évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ha majd...

2010.11.28. 17:38 | béla lászló | Szólj hozzá!

Ha majd…

A globalizmus végképp összeomlott.

Előre hát mind, aki költő,
A néppel tűzön-vízen át!
Átok reá, ki elhajítja
Kezéből a nép zászlaját,
Átok reá, ki gyávaságból
Vagy lomhaságból elmarad,
Hogy, míg a nép küzd, fárad, izzad,
Pihenjen ő árnyék alatt!

Vannak hamis próféták, akik
Azt hirdetik nagy gonoszan,
Hogy már megállhatunk, mert itten
Az ígéretnek földe van.
Hazugság, szemtelen hazugság,
Mit milliók cáfolnak meg,
Kik nap hevében, éhen-szomjan,
Kétségbeesve tengenek.

Ha majd a bőség kosarából
Mindenki egyaránt vehet,
Ha majd a jognak asztalánál
Mind egyaránt foglal helyet,
Ha majd a szellem napvilága
Ragyog minden ház ablakán:
Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk,
Mert itt van már a Kánaán!

És addig? addig nincs megnyugvás,
Addig folyvást küszködni kell. –
Talán az élet, munkáinkért,
Nem fog fizetni semmivel,
De a halál majd szemeinket
Szelíd, lágy csókkal zárja be,
S virágkötéllel, selyempárnán
Bocsát le a föld mélyibe.

(Pest, 1847. január.)

Petőfi Sándor: A XIX század költői

Igen! Ez a Petőfi is, valami médium lehetett. Másképpen honnan tudta volna, hogy mi következik. Olyan ez a vers, mint ha tegnap írta volna a mának. Mindent elmond, ami fontos.

Valóban! A világ nagyobb része azért nyomorog, mert párezer tűzrevaló, bankjaival, bírságaival, ügyintézési díjaival, ellehetetlenítő sóhivatalaival, kézi-vezérelt hatóságaival, bíróságaival, eltitkolt célokra fordított adóival, ellopja, kisajátítja mindenki munkájának az eredményét. Gátlástalanul élősködik a világon. Szemét papírokat nyomtatva, azokat pénznek nevezi, valami értéket mond rá, és mindenkitől ezt követeli mindenért. Ezeket a papírokat csak ő gyárthatja, és gondoskodik arról, hogy ebből lehetőleg mindenkinek kevesebb legyen, mint amennyit követel tőle.

Megpróbálja lehetetlenné tenni, hogy bárki enélkül létezni tudjon. Tudok olyan szélsőséges esetről, amikor egy rendőr igazoltat egy amerikait, megkérdezheti, mennyi pénze van, és ha nincs megfelelő pénzösszeg a zsebében, akkor „csavargásért letartóztathatja. Pusztán a pénz hiányáért, osztályrésze a szabadságvesztés, megaláztatás, és minden, ami a börtönnel együtt jár.  Ezt a papírszemetet adja azért, hogy a farmer, vagy most már nálunk is a gazda,  ne termeljen. (földalapú támogatás) mindezt azért, hogy a kezében tartott élelmiszerellátásban ne legyen felesleg, és így kedve szerint, akár csillagászati összegeket követeljen az élelmiszerekért. Újabban, (az unióban) hogy ne kelljen a rohadt pénzét odaadni a termelés visszafogásáért, kitalálta, és ráerőszakolja az emberekre, az országokra, a kvótákat. Csupa csalás, tisztességtelen erőszak az egész, a körmétől a velejéig. Egymillió békés, türelmes ember szenved, tíz élősködő gondtalan életéért. Nagyjából ilyen az arány. Kitalálta a „fogyasztói társadalom” minden normális törekvéstől elrugaszkodott gazságát.

Mit is jelent ez?

A fogyasztói társadalom logikája azt jelenti, hogy értelmes, hatékony embereket kényszerít arra, hogy használhatatlan szemeteket gyártsanak, éhbérért.

Hogyan lehet ezt tetten érni, erre talán egy példán át lehet leginkább rámutatni.

Akinek van minimális technikai ismerete, az könnyedén megérti, amiről itt szó van. Ma, a számítógépek, és a számítógépes játékok világában, a gyerekek (sajnos) sokat játszanak ezekkel a gépekkel. A szülők feladata, hogy a gyerekek „szükségleteit” előteremtsék. Mivel én is gyakorló szülő vagyok, ez rám is vonatkozik. Nyilvánvalóan szükség van számítógépre, és egy sor kiegészítő eszközre. Azt, hogy számítógépet időről időre venni kelljen, úgy érik el, hogy újabb és újabb programokat íratnak, amiknek hardver igénye, meghaladja a korábbi gépek hardver teljesítményét. Ezt a zsarolást ki lehet védeni azzal, ha azt mondom a gyereknek, érd be azokkal a játékokkal, amik futnak a gépeden, és pont. Azt ne higgyük, hogy ezzel megúsztuk a zsarolást. Ha nem akarjuk, hogy a család többi tagja sikító frászt kapjon, a hülye játékok akusztikus részétől, szükség van egy fejhallgatóra. Ez egy olyan eszköz, ami elvileg örökéletű, ha szét nem tapossák. És mégse. Ha elkészítik a hangszóróit, azok vagy működnek a végtelenségig, vagy az első dobbeütésnél szétmennek. Nem lehet „bekalibrálni” a várható élettartamukat. Ugyanilyen a hozzá tartozó mikrofon is. Hogy lehet elérni, hogy mégis, két-háromhavonta, újat kelljen venni? Kitalálták. Olyan műanyagból készítik a csatlakozó vezeték szigetelését, ami két hónap alatt elveszíti a rugalmasságát, és eltörik. A törött végek, hamar megsértik a benne futó erek szigetelését, és máris zárlat lesz, és harcképtelen az eszköz. Ha sikerült az apukát úgy lekötni, hogy a megélhetésért napi 16 órát kelljen dolgoznia, vagy esetleg a képzettsége más irányú, akkor nem javítgatja, másikat kell vennie. Az, az anyag, és az, az emberi és gépi munka, az, az energia, amivel az előzőt létrehozták, az megy a szemetet szaporítani. Mindezt azért, hogy az emberiségnek 0,5%-a élősködhessen a többieken. Ez nem röhely! Ez bűn!

Bűn az emberiség, a föld, és az univerzum ellen. Éppen olyan bűn, mint a háborúk, a műtrágyák, a génmanipulált élőlények, a biológiai fegyverek.

Isten értelmesnek alkotta az embereket. Tette ezt azért, hogy ezzel az értelemmel, könnyebbé tehessék az életet a földön. Sajnos, nem születik olyan tudományos eredmény, amit a mocskos pénzhatalom, azonnal az emberiség ellen ne fordítana. Ennek kell véget vetni, azonnal ha lehet, amíg nem késő.

Most van itt az idő, hogy ezt megtegyük. Azok a pénzemberek, akik ilyen mocskot csinálnak a világból, valójában teljesen értéktelen emberek. Ha összeszednék őket, és kiraknák egy szigetre, ahol az élet minden szükséges feltétele megvan, akkor is éhen halnának, mert az élősködésen kívül, minden másra, egészen alkalmatlanok. Azok az emberek, akik a pénzükért, kreativitásukkal, becsületes munkájukkal, sokszor tudtukon, vagy szándékukon kívül, támogatják őket, ugyanolyan jól, sőt jobban meglennének nélkülük is.

Hogyan lehet ezt az ördögi kört felhasítani öldöklés nélkül? Egyszerűen.

Ki kell venni a kezükből a mocskos pénzüket, amivel a világot zsarolják.

Most, a kibontakozó orosz-kínai együttgondolkodás, napok alatt, képes összedönteni ezt a globális kártyavárat. Nem lesz pénzük háborúzni, gyilkolni, termelést akadályozni, elnyomó pribékeket fenntartani, választásokat csalni, hazug médiákat működtetni. Végre napvilágra kerülnek, a rég rejtegetett vérforraló aljasságaik. Hatalmuktól megszabadulva, genetikailag azonosítva, el lehet őket különíteni az őshazájukban, és akkor kiderül, hogy közöttük is van értékes ember, aki képes és hajlandó dolgozni. Meg fogják szervezni a saját társadalmukat, ahol legfeljebb egymáson tudnak élősködni, egymást tudják gyilkolni. Csak arra kell vigyázni, hogy soha többé, más társadalmakba bekeveredni ne tudjanak, mert akkor, kezdődne, minden előröl.

Béla László

If then ...
The globalism utterly collapsed.
Onward then, a poet,
Control of the nation's flag,
The people at fire-water!
Curse him who throws
Curse him who is cowardice
Lomhaságból or below,
That, while the people struggling to get tired, sweat,
Relax under his shadow!
There are false prophets, who
He published a great evil,
To stop now, because it doth demand
Is the land of promise.
Lies, shameless lies,
What millions of people affected by,
Who are the sun in the heat, hunger and thirst,
A sea of despair.
When we have plenty in your cart
Everyone is equally open to
If then the right table
Both men have an equal place,
If then the light of spirit
Shining through windows of every house
Then you can say to stop,
Canaan is here for!
And until then? it is not resting,
Until then, must constantly struggle. -
Maybe life, munkáinkért,
Will not pay anything,
But then our eyes to the death
Gentle, soft kiss close,
S of flowers, silk and
Mélyibe into the earth.
(Pest, 1847. January.)
Petőfi Sándor: A nineteenth century poet
Yes! This is the Petofi, the medium could be something. Otherwise would have been able to, what's next. It is a poem he wrote as if he had yesterday for today. Says it all, what is important.
Really! The greater part of the world is destitute because párezer tűzrevaló, banks, bírságaival, administrative fees, leading to inability sóhivatalaival, hand-controlled authorities, the courts, for the reverse hidden taxes, steals, appropriated the work of all the results. Unscrupulously parasitize the world. Printed on paper eyes, they are appointed by the money, it says something of value, and this requires everyone for everything. They are the only papers he may fabricate, and ensure that it is less possible for everyone, as they require it.
Try to make it impossible that anyone can survive without it. I can in extreme cases, when an American was a policeman and checks, ask how much money there, and if there are insufficient funds in your pocket, you can "csavargásért arrest. The mere lack of money, allotment of liberty, humiliation, and all that entails in prison. Papírszemetet this type, so that the farmer or the farmer in our country now, do not produce. (Land-based aid), all of this is that the food supply can not be held in the hands of surpluses, and so any way you like, even claim csillagászati amounts of food. More recently, (the union) that do not have the money to give a damn visszafogásáért production, guessed, and intrude on people, the countries of the quotas. Full of fraud, unfair violence throughout the körmétől to the core. Million a peaceful, tolerant people suffering from parasitic ten carefree life. Something like the figure. Invented the "consumer society" every normal effort aimed jumped villainy.
What does this mean?
The logic of consumer society means that a meaningful, effective people are forced to produce useless bastards, éhbérért.
How can this be found to be achieved, this might be an example to point out the most.
Who have minimal technical knowledge to easily understand what is involved here. Today, computers and computer gaming world, the kids (unfortunately) play a lot of these machines. Parents are responsible for your kids 'needs' előteremtsék. Since I'm also practicing a parent, this concerns me too. You certainly need a computer, and a number of additional devices. That computers have to be taken from time to time, is achieved by adding more and more programs to document that are managing hardware requirements, hardware and construction exceeds the previous performance. This may be protected by blackmail, if I say to the child, with Reach in the games, which run on your computer, and point. I do not think that it survived the blackmail. If you do not want the rest of the family screaming hell get the acoustic part of stupid games, you need a headset. It is a tool that, in principle, immortal, if not trample apart. And yet. If you draw up the speakers, or their work indefinitely, or the first dobbeütésnél broke up. Can not be "bekalibrálni 'expected lifetime. Corresponding to the same microphone. That can be achieved that yet, two-three months, having taken a new one? Figured out. To prepare the plastic insulation of the connecting cable, with two months loses its elasticity, and fracture. The broken ends, soon it violated the insulation cores running, and you will be subject to prohibition, and the device is out of action. If your dad has been committed to for a living have to work 16 hours a day, or perhaps another way of training, you will not javítgatja, one must take. The fact of the matter, and the human and machine work, is the energy with which the former created, the garbage goes to the breed. All this is that mankind élősködhessen 0.5% of the others. This is not röhely! It is a sin!
Sin of mankind, the earth and the universe is against. That is a sin, such as wars, fertilizers, genetically modified organisms, biological weapons.
God created people to make sense. Did this so that it is meaningful, easier to help our life on earth. Unfortunately, not a scientific achievement reached by the filthy pénzhatalom immediately against humanity are not reversed. This must be ended immediately, if possible, until it is too late.
Now is the time to do that. They are the financiers, who are doing such a mess of the world, people are actually completely worthless. If you gather them, and landing on an island where there is a necessary condition of life, even halnának starvation because of parasitism, everything else, quite inappropriate. Those people who have the money, creativity, honest work, often unknowingly or unwittingly, promote them as good or even better without them even existed.
How can this vicious circle felhasítani without killing? Easily.
Should be taken out of their hands dirty money with which to blackmail the world.
Now, the emerging Russian-Chinese thinking together, within days, the ability to összedönteni of this global house of cards. There will be no money to wage war, kill, prevent production of repressive pribékeket maintain the election cheating, lying media operate. Finally brought to light, the long-hidden vérforraló turpitude. Hatalmuktól rid of the genetically identified, they can be separated from őshazájukban, and then it turns out that among them are a valuable person who is able and willing to work with. They are going to organize their own societies, where they can prey on each other up, they can kill each other. Just have to take care that never, in other societies bekeveredni they can not, because then, would start all afresh.
Laszlo Bela

Meghallgatás

Olvasás fonetikusan

Szótár - Részletes szótári találat megtekintése

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr522479217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása