évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Bármivel az emberek ellen.

2011.01.09. 16:11 | béla lászló | 1 komment

 

A tudomány, mint a globalizmus fegyvere.
 A globálkapitalizmus, ahol már a pénz, az egyetlen elfogadott, és számszerűsíthető érték, mindent elkövet, a pénz megszerzése, leginkább a lakosságtól való elvonása érdekében. Ez, mármint a lakosság körében jelentkező pénzhiány, jelenti a hatalmát. Az elvonás sikere érdekében, gátlástalanul igénybe veszi, a tudomány eredményeit is. Nincs olyan tudományos, vagy technikai előrelépés, amit ezek, azonnal háborús, vagy más, emberiség ellenes célra, fel nem használnának. A dolognak, különös ocsmánysága, hogy a kutatásokat az adófizetők pénzéből financírozzák, az eredményeket viszont, az adófizetők ellen használják fel.
Ez, kb. olyan, mint ha az emberek, önvédelemre gyártanának lőszereket, aztán egy csapat, az ő felhatalmazásukkal, ezeket elkobozná, hogy a saját fegyverébe töltve, rájuk lövöldözzön vele.
 Itt van rögtön, a bakterológia-virológia-genetika-kórélettan.
Ezek, az egymással szoros összefüggésben álló tudományok, fontosak a megbetegedett emberek egészségének helyreállításában, a gyógyításban.
Ezért, senki meg nem ütközik azon, hogy ezek a kutatások, közpénzből folynak.
Ezekben a közpénzből működő laborokban hoznak létre, új genetikájú baktérium, és/vagy vírustörzseket, vizsgálják azok kölcsönhatását az élő szervezetekben, a kölcsönhatásban kialakuló tüneteket, és az új törzs elpusztításának lehetőségeit, a gazdaszervezet legkisebb károsításával.
Ha mindez lezajlott, íme, az új biológiai fegyver.
Ezeknek nem kell háború, ahhoz, hogy bevessék. A célcsoport, nem ellenség, hanem a lakosság. Gyilkos kórt nem mernek terjeszteni, mert őket is elpusztítaná, és ez esetben, nem is az elpusztítás a cél, csak a lehúzás.
Jön először a nagy hisztéria, lásd disznónátha. (H1N1), aztán a védőoltás, jó pénzért. Ha nem vagyunk elég ijedősek, márpedig, egyre inkább nem, akkor adják ingyen. Amikor így sem megy, megkísérlik kötelezővé tenni. Ebben támogatja őket a szakma, az orvosok anyagi haszonért, vagy félelemből, az ANTSZ, és a VHO, mert mindenütt ott vannak, mint a poloska, ha egyszer bevette magát. Ha ez az iszonyatos nyomás sem elég a lakosság behúzására, akkor, a hatásuk alá tartozó munkakörök betöltését kötik védőoltáshoz. Ez természetesen ingyenes, de valójában nem az. Ezekért ismét az adózók közpénzét adják, ami valahonnan hiányozni fog. A hiányzó pénzt újabb sarcok formájában be kell hajtani. (benzinár, adótörvények stb.) Lényeg, hogy a lakosság tovább szegényedjen, és hajlandó legyen uzsorakölcsönöket felvenni a túléléshez. Ezek biztosan bedőlnek. Eleve úgy kötik a szerződéseket, és úgy maximálják a jövedelmeket. Minden egy kézben fut össze. Miután bedőltek, az áldozatok minden vagyonát elveszik. Alapvető emberi jogaikat megszűntetik.
Albérletre nem marad pénzük, megszűnik alanyi joguk a lakhatáshoz, bejelentett lakás híján a munkához, minden szükséges feltétel híján a gyermekneveléshez. Ha van gyermekük, azt állami gondozásba veszik, hogy jó janicsárt neveljenek belőle. Ennyi teli tőlük. Ne kérjünk pénzt a bankoktól! Próbáljunk jobb helyzetben lévő magyaroktól segítséget kérni a túléléshez. Már nem tarthat sokáig az agóniájuk.
Azt ne higgyük, hogy a jobb helyzetben lévők védettek az aljaskodástól.
Azokkal szemben, a pszichológia fegyverével harcolnak. A rolexet, és hasonló ökörségeket a magyar már nem eszi meg. Ahhoz, túl intelligens. Mégis, számtalan módját találják, a behúzásnak. Valamikor rájöttek, hogyan lehet az emberi szervezet hibáit, az ember ellen fordítani. A szem, adott számú képet ad másodpercenként. Ennél többet mutat a mozgó film, a televízió, vagy a számítógép. Ezért látjuk folyamatosnak a képeiket. Ha ebbe a képsorba, egy idegen kép kerül, (ez a moziban 1/25 sec) mivel nem illeszthető a folyamatos képsorba, az agy a látványban nem jeleníti meg. Éppen ezért viszont, különösen kezelve, a tudatalattiban elraktározza. Ez egy cselekvésre való késztetéssé válik.
Ha a kép, egy coca-colát szürcsölő embert ábrázol, a szünetben rohanni fogunk, hogy megvegyük. Ezt, az ilyen rejtett reklámot, állítólag betiltották. Hmm?
Ha betiltották is, a TV-ből zúdulnak ránk, a hasonlók. A TV-shopokból ömlenek a kihagyhatatlan ajánlatok, ötször megismételve, hogy háromszoros áron, még a helyünkbe is hozzák, a nélkülözhetetlen felesleges dolgokat.
Ennél veszélyesebbek a gyógyszerreklámok. Korábban véletlenül sem voltak, mégis jól megvoltunk. Kíváncsi vagyok, az új, mindenható médiahatóság, ugyan betiltja e őket, mint a társadalomra veszélyes tartalmakat.
Mitől veszélyes?
Ezek a reklámok, a legtöbb emberben, nem létező tüneteket generálnak.
Ha az ember, lefekvés előtt folyadékot fogyaszt, fiziológiás következmény, hogy éjjel felébred, és könnyít magán. Ezt, a reklám, kórtünetként állítja be. A nem kifejezetten ez irányú tudással rendelkező száz ember közül, legalább harminc elhiszi, hogy ez igaz, hiszen a TV mondta. (ha tudná, hogy a TV mennyit hazudik…) Rohan, és megveszi az ajánlott gyógyszert, hogy megelőzze a bajt. Ettől aztán olyan beteg lesz, hogy már orvoshoz kell fordulnia, ahol kap még másik három gyógyszert…
Ez megint bevétel, a mindenkit maga alá gyűrni kívánó hatalomnak, és költség a megtámadottaknak. A pénz visszaáramoltatás intenzív módja. Ügyeljünk rá!
Lehetőleg ne nézzünk TV-t mert el sem képzeljük, hány helyen, és milyen körmönfont módon támadják meg a személyes identitásunkat. Sokkal szerencsésebb, egy beszélgetés a családtagokkal, egy kártyaparti a szomszédokkal, egy pingpong körmérkőzés a panelház pincéjében, ahol meg lehet vitatni, kit hogy próbálnak az erdőbe berángatni. Jobb, ha valódi baráti közösségek alakulnak, mint ha prosztata problémákat, vagy más bajokat beszélnek ránk a médiákból.
 
Béla László
 

In science, as a weapon of globalism.
 The global capitalism, where money is the only accepted and quantifiable value, will attempt to obtain money, mostly from the public in order to removal. This is, I mean the general population reported a lack of funding, means of power. The success of the withdrawal, inhibition, makes use of scientific results.
There is no scientific or technical progress, which they promptly war, or any other purpose, against humanity, should not be using. The thing that particularly foul, that the taxpayers' money financírozzák research, the results are, however, be used against the taxpayer.
This is about. like if the people for self-defense ammunition to be constructed, then a team of his felhatalmazásukkal, they confiscate to their own gun loaded with them lövöldözzön.
  You are right, in bacteriology, virology, genetics, pathophysiology.
These, which are closely linked, the sciences, are important in restoring the health of the sick people, in healing.
Therefore, it does not interfere with anyone's, for this research, conducted by public money.
Those operating in the public labs create new bacterial genetics, and / or viruses, they examined the interaction of living organisms, interacting with the emerging symptoms and the potential destruction of a new strain, the least that could cause damage to the host.
If all this took place, behold, the new biological weapon.
They do not have war, to be sown. The target group is not an enemy, but the general public. Murder, She did not dare to spread disease because they will be destroyed, and in this case, not to sacrifice the goal of pulling only.
First comes the big hysteria, see disznónátha. (H1N1), then the vaccine, making good money. If you're not fearful enough, however, is increasingly not be released for free. When it does not work, try to make it mandatory. In this they are supported by the profession, the doctors of material gain, or fear, the ANTSZ, and VHO, because everywhere there are, as the bedbugs, once you bought it yourself. If this is not enough for the tremendous pressure of population Pulling, then, under the impact loading of jobs subject to vaccination. This course is free, but it is not. These public funds to give back to the taxpayers, which will be missing from somewhere. The lack of new money in the form of tribute to be collected. (Petrol, tax etc.). The main thing is that the population is szegényedjen, and be willing to add uzsorakölcsönöket to survive. They certainly collapsed. Has already concluded contracts, and so to maximize revenues. Each runs a hand up. Once you fell for the victims, all property lost. Basic human rights removed.
Will not sublet their money, ending a subjective right to housing, announced almost flat to the work, all necessary conditions in the absence of childcare. If you have a child, has taken care to raise a good janissary it. That's full of them. Do not ask for money from the banks! Hungarians try to ask for help in a better position to survive. No longer be in agony for a long time.
I do not believe that people are protected in a better position to aljaskodástól.
Compared with those of psychology sword fighting. Rolex, and similar to the Hungarian ökörségeket no longer eat. To be too smart. Still, a variety of ways to find the indentation. At some point they realized how the human body mistakes against the man paid. The eye of a number of images per second. More than that shows a moving film, television or the computer. Therefore, we see continuity in their pictures. If this sequence, is a strange picture, (this is the movie theater 1 / 25 sec) because it does not fit the continuous images of the brain does not show the scenery. Therefore, in turn, addressing in particular, the subconscious stores. This will be an urge to act.
If the picture of a coca-cola sup man represents the holidays we will run to buy. This is such a hidden spot is supposedly banned. Hmm?
If banned, the TV-out rush down upon us, the like. A must-see TV shopokból flooded with offers, repeated five times, three times that price, even in our place is taken by the wrong things is essential.
Gyógyszerreklámok the more dangerous. Previously, they were not inadvertently, but clearly existed. I'm curious about the new, all-media authority, although this ban them as a society dangerous content.
What dangerous?
These ads, for most people, generate non-existing symptoms.
If the man before bedtime drink fluids, physiological consequence is that at night he wakes up, and cutting himself. This, advertising, kórtünetként set. The effect is not specific knowledge of the hundreds of people, at least thirty believe that this is true, because the TV said. (If you know how much that TV is lying ...) Rohan, and buy the recommended medication to prevent trouble. From then patients will have to seek medical advice, which will have three other drugs ...
This, again, the proceeds going to the gym by himself all the power of wishing, and the cost megtámadottaknak. The money in re-intensive way. Take care of it!
Try not to look away because TV did not imagine how many places, and what kind of devious ways to attack your personal identity. Much more fortunate, in a conversation with family members, neighbors, a kártyaparti, table tennis körmérkőzés a block of flats in the basement, where you can discuss, who is trying to berángatni the woods. Better if you turn into a real community of friends, as if prostate problems or other trouble talking to us from the media.

Laszlo Bela


A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr672571917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2011.01.09. 20:50:40

Tökéletesen egyetértek az írással a TV-t nem szórakozásra találták ki nem az a feladata. Miután a delikvens leül elé azonnal alfába zuhan és kész minden információ befogadására. Ennek köszönhetően a lakosság nagy része már gondolkodni sem tud mert elmondják neki,hogy mi a jó mi a szép kit kell szeretni kit kell utálni stb… Ennek következtében az RTL-TV2-ATV népe már fel sem ismeri jelenlegi kivéreztetett állapotát sem. Mindannyian jobban járnánk ha TV nézés helyet inkább pingpongoznának és beszélgetnének egymással az emberek.
süti beállítások módosítása