évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Az inga

2010.11.28. 00:29 | béla lászló | Szólj hozzá!

Az inga visszalendül…

 

 

Nincs mit tenni, ilyen a természete.

Ha egy tömeget, egy zsinegre függesztünk, nyugalomban marad, és a zsineg, a Föld tömegközéppontjára mutat. Ez, az alaphelyzet, a stabil egyensúly. Ha valaki erővel kimozdítja, azután magára hagyja, nagyon buta ember az, aki azt hiszi, hogy kitérített helyzetében meg fog maradni, vagy ha még vissza is tér, megáll a semleges helyzetben. Nem. Az inga, alig kevesebbel fog visszatérni a kitérítéssel éppen szemben lévő irányban, mint amennyivel kitérítették.

Ez törvény. Az ismert univerzum anyagi világának megváltoztathatatlan törvénye.

Anno, Reagen elnök, nagyképűen kijelentette, (a bankárok lopott pénzével a háta mögött) ő majd gazdaságilag számolja fel a kommunizmust, és annak legfőbb pillérét a Szovjetúniót. Ez bejött. Az eszelős fegyverkezési versenyt nem bírta, a sok szerencsétlen, kommunista fosztogatásban szenvedő polgár és nemzet. A Szovjetúnió összeomlott, Amerika vesztére. Jóllehet, korábban hatalmas egyetértésben gyilkolták végig Európát, és a távol-keletet. Embertelen magatartás volt. Ahogy Németország is művelt embertelen dolgokat. Képes volt Londont bombázni, civil lakosokat pusztítani. Kétségtelen, a pusztítást a németek kezdték, de minden „verekedés” úgy kezdődik, hogy a másik visszaüt.

Londonért Drezda, Berlin, Budapest, Hirosima és Nagaszaki, eltúlzott bosszúállás volt. Kocsmai szintre lefordítva valami olyasmi, mint amikor a borgőzös ember kijön a kocsmából, és két embert lepofoz, mondván „szidtátok az anyámat”?  Azután a vele azonos qvalitású két embernek, előkerül egy ruhászszekrény ismerőse, és hárman leverik a pofozkodót. Eddig még átlagos.

De amikor a pofozkodó, már védekezésre képtelen állapotban a földön fekszik, akkor szétrúgni a fejét, a veséjét, és eltörni minden bordáját, az nem emberi magatartás. Aki védekezésre képtelen embert agyonrugdal, azt én nem tartom embernek. Erre a világban, csak két fajta képes, és hajlandó. Magyarországra mindkettőből jutott, legalább annyi, mint a világ más részeibe.

  Végtére is a pusztítás lezajlott. Kőkemény áron, beállt egy egyensúly.

Ezt, a bosszúálló cezaromániás kiválasztottak, képtelenek voltak tudomásul venni. Az utolsó géppisztolysorozat még visszhangzott  Európában, még füstölögtek Berlin romjai, még sodorta a szél az atomfelhőt Hirosima fölött, amikor habzó szájjal rontottak, korábbi szövetségesüknek. Nekem ismerős a hozáállás a világtörténelemből.

Spongyát rá! Egyensúly volt. Ezt  az egyensúlyt billentette ki, a kisebb, szegényebb országokból, ásványi kincsekből, „többlet jogokból” összerabolt pénz. Az inga kilendült, de már visszafelé halad, és mint Toldi Miklós malomköve, ki tudja hol áll meg.

  Putyin úr, már kifejtette, tele a púpja a dollár arcátlan egyeduralmával. Úgy tűnik, Kína is így van ezzel. A banktőke megrokkant az inga kilendítésében.

Amíg az orosz medvét ellenségként, Kínát kártyaként próbálta kezelni, úgy tűnik, messze elszakadt a realitásoktól. A világuralom hamis ábrándja, úgy kidüllesztette a kiválasztott szemeket, hogy már csak csőlátással, a kitűzött célt voltak képesek látni.

  A realitás ettől fényévnyi távolságban van. Az orosz medve is felébredt téli álmából, és Kína sem makk alsó már, sokkal inkább zöld ász. Ez a két ország, olyan dollár tartalékkal rendelkezik, hogy ha egyszerre piacra dobják azzal, hogy elég volt, akkor két nap múlva, száz dollárért, egy doboz gyufát nem adnak majd. Ez, az inga törvénye. Amilyen kapzsi hatalomvágyból, kajánul leradírozták a Szovjetúniót, most a retorzió ideje jött el.

A kirabolt kis nemzetek is fellélegezhetnek, és talán soha többé nem lesz egy kiválasztott sem, aki világuralomról álmodik. Talán, még bombázás helyett kuglizni is, megtanulnak. Felfogják, hogy az, az érvényes ütés, amit az inga, visszafelé produkál.  Nem fogadnék rájuk.

 

Béla László

 

The pendulum swings back ...


Nothing to do, such is the nature.
If a mass, a cord suspended, remain at rest, and twine, the Earth's center of gravity points. This is set by default, the stable equilibrium. If someone kimozdítja power, then you leave, very silly man who thinks that the situation will remain unfolded, or if there is space back, stop at the neutral position. No. The pendulum, the recruits will return somewhat less precisely opposite direction than they spread out.
This Act. The known universe, material world of immutable law.
Anno, President Reagan, pompously stated (in stolen money to the bankers behind him) he will put an end to economic revolution and its main pillar of the Soviet Union. It worked. Could not stand the insane arms race, many of the poor, communist nations and citizens suffering from looting. The Soviet Union collapsed, the undoing of America. Although large in agreement with previously murdered throughout Europe and the Far East. Was inhumane behavior. Germany is also cultivated as inhuman things.
London was able to bomb a civilian residents killed. Admittedly, the Germans started the destruction, but all the "fight" starts with the other backlash.
Londonért Dresden, Berlin, Budapest, Hiroshima and Nagasaki, was exaggerated revenge. Pub level translated into something like WINE STEAMER TRAIN when people come out of the pub, and two people lepofoz, saying, "szidtátok my mother?" Then the two men with the same qvalitású, recovered to a friend's closet, and three of the pofozkodót suppressed. Yet the average.
But when the pofozkodó, already unable to control state lies on the ground, then szétrúgni his head, his kidneys, and all his ribs broken, it is not human behavior. The control of people who could not kick him to death, I do not think my man. This world, only two kinds of ability, and willingness. Hungary came from both, at least as much as other parts of the world.
  After all the destruction that took place. Hard-core prices, enlisted a balance.
It, the vengeful cezaromániás selected, they were unable to acknowledge. The last géppisztolysorozat still echoed in Europe, even füstölögtek ruins of Berlin, the wind has swept over the atomfelhőt Hiroshima, foaming at the mouth when they burst, a former ally. Me familiar with the hozáállás világtörténelemből.
Sponge on it! The balance was. This balance is tipped off, the smaller, poorer countries with mineral treasures, "extra rights" with robbed money. Kilendült the pendulum, but now back on track, and as a millstone Toldi, who knows where to stop.
  Mr Putin has already stated, the hump is full of brazen dominance of the dollar. It seems China is so even with this. The bank capital became the pendulum kilendítésében.
While the Russian bear as an enemy, China tried to handle cards, it seems, far detached from the realities. False dream of world domination, so kidüllesztette selected grains that are only csőlátással, the target been able to see.
  In reality, this is light years away. The Russian bear is awakened from his sleep winter, acorn, and China did not have lower, more green ace. These two countries, a dollar in reserves, that once the market drop that was enough, then two days later, one hundred dollars, then do not give a box of matches. It is the law of the pendulum. Hatalomvágyból as greedy, maliciously leradírozták the Soviet Union, now is the time came to retaliate.
The small nations also robbed breathing space, and perhaps never will be selected no one, who dreams of világuralomról. Perhaps, instead of bombing yet kuglizni also learn. Realize that the current hit by the pendulum, back and produce. Do not bet on them.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr522478038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása