évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Megcsikordult a gépezet.

2010.12.27. 12:01 | béla lászló | 1 komment

Már olajozzák a globális darálót.

 

    Az ember nem is gondolná, hány féle feladatot kényszerítenek rá, egy elvileg objektív, szabad, magyar televízió csatornára.  Ugye, a köztévé, állami financírozásban, tehát a mi adóforintjaikból működik. Ez egyszerű okból, mi, mint állampolgárok, elvárnánk, és joggal el is várhatnánk, a mindenre kiterjedő, naprakész, és objektív tájékoztatást. A baj csak ott van, hogy a mindenkori állam, beékelődik közénk, és a közintézmények közé, és a mi pénzünkből eljátssza, a kenyéradó gazda szerepét. Ebben a hazudott szerepben, (hiszen a kenyéradó, az adófizető magyar polgár), elvárásokat fogalmaz meg, és kikényszeríti azok teljesítését. Ez sem lenne baj, ha ezek az elvárások, a mi elvárásaink lennének, de a globalizmus által túszul ejtett országokban, ezek az elvárások, mindig a globális kifosztás útjait egyengetik.

   Erre volt eklatáns példa, a TV-1 ma reggeli műsorában, egy, a hitelkárosultak megmentésének lehetőségéről, vagy lehetetlenségéről, szükségességéről, vagy szükségtelenségéről folytatott polémia.  Ebben a műsorban, a megszólaltatottak ékesszólóan elmagyarázták, hogy a hitelesek maguk választották a hitelcsapdát, tehát végső kifejletben, jogos és természetes, hogy a 2-3 gyermekes családokat, kilakoltatják majd, a szüleiktől örökölt, Banki árverezés alá kerülő házukból, csak a moratórium végét kell megvárni.

Bravó!!!

Elmondták, hogy maguk a hitelesek felelősek a kialakult helyzetért. Amikor a globalizmus kilopta alóluk, az addigi munkahelyet jelentő gyárat, és azt bezárva, az emberek utcára kerültek, nem mondták meg a családnak, hogy holnaptól, csak kenyér, meg víz lesz. Komolyan véve azt a hantagolyót, hogy most nehéz a váltás, de jön a kánaán, joggal gondolták, hogy ezt a rövid nehéz időszakot, bankhitellel kibekkelhetik. De nem jött a beígért kánaán, sőt a harminc Ft-os cigaretta már hatszáz, a kilencven filléres víz, már háromszáz, a harminc forintos benzin hároszázharminc, de se vége-se hossza a felsorolásnak, a tízszerestől százszorosig terjedő áremelkedések vonatkozásában. Valójában megjött az ígért kánaán, de nem az embereknek, hanem a fosztogatóknak.

  Ettől aztán, hozzászámítva az IMF irányítású banki árfolyam spekulációt, ahogy az el is volt tervezve, sorra bedőlnek a hitelek. Mindezt, a „tékozló magyar” magának kereste.

Hát nem!

Ezt a politika kereste, kiszolgáltatva a magyarok hazáját, a globális szabadrablásnak, hogy közben a saját zsebeit jó degeszre kitömje.

Ennek most vége. Nem, mert önmérsékletet gyakorolna bárki, hanem már nincs mit ellopni. Most, a sok magánember közös vagyonának ellopása után, a kisemberek magánvagyona kerülne terítékre. Ezt már nem nézhetjük egykedvű belenyugvással. Forradalmi kormányunk, megkapta a felhatalmazást a szabad cselekvésre. Elvárjuk, és joggal elvárhatjuk, hogy oldja meg a felmerülő kérdéseket. Néhány súlyos baki mellett, sok pozitív változás történt már, és további ilyen pozitív változásokkal, visszaverhető, a jóllakottan is farkaséhes karvajtőke lakosságellenes támadásait. Magyarországon, még él a nemzeti összetartozás érzése. Évezredes beidegződést nem lehet száz-százötven és alatt lenullázni. Itt, ha egy családot kilakoltatnak, tönkretesznek, az, az egész nemzetnek gyász. Elviselhetetlen trauma, becsületes magyar emberek ártatlan gyermekeinek a kilakoltatását megélni. Különösen nagy trauma ez akkor, amikor tudjuk, hogy vannak a magyar adófizetők pénzéből tenyésztett fajták, akik egy kis trükközéssel, minden produktív munka nélkül, havi 4-500 ezer Ft.

állami támogatásból, néha vitatható szinten, de vígan nevelik gyermekeiket.

Az csak a hab a tortán, hogy amikor egy ilyen gyereket megkérdezünk, mond csak kisfiam: mi leszel, ha nagy leszel? Kihúzza magát és úgy vágja rá, Hát segílyes.

   Gyorsan hozzáteszem, nem irigylem az életüket, sem a támogatásukat, de mindezt ne olyan áron, hogy a magyar gyerekeket tegyék utcára.

 

Béla László

Already the global oil the mill.

    
The people do not even think of how many kinds of task force on it, a principle objective, free, a Hungarian television channel. Affairs, public service TV, financírozás state, so it works with our tax money. This is a simple reason, we, as citizens, expect, and it is right to expect a comprehensive, timely and objective information. The only trouble there is that the prevailing state, enclosed by one of us, and among the public, and we pretend pénzünkből, the economic role of bread. In this role he lied (as the bread, the taxpayer Hungarian citizens), sets expectations, and enforce compliance therewith. It would not matter if these expectations, our expectations were, but the hostages captured by globalism countries, these expectations are always pave the roads of global plunder.
   This was eklatáns example, TV-1 in the morning the show a possibility of saving the Loan, or impossibility, necessity, or with no need for controversy. In this show, the interviewees eloquently explained that the choice of their own authentic credit trap, so the final mature, legitimate and natural to 2-3 for families with children, will be evicted, inherited from their parents, to be covered by bank auctioning their house, but the moratorium have to wait until the end.
Bravo!
We were told that they are responsible for this situation to be authentic. When globalism stole from the previous reporting jobs in factories, and it locked up, the street people were not told the family that tomorrow, just bread and water, it will be. Taking seriously the hantagolyót, now that it is difficult to change, but it comes to Canaan, rightly thought that this short period is difficult, kibekkelhetik bank loan. But it was not the promised Canaan, and even have cigarette HUF thirty six hundred, ninety-penny in the water, has three hundred and thirty U.S. $ hároszázharminc petrol, but no end, nor the length of the list price increases of up to one hundred times the tízszerestől. Actually came to the promised Canaan, but not for people, but the looters.
  From then, it calculated the IMF-led bank exchange rate speculation, as it was also designed, collapsed in the credit line. With this, the "prodigal Hungarian" looking for himself.
Is not it!
This policy was in search of his home at the mercy of the Magyars, the global free robbery, while good in their pockets degeszre stopping.
This has come to an end. No, because anyone can have a restraint, but there is nothing to steal. Now, many of the common property of a private person, after the theft of private assets would be little people on board. This watch is no longer apathetic resignation. Revolutionary government, the delegation received a free action. We expect, and rightfully expect to resolve the issues arising. Besides some major slip-up, a lot of positive changes have occurred already and further such a positive change, visszaverhető, the wolf is hungry bezabálva karvajtőke lakosságellenes attacks. In Hungary, the national feeling is still alive. Age-old habit can not be reset to zero and below one hundred and fifty. Here, if a family kilakoltatnak, destroy, in the entire nation mourning. Unbearable trauma, honest Hungarian people live eviction of innocent children. Trauma is particularly high when we know that there are breeds of Hungarian taxpayers, who are a little trükközéssel, without any productive work, 400 to 500 thousand HUF per month
State aid, at times controversial, but happily raising their children.

It's just the icing on the cake is that when you ask such a child, my son just says: we'll be when you grow up? Unplug it and cut it yourself, Well segílyes.
   Quickly add, do not envy their lives, not their support, but not all at prices that make them street children in Hungary.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr852541575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2010.12.27. 16:21:09

Nekem az az érzésem,hogy már vége a dalnak ez már nem visszafordítható! Nem vagyok pesszimista csak realista.Olyan brutális a félretájékoztatás,annyira ellepték a közéletett a médiát a művészvilágot a felülreprezentált fajta akikről a magyarok azt gondolják tévesen,hogy milyen összetartóak és nem veszik észre,hogy ezek csak szimplán kirekesztenek csak a saját fajtájukat engedik maguk közé. A média nem híreket közöl hanem befolyásol és ez nagyon nagy hatalom.Az emberek alapvető dolgokkal nincsenek tisztában.Ezért jó ez a kis blog mert ha csak egy ember is elgondolkodik azon amit itt olvas már megérte!
süti beállítások módosítása