évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Törököt fogtak

2011.01.07. 13:40 | béla lászló | 1 komment

Törököt fogott a zsidóság

  A magyar szólás hagyományban, ha valaki valami hasznosat kíván tenni, de ez balul sikerül, és a kívánt haszon helyett kárt okoz önmagának, na, erre mondja a magyar, hogy az illető „törököt fogott”.

  A kapzsiság, sokszor visszaüt a kapzsi emberekre. Így járt, a kiválasztott fajta is, a MÁV. ellen indított amerikai perével. Kártérítési igényt támasztottak, a II világháború során, a Magyarországról Németországba szállított embereknek, a MÁV. által történő szállítása miatt, és ezzel összekapcsolva, a háborús események kapcsán keletkezett káraik, elveszett vagyontárgyak, megsemmisült javakért, kártérítés megítélésére.

  Ebből a rendhagyó jogalapításból kiindulva, egy magyar ügyvéd, úgyszintén pert indított. Kártérítést követel, egy amerikai terrorbombázásban megsérült édesapja miatt.

  Az amerikai bíróság igen nehéz helyzetbe került, mert állásfoglalása precedens értékű lehet. Ha és amennyiben, ebben a kérdésben tárgyal, és nem utasítja el, mint eleve alaptalan követelést, ezzel kinyitja Pandóra szelencéjét.

Ettől kezdve, perelhető lesz mindenki, aki a háborúból, hétköznapi munkája során hasznot húzott, és ezzel mások, másnak kárt okoztak. A vasutas tette a dolgát, most perelik a cégét. A fegyvergyári munkás tette a dolgát, most perelhető a cége, stb.

  Mivel az eddigi háborúkból a hasznot leginkább a kiválasztottak húzták,

A kártérítések legnagyobb része is rájuk hárulhat.

Kíváncsi leszek, hova fejlődik az elmebaj.

Béla László

 

 
Turks caught the Jews
  The Hungarian tradition, freedom of speech, if someone intends to do something useful, but it goes successful, and want to harm instead of benefit to himself, well, this says a Hungarian, to have "caught Turks."
  The greed is often a backlash to the greedy humans.
Did so, the selected types, the MAV. against the U.S. lawsuits. Corroborated a claim, during the World War II, Hungary, Germany, delivered the people of the MAV. by transporting the products, and this coupled with the war events occurred at the expense of property lost or destroyed goods that to award damages.
  Starting from this unusual jogalapításból, a Hungarian lawyer, also filed a lawsuit. Claim for compensation, an injured father of American terrorbombázásban.
  The U.S. court has been a very difficult position, because resolution may be a precedent. If and when, in discussing this issue, and not rejected as baseless claims a priori, thus opening Pandora's box.
From then on, everyone will be sued, who is from the war, benefited from the ordinary course of his work, and thus others, causing injury to others. The railroad did its job, Sue is now a company. The weapons factory worker has done its job, and now sued the company, etc..
  
Since the wars in the past chosen the most benefit was recommended,
The largest part of them may incur damages.
I'll be curious, to develop the psychosis.
Laszlo Bela


A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr192567346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2011.01.07. 22:50:05

Kicsit off leszek de most hallom,hogy több mint 200 ember már megfagyott az idei télen! Mégis mi folyik itt ebben az országban? Nincs senki felháborodva ez csak egy kétsoros hír a televízióban.Lényegtelen hülyeségekről folyik a vita a médiákban és közben az emberek megfagynak a saját házaikban ,egyszerűen nem akarom elhinni,hogy ez megtörténhet. mikor ébrednek már fel végre az emberek? Bocs az off-ért de nagyon pipa vagyok…….
süti beállítások módosítása