évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nem mind arany, amit fényeznek.

2010.11.27. 00:59 | béla lászló | 1 komment

A Wikipédiát érdemes fenntartásokkal szemlélni.

Magam is beléptem néha erre a webhelyre, és sokszor csalódnom kellett.

Az ember azt várná, hogy egy ilyen fórumon, a történeti tényekkel, a régészeti ásatások anyagaival, és egyéb tárgyi (levéltári) bizonyítékokkal egyező következtetéseket találjon. Ezzel szemben, megszámlálhatatlan témákban, a „Magyar Tudományos Akadémia” állásfoglalásainak megfelelő, a kutatásokkal és bizonyítékokkal homlokegyenest ellenkező megfogalmazásokat találtam.

Szerény álláspontom szerint ez a szervezet, olyan mértékben átpolitizálódott, amilyen mértékben egy nemzeti intézmény soha sem politizálódhat át.

Ha és amennyiben ez mégis megtörténik, akkor az, az intézmény elveszíti a nemzeti jellegét, és a pillanatnyi politika alantas eszközévé válik.

Az a „tudós társaság” aki a magyarságot a pozsonyi csata idején önálló nyelvvel és kultúrával nem rendelkező, fosztogató hordának, a kultúra rombolójának, írja le. Aki finn-ugor eredetét a mai napig próbálja letuszkolni a világ torkán, amikor már ezt, a Mária Terézia idejében kreált verziót, számos tudományos kutatás megcáfolta, és minden értelmes ember elvetette. Ezt a társaságot én, információim megerősítéséhez nem jegyzem, és nem is minősítem. Ha valahol mégis hivatkozom rá, ezt leginkább szatirikus, ironikus megfontolásból teszem.

Azok a tiszteletre méltó, valóban nagy tudású emberek, akik egzisztenciájuk megőrzése okán, noha egészen eltérő véleményüket nem hangoztatva, mégis ebben a körben maradnak, saját lelkiismeretükkel kell hogy elszámoljanak.

Sajnos, még nem létezik párhuzamos, azonos súlyú intézmény, de ami késik, nem múlik.

Béla László

Wikipedia is seen as worth the reservations.
I also sometimes joined this site, and are often disappointed.
One would expect that such a forum, the historical facts, archaeological excavations, materials, and other material (archival) find evidence to the same conclusions. In contrast, countless issues, "Hungarian Academy of Sciences" appropriate resolutions, and the research evidence is diametrically opposite wordings found.
Humble view, this organization, to the extent politicized, to the extent that a national institution never could.
If and when this happens, then, the institution will lose its national character, and becomes a tool of the current policy base.
The "company scientists" who the Hungarians at the battle of Bratislava in a separate language and culture do not have a marauding horde, the destructive culture, is described. Finno-Ugric origin who is still trying to press the world's throat when they have this time created a version of Maria Theresa, a number of scientific research refuted and rejected by all intelligent people. This is my company, information note does not confirm, nor by any person. If you still refer to it somewhere, this most satirical, ironic reason, I do.
The venerable, indeed very skilled people who have reason to preserve their livelihood, while not stressing the very different views, yet remain in this circle, must account for their own consciences.
Unfortunately, it does not exist in parallel, the same weight as the institution, but which sooner or later.
Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr902475992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2010.11.27. 10:15:35

Az MTA már megalakulásakor is magyarellenes volt,sajnos és mai napig is az !
Az a kisebbség aki uralja az már annyira áthatott mindent,hogy már láthatatlan.Úgy látom kómában van a társadalom és nagyon nem látom,hogy felébredne . Az aljas médiájukkal tökéletesen félrevezetik a társadalom túlnyomó részét sajnos de ahogy látom a világ nagy részét is!
süti beállítások módosítása