évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A felszabadulás

2010.11.18. 15:17 | béla lászló | Szólj hozzá!

A hatalomépítés csodája.

  Sokan kérdezték már tőlem, magyarok és mások, hogyan képzelhető az el, hogy tizenötmillió magyart, egy törpe kisebbség, uralma alá hajtson, és egészen a nemzet elsorvasztásáig gyötörjön és kifosszon. Kérdezték, nem szégyelljük e, hogy ez így megtörténhet, és hogyan tud, egy ilyen helyzet kialakulni és fennmaradni.

  Őszintén bevallom, ezt soha sem kutattam, így nem is tudtam rá semmilyen választ adni. Kicsit szégyelltem is a tudatlanságomat, hiszen a kérdés, elég nyilvánvaló paradoxon mibenlétét firtatta.

    Viszonylag keveset foglalkozom pszichológiával, társadalomfilozófiával, márpedig ennek a kérdésnek a megválaszolása, ezeknek a tudományoknak a területén rejtőzik.

  Szégyenemben kezdtem, az okok és okozatok, kissé részletesebb kutatásába.

Legelőbb azt próbáltam kideríteni, mennyire egyedi, a magyarság helyzete.

Okolható e érte, a nemzet tunyasága, rossz reakciói, vagy egyéb, csak a magyarságra jellemző hiba.

  Keserű örömmel tapasztaltam, hogy nem. Keserűségemet ugyanaz okozta, ami az örömömet is. Elkeserít, hogy értelmes, jobb sorsra érdemes nemzetek, igen sokan eltűrik és elszenvedik az alávetettséget. Örömömre az szolgált, hogy a magyarságnál sokkal nagyobb összlétszámú nemzetek sem tudták magukat megvédeni, az efféle túl hatalom elnyomásától, fertőzésétől. Ez persze nem egyfajta káröröm, pusztán elégedettség, hogy a magyar nemzetnek sem kell szégyellnie magát ezért a helyzetért.

   Sokféle népesség él a földön. Egyes nemzeteknek megvan a rájuk jellemző specialitása, mint a franciáknak a mindenekfelett való szabadságszeretet, a németeknek a precizitás, a japánoknak a hűség és kitartás, a magyaroknak a kreativitás, hogy csak a legfontosabbakat említsem. Van egy faj, az emberiségen belül, aki népként nem meghatározható, mert a világ egyharmadában, nagyjából azonos mértékben fordul elő, viszont ugyanebben a részében, irányító, de legalább is hatékonyan befolyásoló, hatalmi pozíciókban van. Mentes a korábban felsorolt tulajdonságoktól, viszont erőszakosságban, hatalomépítésben a jelen helyzet megítélése alapján, mindenkit messze felülmúl. A nemzeteken felülemelkedve, ahol ezt megteheti, mindenütt azt nyomja el, ami az adott nemzet legkiemeltebb értékét jelenti.

  Ennek a rendkívüli képességnek köszönhetően, sok nemzet kénytelen elszenvedni, olyan bajokat, amelyek egyébként nem is lennének.

   Ennek a fajnak a hatalomra való törekvése, a hatalom megszerzéséért folytatott, akár több generáción, és nemzetállamok határain is átnyúló, kitartó harc, minden olyan helyen, ahol egyáltalában mérhető számban megjelennek, eredményesnek mondható. Minek tudható be ez az eredményesség?

Sok tényező együttes megléte kell, ilyen képtelenség megvalósításához.

  Igen! Képtelenség.

Képtelenségnek és logikátlannak tartom, sokakkal együtt én is, hogy, egy háromszázhétmilliós USA, háromszázmillió lakosa legyen kénytelen elviselni, talán hétmillió, vagy még ennél is kevesebb ember diktatúráját.

Ezek kénye kedve szerint kerüljön börtönbe, veszítse el az állását, létalapját, emberi jogait. Füttyentésükre menyjen harcolni katonaként, idegen földekre, az ő érdekeik védelmében, miközben saját érdekeiért képtelen kiállni. Szenvedje el a másodrendűséget saját földjén, és legyen kénytelen elviselni, azokat a társadalom megosztó intézkedéseket, amivel ezek a hatalmukat kialakították, fenntartják, és fent kívánják tartani.

  Egy kicsit előre szaladtam. Nézzük azt meg, honnan indul ez a szervezkedés, és hogyan megy végbe. Ez egy hosszú, kétezer éve tartó folyamat.

   Maga a szándék, és az igény, időszámításunk előttről datálódik. Egy olyan ígéretet tanítanak ezeknek az embereknek, ami szerint joguk, a világot leigázni, alanyi joguk a felsőbbrendűségi tudat, jogosan élnek mások munkájából.

Ezt alapból mindegyiknek tanítják, olyan rég és olyan sokszor elmondják, hogy már mindegyik megdönthetetlen igazságnak hiszi.

Mégis, egy új területen, egy eddig fertőzetlen nép között, nem állhat elő egy sem olyan igénnyel, hogy megjöttem, én vagyok a király, mindenki ugráljon körülöttem, mert én vagyok élet és halál ura. Egy ilyet, bármelyik nemzet, bukóval verne ki azonnal a területéről. Nem ennyire sötétek. Amikor megjelennek egy új helyen, szerények, mint az ibolya, és igyekeznek magukat elfogadottá, sőt nélkülözhetetlenné tenni. Ha ez sikerült, akkor vesznek maguk mellé, egyre több hasonlót, és szaporítják a jelenlétüket, a fajtestvérekkel. Szigorúan elkülönülten élnek, nem házasodnak, és nem keverednek az ott élőkkel. Mikor már gyökeret vertek, akkor kezdődik az erőszak. Kezdődik, de van erre ellenpélda is.

Találtam olyan leírást, az 1700-as évek végéről, ami arról szólt, hogy egy magyar városba beköltözött fajtársukat, az elöljáróság, nemkívánatosnak találta és kiutasította. Az meg, figyelmen kívül hagyva a határozatot, továbbra sem költözött el, sőt, hozta a rokonait, ismerőseit is. A város vezetését, a humanitás, az emberi jogok tisztelete, az erőszak elítélése, megakadályozta abban, hogy az idő közben kolóniává terebélyesedett társasággal szemben érvényesítsék határozatukat, így hát maradtak. Megkezdték ismert tevékenységüket, és ma talán ők adják a város vezetését. Miben is áll ez a tevékenység? Ott kezdődik, hogy megjelent az ember, és valahogy elfogadták. Azonnal valami kulcstevékenységbe, leginkább kereskedelembe kezd, de tevékenysége, emberi kapcsolatai során, különbözőképpen viselkedik azonos emberekkel. Ezt olyan látványosan teszi, amivel megosztja az embereket. Gondosan ügyel arra, hogy több, hozzá lojális ember legyen, mint ellenséges. Ahol lehetőséget, közmegbízást, vagy bármilyen hatalmat sejt, ott azonnal ott terem, és a lojális embereinek segítségével megszerzi az adott közmegbízást.

  Ezzel megtette az első lépést, amit általában, rangban, hatalomban, befolyásban való emelkedést jelentő lépések követnek. Ebben a harcukban semmi sem tabu.

Rendelkezési jogukat, amit az államalkotó nemzettől kapnak, mindig arra használják, hogy önmagukat és fajtársaikat, az őslakosságnál kedvezőbb helyzetbe hozzák. Ugyanazoknak a dogmáknak alapján, ami a felsőbbrendűségüket hirdeti, tanítják nekik az igazmondás tilalmát, a fajtán kívüliek felé. Barátkoznak, alakoskodnak bárkivel, de mikor érdekeik azt kívánják, a legjobbnak mondott barátjukkal is szembefordulnak. Találkoztam olyan esettel, amikor a hatalmát, már fajtársakkal bebiztosító, aki a kívülálló barátjának segítségével jutott el egy szintre, ahol közös gazemberségek elkövetésére vette rá „barátját”, előre tudatosan úgy intézte a dolgokat, hogy az eset bizonyítékai, főnökének, egyben „kebelbarátjának” felelősségére utaljanak, azután a szabálytalanságok felfedésével, elérte, hogy a „barátját” eltávolították, így tudott a helyére lépni.

    Az eszelős hatalomvágy, önzés, és a megszerzett információk jogtalan felhasználása, hosszabb távon oda vezet, hogy a fertőzött nemzet politikai, gazdasági, hatalma a fajta kezébe összpontosul. Egy Francia ismerősöm panaszolta, hogy lassan eltűnnek a francia felső és középosztályból a franciák, és ennek a hatalomépítő társaságnak az emberei veszik át a helyüket.

   Ha netán egy nemzet, észrevéve a bekerítési szándékot, ellenük lép, akkor háborút robbantanak ki. Kreált, vagy valós ellentéteket túlgerjesztve, szerveznek fegyveres konfliktusokat nemzetek, országok között. Ezeknek leginkább haszonélvezői, ritkábban áldozatai. Érdekes eseménysor a két megharcolt világháború is. Az első háborút, nyilvánvalóan megalapozatlan okból, egy merénylet kapcsán robbantották ki, sokak, egyebek között Tisza István tiltakozása ellenére. Mivel a kiegyenlített erőviszonyok miatt állóháborúvá vált, viszont a német haderő, tengeralattjáróival kiéheztette Angliát, Anglia  kész volt aláírni azt a békeszerződést, amit a német császár felajánlott. Ez a béke, a háború előtti statusqvót rögzítette volna. Az angliai fajtársak javasolták, az akkor még valamennyire tőlük független angol kormánynak. Ne írja alá a szerződést. Állították, el tudják érni, hogy Amerika belépjen a háborúba, és megnyerje Angliának a háborút. Cserébe Palesztinát kérték Angliától.

Az angolok, mint ha csak az övék lett volna, odaígérték. A fejlemények az ígért és ismert módon alakultak, ami további sok ezer amerikai és európai ember halálát okozta. A palesztineket, (és másokat is) azóta egyfolytában gyilkolják.

Szintén ennek kapcsán, Magyarországot megcsonkították, minden legyőzöttet durván megaláztak. A világ harmadát átfogó egységes szervezetükkel, mindezt megtehették. Nem váltak igazán népszerűvé Európában. Az európai nemzetek, lassan feldolgozták a helyzetet. Levonták a logikus következtetéseket, jobban kezdtek vigyázni belső hatalmuk összetételére. Az élet visszatérni látszott a normális mederbe, de Anglia kivételével, szinte idegen befolyást kizárva.

   Ezt a változást, hatalomvesztést el nem viselhették. Széles embergót hirdettek, az éledező német iparral szemben, mérhetetlen gazdasági válságot zúdítva ezzel Németországra. Akkoriban kezdett Hitler nagyobb befolyással rendelkezni.

  Mivel a békés célú iparcikkeket sehol nem tudták eladni, kitalálták, hogy fegyvereket gyártsanak. Akkoriban még nem volt jelentős megkülönböztetés, a német polgárok faji hovatartozásának okán. Noha a nép, és a kormány terveit, minden lehető eszközzel akadályozták, még a német nemzet ellen elkövetett politikai gyilkosságtól sem riadtak vissza. Ettől elszabadultak az indulatok. Kezdték őket megkülönböztetetten kezelni. A hatóságok is szemet hunytak, a lakosság haragjának tettleges megnyilvánulásai fölött. Akkorra Hitler kialakította abszolút hatalmát. Számos alkalommal próbálkozott tárgyalni politikusokkal, a világháború negatív hatásainak megváltoztatásáról, de javaslatait rendre lesöpörték. A megalázó helyzetből, és a megszüntetésére irányuló törekvések elutasításából, egy újabb, sokkal szörnyűbb háború indult ki. Lefolyása untig ismertetett eseménysor. Következményei szintén. Ami új, hogy a „feltörekvő faj” létező kapcsolat rendszerén át, fél Európára rászabadította új találmányát, a kommunizmust.  Ennek a kommunizmusnak a szekerén sikerült kisajátítani minden vezető pozíciót. Másod, de inkább, harmadrendű  polgárokká tenni a magyarságot a saját ősi földjén, a Kárpát-hazában.

    Az újkori szervezkedés, élősködés, fenntartható volt ötven éven át, bel, és nemzetközi háborúk kirobbantásával. Ennek azonban véget vetett az atombomba, amit a német fejlesztőktől megszerzett emberek és dokumentációk segítségével, a kiválasztottak világhatalmát jelenleg demonstráló Amerika,

a világméretű tömeggyilkosság záróakkordjaként fel is használt.

  A  „feltörekvő bosszúállók” nem bírták lenyelni Pearl Habor békáját. Az ott keletkezett hullahegyet, muszáj volt megfejelni pár százezerrel. Ami jár, az jár.

A pacifisták szerint, járni jár, csak nem jut. Becsületes ember nem öl, csak kényszerből. Igazi kényszer viszont nem létezik.

  Térjek vissza a vakvágányról, az atombomba mellett, már nem garantálható, hogy aki elindítja, túlélje a háborút. Ez egyszerű okból, a „kiválasztottak” stratégiát váltottak. Félve a felelősségtől, a tisztességtelenségre válaszként megnyilvánuló retorzióktól, a két háború között Európaszerte megnyilvánuló negatív diszkrimináció megismétlődésétől, jórészt háttérbe vonultak. Bábokat, jelentéktelen figurákat tova maguk elé, folytatták az élősködést. Háborúkkal már nem lehetett pusztítani a nemzeteket, nem lehetett elterelni a figyelmet a gazemberségről, hát mást találtak ki. Szószólóivá, élharcosaivá váltak a „szabadságnak” és az „emberi jogoknak”. Jól lehet, ők a saját portájukon egészen mást tesznek, másoktól kötelezően elvárnák hamisan csengő fennkölt elveik tiszteletben tartását.

   Harcolnak azokért a jogokért a világban, amit ők maguk lábbal tipornak.

Többletjogokat, más elbírálást követelnek a bevándorlóknak, mint amit a hazájukban élő őslakóknak adni hajlandók, és ezt megteszik mindenhol, ahol hatalmukban áll. Amerikában szembeállítanak ezzel feketét és fehéret, Franciaországban Muszlimot Cigányt és Franciát, Németországban Muzulmánt és Németet, a több nemzetiségből álló országokban a nemzetiségeket.

Ameddig ezek egymással harcolnak, ők vígan fosztogatnak.

Ennek jött el a vége! Már nem eszik meg az emberek az ilyet. Az uralmuk alá sumákolt területeken, egyre határozottabb az elutasítás. Már a magyarok is látják, hogy nem a cigány a bűnös a helyzetért, hanem az a gátlástalan hatalom, amelyik szándékosan uszítja őket a magyarok ellen, és büntetlenséggel jutalmazza az erőszakos pusztítást. Kettős mércét alkalmazva az emberekkel szemben, ha egy magyar cigányt ölne, aminek bizonyított esetéről még nem tudok, már a gyanú esetén is azonnal börtönbe csukják, és mindent megtesznek, hogy rábizonyítsák, amit meg sem tett. Fordított esetben, az elkövetőt kihallgatják, és mert be volt „gyógyszerozva”, meg részeg is volt, meg amúgy is nehéz gyermekkora volt, és halmozottan hátrányos helyzetű, aznap szabadon engedik, hogy szabad lábon védekezzen, aztán vagy elítélik, vagy felfüggesztik, de nem a szó igazi értelmében.

  Ez a feltörekvő élősködők új, a világháború kizárása mellett kitalált stratégiája, de már átlátta a világ, és igen rövid időn belül fel fogja számolni.

 

Béla László

 

Wonders of repression.
  Many people have asked me, Hungarians and others that it is conceivable that fifteen Hungarians, a small minority, subdue, and up to the nation and torment elsorvasztásáig kifosszon. Asked if this is not ashamed that this will happen and how can such a situation to emerge and survive.
  Be honest, this is never searched, so I did not know him no answer. Also a bit ashamed of my ignorance, because the question is pretty obvious paradox of identity he said.
    Relatively less concerned with psychology, social philosophy, and yet the answer to this question, those in hiding in the sciences.
  I started my shame, the causes and effects, more detailed research.
Legelőbb I tried to find out how unique the situation of Hungarians.
It is blamed for this, the nation's laziness, bad reactions, or other characteristic of the Hungarians only error.
  Bitter glad to know that it is not. Keserűségemet caused by the same, which is also my pleasure. Embitter, to make meaningful, deserved a better fate of nations, many of them suffer and tolerate the subjection. I am pleased to serve that much more magyarságnál összlétszámú nations could not defend themselves, beyond the power of such oppression, fertőzésétől. This is not a kind of watches, the mere satisfaction that the Hungarian nation, neither shall be ashamed of himself for this situation.
   There are many people living on earth. Some nations have their specific specialty, such as the freedom of all, the French, the Germans in the exactitude, the Japanese loyalty and perseverance, creativity, Hungarians, to mention only the most important. There is a species of humanity within his népként not be determined, because one-third of the world, roughly the same extent as occurs in the same section, however, controlling, or at least effective in affecting the positions of power there. Free of the previously listed properties, but the violence, hatalomépítésben, depending on the situation in the present, far outperforms everyone. Overcoming the nations, which is able to push it everywhere, which means that the value of most favored nation.
  Thanks to this extraordinary ability, many nations had to suffer such evils, which otherwise would not.
   Of this species in the pursuit of power, with the power to obtain, even for several generations, and also cross the borders of nation, sustained struggle, in all places where numbers are displayed at all measurable, can be effective. What can be attributed to this success?
Many factors must co-existence, such an inability to achieve.
  Yes! Nonsense.
Absurd and illogical, I, along with many others I have to, a U.S. háromszázhétmilliós, three hundred residents forced to endure, perhaps seven million, or even smaller man dictatorship.
Convenience that they desire into jail, lose his job, létalapját human rights. Füttyentésükre menyjen to fight as soldiers in foreign lands, to protect their interests, while unable to stand up for their own interests. Suffer the másodrendűséget own land and be forced to endure, they are divisive actions of the society with which these powers have been established, maintained, and above to be kept.
  I ran a bit ahead. I look at it, it starts from the organization, and how this happens. This is a long, thousand-year process.
   The will itself, and on-demand, dates from before AD. A promise to teach these people, which according to law, to conquer the world, have access to the subjective consciousness of superiority, was entitled to make use of the work of others.
It is taught in each fund, so long ago and so often tell us that he thinks all the irrefutable truth.
Still, a new area, a previously uninfected people, no one may put forward any such claim that I'm home, I'm the king, jump on everyone around me because I am life and death. One of these, any nation, verne hung up immediately from the territory. Not so dark. When you see a new place, modest as the violet, and seek their acceptance, and even be indispensable. If it succeeds, you are beside themselves, becoming more similar, and reproduced in the presence of fajtestvérekkel. Strictly separate from the living, not married and does not mix with the people living there. When they had taken root, it starts the violence. Begin with, but there's also counterexample.
I found a description of the end of the 1700s, which was about a Hungarian fajtársukat moved into town, the prefecture, was undesirable and expelled. And that, ignoring the decision, still not moved out, and even brought the relatives, friends as well. The city's leadership, humanity, respect for human rights, condemning the violence, prevented colony during that time grown into a company enforce against their decision, so I stayed. Known to have begun their activities, and maybe today they form the leadership of the city. What is left of this activity? Begins, it appeared the man, and somehow accepted. Key Activity something immediately, getting the most traded, but its activity, in human relations, the same people to behave differently. This makes a spectacular, which divides the people. Carefully will ensure that more people should be loyal to him as hostile. Where opportunity közmegbízást, power or any cell, there is immediately there room, and the loyal men to acquire the közmegbízást.
  This has taken the first step, which usually, in rank, power, representing a rise of power which followed the steps. In this struggle, nothing is taboo.
Dispose of their right to receive what the state-nation, always using it to themselves and fajtársaikat, őslakosságnál the favorable situation. Under the same dogmas, which proclaims the superiority, teach them the truth-telling ban on the breed to outsiders. Making friends, anyone simulator, but when their interests require it, the best friend also said face into. I met a case where the power now we will provide same species, the outsider who made it to a friend using a level where it was common to commit rascality "friend", deliberately arranged things in advance that the case evidence, boss, while "kebelbarátjának" the responsibility of magistrates, after the disclosure of irregularities, has led the "friend" was removed, so she could move into place.
    The insane lust for power, selfishness, and the unauthorized use of information obtained in the longer term, leading to the affected nation's political, economic power concentrated in the hands of the breed. A French acquaintance of mine complained that he is slowly disappearing from the French upper middle class and the French, and this hatalomépítő the company's men take their place.
   If there are still a nation, noticing the intention of fencing, enter them, then blowing out war. Created, or real conflicts túlgerjesztve, organized armed conflict of nations, between countries. Most of these beneficiaries, fewer victims. Interesting events in the two world wars also megharcolt. The first war is manifestly unfounded grounds in connection with a bomb attack blew up, many people, among other things,Tisza István, despite the protests. Because of the balanced forces of állóháborúvá become, but the German forces, submarines starved England, England was ready to sign the peace treaty, which the German Emperor offered. This is the peace, the war would have been fixed before statusqvót. Intraspecific in England have suggested it is somewhat unrelated to the English government. Do not sign the contract. Claimed, can achieve that America enter the war, and England win the war. In return, asked England to Palestine.
The English, just as if theirs had been promised. The developments of the promised and well-known manner in which many thousands of additional deaths in the U.S. and Europe. The palesztineket (and others) has murdered all the time.
Also in this context, Hungary, mutilated, humiliated, roughly all defeated. The world's third single szervezetükkel comprehensive, all have been able to. Did not become really popular in Europe. European nations, the situation is slowly processed. Have drawn the logical conclusions, more power began to take care of the internal composition. The life seemed to return to the normal river bed, but other than England, is almost excluded from foreign influence.
   This change, not to bear hatalomvesztést. Wide embergót preached against the éledező German industry, with immense economic crisis zúdítva Germany. At the time, Hitler began to increase in influence.
  Since the peaceful manufactured goods anywhere they could not sell it, invented to produce weapons. At the time there was no significant distinction, because a German citizen of racial affiliation. Although the people and the government plans to have prevented any possible means, even in a political murder committed against the German nation did not shrink back. From that spirals out of control emotions. Began to treat them as distinct. The authorities have also turned a blind eye to the general public anger over the manifestations of physical assault. By then, Hitler established an absolute power. Several times he tried to negotiate with politicians, the negative effects of changes in the war, but consistently brushed away suggestions. The degrading situation, and efforts to eliminate the rejection, a newer, more terrible war started out. Untig course of events described. Consequences as well. What is new is that the "emerging races" an existing connection through a system of semi-European rászabadította new invention, the communism. As the chariot of communism could expropriate any leadership position. Others, but rather, made the third-order citizens in their own ancestral land of the Hungarians in the Carpathian homeland.
    The modern organization, parasitism, was maintained for fifty years, domestic and international wars outbreak. However, this should put an end to the atomic bomb, which the developer acquired the German people and the help documentation, a world power is currently selected for demonstrating the Americas,
the world will end in mass murder that was used.
  The "emerging Avengers" they could not swallow Pearl békáját Wars. The resulting pile of corpses there, I had a couple of hundred thousand megfejelni. Which involves the act.
According to the pacifists, walk involved, can not play. Honest people do not kill, but are forced to. However, there is no real compulsion.
  Return to the vakvágányról, in addition to the atomic bomb, has not guaranteed that he will start, survive the war. This is a simple reason, the "chosen ones" strategy changed. Fear of liability, in response to the apparent unfairness of retorzióktól, war between Europe, the two apparent recurrence of negative discrimination, which largely went back. Puppets away in front of them insignificant figures have continued to parasitism. War could not destroy the nations, could not divert the attention of the gazemberségről, I found out something else. Advocates, élharcosaivá became the "freedom" and "human rights". Well may be, they are quite different in their own portájukon, binding would be expected from others falsely high-minded sounding principle is respected.
   For those fighting for the rights of the world, what they themselves trampled underfoot.
Többletjogokat, require different treatment to immigrants than we are willing to give őslakóknak live in their home countries, and take it wherever their power. Szembeállítanak this black and white in America, France, French Muslims and Gypsies, Muslims and Germans in Germany, the number of countries, nationalities nationalities.
As long as they are fighting each other, they cheerfully looting.
This came to the end! I do not eat these people. The subdued sumákolt areas, becoming a stronger rejection. Hungarians can now see that it is not the culprit for the situation of the Roma, but the unscrupulous power, which is deliberately inciting them against the Hungarians, and reward the impunity of violent destruction. Applying double standards against the people, when a Hungarian Gypsies killed, proven cases of which I have not, I have the suspicion, even in prison csukják immediately, and will make every effort to rábizonyítsák what it has done. Conversely, the perpetrator was questioned, and because it was "gyógyszerozva ', it was also drunk, it was already difficult childhood, and disadvantaged, released the same day, at liberty to defend itself, he or convicted, or suspended, but not the true sense of the word.
  This emerging new parasites, a fictional World War strategy of exclusion, but átlátta the world, and within a very short period of time will be counted.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr112457276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása