évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Gyalázat!

2010.12.08. 11:23 | béla lászló | Szólj hozzá!

Gyalázat!!!

 

Gyalázat, ahogy magyar emberek fagynak meg a magyar városok utcáin, és lakásaiban. És még vannak olyanok, akik ezt civilizált társadalomnak merik nevezni. Hol van ez attól???

Hajdan, amikor még Magyarországnak magyar vezetése volt, az ilyen szélsőség elképzelhetetlen volt. Ez az irányvonal, amit ma ráerőszakolnak a nemzetre, kiöli a szeretetet, az egymásért való felelősséget. A verseny, a mindenkin való átgázolás az egyetlen szempont, amit a vezetés fontosnak tart, és ez egyre inkább átragad, a becsületes gondolkodású magyarokra is. Akik megfagynak, leginkább a magyarok közül kerülnek ki. Legtöbbször önhibájukon kívül, a módszeres fosztogatás áldozataiként.

A magyar ember, a legnehezebb helyzetben is őrzi, az ősi, dicső történelme alapján kialakult büszkeségét. Ezt mára sikerült valamelyest visszaszorítani a rablóknak, de valami megmaradt belőle. Az idős magyar ember, aki a társadalmi kirekesztettség okán, képtelen a régről megmaradt, szánalmasnak is nevezhető hajlékát fűteni, nem kér segítséget. Méltatlannak érzi, hogy egy végigdolgozott élet után, könyöradományokat kelljen igénybe venni életének fenntartásához.

Inkább, szép csendben megfagy fűtetlen lakásában.

Gyermekei, ha vannak, olyan préssel vannak beszorítva a mókuskerékbe, hogy csak akkor veszik észre a bajt, amikor már visszafordíthatatlan. Amikor aztán kimegy az elfelejtett szülő, akkor jól kirabolják őket temetés címén.

Gyalázat!

Attól, hogy az öregek nem panaszkodnak, ne gondoljuk, hogy rendben van az életük.

De nem ez az egyetlen gond. Azok az emberek, akik alól kilopták a munkahelyet, tömegesen maradtak munka nélkül. Sok van közöttük, akinek a szakmai tudása szerinti iparterületet is lesöpörték a nemzeti palettáról, a privatizátorok. A bezárt szénbányák vájárai, de a leépített légierő pilótái is, előfordulnak a hajléktalanok között.

Mindez miért?

Mert az a cél, hogy a magyarság kipusztuljon.

Aki elolvasta a korábbi vendéganyagaimat, az tudja, hogy már a Habsburgok nyilvánvaló törekvése volt ez, amikor a hárommillió magyart úgy „exportálták” Amerikába, hogy olyan helyre kell befogadni őket, ahol biztosan meghalnak.

Megtörtént. Persze, amikor Hitler megrakott egy hajót, az általa nem kívánatosnak ítélt emberekkel, azt még kikötni sem hagyták.

A mai „hatalmasságok” nagyon gyorsan elfelejtették, milyen indulattal volt hozzájuk a magyarság a korábbiakban. Elfelejtették, hogy hány Lengyelországból ide vetődő menekültet fogadtunk be önzetlen szeretettel. Elfelejtették, hány ezer üldözött ember rejtegettünk, a hitleri pogromok elől.

Elfelejtették, hogy a Horthy kormány, az utolsó utáni pillanatig is, milyen védelemben részesítette az üldözötteket.

A magyarság ősi álláspontja, „jótett helyébe jót várj”. Ez nem minden emberre igaz. A jelek szerint, ez egyes fajokban éppen fordítva működik.

Gyalázat!

Kikiáltották Magyarországot, a világ leginkább antiszemita országának.

Úgy tűnik, ez az évszázad legvaskosabb hazugsága. Meglepődnünk nem kell rajta. De nem árt, ha tudjuk, bárhova nézünk ma hazánkban, a közéletben, a tudományban, a művészetekben, vagy a „celebek” terén, szinte nincs is más, mint az antiszemitizmus miatt jajveszékelők képviselői.

És mi megválasztjuk azt a vezetést, amelyik létrehozta, és fenntartja ezt az állapotot.

Már csak az a kérdés maradt megválaszolatlan, ha a magyarság, ennyire gyűlölködő, miért akarnak, és települnek tömegesen a Kárpát-medencébe?

Most a szavaikkal, vagy a cselekedeteikkel hazudnak?

Vagy mindkettővel?

Ezt a kérdést, nem mi, magyarok fogjuk megválaszolni. Már kész, a csattanós válasz az ilyen emberségre, sokkal magasabb szintről. Ezzel kapcsolatosan a magyarságnak egyetlen dolga van: minden oka, és szándékos késztetése ellenére se kezdjen el, valóban gyűlölködni. Ezt hagyjuk meg a betelepülőknek.

Nem baj, hogy jönnek. Jöjjenek minél többen. Az elkövetkezendő időkben, a világot, súlyos természeti katasztrófák fogják súlytani. Ezekben jelentős területek válnak lakatlanná. Valahogy a véletlen, nagy valószínűséggel, olyan területeket is elpusztít majd, ahol az emberiség pusztítói, nagy számban vannak jelen. Aki ez elől hozzánk menekül, fogadjuk szeretettel. Nem fognak közöttünk elvegyülni. Nem is olyan fajták. Elkülönülnek, a maguknak fenntartott külön kis „Eldorádókban”. Bár a Kárpát-medencét, a jelzések szerint, nem érik majd súlyos katasztrófák, de apróbb, helyi jellegűek előfordulhatnak. Isten malmai, lassan, de biztosan őrölnek. Ez egy régi magyar mondás, de biztosan nem véletlenül született. Nekünk csak az a fontos, ne akadályozzuk őket az elkülönülési szándékukban, és a jobb körülmények ellenére sem akarjunk közöttük élni.

Nem ez viszont a döntő kérdés. Ezt nagyobb hatalmak intézik, és tudják mit tesznek, azt is hogyan, azt is miért, és minden eszközük meg is van hozzá.

Nekünk most az a fontos, a saját fajtánkat kíméljük a pusztítástól.

Fontos, hogy akinek van, használaton kívüli fedele, azt adja oda, akár ingyen is a rászoruló magyarok lakásául. Nem lesz szegényebb vele, de embereket menthet meg, a kipusztítástól.

Nagyon pozitív kezdeményezéssel találkoztam, a közelmúltban.

Amikor még Magyarországon, emberszámba vette a vezetés a magyart, sokan tettek szert, kis földdarabkákon apró házikókra. Ezeket manapság rendre feltörték, összemocskolták, kifosztották.

Egy ismerősöm, megelégelve a bosszúságot, mikor legutoljára bezárta a házát, egy cetlit tett a kilincsre: a kulcs, az árammérőben van! ne törj össze semmit, ne vidd el a berendezést! Használd egészséggel Isten nevében.

Az eredmény nem maradt el. Harmadik éve, tavasszal, tisztán, ápoltan találja a házát, felásva a kertjét az új veteményhez. A három év alatt, egyszer találkozott, a téli „vendégekkel”, és nem volt konfliktus belőle.

Az a néhány ezer forint, amit villanyszámlában produkálnak, eltörpül amellett a költség mellett, amelyet a korábban rendszeres feltörések, és pusztítások eredményeztek.

Ilyesmire gondolok, mint Magyar összefogásra.

 

Béla László

 

Shame!

Shame, as the Hungarian people freeze in the Hungarian city streets, and homes. And yet there are those who dare to call this a civilized society. Where is this from??
Long ago, when Hungary, the Hungarian leadership was such extremism was impossible. This pathway, which now intrude on the nation, kill the love for one another in the responsibility. The competition, which is the only aspect of the wading crossing to what the leadership considers important, and it is increasingly gnaw through the honest-minded Hungarians. Who freeze, mostly among the Hungarians come from. Most reasons beyond their control, victims of the systematic looting.
The Hungarian people, the most difficult situation is preserved, the ancient and glorious history formed the basis of pride. This has been somewhat curbed the robbers, but anything left of it. The old Hungarian man, who because of social exclusion, is incapable of remaining legacy, may be called the tabernacle heated pathetic, does not ask for help. Feel unworthy to be a life after végigdolgozott, könyöradományokat have to take to sustain life.
Rather, freezes quietly unheated apartment.
Children, if any, of the presses are clamped mókuskerékbe that you only realize the trouble, which is now irreversible. When I go out to the forgotten parent, then robbed them as well by way of a funeral.
Shame!
From the fact that the old people do not complain, do not think that is okay in their lives.
But this is not the only problem. Those people who stole from the workplace, remained in large numbers without work. There are many among them who has the professional knowledge of the industrial area, also swept the national palette, the privatizátorok. The collier collieries closed, but dismissed the Air Force pilots also occur among the homeless.
For what?
Because the goal is that the Hungarians kipusztuljon.
Those who have read the previous vendéganyagaimat, knows that even the Habsburgs, it was obvious ambition, when the three million ethnic Hungarians will be "exported" to America to be a place to accept them, which surely die.
It happened. Of course, when a boat laden with Hitler, it is not considered desirable to people, it has not been decided upon.
In today's "rulers" are very quickly forgotten, what was their passion of the Hungarians in the past. Forgotten how many refugees were stranded here in Poland have received a selfless love. Forgotten how many thousands of persecuted people hid from the Nazi pogroms.
They forgot that the Horthy Government in the last minute after all, what protected the persecuted received.
The position of the ancient Hungarians, "good deeds by good wait." This is not true for all men. It seems that it works just the opposite of each species.
Shame!
Hungary was proclaimed the world's most anti-Semitic country.
It seems that this lie of the century legvaskosabb. It should not be surprised. But it would not hurt if we can, wherever we look today in our country, in public life, science, the arts, or "celebrities" in the field, almost no other than the wailing of the representatives of anti-Semitism.
And we will elect the leadership that created and maintains this state.
Now the only question left unanswered when the Hungarians, so hateful, why do they want, and relocating masses in the Carpathian Basin?
Now the words, or cselekedeteikkel lie?
Or both?
This question is not we, Hungarians will be answered. I've done, the answer to such a gaudy acquainted, a much higher level. In this regard, the Hungarians are one thing: all this happened, and despite the deliberate incentive not to engage in truly gyűlölködni. Leave it to the settlers.
Is it okay to come. Come more and more people. In the coming days, the world, major natural disasters will súlytani. Significant in these areas become depopulated. Somehow accidental, most likely, will destroy any areas where the destroyer of mankind, are present in large numbers. Who is running away from us, we accept with love. They will not mingle among us. Not so varieties. Segregated, reserved for themselves a little extra "Eldorádókban". Although the Carpathian Basin, the signals are below and then major disasters, but smaller, local in nature may occur. God's mills, slowly but surely grind. This is an old Hungarian saying goes, but it certainly was not by accident. Only important to us, do not intend to prevent them from separation, and the right circumstances, even though they want to live among them.
However, this is not the decisive issue. This is handled by major powers, and they know what they are doing, how it is, why is it, and every tool you can have it.
We are now the important thing is to save our own fajtánkat the devastation.
It is important that who is out of use cover, it gives it up for free to needy home of the Hungarians. It will not be poorer, but it could save people, the kipusztítástól.
I met a very positive initiative, in the recent past.
When you are in Hungary, the Hungarian leadership took the human being, many people have gained little földdarabkákon tiny cottages. They are now broken, respectively, összemocskolták, sacked.
An acquaintance, content with an annoyance when you last closed the house, made a note to the handle: the key is the clamps! Do not break me anything, do not drop your machine! Health, use the name of God.
The result is not left out. Third year, spring clean, you will find a nursing home, the garden of the new felásva Crop. The three-year period, met once during the winter "guests", and there was no conflict in it.
The few thousand forints, which produce electricity bill, while the cost is dwarfed by the breaking of a regular earlier and resulted in destruction.
I think such a thing as a collaboration of Hungary.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr212501620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása