évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Változik a világ.

2011.01.11. 08:36 | béla lászló | Szólj hozzá!

Készülnünk kell a váltásra!

Miféle váltásra? – kérdezheti joggal bárki.

Talán nem először, de egyre nagyobb hangsúllyal írom le, ismereteim szerint, a világ, hatalmas átalakulásban van. Nem előtte áll! Benne van.

A világban olyan méreteket öltött a hazugság, hogy elnyomná az igazságot.

Csakhogy, míg az igazság szabaddá, addig a hazugság szolgává tesz.

Az ember, aki igazat beszél, bárhol, bármikor megszólalhat. Nem kell leleplezéstől tartania, hiszen nincs minek lelepleződnie. Aki hazudik, annak állandóan gondolkodnia kell, mit hazudhat, és mit nem, mert nem árulhatja el, egyik hazugságával a másikat.

  A mai politikusok nagy része, már nem is ismeri az igazmondást. Annyira beszőtte önmaga, és a mások hazugsága, hogy minden megszólalása kész életveszély. Szinte már nincs olyan állítás a közbeszédben, ami egy korábbi, vagy egészen friss hazugságra fényt ne derítene.

Így nem lehet élni!

Ezt látják az emberek, és ezt látja Isten is.

Isten az embert, uralkodásra teremtette. Nem egymáson, hanem a világ egyéb dolgain, halakon, madarakon, állatokon és növényeken való uralkodásra.

Semmiképp nem szolgaságra, és nem gyűlölködésre, hanem szeretetre.

Mit is jelent ez?

Első sorban azt, hogy az embernek, meg kell becsülnie mindazt, amit a természettől kap. Nem öldösheti le az állatokat kedvtelésből. Azokat ölheti meg, amiket meg akar enni, vagy melyekkel természetük miatt, nem élhet együtt.

Azokat is ott, ahol ez elkerülhetetlen. Nem vághatja ki a fákat, ha nincs fára szüksége.

Az emberiség ma egészen mást csinál. Néhányan közülünk, sokakat kényszerítenek arra, hogy mértéktelenül vágjuk a fákat, pusztítsuk a halakat, herdáljuk a természet kincseit. Nem fegyverek, hanem a pénz erőszakával teszik ezt, egészen addig, ameddig működik. A fegyverek akkor kerülnek elő, ha a

 pénz, képtelen megtörni az emberek akaratát.

Miért kellene megtörni? –vetődik fel a kérdés.

Mert egyetlen normális ember sem vágna ki egy fát sem azért, hogy némi feldolgozás után néhány hónappal a szemétre kerüljön. Ma is vannak olyan kivágott fák, (pl. szélmalmok) amelyek több mint száz éve szolgálják az embert.

Akkor néhány hónapra, évre, nincs jogunk kivágni. Nincs jogunk megölni az állatot, ha nem elfogyasztjuk, hanem a piaci érdekeknek megfelelően, valamennyi tárolás után, egyszerűen megsemmisítjük. Nincs jogunk, felhasználni az energiát, ha annak segítségével olyasmit állítunk elő, amit később, anélkül, hogy hasznát vettük volna, megsemmisítjük.

Erre a viselkedésre, az embereket, egy szűk kisebbség, egy kapzsi réteg kényszeríti. Ez tartja kezében a politikusokat is. Elvárja tőlük, magyarázzák meg az embereknek, hogy ez így van jól. Magyarázzák meg, hogy új kerékpárokat, televíziókat, hűtőgépeket és mindenféle gyártmányokat, tömörítő gépekkel kell bezúzni, mert elfekvő készletek. Nem szabad oda adni azoknak fél áron, vagy ingyen, akik örömmel vennék.

Ebben a gondolkodásban nincs szeretet, csak kapzsiság, és önzés.

Ezt kell a politikusoknak, nap, mint nap megmagyarázni, de ezt, csak hazugságokkal lehet. Viszont, a hazugságok, szükségszerűen, következetesen lelepleződnek. Lehet világszerte kergetni egy Julian Assanget, de ezer és ezer van belőle, aki mind leleplezi a hazugságokat. Ha száz ember hazudozik, százmillió leplezi le őket. Tudomásul kell venni, a hazugságok ideje lejárt!

Az emberiségnek is át kell értékelni a gondolkodását.

Új világ keletkezik a lábunk alatt. Nem cionista „új világrend” kapzsisággal és szolgasággal, hanem egy teljesen új világ. Ezt az emberiség hozza létre, Isteni támogatással. Ebben a világban nem kaphat helyet a gyűlölet, a hazugság, a szolgaság, a lopás, rablás, erőszak. Ebben a világban a szeretet lesz az alap.

Aki nem képes ezt elfogadni, annak nem lesz helye a földön. Ezt nem mi döntjük el, ez Isten akarata. Felejtsük hát el a sérelmeinket, forduljunk egymás felé szeretettel, és bízzunk Isten igazságosságában.

Béla László

 

 Prepare for the switch!       
What kind of switch? - Right to ask anyone.
Maybe not at first, but more and more emphasis on writing down their knowledge of the world, a huge change.
Is not before! Is included.
The proportions of the world as a lie, to suppress the truth.
But while the truth is exposed, while the lie to szolgává.
The man who speaks the truth, wherever and whenever a voice. Leleplezéstől not be observed, since there is no why lelepleződnie. Who is lying, it must constantly think about what you can lie, and what is not, because they do not betray you, lie to one another.
  A large part of today's politicians, we are not even aware of telling true. Beszőtte so himself, and the others lie, that any loss of life has sounded ready. Almost no such allegation in the public discourse, which is an earlier, or light does not lie entirely with fresh clues.
This is no way to live!
We see it in people, and God sees this as well.
God made man, created reign. Not the other, but other things in the world, fish, birds, animals and plants to dominate.
Certainly not in servitude, and not hatred, but love.
What does this mean?
First of all that the man, you should estimate what they get from nature. Öldösheti not pet the animals. They could be killed, we want to eat it, or which because of their nature, can not live together.
Those where it is unavoidable. Can not be cut out of the trees, if there is no need for wood.
The human race is doing something else. Some of us, many people were forced to cut the trees excessively, destroy the fish, herdáljuk treasures of nature. No weapons, but the money erőszakával doing this as long as it works. The weapons will be required if the
 money, unable to break the will of the people.
Why should we break? -To ask.
Because no normal man can not cut a tree in order to do some processing after a few months into the trash. Today, there are also felled trees (eg windmills) that contain more than one hundred years ago to serve the people.
Then a few months and years, we have no right to cut. We have no right to kill the animal if you do not eat, but also with interests in the market, after all storage, easy to destroy. No right to use the energy to help if we produce something that later, without any benefit we would have been destroyed.
Such behavior, the people, a small minority, a greedy layer forces. This keeps the hands of politicians. Expects them to explain to people that this is so good. Explained that the new bikes, televisions, refrigerators and all kinds of manufacture,, compressing machines bezúzni be because excess inventories. There should not be given to those half-price or free, who would welcome.
In this thinking there is no love, just greed and selfishness.
This should be the politicians, every day to explain, but this can only be lies. However, the lies, inevitably, has consistently exposed. Julian around the world can chase a Assanget, but it is thousands and thousands who are exposing the lies. If hundreds of people tell lies, exposes hundreds of millions of them. It should be noted, lies in the time period has expired!
Humanity is the need to reassess his thinking.
Created a new world under our feet. Non-Zionist "new world order" szolgasággal and greed, but a completely new world. This created mankind, God's support. In this world you can not get a place of hatred, lies, slavery, theft, robbery, rape. In this world of love will be the default.
Who can not accept this, there will be no place in the world. This is not what you tell if this is God's will. I remember the sérelmeinket, contact each other with love, trust and justice of God.
Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr222575901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása