évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Kimaradt a Rubik kocka.

2011.01.01. 20:53 | béla lászló | Szólj hozzá!

Kimaradt a Rubik kocka.

   Előző írásomban, emlékezetből próbáltam felidézni a budapesti, újévi fényjáték képsorát. Ez a felidézés, kicsit hiányosra sikeredett. Kimaradt belőle a fél világot megérintő Rubik kocka, és még bizonyára más néhány részlet is.

  Hiába, amit az ember éjféltájt először és egyszer lát, abból nem marad meg minden részlet. Kivált nem akkor, ha úgy, háttér információként nézi.

Az én emlékeimben is az maradt meg, ami kiverte a biztosítékot.

  Talán az alkotók is úgy gondolták, olyan lesz ez az egész, mint a régi sláger: „csak a szépre emlékezem…”

  Ebben a hiszemben, zavartalanul belecsempészhetők azok a tartalmak, üzenetek, amelyeken a beavatottak kajánul mosolyoghatnak a nemzet háta mögött. Olyan ez mint az tízezres bankó, amin egy nyilvánvalóan nem magyar, de Magyarországon túlreprezentált arckarakter jelenik meg István királyunk helyett, ráadásul, egy sokkal későbbi uralkodónk, HALOTTI  koronájával a fején. Látjuk a tendenciákat.

A kocka, ami megmozgatta a világ agyait és csuklóit, a fényjátékban, valami nagy erejű pusztítóként robban be a képbe, de megjelenése, sajnos egyáltalán nem változtatta meg, az alkotás összefoglalható üzenetét.

  Természetesen, más nézőpontból szemlélve, egész más üzenet is megfogalmazható. Ilyen az eredmény, ha valaki egyszerre két urat akar szolgálni. Igazán, egyiket sem sikerül.

Béla László

Left out of the Rubik's cube.
    Previous writings, I tried to recall from memory, Budapest, New Year's pageant play of light. This recall, a bit incomplete sikeredett. Left out half the world Rubik's cube is touching, and probably even a few other details as well.
   Despite what one midnight, and once you see the first time, it does not remain in any detail. Especially not when, so looking at background information.
I also stayed in my memory, which knocked out the fuse.
   Perhaps the filmmakers thought so, it will be a whole, as the old hit: "I remember only the beautiful one ..."
   In this belief, they smooth belecsempészhetők the content, messages, which initiates a smile sardonically in the nation behind him. It's like the
tens of thousands of banks, on which is obviously not a Hungarian, but over-represented in Hungary arckarakter appears instead of Stephen King, in addition, a much later ruler, death of the crown on his head. We see the trends.
The cube, which stirred the world agyait and wrists, the play of light, something powerful pusztítóként explodes into the picture, but the appearance, but sadly they did not change, summed up the message of creation.
   Of course, viewed from another perspective, a different message can be formulated. Such results, if someone wants to serve two masters at once. Really, none of them succeed.
Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr52552982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása