évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Általános nemzetközi összefogás

2010.12.09. 23:07 | béla lászló | Szólj hozzá!

A hackerek tudnak valamit!

    A WikiLeaks nagy fába vágta a fejszéjét. Az egész háttérhatalom visítva kergeti. Sokan vannak akik inkább holtan szeretnék látni az alapítóját, de a világ becsületes része egyértelműen és egy emberként áll, az ember, de még inkább a szándék mögött. Legyen vége a hazudozásnak és aljasságnak, és ennek csak a becsület és igazság vethet véget. Assange felvállalta, amit sokan, nagyon rég szerettek volna, de senki nem merte rá feltenni az életét. Ő feltette! Értünk, az igazságért, a becsületért, a lopás, csalás, hazugság ellen. A világ minden becsülwetes emberének felelőssége, hogy ne tudják elhallgattatni. A hazugok küszködnek. Látszat hatalmuk minden erejét felhasználva, azonnal bűnügyet és mindent kreáltak ellene. Mi ez a hatalom? Semmi!!! Amikor hatmilliárd emberből öt és félmilliárd akar valamit, akkor a félmilliárd húzza be fülét farkát, és örüljön, hogy nem kergetik. Az amerikai hadsereg? Ugyan!

Emberekből áll. Géppisztollyal,  tankkal, meg mindenféle eszközökkel felszerelve, de becsületes amerikai emberekből. A gomb??? Aki megnyomja azt a gombot, az is teljes bizonyossággal elpusztul, csak nem lesz olyan szerencséje, mint akit a támadás a nyílt színen ér. Azok azonnal meghalnak, de a megnyomó rejtőzködőkre, hosszadalmas, fájdalmas kínhalál vár. Az első gombnyomást sok másik követné, és a sugárzó élelmiszer ehetetlen, a sugárzó ivóvíz nem válogat.

Jobb, ha beletörődnek a lebukásba, és mossák, a szennyest amennyire lehet.

De kérdezem én, lesz e ország a világban, aki bizalommal be mer engedni amerikai követet, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy az USA világszerte kémkedésre használta a képviseleteit. Ez gáz! Lesz e olyan toleráns az amerikai nép, hogy biztosítja a hatalmat azok számára, akik az egész világ előtt, ilyen mocskosul lejáratták?

   A hackerek összefogása az első reakció, de az Isten mentse meg a világot a többitől. Az erőszak, erőszakot szül. Ha száz ember akar egymilliót megerőszakolni, nem nagyon kétséges a kimenetel.

A tényeket tudomásul kell venni, megfelelő következtetéseket kell levonni, és békével el lehet vonulni. Kakaskodni is lehet, de annak árát senki sem akarja megfizetni. Nem is kell. Nem kell a lincs hangulat, nem kell embereket „levadászni”, mert a botnak is két vége van. Ha eltörik, négy, ha ismét eltörik nyolc, és így tovább. Ez nem bonyolult dolog. Egyszerű matematika. Ennyit a kiválasztottaknak is illik tudni. VÉGET ÉRT, A SZABADRABLÁS KORA!!!

Felszámolása, a teremtő Isten akarata. Kinyilvánította.

   Ezt a kérdést, mint minden más fontos kérdést, csak a szeretet oldhatja meg.

Ennek is egyszerű oka van. A szeretetnek nincs botja.

 

Béla László

 

The hackers know something!
    Wikileaks A large tree cut the ax. Visítva chasing power of the whole background. Many people want to see dead founder, but the honest part of the world as a man is Assange, but even more the intent behind it. An end to the nastiness and hazugségnak. This is only the truth and honor can do it, Assange undertaken by long ago, many people wanted. No one dared to turn you life. He did! We, for the truth, for honor. The theft, fraud, lying against. In the world of every honest man's responsibility that can not be silenced. The liars are struggling. Semblance of power, using all his strength, instantly and crime have created everything in it. What is this power? Nothing! When six billion six billion people want something, you can pull in a million, two ears tail and be happy not to chase. Those selected will not pull all the benefits of robbery. The U.S. Army? Bah!
People are. Machine guns, tanks, equipped with all sorts of means, but an honest American people. The key?? Who pushes the button, it is also certainly die, but will not be as lucky as he opened the attack scene in the end. They die immediately, but Pressing rejtőzködőkre, long, painful wait kínhalál. The first button press followed the lead of many others, the radiant and inedible food, no drinking water in the radiator selection.
Better to put up with being caught, and washed, the laundry as possible.
But I ask, will this country in the world, who dares not hesitate to let American ambassador, when it became apparent that the U.S. used the espionage world representations. This gas! Will there be any tolerance of the American people, that provides the power for those who have the whole world before the maturity of such nasty?
   The hackers together in the first reaction, but God save the world from the rest. Violence, violence. If hundreds of people want to rape a million, not much doubt about the outcome.
The facts should be taken note of the appropriate conclusions to be drawn, you can retire in peace. Kakaskodni may be, but nobody wants to pay its price. Not have to. You do not need the Lincs mood, people do not have to "hunt down" because the botnet also has two ends. If it breaks, four, eight, if again broken, and so on. This is not a complicated thing. Simple mathematics. So much for the chosen fit well know. Ended, the AGE OF ROBBERY FREE!
Elimination of the creative will of God. Stated.
   This question, like all other important issues, only love can cure it.
This, too, is straightforward. Love has no stick.

Laszlo Bela

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr732505618

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ács József – KISZIVÁROGTATÓK 2010.12.13. 09:55:47

A propaganda nem kardcsörtetés. A nyugati típusú, atomizált társadalomban a sugalmazás hatékonysága nagyobb, mint a parancsolásé. A propaganda, mely kijelöli a problémákat és megoldásukra mindjárt javaslatot is tesz, éppolyan közmű, mint az elektromos ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása