogják felfedni magukat szánalmas keserűségükben fulladozva.

 

A szeretet mindennél hatalmasabb. A szeretet még a halált is legyőzi.

Urunk is a szeretet legfőbb parancsát hagyta meg nekünk. Vigyázzunk hát, ne szeplősítsük be magunkat! Ha Isten velünk, ki lehet ellenünk?

 

Béke Veletek!

 

 

Explored (Marosi) Letter from Charles Nemzettestvéreihez
Budapest 11.10.2010.

"... Be ye therefore wise as serpents and innocent as doves."
Mt 10.16

Brothers and sisters!

Now, take heed and be very prepared! Brighter days that certain forces want to stir up hatred in us, apáinkban than once, others that it also encourages attempts to pass water. Even if anger is warranted, heed to how írásaitokban drafted! Always be objective, do not read the writings of others angry passions unbridled sit on the horse!

Do not go to those making the streets against us, then again to us verhessék dust! Enemies learn and contemplate the history without bias, that is a positive for us because we can apply the lessons from this day and age!

Only the power of love overcome the evil one! The love of the sea of hate they will reveal themselves as pathetic keserűségükben suffocated.

The all-powerful love. The love of death is overcome.
Lord is the supreme command was to love us. So be careful, do not szeplősítsük ourselves! If God is for us, who can be against us?

Peace y'all!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr362439818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása