évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Amiről a kozmikus hírek szólnak

2010.11.30. 11:35 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Amiről a kozmikus hírek szólnak

És ami ebből már valóság.

   Elég régen hallani már arról, hogy a Földnek, nagy változásokon kell átmennie a fennmaradáshoz.

Voltak már a Bibliára alapozott, többször megdőlt világvége elméletek, amiket épp ez okból már senki nem vesz komolyan.

   Úgy gondolom, talán röviden érdemes összefoglalni, az elkerülhetetlen átalakulás, kívülről érkező menetrendjének, lényegesebb mozzanatait.

  Először talán, hogy mitől látszik elkerülhetetlennek.

Attól, hogy a 90-es évek óta, világszerte szűkül az emberek lehetősége az élet fenntartásához. Bizonyos erők, csökkentik az értékteremtés volumenét, és előtérbe helyezik, a produktivitás nélkül megszerezhető pénzek szerepét.

Ez még, rövid távon, sem fenntartható.

  Az átalakulás menetrendje, a kívülről jövő információk szerint, valahol a Bibliával is egyezően, természeti katasztrófákat tartalmaz. Mindezekkel egy időben, fel kell számolni az emberiségben, a hazugság aknamunkáját, az emberiség ellenes intézkedések, hazug indokolásának hitelét. Vissza kell állítani az igazság hatalmát. Mindezek közben, nem emberi értékítélet alapján, ki kell válogatni az emberek közül, a gonosz szándékkal élő, és munkálkodó embereket, csoportokat. Erre adnak lehetőséget a legkülönbözőbb természeti katasztrófák, melyeknek áldozatai között, túlnyomó többségben lesznek, a földön való életre alkalmatlannak ítélt, vagy a földi életükben feladatukat már beteljesített emberek. Ezt, emberi szemmel, akár kíméletlen tömeggyilkosságnak is ítélhetjük, amit egy emberfeletti hatalom, kivédhetetlenül képes végrehajtani.

Mindezek után, amikor az önzés, hazugság, az erőszak eltűnt a földről, a megrázkódtatás után magához térő emberiség, egy békés, boldog, és igazságos társadalom felépítésébe kezd, ami évezredeken át meg fogja teremteni, a nyugodt, kreatív emberi élet, minden feltételét. Ehhez, az újjászerveződéshez, az emberiség hatalmas segítséget kap az univerzum többi civilizációjától, és magától a teremtő Istentől is. Ezt a segítséget, a hírforrások, dimenzióváltásnak nevezik. Ez, a mai ember számára egészen elképzelhetetlen változásokat jelent.

Az emberek például visszakapják, telepatikus képességüket. Ez szerint, akár beszédre sem lesz szükség. Megszűnnek a nyelvi akadályok a megértésben, lehetetlenné válik minden hazugság, hiszen akadálytalanul ismerni fogják az emberek, egymás minden gondolatát. Sok más változást is valószínűsítenek az előrejelzések, de ezeket nem érdemes sorolni, mert jelenlegi ismereteink szerint, ezek elképzelhetetlen paranormális dolgok.

  Más szempontok szerint elemezve a „válogatás” emberséges, vagy embertelen voltát, változhat az ezzel kapcsolatos megítélésünk. Ehhez természetesen, nekünk magunknak is el kell távolodnunk az élet, az emberi létezés, jelenlegi dogmatikus elképzeléseitől. Tudomásul kell vennünk, hogy az ember, nem az, az X kg. anyag, amit magunkkal szemben megállni látunk. Az EMBER ennél sokkal több. Ezt az alapvetést, már igen rég, számos kutatási eredmény, sok, egyébként nem magyarázható változás bizonyította.

Az ember, alapvetően, legalább két részből áll, Bizonyos rendellenes esetben akár többől is. Az anyagi test, ami múlandó, az ember legjelentéktelenebb alkotó része. Ez időfüggő, pusztul, és meg is hal. Az ember Istentől, az univerzumtól származó része, az intelligencia, a személyiség, időtlen. Keletkezését, és megszűnését nem lehet meghatározni, mert mint Isten bármely más része, öröktől fogva létezik, és mindig is létezni fog. Ez az Isteni rész, a személyiség, a lélek, fokozott védelmet élvez. A halállal nem lehet gyötörni. Gyötörhető, elsősorban érzelmekkel, a pillanatnyi anyagi teste szükségleteinek megvonásával, az adott embertől elvárható kötelezettségének teljesíthetetlenségével, amelyek az emberekben súlyos, lelkiismereti  problémákat okoz. Ha egy anya, vagy apa, nem képes ellátni a gyermekeit, ez a legsúlyosabb trauma a személyiség számára. A halál semmi ehhez viszonyítva.

A katasztrófában, balesetben elhunyt, majd később újraélesztett emberek, nagy számban számolnak be arról, hogy nem is érzékelték a haláluk pillanatát.

Amikor az élet fizikai fenntartásának esélye a minimális szintre csökken, a személyiség átlátja, hogy itt a vég, a lélek, elválik a testtől. Nem éli át annak fájdalmait, megsemmisülését, a legtöbb esetben. Autóbalesetben elhunyt, számolt be arról, hogy amikor látta a vele szembe közeledő teherautót, megszakadt a képsor. A következő „snitt”, hogy néhány méternyi magaslatról/magasságból, látta, amint egy ronccsá tört autó, beszorult a teherautó alá. Még a vezető is benne van. Szegény, -gondolta- azt élve ki nem szedik onnan. Mint afféle kíváncsiskodó, közelebbről is szemügyre vette, milyen a helyzet. Furcsának találta, hogy nem kellet lépegetnie. Elég volt akarni, honnan szeretné megnézni a helyzetet, és onnan látta. Nem érzett fájdalmat, félelmet, egyáltalán semmi kellemetlent. Közelebbről szemlélve, megdöbbenten látta, hogy az ő teste van a roncsban. Akkor hát meghaltam? – villant át szellemén a felismerés. Nem nagy kaland. – állapította meg közömbösen.

Kíváncsiságból végignézte, hogyan szedik ki a húst a roncsból a tűzoltók. Miként infulziózzák eközben az orvosok, mint rakják a mentőbe, és száguldanak vele a kórházba. Könnyedén lebegve követte a mentőt. A kórházban, a műtőlámpa közeléből konstatálta, miként próbálkoznak az orvosok megmenteni.

Egészen jól el volt, mikor gyötrelmes fájdalmat kezdett érezni, egyszerre minden tagjában. Elsötétült előtte a világ. Leírhatatlan szenvedést élt át, aztán kinyitotta a szemét, és ismét látni kezdett, de már alulról látta a műtőlámpát.

  Mindezek ismeretében, az adott emberek/lelkek kiemelése, már egyáltalában nem olyan kegyetlen dolog, mint ha emberi oldalról nézzük. Nem szabad, pontosabban értelmetlen haragudni, ésszerűtlen gyűlölni bárkit. Mindenki, aki a földön él és élhet, meghatározott feladatot hajt végre. Ebben a beláthatatlanul nagy, összefüggő rendszerben, emberi elmével képtelenség átlátni, ki miért teszi azt, amit éppen tesz. A gonoszoknak igen hálátlan feladat jutott. Közmegvetésben, elutasításban kell leélniük, látszólag irigylésre méltó életüket.

Sokan közülük, ezt láthatóan élvezik, valójában iszonyú terhet vállaltak. Nekik is megvan a belső igazságérzetük, amivel egyfolytában harcban kell állniuk.

Hogy ebben a harcban ideiglenesen győzhessenek, mindenféle ideológiai, vagy vallási bástyákat állítanak a lelkiismeretükkel szemben. A „dimenzióváltást” követően, nem kerülnek entitások ilyen feladattal az emberek közé, de a tényleges váltáshoz az kell, hogy az átlag ember, gyűlölködés mentesen, szeretettel tudjon nézni embertársaira, azok cselekedeteitől függetlenül is.

Hogy saját érdekében akadályozza valaki a gonoszság térnyerését, ezt jól teszi, és tennie is kell, de nem lehet mögötte gyűlölet. Ez a boldog jövő kulcsa.

 

Béla László

What we speak of the cosmic news
And this is already a reality.
   Long enough to hear is that of the Earth, must undergo a great change to survive.
There have been based on the Bible, often leaning doomsday theories, we have this very reason, no one takes it seriously.
   I think maybe it is worth briefly summarized as the inevitability of change, coming from outside the agenda, important moments.
  First of all, perhaps, that what seems inevitable.
From the fact that since the 90s, people around the world to narrow the possibility of maintaining life. Certain forces, reducing the volume of value creation, and to highlight the role of productivity obtained without money.
This is a short-term nor sustainable.
  The transformation agenda, according to information coming from outside, somewhere in the Bible are, contain natural disasters. All this at a time, should be eliminated in humanity, lies aknamunkáját of humanity against the measures, the grounds of false credibility. Need to restore the power of truth. During all this, not based on human sentiment, to be sorted out among the people, the evil intention of living and working men and groups. This opportunity to give a wide variety of natural disasters, which have among the victims, the vast majority will be deemed unfit to live on earth, or a ramp function is beteljesített people's lives. This, the human eye, even ruthless mass murder can be judged by a superhuman power, the ability to perform kivédhetetlenül.
After all, when the selfishness, lies, violence has disappeared from the earth, after reeling from the shock of humanity, a peaceful, happy, and just getting the structure of society, which will create thousands of years, the quiet, creative human life in all conditions. To do this, the reorganization of humanity will be a huge help other civilizációjától the universe, and God is the Creator himself. This help, the news sources, dimenzióváltásnak called. It is quite unthinkable in today's changes mean for people.
For example, people recover, telepathic ability. This is according to whether speech will not be needed. The elimination of language barriers to understanding, it becomes impossible for all a lie, because people will know without hindrance, any idea of each other. Many other changes may be more likely to predictions, but they do not want included, because according to current knowledge, these unimaginable things paranormal.
  Other points of view by analyzing the "selection" humane or inhumane nature, vary in this respect is felt. Of course, we ourselves must also be moving away from the life of human existence, dogmatic ideas of current. It should be understood that the man, not the X kg. material, which we see ourselves to stop. Man of many more. This introduction is already a very long time, many research results, many would not otherwise be explained by change in demonstrated.
The man, in principle, at least two parts, in some cases even more of abnormal as well. The material body, which is transient, forming part of the meanest people. This time-dependent, dying, and you can fish. The man of God, the universe from the part of intelligence, personality, timeless. Generation and termination can not be determined because, as any other part of God, from eternity exists, and always will exist. This part of the Divine, the personality, the soul, and increased protection. The death can not be torture. Gyötörhető, especially emotions, withdrawal of the current financial needs of his body, the man expected teljesíthetetlenségével obligation to the people's serious problems of conscience. If a mother or father, is unable to bear the children, this is the most severe trauma to the personality. Death is nothing compared to this.
The crash, killed in an accident, then later revived people, a large number reported that they had not felt the moment of death.
When the life chances of maintaining a minimum level of physical decline, the understanding of personality that is the end, the soul separates from the body. Does not survive through the pain, destruction, in most cases. Who died in a car accident, reported that her face when she saw the truck approaching, the sequence is interrupted. Use the "Cut", a few feet high location / height, he saw a car broken ronccsá, trapped under the lorry. Even the driver is included. Poor, he thought, not taking it out alive from there. As a sort of curious, take a closer look at what the situation. Found it strange that you should not lépegetnie. It was enough to want, how you look at the situation, and thence he saw. There was no pain, fear, nothing at all unpleasant. Looking closer, he saw shocked that his body is a wreck. Then I died? - Flashed through the spirit of recognition. Not a big adventure. - Stated nonchalantly.
Watched out of curiosity, how to extract the meat roncsból firefighters. How infulziózzák while the doctors put him as a mentor, and rush him to the hospital. You can easily float was followed by an ambulance. The hospital, near the műtőlámpa was confirmed, as the doctors try to save her.
It was quite well when I began to feel excruciating pain, all members at once. Before the world went dark. Lived through indescribable suffering, he opened his eyes and began to see again, but I've seen the bottom műtőlámpát.
  Against this background, the people / souls are highlighting is not at all a cruel thing as when we look at human side. Should not be angry precisely meaningless, irrational hate anyone. Everyone who lives on the ground and make use of a specific task to perform. In this incalculably large, coherent system, inability to understand the human mind, why make up what you're doing. The wicked had a very thankless task. Közmegvetésben, leélniük be rejected, seemingly enviable life.
Many of them, this seems to enjoy, in fact, a terrible burden on themselves. They also have an internal sense of justice, we should be fighting all the time.
This is a fight that temporarily győzhessenek, all sorts of ideological or religious conscience against the bastions of the issue. The dimenzióváltást "After such entities will not be a human task, but the actual change in that the average person, free of hatred, with love being able to watch fellowmen, regardless of their actions they can.
Their own in order to prevent spreading of the evil one, this makes it well, and should do well, but you can not hate behind it. This is the key to a happy future.

Laszlo Bela

Meghallgatás

Olvasás fonetikusan

 

Szótár - Részletes szótári találat megtekintése

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr782483237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása