évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Egy komment

2010.11.30. 18:05 | béla lászló | Szólj hozzá!

Kidon 7 kommentje ctrl+c vel bemásolva

Na az ilyen kamu történeteket is csak az agyatlan barmokkal lehet beetetni. Tök véletlen akadtam erre a blogbejegyzésre :) de tényleg csak mosolyogni tudok azon, hogyha egy idióta antiszemita kitalál egy ilyen történetet és azt "zsidó vagyok" szöveggel csomagolja, akkor talán hihetőbb lesz?
Én "tényleg" voltam Izraelbe. S ilyenek abszolúte nem történnek, se kiemelések a sorból, se véres szájú agresszív kiskatonák nem léteznek abban az országban, akármennyire rögzültek is itt az európai fejekben a tankkal gyerekeken átgázó gonosz izraeli katona képe. ez eccerűen médiahazugság és antiszemtia propaganda. De kár is ezeket itt az oldalon leírnom és pazarolnom a drága időmet, mert ezt meg a kurucot úgyis általában a féligazságokra és hazugságokra vevő emberek olvasgatják (nagy élvezettel).

 

Kedves  Kidon7!

Örülök, hogy rátalált erre az oldalra, és megköszönöm az idejét, amit arra fordított, hogy kifejtse a véleményét. Őszintén meg kell mondanom, hogy Ön az első, és eddig egyetlen, aki ilyen véleményt mondott erről az írásról. Ezért is tettem ki, ahogy volt, érintetlenül. Nagy örömömre szolgál, hogy Ön, nem találkozott Izraelben semmi hasonló élménnyel, és ezt le is írta nekünk.

Minden vélemény számít. Aki az igazságot keresi, annak minden vélemény egyformán fontos. Szíves tájékoztatásául írom, hogy az oldalnak több ezer olvasója van. Nem hiszem, és nem is valószínű, hogy valamennyien antiszemiták. Magam, sem zsidó, sem antiszemita nem vagyok. Egyszerűen magyar vagyok, minden felhang nélkül. Az oldalon publikált írásaimmal, és vendéganyagaimmal, igyekszem sokoldalú, pártatlan tájékoztatást adni, mindazokról a dolgokról, amelyekről tudomást szerzek.

Ebben az esetben is ezt tettem. Tettem azt azért, mert bár az írás szerzőjét nem ismertem, egy abszolút megbízható zsidó barátom, akinek egyetlen szavába sem kételkednék, hasonló történetnek volt szereplője, egy Izraeli utazása alkalmával.

Ő ugyan bántalmazásról nem beszélt, de állt négy órát egy fal mellett feltartott kézzel, fegyveresek társaságában. Az eljárás végén, nagy maglepetésére tökéletes magyarsággal megszólalt az egyik katona, mondván: nem kell félni, ez csak a mi óvatosságunk. Az öné, egy másfajta vélemény, és ettől korrekt egy tájékoztatás.

Üdvözlettel: Béla László

7 Kido commented copied with ctrl c
Now these fake stories just to be mindless cattle beetetni. Pumpkin coincidence I found this blog:) but really I can only smile at that, if an anti-Semitic idiots fabricate such a story and that "I'm Jewish" is packed, it probably will be more credible?
I "really" was Israel. And absolutely no such happening, no highlighting of the line, not a bloody-mouthed little aggressive in the country, there are no soldiers, no matter how firmly rooted also in the minds of European kids wade evil Israeli tank soldier's picture. This eccerűen médiahazugság antiszemtia and propaganda. But these are also the site of injury described and waste your precious time because of this it anyway kuruc usually half-truths and lies of people olvasgatják (great joy).
 
Kidon7 dear!
I am glad that he found this site, and thank you for your time, which is translated to express his opinion. I honestly have to say that you are the first and so far the only one who did such an opinion about the writing. That is why I made up as it was, untouched. I am delighted that you, not seen nothing like experience in Israel, and even wrote it down for us.
Every opinion counts. Who seeks the truth, its all opinions are equally important. Please write the information to the site of thousands of readers. I do not think, nor is it likely that all anti-Semites. Myself, nor Jew, nor am not anti-Semitic. Simply I'm Hungarian, without any overtones. Published writings on the site, and vendéganyagaimmal, try a versatile, impartial information on be of all things, which is discovered.
In this case it did. I did it because the writing, although the author did not know, a totally reliable Jewish friend who does not doubt a single word, like the story was a player, a trip to Israel.
He did not speak the same victim, but had four hours to a wall with your hands, in the company of armed men. In the final analysis, big surprise, said one of the Hungarians, the perfect soldier, saying, "do not be afraid, this is only our prudence. Yours, a different opinion, and this is a correct information.
Sincerely, Laszlo Bela

na, látom még azt is ellenőrzitek, hogy mi mehet ki erre a fos blogba. Gratulálok! Még, hogy ti pampogtok a cenzúrázásról. Mitől féltek? Hogy lesz ellenvélemény? Vagy direkt az a célotok, hogy a kamu történeteitekkel előítéleteket építsetek ki a zsidókkal szembe? Nácik vagytok, mi? Újra megakarjátok valósítani azt, amit Hitlernek nem sikerült végigvinnie mi? Mocskos gyilkosok leszármazottai vagytok!

    Végtelenül sajnálom, ha ilyen vélemény alakul ki rólam bárkiben.

A beérkező kommentek „ellenőrzését” a rendszer végzi, lehetőséget adva a szerkesztéshez, válogatáshoz. Megjegyzem, még egyetlen mocskolódó komment sem érkezett, és minden beérkezett véleményt kirakunk. Nem vagyunk nácik, sem rasszisták. Mint már írtam, egyszerűen magyarok vagyunk.

Béla László

 

 

 

Well, I have even checked that we can go out on this shit blog. Congratulations! Yet, that you are afraid of talking about the selection of content? That there will be disagreement? Or direct your goal is to build out the fake stories of prejudice against the Jews? You're Nazis, huh? Again and want to achieve what Hitler failed to move ahead through what? Descendants are filthy murderers!

 


    
I am sorry, if such an opinion formed about me to anyone.
The comments received by "checking" the system is carried out, allowing for editing, sorting. I note, even smear a single comment was received and all comments received puzzle. We are not Nazis or racists. As mentioned, we are simply Hungarians.
Laszlo Bela

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr552484082

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ács József - TARTALOMSZOLGÁLTATÓK 2010.12.04. 08:00:06

John Hurt Winston Smith szerepében (Michael Radford | 1984).Hérakleitosz szerint az alvóknak külön világaik vannak, míg az ébren lévőknek egy és közös a világuk. Csábító gondolat, hogy a művészet ébreszt, a propaganda pedig elaltat bennünket. Csábító g...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása