évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Hallgatjuk a sírást, de nem bántja a fülünket

2010.12.04. 21:22 | béla lászló | Szólj hozzá!

Hallgatjuk a sírást

Etetik az emberiséget.

De nem kenyérrel, szalonnával, hússal, hanem sületlenségekkel.

 A globalista médiából, dől a kétségbeesés. Szegény emberiség, szegény Föld.

„Mindenki éhhalálra van ítélve.” „Rövidesen éhen halunk.” „A járműveink meg fogják enni előlünk az élelmet.” Nem lesz energiánk.

  Van olyan ember, aki elhiszi, hogy a világ ezer embere, aki a többi munkáját lefölözi, és az a néhány tíz millió, aki ezt lehetővé teszi számukra, azért aggódna, mi lesz az emberiséggel?

Dehogy!

Feleslegesnek találja az emberiség háromnegyedét, és keresi az okot, mivel indokolná meg, a felesleg elpusztítását. Mindezt úgy, hogy az áldozatok, és azok esetleg túlélő hozzátartozói, jótékony segítségnek fogják fel, a tömeggyilkosságot.

  Beszélnek termés hiányról, de amióta Magyarországra beszűrődtek, csak csökkentették a mezőgazdaság produktivitását, és tízszeresére emelték az élelmiszerek árát.

  Beszélnek energiahiányról, és már évtizedekkel ez előtt, megakadályozták a félkész nagymarosi erőmű befejezését. Elnyomnak, ellehetetlenítenek minden technológiát, amire nem tehetik rá a kezüket. Ezer és egy módon megoldható minden kérdés, ami állítólag fenyegető veszély a számunkra.

Nem vesszük észre, milyen gátlástalanul hazudnak?

A pénzt, erőt, munkát, amit az emberiségtől ellopnak, karhatalom, és védelmi rendszerek kiépítésére fordítják, hogy megvédjék magukat, a kifosztott emberek jogos haragjától.

  Nem kell, nem szabad haragudni rájuk. Ahogy mi, beteljesítjük, születésünkkel ránk rótt/felvállalt szerepünket, ők ugyan ezt teszik. Nem tudna, egy mai Darejjos sem annyit fizetni, hogy egy becsületes ember, egy órára a bőrébe bújjon.

  Mi átlagemberek, egyenes gerinccel oldjuk meg a nehézségeinket, és nem élősködünk. Ha emellett nem is gyűlölködünk, az mindennél többet ér.

Ezt a javunkra fordíthatjuk. Amint azt is, amit ez élősködők művelnek.

Az emberiségnek, minden kerülendő gonoszságot meg kell ismerni, másképp hogyan kerülhetné el a további évezredekben. Több mint kétezer éve ismerkedünk, de lassan elég már. Olyan ez a világ, a Föld, mint a hullámvasút.

Hol fent, hol lent. A rabló rabszolgatartók, most az utolsó hullám tetején vannak.

Hatalmas várakozással néznek a lejtőre, ahol óriási sebességre tehetnek szert.

Ez meg is lesz, részben már meg is van. Most ujjonganak, visítanak, hancúroznak a Nyugati téren. A magyarok is kívánják egészségükre. Ebben a helyzetben, minden megengedett a számukra. Ünneplik, a kiharcolt virtuális és részben valós világhatalmukat. Letapostak mindenkit az erőszakosságukkal, mi őrizzük meg a magyarok Istenébe vetett hitünket, és tapsoljunk nekik. Nem szabad sajnálni tőlük.

   Most következne a világ népének durva irtása, de ez már nem megengedett.

A lejtő alján, nem a végállomás várja őket, hanem egy gigászi betontömb.

Az univerzum civilizációi, eddig hallgatólag tudomásul vették romboló működésüket, hisz őket is támogatják más civilizációk, de emberpusztításukkal átlépték a tolerancia határát.

A kozmikus többség azt mondta, nem.

Tudásban, technológiában, hatalomban, messze a támogatóik felett álló kozmikus csoport, véget vet féktelen tobzódásuknak, amire az emberiség önmagában már képtelen lenne. A rabosítók sikere sem embereknek, hanem mögöttes, földön kívüli civilizációknak az érdeme. A kivitelező emberek, ugyanolyan rabszolgák, mint amilyeneket ezek az emberek, az emberiség egészéből próbálnak csinálni. Már eldőlt. Nem fog menni.

   Megfelelő emberi forrásokon keresztül, a Földért való kozmikus összefogás háttérhatalma, régen eljuttatta az emberiséghez, a földi háttérhatalom felszámolásának forgatókönyvét. Nem tűri tovább, az ezzel kapcsolatos hazugságokat.

A forgatókönyv megfogalmazását, valószínúleg a Hirosíma-Nagaszaki elleni, embertelen, és kivédhetetlen támadás indította el. A türelem és a jó remény okán, még hat évtized türelmi idő volt a változtatásra, de ez eredménytelenül, vagy inkább a várt eredmény ellenkezőjével telt el.

Mostanra, a forgatókönyv életbelépett.

   Könnyen hihetnénk, hogy ez csak elszállt, önjelölt jósok fantáziái, de ezek nem „dodonai igazságok”.

         Első lépésben, az emberiség felismeri, az ellene folyó összeesküvést.

Ez megtörtént. Láthatjuk, hogy a föld bármely országában milyen megvetés és ellenérzés kíséri a G-20 vagy G-8 rendezvényeket. Mekkora pénzekért, milyen karhatalmi erőket mozgatnak, sérthetetlenségük biztosítására.

     Második lépésben, összeomlik a pénzhatalmi rendszer.

Ez már megtörtént, de még képesek titokban tartani. (egy darabig)

     Harmadik lépésben, nyilvánosságra kerülnek mindazok az aljas merényletek, az emberi szabadság, egyenlőség, és az emberi jogok ellen, amit a második háború óta, ez a társaság, az emberiség ellen elkövetett. Ez a mozzanat, most van folyamatban.

    Negyedik lépésben, megbuknak azok a kormányok, akik a háttérhatalmat kiszolgálva, ide juttatták az emberiséget. Népe bizalmát elveszítve, lemondásra kényszerül az amerikai kormány is. Új kormány alakul, ciklustól függetlenül.

Ez a kormány, visszaállítja Amerika eredeti alkotmányát, visszaadja, az amerikai nép ellopott szabadságát, a világ minden részén beszünteti az ellenségeskedést, és beszünteti minden háborúzó támogatását. Nyilvánosságra hozza a földön kívüli civilizációkkal folytatott titkos tárgyalásait és megállapodásait. Ez követően, hogy minden kétséget mindenkiben eloszlassanak, tömegesen és gyakran fognak előfordulni a földkerekség minden pontján, különböző földön kívüli flották. Ezek ma is jelen vannak, de csak ritkán lépnek az általunk is érzékelhető létezési formába.

Ezzel a háttérhatalom, valójában megszűnik. Legfőbb gerjesztője, a tűz égette ország, magára maradva, még megpróbálja Magyarországot megsemmisíteni.

A fokozódó nyomás hatására, a Kárpát-medence magyarjai újra egyesülnek.

Kitör egy forradalom, amit a későbbi történetírás tündöklő forradalomként fog elnevezni. Komoly vesztességek árán, de villámgyors győzelmet aratva, a magyarság újra megalkotja, ősi, mellérendeltségen alapuló társadalmát, egy karizmatikus, nem választott, mégis mindenki által tiszta szívvel követett vezető irányítása alatt.

  Ezt a szemléletváltozást látva, a világ népei elismerik, és ünneplik a magyar modellt. Ennek mintájára alakulnak át a nemzetállamok, és végleg megszűnik az ellenségeskedés a földön.

   Az a földönkívüli hatalom, amelyik az értelmi szerzője, és támogatója volt a rabtartó háttérhatalomnak, kivonul a harcból, és földi kiszolgálóit dobja oda martalékul, de az emberiség nem áll bosszút a sérelmekért. A „kiválasztott” nép, felszólíttatik a megtérésre, embertársai tiszteletére, és megszívleli a felszólítást. Ezek az emberek is egyenlő jogokkal, azonos megbecsülésben, munkájuk szerinti elismerésben fognak élni a szeretet új világában. Megszűnnek mindenütt a hiányok, az összeharácsolt, háborúra fordított javak, ettől kezdve minden ember javát fogják szolgálni.

  Ezek, még az elkövetkező két év eseményei. Ki kell tartanunk, mert van miért.

 

Béla László

 

 

this is a weak, machine translation, but the point is perhaps understandable

 

Listen to the crying
Fed the human race.
But not with bread, bacon, meat, but foolishness.
 The globalist media, inclined to despair. Poor humanity, poor world.
"Everyone éhhalálra is doomed." Soon, we die of hunger. "" The vehicle will eat the food from us. "There will be no energy.
  There is a man who believes that the world thousands of people who skim the rest of the work, and a few tens of millions, who allows them worrying about what will happen to humanity?
No!
Find it unnecessary to three-quarters of mankind, and searching for a reason, because it would justify the destruction of surpluses. All of this is that the victims and their survivors may be beneficial to help him up the massacre.
  Talk about a lack of fruit, but since I came to Hungary, only a reduction in agricultural productivity, and increased tenfold in the prices of foodstuffs.
  Talk about a lack of energy, and has been for decades before, prevented the completion of semi-Nagymaros power plant. Oppress, hinder any technology, you can not do it on their hands. Thousand and one way to solve every issue, which is allegedly a threat to us.
We do not realize how unscrupulously lie?
The money, power, work that was stolen from humanity, armed police, and security systems, building devoted to protect themselves, the men ransacked the legitimate anger.
  You do not need, do not be angry with them. As we, we fulfill, we imposed on our lives / assumed role, though they do. Could not, either you pay a Darejjos today that an honest man, an hour into the skin of the hide.
  What ordinary people, the straight spines solve our difficulties, and no parasites. In addition, if not hateful, is worth more than anything.
This is translated in our favor. As it is, what is cultivated parasites.
Humanity, all evil must be avoided to know, otherwise how could be further from the millennia. Tape introduces more than two thousand years ago, but slow enough already. In this world, the Earth, like a roller coaster.
Where are above, where the bottom. The robber slave owners, we are at the top of the last wave.
Great looking forward to the slope, where they can earn a huge speed.
And so it will be, to some extent already is. Now rejoice, visítanak, hancúroznak Budapest Nyugati square. The Hungarians also want their health. In this situation, everything is permitted to them. Celebrate, won the virtual and real part világhatalmukat. Erőszakosságukkal everyone trampled on, we kept our faith in the God of the Hungarians, and applauded them. Should not feel sorry for them.
   Now follow the people of the world's most prominent rough, but it is no longer permitted.
The bottom of the slope, not the terminal waiting for them, but a gigantic concrete block.
Civilizations of the universe, it has been tacitly acknowledged disrupting their operations, because they will be supported by other civilizations, but emberpusztításukkal crossed the tolerance limit.
The cosmic majority said no.
Knowledge, technology, power, cosmic far the best group of supporters, put an end to rampant tobzódásuknak what humanity has in itself would be impossible. Rabosítók The success of any people, but underlying merits of extraterrestrial civilizations. The constructor of people, as slaves, such as those that these people are trying to do for humanity as a whole. Has already been decided. It will not work.
   Adequate human resources through the Earth to the cosmic unity háttérhatalma, long ago sent to mankind, the earth háttérhatalom liquidation. No longer tolerate the lies, in this regard.
The scenario formulation, probably against the Hiroshima-Nagasaki, inhuman, and irresistible attack was launched. The patience and hope for good reason, even six decades was a grace period of change, but it is ineffective, or rather, the opposite result is expected elapsed.
By now, the scenario came into force.
   Easily might think it's just gone, self-appointed soothsayers fantasies, but they are not "Dodóni truths."
         First step, the human recognizes the ongoing conspiracy against him.
It's been done. We can see that the land in any country which is accompanied by revulsion and contempt for the G-20 or G-8 events. What is the sum of money, what forces move security forces, to ensure integrity.
     The second step, the pénzhatalmi system crashes.
This was done, but still able to keep secret. (A while)
     Third step, are published all the vile attacks on human freedom, equality, and human rights against what the second since the war, this company, the crimes against humanity. This aspect is now underway.
    Fourthly, they fail to governments, who are serving háttérhatalmat, was forwarded to the human race. Losing the confidence of the people, the U.S. government is forced to resign. Formed a new government, regardless of cycle.
This government, restore America's original constitution, it is returned, the American people have stolen freedom around the world to cease hostilities and cease all support to warring. Discloses the secret negotiations with extraterrestrial civilizations and agreements.
This is, after all doubt in everyone eloszlassanak, massive, and often they will occur at all points of the globe, different alien fleets. They are still present, but rarely take the form of being perceived by us as well.

Meghallgatás

Olvasás fonetikusan

 

Szótár - Részletes szótári találat megtekintése


Háttérhatalom this is actually terminated. Gerjesztője main, the fire burned the country, behind himself, Hungary is trying to destroy.
The increasing pressure from the Hungarians in the Carpathian Basin are united again.
A revolution breaks out, what a glorious history of the revolution will be named later. Losses and considerable expense, but aratva lightning victories, the Hungarians re-creates an ancient, based on the juxtaposition society, a charismatic, non-elected, but by all leading pursued under the guidance of a pure heart.
  This change of approach, seeing the people of the world recognize and celebrate the Hungarian model. This model are converted to the nation, and finally cease the hostilities on the ground.
   The power of the Extra-Terrestrial, which the intellectual author, and was a supporter of the rabtartó háttérhatalomnak withdrawn from combat and ground-based servers throw there prey, but humanity is not to avenge his sérelmekért. In the "chosen" people, felszólíttatik to repentance, in honor of his fellow men, and megszívleli the requirement. These people also have equal rights, equal respect and recognition for their work according to a new world of love will live on. Eliminated all the deficiencies, the összeharácsolt for war goods in reverse, now all people will benefit.
  They are even events for the next two years. We must, as is why.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr412493472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása