évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A magyarság ősisége. vendéganyag

2010.12.07. 09:05 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

 

Ezeket a vendéganyagokat, nem az igazság megismertetése, hanem annak történettudományi alátámasztása okán teszem közzé. Az igazság jelentős részét már ismerjük elég sokan. Ezeket a történeti tényeket viszont, azok egyszerű leírásában, minden oldalról támadják, fantáziának, tévedésnek, hazugságnak minősítik.

Ezért van arra szükség, hogy történészek, civilizációkutatók, régészek, alapos feltáró munkái közismertté váljanak, és megdöntsék, kétezer éves hazudozás, ember és világpusztító gyakorlatát. A szkíta-hun-magyar társadalmi berendezkedés az, amiben nem lehet érdemtelenül kiemelkedni. Nem lehet csupán az átlagot meghaladó önzésből hatalmat építeni, és nem fordulhat elő, hogy becsületes munkát végzők, a nyomorszintre, vagy az alá kerüljenek.

Ezért, akinek kételyei vannak, a magyarság becsületességét, vagy ősiségét illetően, szánjanak rá időt, és olvassák el az ilyen írásokat.

Béla László

These substances are guests, not the truth, awareness, support for historic reasons but also to be published. A significant part of the truth we already know enough people. These historical facts, however, they are easy to describe, attacking from all sides, fantasy, mistake, a lie to deny.
Therefore, it is necessary to historians, researchers, civilization, archaeologists, a thorough exploratory work to become public knowledge, and overthrow, two thousand years of lying, man and world-experience. The Scythian-Hun-Hungarian social system is to emerge which can not be undeserved. Not only can the average excess power to build a spirit of selfishness and do not happen to honest workers, the nyomorszintre, or are the subject.
Therefore, his doubts about the integrity of the Hungarians, or of ancient skills, setting aside your time and read these writings.
Laszlo Bela

 

Jézus a magyarok Szent Sólyom városában feszíttetett meg...

Jézus a 'magyarok' Szent Sólyom városában feszíttetett meg...


Hogy Mária, Jézus anyja magyar volt-e - valószínűsíthető, de nem eldöntött vita.
Mindenesetre amellett, hogy Szt. István királyunk Máriának ajánlotta fel országát, szerte a világon Magyarországot általában nem így hívták a Turul dinasztiák korában (az Árpád-házi utólagos hazugság), hanem Regnum Marianumnak. Még különösebb: Mária országának egyetlen külső területe volt 700 éven keresztül folytatólagosan: 1218-1918-ig, és ez éppen Jézus megfeszítésének a városa; amit ma héberre úgy ferdítenek: Jeruzsálem.


II.Andrásnak köszönhetjük (két szentté avatott lányán és a magyar föld védelmén felül - Aranybulla) a címet, melyet keresztes hadjárata alkalmával érdemelt ki: a mindenkori magyar király Jeruzsálem örökös királya. Mivel a pápa kiátkozta, /mert András nem volt hajlandó az első nyertes csatája után többet vívni az ott felismert és általa 'rokon népnek' tartott ellenséggel, csak jeruzsálem lakói választhatták meg királyuknak, mégha egyik bizánci felmenője már elnyerte ezt a címet korábban.

Érdemes ismernünk Jeruzsálem múltját és eredeti nevét/lentebb: Idézetek a 'Biblia Enciklopédiából',Josephus Flavius ókori zsidó történetírótól,Firdauszi: SáhNáme (Királyok Könyve) -ből, Herodotosztól,Metafizikai Bibliai Szótárból, a Zsidó Lexikonból, dr. Zakar András: A sumer hitvilág és a biblia művéből.

Jézus származásával szemben viszont vitán felüli tény - legfeljebb nem hangoztatott - (a zsidók ókori történetírója Flavius és mai történészek között is), hogy a hely, ahol Jézus élt és meghalt értünk; előzőleg 'magyar' volt - a várost, ahol megfeszítették; a 'magyarok' alapították.

Az idézőjelet azért használom, mert nem így nevezték és nevezik ezt az alkotó népet, hanem Egyiptomban hyksosnak, a görögök szkítának (scytha). Igaz; azért a magyar elnevezés sem hiányzik az ÓEgyiptomról készült első térképen: a Sínai félsziget=Szitia, ezen belül a Matkat vidékén arab felirattal: quady magharah (magyarok völgye?)

Hogy van-e közünk az elismerten ragozó nyelvet beszélő szkítákhoz? - Nem kérdés. Az összes krónikánk szittya eredetről származtatja a magyarságot.Csak nem kérdőjelezzük meg szüleink szavahihetőségét velünk szemben? Akkor ne feltételezzük ezt az ő szüleikről sem, meg az ő szüleik szüleiről sem - eljutva népünk régi tudatáig és krónikásainkig.

A palesztínai letelepedés gondolata és vágya ősi a zsidó népben, bár maga a Zsidó Lexikon /1929/ is beismeri, hogy a mai Izraelnek nem a zsidók, hanem a szumírok az őslakói:
'Erec Jiszróel, Palesztina héber neve, szó szerint: Izráel országa. Történetének rövid áttekintése a következő: Az időszámítás előtt (1) való 4000-3000 táján szumírok és akkádok lakják, 2600 táján a szumírok meghódítják Szíriát.' /237.old./

Igaz, hogy 1929-ben a Zsidó Lexikon még írhatott a szumírokról, mert a szerkesztőség nem tudhatta, hogy két-három évtized múlva kiderül: a szumírok nem szemiták, hanem a szemiták legyőzött áldozatai.

A zsidók ma azonban ezt már tudják s eszerint cselekednek. A szumírok után ugyanis szkíták (szittyák) találhatók a mai Palesztina területén.

A későbbi Juda-t (Palesztína zsidók uralta területe) előtte Kos-nak nevezték, míg Jeruzsálem eredeti neve Urusolyma, majd Nagy Sándor után Hierosolyma és csak az ariánus keresztények visszaszorítása utáni időben lett Jeruzsálem.

Dr. Zakar András pápai prelátus és szumirológus írja ‘A sumér hitvilág és a Biblia' 113. oldalán, Ijjas Antal püspök ‘Jézus élete' (1970) c. művére hivatkozva:

'Erről érdekes részleteket közöl Ijjas Antal legújabb munkájában. Az 1968. évi jeruzsálemi ásatások során a várfal felszín alatti részén, zsidó régészek szkíta rovásfeliratokat találtak. Ekkor azonban a kutatóárkokat sietve visszatemették.'

'Azt a területet abban az idöben homogén turani népek laktak a Biblia Enciklopédia szerint is, melyben a Jebezeusokat és hittitakat 'turaniaknak' mondja.

A Kr. e. 3.800-ban alapitott Urusolymot az Egyiptombol kivonulo hikszoszok Urusolyma néven eröddé alakitottak, irja Flavius. (hikszosz = hys-Kos, gis-KUS; kiralyi szittyak, Kosiak.) Az eredeti SOLYMA elé Nagy Sandor idejében irtak a 'Hiero' (szent) nevet, ugy lett belöle Hierosolyma s abbol Jeruzsalem.
Hogy a zsidók hogyan kerültek a mai Izrael (Palesztina) 'ígéret földjére', arra ismét Zakar prelátus vet fényt ugyanazon a helyen:
'Valószínű, hogy a hikszoszok (szkíták) Egyiptomra mért súlyos csapásai tették lehetővé a zsidó nép Egyiptomból való kimenekülését és az elpusztított városokban talált aranytárgyak magukkal vitelét. Ezt a lovas szittya népet követték, azután a zsidók a pusztai vándorlásuk után Kánaánba is, ahol már addig a szittyák jól berendezkedtek, városokat építettek. Hogy miképpen írtották ki fokozatosan a zsidók a szittyákat, arról elég bőséges adatokat közölnek a szentírás könyvei.'

Ez egyúttal arra is magyarázatot ad, hogy miért kellett a zsidóknak teljes negyven éven át vándorolniuk a pusztában, amikor a távolság Kairótól Jeruzsálemig légvonalban mindössze 430 kilométer. Bujkáltak. Egyrészt a szittyák elől, másrészt a nyomukban.

A ma annyira eltorzított nevű 'Jeruzsálem' szittya eredete is napvilágossá válik Zakar prelátus következő okfejtése alapján:
'J. Fitzgerald Lee (2) és többen, Josephus Flavius, Plutarchos és Eusebius nyomán úgy vélik, hogy a hikszoszok a Nilus alsó táján, Avaris városa körül éltek, amíg Amenophis fáraóval össze nem ütköztek. A fáraó előbb kitért és Étiópiába húzódott hatalmas seregével. A hikszoszok azután elhagyták Egyiptomot és Jeruzsálem vidékén telepedtek le.

George Adam Smith (3) szerint Josephus, aki az ő hellenista módján állandóan a Hierosolyma formát használja, azt többször Solyma alakból származtatja, elvégre neki jobban kellett tudnia. Ez pedig Melkizedek Sáleme. Görög írók már használták ezt a formát.

Idézi azután Cholerilos görög költőt, aki szerinte a Kr.e.V. században beszélt a judeai hegyvidékről, mint a ‘Solymai hegyekről', Maneto pedig szól a zsidókról, akik szintén elhagyták Egyiptomot, mint előbb a solymaiak. Azonosítani szokták ezt a nevet a Homérosnál található Lycian Solymival is. '
Maga Josephus Flavius ezt mondja: ‘a városnak régen Solyma volt a neve.' Ezekután nem nehéz összefüggést találni a lovas kultúrájú fémműves szkíták (szittyák) Szent Sólyom tisztelete (számos egyiptomi emlék ábrázolja) s ennek Kánaánba átültetett fővárosa a későbbi Szent Sólyom -- Hierosolyma között.' (Görög nyelven 'hierosz' = 'szent')

A hikszoszok ragozo nyelven beszéltek. A Del-Kanaani Juda törzs lakterületét Kr. e. 600-ig KOS-nak nevezték...Jebuzeusok, hittitak, a Harant alapito Hurok, ragozo nyelvet beszéltek, turaniak voltak a James Biblia magyarazo szotara szerint is. A Kanaanban is jart Herodotos aki Kr.e. 445-ben az athéni tanacs elött fölolvasta történetirasat, nem emliti a zsidokat.'

Sába királynője = Csaba királynője? (a szemita nyelvben nincsen 'cs' hang.

'Firduzi irja a Shah-Namaban, hogy a 'turaniak szönyegeikbe félholdat és kosfejet szönek, diszmenetekben pedig kék zaszlokat visznek, melyet a félhold ékesit és fejedelmük tronjanak labait is KOS-fejek diszitik', csakugy, mint némelyik farao tronszékét. Az allamalkoto kosiak településeiknek 'mindenütt KOS vagy HOVILAG nevet adtak. Ahany ilyen KOS, KUS vagy HAVILAH-t talalunk a bibliai földrajzban, mindenüt ott talaljuk a CSABA nevü fövarost is', éspedig Szudantol Tibetig vagy Amerikaig. 'Azonban a szemitak, mivel nyelvük a 'cs' hangot nem ismeri, SABA-nak vagy SEBA-nak irnak. Az egyik havilah fövarosa BIRES SEBA (Beershiba) nevet visel ami Csaba Fiat jelent, nem , mint a teologusok hinni akarjak'. A Metafizikai Biblia Szotar szerint KOSI kiralyok uralkodtak Mezopotamiaban is.

David Urusolymat nehéz harcok aran csak Kr.e. 1047-ben foglalta el és a szent varost fövarosava tette. Kr. e. 1043-ban a frigyladajukat is odaviteti Kirjeth-jearimbol. A Sion-hegyi Araunahi szérüskertben templomépitést tervez de a következö évben Kr.e. 1017-ben hetven éves koraban meghalt.

Urusolyma elfoglalasa utan David kegyelettel adózott és aldozott a jebuzita papkiralynak.'
Ezzel a mondattal probléma van. Ha a jebuzitákat igázta le Dávid, akkor miért áldozott utána a papkirályuknak? Nyilván nem a leigázás után, hanem előtte történt az adózás és az áldozat. Ezt valószínűsíti a sémi népek hatalomátvételeinek módszerei a különböző korokban.

A sumerekhez (ez is hamis név, őket sem így hívták, hanem kngr-eknek, a magánhangzókat nem ismerjük, de elvileg lehet k=h hungar is) beszivárogtak, fölvették a kultúrájukat, majd mikor elegen voltak, akkor leigázták őket (akkádok). Egyiptomban is így szerezték meg a trónt, és Magyarország is majdnem erre a sorsra jutott a Galíciából beszivárgottakkal 1919-ben.

A zsidók eleinktől vették át az ősi napkultuszos papkirályságot, a sion-t (cion-t)!

'Közben David is papsagot allitott. A Zadokitak monopolizaltak az urusolymai papsagot, mely egyesitette a kiralyi és föpapi méltosagot mely szembekerült a levitakkal. Babylonba hurcolasuk utan a Levita Papsag megszerezte a teljes hatalmat.

A jebuzitak ösi napkultuszos papkiralysagat David azonnal önmagara alkalmazta. Atvette a SION (ZION v. CION) teljes kultuszat, amelyet a habiruk (héberek) addig nem ismertek, mert a SION -féle kultuszt nem talaltak a héber région fallal keritett varosaiban.

Végül Zakar prelátus megállapítja:
'A szittyák után a kánaánita népek is folytatták Jeruzsálemben a Nap tiszteletét, sokáig még párhuzamosan a zsidó istentisztelettel is.'
Ezért találtak 1968-ban szittya ékírásos feliratokat Jeruzsálemben és ezért kellett azokat a mai zsidóknak sietve újra betemetniök... A tény azonban áll: a zsidók nem eredeti lakói a mai Izraelnek. Ugyanakkor ez fényt derít arra is, hogy a magyarok miért tartották a sólymot mindig olyan nagy becsben és miért volt a sólyomvadászat már a honfoglalás előtt is egyik jellegzetes nemzeti sportunk. Szittya őseinktől maradt ránk.

A későbbi évszázadok folyamán szórványos kísérletet látunk a zsidók részéről a Palesztinában való újraletelepedésre. A Zsidó Lexikon szerint:
'... már a 7. században egy Benjamin nevű zsidó Egyiptomban 30 ezer főnyi zsidó sereget szervezett és Chosroes perzsa királlyal szövetkezve meghódította Palesztina nagy részét, amelyet 14 évig tartott uralma alatt. Az utolsó fegyveres próbálkozás Palesztina visszafoglalására a 8. században történt, amikor Abu Issa perzsa zsidó indított mozgalmat a mezopotámiai és szíriai zsidóság között, mely mozgalom azonban véres kudarccal végződött.'

Ezekután évszázadokig nem történt semmi. A Zsidó Lexikon beismeri, hogy a 13. században Jeruzsálemnek mindössze - írd és mondd - kettő darab zsidó lakosa volt:
'Már a 13. században látunk Palesztina-mozgalmakat és kolonizációs törekvéseket, amelyek közt legeredményesebb Nachmanidesz rabbié, akinek lelkes felhívására az addig két zsidó lakosú Jeruzsálembe rövid három év alatt 2000-en telepedtek le.'

Több sikertelen vagy kisebb jelentőségű vállalkozás következett, mint például a 16. században David Reubeni akciója, akit még VII. Kelemen pápa is fogadott, de végül is a spanyol inkvizíció börtönében fejezte be életét 1535 után.

David a szisztémat habiru (=kavart) hasznalatra alakitotta. Központositotta a kiralyi és egyhazi hatalmat, a Sion-Cion-i istentiszteletet a kiralyt allitotta a középpontba, aki többé nemcsak hivatalnok hanem az Isten és nemzet közötti kapcsolat közvetitöje is. A korabbi idökben Sechemben és mashol az Isten és nép között a törzsfök közvetitettek. Ezt tanulta el Mozes a kenita (= turani - James Biblia) Jethrotol.

A jebuzita kultusz vagyis hatalomközpontositas atvételével David uj istentiszteleti format adott a zsidoknak. Yahwet tette az istenségek fölé. Yahweh a vilagteremtö, a nemzetek ura, kiralysagok alapitoja és Sion/Cion a valasztott kiraly, a fölkent David széke. Yahveh is a Zionon tronolt és az ö kiralya David a jobb keze felöl ült. A jebuzitai papkiralysag törvényeinek és szokasainak héberre korcsositasa megengedte Davidnak, hogy egy sereg elsö- és masodlagos feleséget tarthasson (Samuel 2. K. 5:10) és legkéjesebb kalkulacioja a turani hittita Urias agyonverettetése volt, hogy gyönyörü feleségét megeröszakolhassa..David egyik fia, a hittita Bethsabatol született Salamon volt a zsidosag legbölcsebb uralkodoja. A szenvedélyben apjara ütö Salamon...több, mint egyezer agyast tartott.

Az östurani jebuzeusok ösi hitvilaganak és allamrenszerének elzsidositasa utan a Szent Varos Urusolyma és David a vart Messias prototipusa lett
...ilyenforman a nép a késöbbi idökben a David-házból várta a megváltó jövetelét.

 

 

 

magyar-angol fordítás

 

Jesus 'Hungarians' crucified the Holy city of Falcon ...

Mary, Mother of Jesus was a Hungarian-e - is likely to be decided but talk.
In any event, in addition to St. Stephen Mary offered to countries all over the world, Hungary is not usually called so that the Turul dynastic era (post-lying to the House of Arpad), but Marianumnak Regnum. Even stranger, Mary is the only external area of the country was 700 years continue to: 1218 and 1918 until it was Jesus and strain the city, which today is ferdítenek Hebrew in Jerusalem.

II.Andrásnak owe (two girls and canonized in addition to the protection of Hungarian soil - Golden Bull) in the title, which was the occasion deserved a crusade: to each heir, King of Hungary King of Jerusalem. As the pope excommunicated, / because Andrew was not willing to win the first battle fought there after more recognized and its 'people related' was the enemy, only the inhabitants of Jerusalem to choose the king, even though one ancestor of Byzantine has already won this title before.

It is worthwhile to recognize Jerusalem's past and its original name / number below: Quotes for 'Bible Encyclopedia', Josephus Flavius Ancient Jewish történetírótól, Firdauszi: SáhNáme (Book of Kings) out, Herodotosztól, Metaphysical Bible Dictionary, Jewish encyclopedia, dr. Zakar András: A Sumerian mythology and the Bible művéből.

However, the origin of Jesus against the undisputed fact - not voiced up - (the ancient Jewish historian Flavius and among today's historians as well) to the place where Jesus lived and died for us; previously 'hungarian' was - in the city, which was crucified, the ' Hungarians' was founded.

The quote is used because it is not so named and appointed by the creative people, but hyksosnak Egypt, the Greeks Scythian (Scythe). True, the Hungarian name is not missing the first map ÓEgyiptomról made: the Sinai peninsula = Sitia, including the Arab region Matko inscription: quady magharah (Valley of the Hungarians?)

That you can do with a recognition of inflected speaking Scythians? - No question. Chronicle of all the Scythian origins magyarságot.Csak derives the parents are not questioning the credibility of us? You should not assume that he is not their parents, to his parents nor his parents - eljutva our people aware of old and krónikásainkig.

The idea of Palestine and the establishment of the Jewish people: the ancient desire, even though the Jewish Encyclopedia / 1929 / also admits that today's Israel are not Jews, but the natives szumírok:
'Erec Jiszróel, Palestine Hebrew name literally: the country of Israel. Brief overview of the history of the following: The time before (1) over the 4000-3000 szumírok Akkadians and inhabited, 2600 szumírok introduced over the Syrian. " / 237.old /.

It is true that in 1929 the Jewish Encyclopedia has to write the szumírokról, because the editors do not know that two or three decades reveals that the szumírok not Semites, but the Semites conquered victims.

But today the Jews already know this and act accordingly. In fact the Scythians after szumírok (Scythians) are located in the territory of present-day Palestine.

A subsequent t-Judah (Jews in Palestine was dominated area) before it was called Aries, while Urusolyma original name of Jerusalem, Alexander the Great, and then only after Hierosolyma and the suppression of the post in time became Arian Christians in Jerusalem.

Dr. Zakar szumirológus papal prelate and writes 'The Sumerian mythology and the Bible' 113th side of Bishop Anthony Ijjas' Life of Jesus "(1970) c. works of reference:

'This is interesting details on Ijjas Anthony's latest work. The 1968th year's excavations in Jerusalem, the walls of groundwater, Scythian rovásfeliratokat Jewish archaeologists have been found. At this point, however, hastened kutatóárkokat visszatemették. "

'It was a homogeneous area at the time of the Turanian peoples lived in Encyclopedia of the Bible according to which the Jebezeusokat and hittitakat' turaniaknak 'he says.

BC Founded in 3800, Egypt withdrew from the Urusolymot Urusolyma called Hyksos fortress constructed, Flavius wrote. (Hyksos = Hys-Kos, gis-KUS; Royal Scythians, Kosik.) The original Falcon wrote down the time before Alexander the Great 'Here' (sacred) name, the fact he became Hierosolyma Jerusalem.
How were the Jews of today's Israel (Palestine), 'promised land', it again raises Zakar prelate light in the same place:
'It is likely that the Hyksos (Scythians), measured by a severe blow to Egypt enabled the Jewish people from Egypt to escape the devastated cities and found them gold and users. This is the Scythian rider people followed, then the Jews wandering in the wilderness after Canaan, where the Scythians had been well berendezkedtek, cities were built. How the Jews were exterminated gradually szittyákat, ample enough to provide data on the books of scripture. "

It will also see an explanation as to why the Jews had to wander all over forty years in the wilderness, when the distance is just 430 miles as the crow flies from Cairo to Jerusalem. Hiding. On the one hand in front of the Scythians, and the following.

This is so distorted today called 'Jerusalem' Scythian origins napvilágossá Zakar prelate becomes the basis of the following reasoning:
'J. Lee Fitzgerald (2) and more, Flavius Josephus, Plutarch and Eusebius result believe that the Hyksos in the Nile around the bottom, Avaris around the towns they lived together as long as there have been no Pharaoh Amenophis. The Pharaoh soon elaborated on and ran a huge army of Ethiopia. After the Hyksos left Egypt and settled in Jerusalem region.

George Adam Smith (3), according to Josephus, who is constantly on his way to the Hellenist Hierosolyma form is used to derive functional relationship Falcon several times, after all, had to know him better. This is Melkizedek Salema. Greek writers have used this form.

Then cites Cholerilos Greek poet, who, according to the Kr.eV hegyvidékről century spoken in Judea, as the 'Falcon mountains', and Maneto about the Jews who left Egypt also, as soon as the solymaiak. Usually identified by the name of the Lycia Homérosnál Solymival well. '
Flavius Josephus himself says, 'the town's name was used to Falcon. " After that it is not difficult to find a correlation with the horse culture metalwork Scythians (Scythians), Holy Falcon respect (many Egyptian monuments depict) to this Canaan and later transplanted to the capital city of St. Hawk - Hierosolyma between. " (In Greek 'hierosz' = 'holy')

The Hyksos agglutinative languages they spoke. The Del-Canaanite tribe of Judah lakterületét BC KOS-600 was called ... the Jebusites, mystery, the founding XD Loop, agglutinative language spoken, were turaniak explanatory dictionary of the Bible, according to James. Herodotos who is also the Canaanite was in Athens in 445 BC, before the Board fölolvasta historiography, does not mention the Jews. "

Queen of Sheba Queen of Csaba =? (A Semitic language, there is no 'tube' sound.

'Shah-nama Firduzi writes that the' crescent turaniak szönyegeikbe kosfejet and orator, diszmenetekben and blue flags carried by the deck and crescent prince's throne is KOS-heads decorate the feet ', as well as some farao longsleeve throne. Kosik of the constituent municipalities' everywhere or KOS HOVILAG name was given. The number of such KOS, or KUS HAVILAH is found in the biblical geography, mindenüt we find the capital city is named Csaba ', namely Sudan or Tibet to America. 'However, the Semites, because their language is the' tube 'sound does not recognize, or SABA for SEBA should write. One of the capital city of havilah BIRES SEBA (Beershiba), which bears the name of Fiat Csaba, not as theologians wanting to believe '. The Metaphysical Bible dictionary Kosi kings ruled Mesopotamia.

David Urusolymat hard-won only in 1047 BC and occupied the holy city was the capital. BC In 1043, the frigyladajukat also odaviteti Kirjeth jearimbol. The Sion Hill Araunahi szérüskertben church building plans, but the following year in 1017 BC, died at the age of seventy.

After the capture of David Urusolyma reverence and devoted to the after-tax Jebusite papkiralynak. "
This sentence is a problem. If the Jebusite igázta from David, then why is devoted to the papkirályuknak? Obviously not, after the conquest, but the tax before it happened and the victim. This is likely the Semitic peoples hatalomátvételeinek methods for different ages.

The sumerekhez (this is a false name, so they are not invited, but kngr-eknek, the vowels do not know, but in principle can also Hungar k = h) infiltrated and picked up the culture, and when it was enough to be subjugated them (Akkadians). Egypt is thus acquired a throne, and Hungary is almost the fate of this beszivárgottakkal Galicia in 1919.


The Jews have been inherited from our ancestors through the ancient napkultuszos papkirályságot, the t-Zion (Zion-t)!

'Meanwhile, David is also alleged clergy. The Zadokitak urusolymai monopolized the priesthood, which joined the royal and pontifical dignity which confronted the levitakkal. Hurcolasuk after the Babylonian priesthood Levitra has acquired the full power.

The ancient Jebusites napkultuszos immediately papkiralysagat David alone. Incorporated in Zion (ZION Zion v) total cult by the Habiri (Hebrew), is known as the cult of SION's not found in the Hebrew région walled cities.

Finally, Zakar prelate notes:
"The Scythians, the Canaanite peoples in Jerusalem continued respect for the sun, even for long time, the Jewish worship as well."
Therefore, found in 1968, Scythian cuneiform inscriptions in Jerusalem, and therefore they had to hurriedly re-betemetniök Jews of today ... The fact remains, however: the Jews are not the original inhabitants of present-day Israel. However, it also reveals that the Hungarians are why the falcon has always been a cherished and why sólyomvadászat was already before the conquest is one of the distinctive national sports. Scythian ancestors survived.

In later centuries the Jews, we see sporadic attempts on the part of Palestine újraletelepedésre. The Jewish Encyclopedia states:
'... has 7 century, a Jew named Benjamin in Egypt organized army of 30 thousand soldiers, Jewish and Persian king Chosroes alliance conquered much of Palestine, which lasted for 14 years under the rule. Armed Palestinian attempts to recapture the last 8 century, when Abu Issa Persian Jewish movements, between the Mesopotamian and Syrian Jews, a movement, however, ended in bloody failure. "

After that nothing happened for centuries. The Jewish Encyclopedia admits that the 13 Jerusalem, just a century - write and read - two pieces of Jewish inhabitants:
'Already in the 13th century Palestine, we see movements and colonization efforts, which are among the most successful Nachmanidesz Rabbit, whose enthusiastic call for the Jewish population of Jerusalem had two short over three years, en 2000, settled down. "

More successful or followed by a minor undertaking, such as the 16th David Reubeni century campaign, who is also VII. Pope Clement received, but eventually the Spanish Inquisition prison in 1535 after her life ended.

David habiru The system (= thunder) adapted for specialized use. Centralized royal and ecclesiastical power, the Zion of Zion-i worship the King said the center, who has not only official but also the mediator between God and the nation as well. In earlier times Sechemben and elsewhere and the people of God, chieftains of the broadcast. Moses learned this from the Kenitra (= Turanian - James Bible) Jethrotol.

The cult that is Jebusite hatalomközpontositas taking over David's new format, where the Jews worship. Yahwet made the gods above. Vilagteremtö of Yahweh, the Lord of nations, kingdoms and founder of Zion / Zion to the elected king, the anointed David's chair. Yahveh is the zion is enthroned and her King David sat on the right hand. The Jebusites papkiralysag laws and customs of Hebrew korcsositasa allowed David to a host of first-and second wives abreast (Tues 2nd Samuel 5:10) and the calculation of the Turanian legkéjesebb hittite agyonverettetése Urias was that beautiful wife .. megeröszakolhassa David's son, Solomon was born in hittite Bethsabatol wisest ruler of the Jews. The passion ... his father Solomon hitting more than one thousand bed held.

'Religion of the ancient Jebusites and östurani allamrenszerének elzsidositasa Urusolyma after the Holy City and David became the prototype of the awaited Messiah
Thus, the people ... in later times in the house of David was waiting for the coming savior.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr12498782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása