évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Még etetnek bennünket

2010.12.30. 18:24 | béla lászló | Szólj hozzá!

Még etetnek bennünket.

  És sokan lakmározunk. Van aki szívből, önként és dalolva, van aki ostoba hiszékenységből, és van aki anélkül eszi meg a mételyt, hogy észrevenné.

Úgy gondolom, van néhány dolog, aminek érdemes megmutatni különböző felületeit, hátha valaki nem ismeri. Tudjuk a mottót. – Nincsenek régi viccek, csak öreg emberek vannak. Egy újszülöttnek, minden vicc új. –

Ha ezt az alapigazságot a mai időkre aktualizáljuk, valahogy így szólna:

- Nincsenek közismert gazemberségek, csak tapasztalt emberek vannak. Egy újszülött, minden gazemberséggel szemben védtelen. -

Voltaképpen ez az alapigazság képezi a felelősségünket abban, hogy ifjúságunkat megismertessük a rég lejáratott, és közismertté vált gazemberségekkel, hogy képesek legyenek védekezni, és ne legyenek többé védtelenek.

   A világ legkiválóbb elméinek alkotásait megszerzik értéktelen papírokért, hogy az eredményeket az emberiség ellen fordítsák.

 Ilyenek a HARP, a nanotechnológia, a vegyi, és biológiai fegyverek, az emberbe ültethető mikrocsip, (a sátán bélyege) és még sorolhatnám.

Ezeknek a pusztító hatására későbbi írásaimban kitérek.

   Mi sem könnyebb a védtelen emberek elpusztításánál. Felettébb eredményes, géppuskával kaszálni, egy fegyvertelen kiképzetlen tömeget. Sajnálatos, hogy a világ jelenlegi vezetői nem állnak azon a szinten, hogy zsigerből éreznék ennek, a mérhetetlen erkölcstelenségét. Ők a hatalom drogmámorában, egy ilyen, vagy ennél aljasabb cselekedetet, a hatalom megtartás egyszerű eszközének értékelik.

Még csak lelkiismereti gondjaik sem adódnak.

Így kell elfogadni, és lebénítani őket. Nem abban az értelemben, hogy önmaguk egyszerű ellátására is képtelenek legyenek, hiszen ezzel, erkölcsileg megalapoznánk számukra az élősködést, mint életformát.

Nem! A lebénítást, a többi ember életét bármilyen szinten érintő cselekedeteik,

(pénzgazdálkodás, törvényhozás, nyomozás, ítélkezés, végrehajtás) teljes megakadályozásában kell érteni.

Nem kell bosszút állni, az emberiség ellen eddig elkövetett bűneikért. Mindössze arra kell őket szelíden rászorítani, hogy a saját kenyerüket egyék, olyan keretek között, amilyeneket ők az emberiségnek szántak.

Ez semmiképp sem bosszú, legfeljebb reális igazságtétel. Nem kell gyűlölettel, gyilkos módon végrehajtani. Lehet szeretettel, erkölcsi terhek nélkül is.

Létezik egyfajta ember, aki a világ egyik felén erősen túlreprezentált. Csekély létszáma ellenére, kisajátította a politikát, a médiát, a művészeteket, és - az egyébként tisztességes szándékú emberekből álló, -  karhatalom feletti irányítást.

   Léteznek, viszonylag szintén kis számú emberfajták, akiknek az intelligencia szintje olyan alacsony, hogy ez a túlreprezentált faj, a jó szándékú emberek pusztítására, fegyverként használhatja őket.

   Ha csak annyit teszünk, hogy kiválogatjuk, és magunktól hermetikusan elkülönítjük őket, már megoldottuk a kérdést. Ők, pontosan tudják ezt.

Jóllehet, a saját félelmeik okán önként elkülönülnek, de elkülönített fészkeikből, naponta visszajárnak „gyakorolni a hatalmat”.

Ha annyit teszünk, hogy a sok fészket felszámolva, egy közös területre helyezzük el őket, de megakadályozzuk, hogy onnan visszajárjanak „hatalmat gyakorolni” ez egy egyszerű dolog, de ezt ők, önvédelemből gettósításnak, ördögtől való cselekedetnek hirdetik. Nem az! Abban a pillanatban nem, amikor saját belső törvényeket hozhatnak, saját pénzügyi rendszert képezhetnek, saját ipari, mezőgazdasági tevékenységeket folytathatnak, de ez, nem gyűrűzhet ki, nem ereszthet gyökereket, a számukra kijelölt hely határain kívülre.

  Tekintve, hogy annyira szeretik, és támogatják a jó szándékúakkal szemben fegyverként használt fajta embereket, ugyanarra a helyre telepítve őket, meg lehet adni a lehetőséget, hogy önmaguk által hozott, csak az ő területükre érvényes törvények közepette, integrálhassák őket, saját társadalmukba.

Egy megyényi területet biztosan megérne, és minden problémát megoldana.

  Hogy ez erőszak lenne? Ez téves megítélés. Senki sem hívta őket ide, el is lehet menni, ahogy fleto, oly sanda éllel megjegyezte.

  Az univerzum, Isten maga, ugyanezt a módszert alkalmazta a világmindenség civilizációinak védelmében. Ha előfordulhatnak, márpedig előfordulnak, idegen civilizációk eszközei, egyedei a földön, vajon miért vagyunk éppen mi, ennyire röghöz kötve. Azért, mert helytelen szemléletünkkel, alkalmatlanná váltunk a kozmikus civilizációk sorába tartozni. Ezt az alkalmatlan szemléletet, épp az a fajta hozta be és terjesztette el világszerte, akiről fentebb írtam.

Ma úgy tűnik, világszerte megszületett a felismerés, és ellenállhatatlanul nő az elutasítás. Ez, az emberiség számára egy lehetőség. Lehetőség visszalépni a kozmikus közösségbe. Sokan támogatnak ebben bennünket. Ilyen lehetőség, ismereteim szerint tizenháromezer évente adódik. Ahogyan mi felszámolnánk a

„földi gettókat” ha azok lakói nem érdemtelenek emberi közösség alkotására,

A kozmosz is felszámolja a Föld, gettószerű kirekesztését, ha annak lakói képesek és érdemesek kozmikus közösség tagjaként élni. Ígéretet már kaptunk rá kívülről, és egyre inkább látható és kitapintható a törekvés belülről. A két törekvés közös hatására, csak létrejön végre a becsületen és szereteten alapuló emberi világ, és visszakaphatja ősi jogát, és képességeit, ahhoz az élethez.

 

  Béla László

 

Even fed us.
  And many eat. Who is from the heart, voluntarily and singing, who is stupid hiszékenységből, and who are without eating the poison that noticing.
I think there are some things that you should show different faces to see if someone does not know. We know the motto. - There are no old jokes, are only old people. A newborn, every joke is new. -
If this axiom be updated in today's times, say something like this:
- There are no known rascality, but there are experienced people. A newborn child, defenseless against any gazemberséggel. -
Actually, this is the responsibility of the axiom that ifjúságunkat introduce the long-discredited, and has become well known gazemberségekkel to be able to defend themselves and should not be any more vulnerable.
   The world's finest minds have acquired works of worthless papírokért to translate the results against humanity.
 Such are the HARP technology, nanotechnology, chemical, and biological weapons, a microchip implanted in humans, (Satan's stamp) and so on.
The devastating impact of these writings I discuss later.
   What could be easier for defenseless people elpusztításánál. Highly effective machine gun to mow, a crowd of unarmed untrained. It is unfortunate that the world's current leaders are not at that level, that this zsigerből feel, the immense immorality. They have the power drogmámorában, such an act aljasabb or more, a simple tool to assess the retention of power.
Troubles arise not only freedom of conscience.
So you have to accept them and lebénítani. Not in the sense that it is unable to perform simple self because of this, morally megalapoznánk them to parasitism, as a way of life.
No! A LOCK of the lives of other people at all levels of their actions,
(Financial management, legislation, investigation, judge, enforcement) shall be construed to prevent the total.
You do not need revenge, their crimes against humanity have been committed. Only to be gently rászorítani them to eat their own bread, a framework, as those they are intended for mankind.
This is certainly not revenge, justice more than realistic. No need to hate, murder carried out in a way. Love can be, without a moral burden.
There is a kind man, who is heavily over-represented on one side of the world. Despite small numbers, appropriated the politics, the media, the arts, and - in an otherwise decent people of faith, - control over the armed forces.
   There are, also a relatively small number of races whose intelligence level is so low that it is over-represented in the race, the ravages of well intentioned people, you can use them as weapons.
   If we just say that cleans and ourselves are separated hermetically they have solved the issue. They know exactly that.
Although, because of fears for their own separate voluntarily, but separate fészkeikből day come back 'exercise of power. "
If you do that a lot of removing nests, putting them in a common area, but prevent it from there visszajárjanak "power to exercise" this is a simple thing, but they, ghettoization in self-defense, an act of evil to be announced. Not! Not at the moment when their own internal laws, may give its financial system may create their own industrial, agricultural activities continue, but this is not gyűrűzhet, no vent roots outside the space assigned to them.
  Given that so much love and support the good szándékúakkal weapon used against the kind of people, the same place they are installed, you may be given the possibility that taken by themselves, only their territory amid a valid laws, integrate them within their own society.
Megyényi certainly worth a space, and solve all the problems.
  That this would be violence? This erroneous perception. Nobody invited them here, you can go, as Flett, so sneaking pointed edge.
  The universe, God himself, the same method was used to protect civilizations of the universe. If, however, may occur, however, assets of foreign civilizations, unique in the world, we're wondering why we connected so rooted at regional level. Because szemléletünkkel incorrect, unfit to belong to a series of cosmic civilizations. This approach is inappropriate, just the sort of brought in and spread around the world, about whom I wrote above.
Today, it seems, was born worldwide recognition and rejection of the irresistible woman. This is an opportunity for humanity. Option to withdraw from the cosmic community. Many of us supported this. Such an opportunity, knowledge, thirteen year due. The way we felszámolnánk
"Ramp ghettos' where people are not unworthy of human community, his works
The cosmos is the eradication of the Earth, gettószerű exclusion if its people are capable and worthy of cosmic community members live. It has got a promise from the outside, and are increasingly visible and palpable ambition inside. A joint effort of two effects, only created one of the human world based on love and honor, and retrieve an ancient right, and abilities in order to live.

  Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr382548828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása