évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Húzzák a vészharangot.

2011.01.04. 00:31 | béla lászló | 1 komment

Húzzák a vészharangot.

Micsoda(!)?

Rángatják, cibálják, mint akinek elment az esze legelni.

Engem meg hidegen hagy.

  Mostanában nem múlik el nap, hogy a médiák valamelyikében ne találkoznék, a csökött világvége koncepcióknál őrültebb híresztelésekkel. Ráadásul ezek egy részét, tudománynak álcázva zúdítják az emberekre.

Kezdem talán a legőrültebbel, hogy ki fog hűlni a Nap, és haladok a finomabbak felé, hátha feleslegesen felzaklatott embertársaimat, kicsit közelebb hozhatom, régi, ellopott nyugalmukhoz.

Sajnos, kevesen tudnak úgy felemelkedni a fenyegetések fölé, ahogyan a hozzám hasonlóak. Természetesen, nekem sem ajándékba adta a sors ezt a képességet. Súlyos árat fizettem érte. Voltam már halott, (feladtam az életért folytatott harcot) többször kerültem reménytelennek látszó, életveszélyes helyzetbe, és már eddigi életem során is, megéltem olyan tragédiákat, amiket a leg gusztustalanabb ellenségemnek sem kívánnék, még indulatból sem.

Mindezeken áthaladva, Isten és/vagy a szerencse, megőrizte az életemet, és az elmém látszólagos épségét. (A látszólagos jelző csak azért került a mondatba, mert minden egyes emberről, az őt körülvevő sokaság állapítja meg, hogy bolond, vagy normális. Általában a többség, néha a nagyobb hatalom dönt ebben a kérdésben,)

   Visszatérve az eredeti gondolathoz, azok az extrém dolgok, melyeken már eddig is átestem, megedzettek. Nyilvánvalóvá tették a számomra, hogy az ember életében, nem annak megőrzése a legfontosabb dolog. Ez egyszerű okból, senkitől, és semmitől nem félek. Nem lehet éhezéssel, természeti katasztrófákkal, de még legyilkolással sem megfélemlíteni.

Természetesen, ez nem azt jelenti, hogy nem értékelném megfelelően a saját életemet, de egyáltalában nincsen akkora jelentősége a dolognak, mint ahogyan azt sokan gondolják. Tapasztalatból tudom, hogy bizonyos dolgokon át kell mennem, míg más dolgokon nem. Hogy mire gondolok, a rövidség, és érthetőség okán, kicsit tekintsünk el a realitásoktól.

  Ha megindulnék, mint valami bősz tulok, hogy most aztán fejjel megyek a falnak, mielőtt neki ütköznék, történik valami, ami kizárja a végkifejletet.

  Ha nem történik semmi, és beverem a fejem, akkor az életemnek abban a szakaszában, ezt kell átélnem. Ez így van minden eseménnyel, még a fizikai halállal is. A megpróbáltatások során, kialakult bennem egy belső harmónia, és mindig ennek indíttatásai alapján cselekszem, és nem foglalkoztatnak a következmények, ha a cselekedeteim nem mondanak ellent a belső énem parancsainak. Ezért tudok jókat mosolyogni azon, amikor egy „nagy tudású” ember, arról beszél, mi lesz az emberiséggel, amikor kihűl a nap.

  Valóban felfoghatatlan tragédia lenne az emberiség számára, csakhogy, ehhez, még néhány tizezer generációt, anyagi testben, meg kell érnie az emberiségnek, mire ez valós kérdéssé válhat.  Akkor ma, miről beszélünk?

Ennél szelídebb zöldség, a globális felmelegedéssel, vagy a jégkorszakkal való riogatás. Földünk, egy önálló, élő egység. Önmaga állítja be légkörének összetételét, sugárzásvédelmét, és minden paraméterét. Az emberiség, kis pont ahhoz, hogy ebbe a globális rendszerbe, számottevően beavatkozzon. Természetesen, az esőerdők, és egyáltalában az erdők pusztítása, nem pozitív dolog, de jelentősen, úgymond javíthatatlanul, nem befolyásolja a Föld „szándékait”.

    Rémítgették már az embereket, az ózonpajzs kilyukadásával, teljes megsemmisülésével is. Ez is egy meghámozott lufi. Semmi.

A tudósok, sokkal többet tudnak az általuk vázolt képekről, mint amit az embereknek hajlandók elárulni. Pontosan tudják, hogy azok a veszélyek, amikről beszélnek, nem valósak, és nincsen ráhatásunk, az ilyen dolgok alakulására.

   Kezdeném most az egyszerűvel, és mennék a bonyolultabb irányába.

Az ózon O3 az oxigénnek egy instabil, allotróp módosulata. Nagyfeszültségű elektromos kisülések (pl.villámok) hozzák létre, és minden egyéb ráhatás nélkül, ezek a három atomból álló rendellenes molekulák, önmaguktól bomlanak el.

  Ha a Föld, nem pótolná folyamatosan, napok alatt eltűnne a légkörből. Mégsem tűnik el. Hasonló a széndioxid szintje is. Irdatlan mennyiséget képesek ebből megkötni, kalciumkarbonátba, mészkőbe raktározni, a föld óceánjai, a mészvázas élőlények, (korallok, csigák, stb.) mészvázaiban.

  A Nap kihűlése, már szót sem érdemel.

Eddigi ismereteim, és tapasztalataim alapján, tudom, hogy vaklármák a rémhírek.

  Joggal vetődik fel a kérdés, akkor miért terjesztik őket?

A hatalom megszerzése, és megtartása érdekében. Jó. De azok a nagy tudású emberek, akik egytől-egyig tudják, hogy amit hirdetnek, köszönő viszonyban sincsen a valósággal, miért teszik?

Egyszerű rá a válasz. Meg kell élniük. Ha a kenyéradóik azt követelik, bizonyítsák be, a fehérről, hogy fekete, tisztelet a kivételnek, általában megkísérlik. Azzal sem törődnek, ha állításaik nyilvánvaló valótlansága miatt, nevetségessé válnak. Sokszor erősebb a túlélés kényszere, az önbecsülésnél.

A gazdát, rektort, államot, pártot, ki kell szolgálni. Sokan megteszik.

Kinek áll érdekében, a félelem keltése?

Annak, aki akarattalan, gondolkodásra képtelen, pánik-masszának akarja látni az emberiséget. Aki gyenge létére uralkodni akar az erő felett. Aki el akarja terelni a figyelmet, a saját, elfogadhatatlan gondolkodásáról, és viselkedéséről.

Az ember, duális lény. Anyagi teste, a Föld anyagának része, de ez nem a személyisége. A személyisége, lelke, intelligenciája, Isten része.

Ez a részünk, öröktől fogva létezik, és semmi módon el nem pusztítható.

  Ez az én belső nyugalmam alapja, és bárkinek, bátran merem ajánlani.

 

Béla László

 

 

Pulled the alarm.
What a (!)?
Pulled, cibálják, who went out of his mind as a graze.
It leaves me cold.
  Nowadays, not a day goes by that one of the media do not meet the doomsday runted koncepcióknál crazy rumors. Moreover, they are a part of science zúdítják disguised as humans.
Let's start the craziest, who is going to cool in the sun, and advanced towards the more subtle, perhaps unnecessarily upset embertársaimat, can I bring a little closer, old, stolen calm.
Unfortunately, few people are aware of the threats to rise above it, as similar to me. Of course, I was not a gift of destiny for this character. I paid a heavy price for it. I was already dead, (I gave up the fight for life) went several times seems to be hopeless, life-threatening situation, and has been during my life, lived a tragedy, most of you do not wish to gusztustalanabb enemy, nor even indulatból.
In passing through the God and / or good fortune, preserved my life and my mind is the apparent integrity. (The only reason was an apparent indication of the sentence, because each man, the surrounding crowd finds that crazy, or normal. In general, the majority, sometimes a major power decides on this issue)
   Returning to the original idea, they are the extreme things that have already undergone megedzettek. Made apparent to me that the man's life, not to preserve the most important thing. This is a simple reason, no one, and I'm not afraid of anything. Can not be hunger, natural disasters, but not killing the intimidated.
Of course, this does not mean that they do not properly appreciate his own life, but not as important a thing at all, as many would think. I know from experience that certain things have to go through, while other things are not. What I mean, for brevity, clarity and reason, some consider the realities.
  If triggered, like a bullock angry, that I'd go with the head against the wall before him would be contrary, something happens that precludes the outcome.
  If nothing happens, and Beveren in my head, then at that stage of my life, this experience should be. This is true for all events, even of physical death as well. During the ordeal, I developed an inner harmony, and should always act on impulse and do not employ the consequences if my actions do not contradict the commands of the inner self. Therefore, I can smile at the good things, when a "powerful" people, he talks about what happens to humanity when the sun grows cold.
  Tragedy would be truly incomprehensible to mankind, but, for this, even a few thousand generations, material body, it must be at least humanity, what it can become a real issue. Then today, what we are talking about?
More milder vegetables, global warming, or to jégkorszakkal riogatás. Land, a separate living unit. Self-adjusts the composition of atmosphere, radiation, and all its parameters. Mankind, little point to this global system, significantly interfere. Of course, the rainforest, and destruction of forests at all, not a positive thing, but significantly, so to speak beyond repair, will not affect the Earth's "intentions".
    Rémítgették have the people, holes in the ozone, the destruction is complete. It is peeled in a bubble. Nothing.
The scientists know much more about the images they described as what people are willing to betray. Know that their threats are plants, which they speak, are not real and has no control over the development of such things.
   Now I would start with the easy, and go towards the more complex.
The ozone O3 is an unstable oxygen, modification of allotróp. High-voltage electric discharge (pl.villámok) are created, and each other without Involvement, these three atoms of abnormal molecules are broken out by themselves.
  If the Earth does not constantly fill, the atmosphere would disappear within days. Does not appear to be. Similar to the level of carbon dioxide as well. Able to conclude from this enormous quantity, kalciumkarbonátba limestone stored in the earth's oceans, the mészvázas organisms (corals, snails, etc.). Mészvázaiban.
  The sun has cooled down, we deserve nothing.
To my knowledge, experience, and I know that rumors of the false alarm.
  The right to ask, then why put them?
The power to obtain and maintain order. Good. But those powerful people who one by one they know that what they preach, not nodding acquaintance with reality, why make it?
The simple answer to it. You have to live. If the kenyéradóik has been claimed to prove, the white to be black, honorable exceptions, generally attempt. He did not care if you claim is obvious incorrectness due to ridicule them. Many times stronger than the force of survival, the önbecsülésnél.
The farmer, rector, states parties must provide. Many people do.
Who is in the interest of Creating fear?
For those who akarattalan, unable to think, panic masses of humanity wants to see. Anyone who wants to dominate the existence of a weak power over. Anyone who wants to divert the attention of its own, is unacceptable gondolkodásáról, and behavior.
The man, a dual creature. Substantive body of material is part of the Earth, but it's not his personality. His personality, spirit, intelligence, part of God.
This part, exists from eternity, and there is no way to be destroyed.
  This is based on internal composure, and anyone feel free to dare to offer.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr732558847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*Anonim* 2011.01.07. 21:39:14

Bocsi a reklámért!
apophis.blog.hu - Világvége?? :)
süti beállítások módosítása