évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Panem et circenses

2011.01.17. 11:42 | béla lászló | 1 komment

 

 

Panem et circenses!

„Kenyeret és cirkuszt – ezt adj a népnek, és akkor minden működik, azt csinálsz vele, amit akarsz. Az antik római bölcsesség szerint az uralkodó hatalom, a politikacsinálás sarkalatos tétele ilyen egyszerű.” (Wikipedia)

A globális szórakoztatás államilag támogatott formája, iszonyú következményeket eredményez. Túl azon, hogy tömegeket zülleszt az akarat nélküli bábok szintjére, hogy figyelmüket elterelje az aktuális, és egyre égetőbb gondokról. A profithajhászok gátlástalansága okán, néha megbocsáthatatlan tragédiákat eredményez. Azt hiszem, nem kell ékesszólóan taglalnom azoknak a szülőknek a fájdalmát, akik évtizede, áldozatos munkával, végtelen szeretetben nevelték egyetlen gyermeküket, akit most, a kapzsiság okán, elveszíteni kényszerültek. Nem hiszem, hogy akár a társadalom, akár az én legmélyebb együttérzésem, valamit is enyhítene ezen a fájdalmon.

     A globális daráló által, így-vagy úgy bedarált emberek, hiába számítanak eredménynek a „túlnépesedés” ellen meghirdetett globális küzdelemben, ezek az emberek, valahol a nemzet testében, szeretett családtagok, apa-anya szeme fénye, egyre nehezedő életük, munkájuk egyetlen értelme.

  Elég egy pillantást vetni a statisztikákra, hogy a globális törekvés, és ennek eredményessége, nyilvánvalóvá váljék mindenki számára. A hatalomváltást megelőző húsz évben, az ország lakossága kétmillióval nőtt. Az azt követő húsz évben pedig, ugyanennyivel csökkent. Ehhez hozzájárult, a munkahelyek módszeres megszüntetése, az egészségügy módszeres szétverése, ebből következően a depresszió és a pánikbetegség, széleskörű elterjedése.

    Legnagyobb felelősség, ott terheli a mindenkori hatalmat, ahol felszámolja a hagyományokat és ez a nagyváros. Soha nem fordulhat elő hasonló tragédia egy szüreti, vagy farsangi bálon. Nem fordulhat elő, mert ott, a megfontolt idősebbek, és a vehemens fiatalok együtt szórakoznak. Nem maradhat észrevétlen a kábítószer terjesztés, az erkölcstelen magatartás, a garázda viselkedés. Ezeket a jelenlévő tapasztaltabb emberek, csírájukban fojtanák, fojtják el. Erőteljesen hat ez ellen, a hazug liberalizmus. Ez az irányzat, arról próbálja meggyőzni az embereket, hogy mindent szabad. Nem elítélendő az erkölcstelenség, a rejtve maradt kábítószer használat. Azt hirdeti, hogy minden korlátozás, a szülők, vagy idősebb emberek részéről, a fiatalság identitásának, személyes szabadságának jogtalan korlátozása. Ez az egyik nagy hazugság.

Akinek elkerülte a figyelmét eddig, most egyértelművé vált Magyarországon, hogy a pusztítás hatalmának érdeke, a kábítószerek terjedése és ezzel egy sorban, a kábítószer üldözése is. Ez egy rejtett hatalmi ág, részben a befolyó hatalmas pénzek okán, melyek mögött nincs cserearányos érték, részben a körön kívüliek hatékony elnyomása okán. Nálunk is megjelent ez a terrorista módszer, ami Amerikában már rég működik. A hatalomnak lehetősége van bárkit(!) hangsúlyozom, bárkit letartóztatni, aki a hatalom számára, bármi okból, nem szimpatikus. Ehhez semmi egyéb nem kell, mint az őrizetbe vétel, motozás kapcsán, egy parányi zacskót kell az áldozat zsebébe csúsztatni. Épp a napokban került napvilágra egy ilyen eset. Lehet, hogy az eljáró rendőröket példásan megbüntetik. Kérdés csak az, hogy ezt önszántukból, vagy parancsra tették e?

Ha esetleg ilyen parancsot kaptak, a parancsnok személye, egészen biztosan homályban marad, de legvalószínűbb, hogy a parancs ténye is.

   Visszatérve, a népek, a nemzetek elleni hadjárat csatáira, el kell gondolkodnunk azon, hogyan lehet, a kevéssé tapasztalt, ezáltal jóval kiszolgáltatottabb fiatalokat leválasztani, az őket védelmezni képes, idősebb korosztályokról, a szórakoztatás területein.

   Ehhez, rég kidolgozott, igen eredményes módszer áll rendelkezésre, amit világszerte követnek, ahol a nép megengedi. Mi megengedjük. (sajnos)

  Ez a módszer abban áll, hogy egyfolytában létre kell hozni, egy „új hullámos”

zenét. Nem baj, ha a muzsika ismérveiből már semmit nem tartalmaz, az sem, ha hipnózisba sodró elemekből épül, csak az a fontos, hogy a korábbi korosztályok értetlenkedve elutasítsák. Ezzel lehet éket verni a társadalom korosztályai közé.

Ezzel lehet elérni, hogy egy komolyabb ember, már ne menjen be egy olyan helyre, ahol a legfiatalabbak „zenéje” szól. A kábítószer terjesztést, az erkölcstelen nyomulást, támogatja a sötét közönségtér, a felszabadult ”szórakozást” a zenéből áradó és ébredő hipnotikus állapot. És itt a következmény, amivel szembe kell néznünk. Hosszan sorolhatnám, miként kedveltethető meg a fiatalokkal az elfogadhatatlan, de ez egy külön misét is megérne.

Minden esetre, az eddigieken is érdemes elgondolkodni. Legfőképp azon, hogy a címbeli együttesben a fedél eleve nem is szerepel, és a kenyér is lassan elmarad. Mit tehetnek majd a fedél, és kenyér nélkül maradottak? Elkezdhetnek újhullámos zenét kotyvasztani, akkor néhányan piedesztára kerülnek, vastagon kitömik őket pénzzel, csinálhatják a vacsoracsatát, meg a való világot, amivel a valóság köszönő viszonyban sincsen. Mindezt néhányan. És a többi?

Béla László

Panek et circenses!
"Bread and Circus - add this to the people, and it all works, you can do with it what you want. According to the ancient Roman wisdom of the ruling power, the crucial policy-making that simple. "(Wikipedia)
The state-sponsored forms of global entertainment, resulting in terrible consequences. Besides the fact that the masses will no puppets zülleszt level to divert their attention to the current and ever more urgent problems. The reason profithajhászok inhibitions, sometimes resulting in an unforgivable tragedy. I do not think I should be addressing the issue eloquently of the pain of those parents who have decades-sacrificing work of infinite love, brought one child, who is now, for reasons of greed, forced to lose. I do not think that either the society, even in my deepest sympathy, something that can ease the pain.
     The mill's global, so bedarált or so people, no matter the outcome of the matter "overpopulation" announced the global fight against these people, somewhere in the body of the nation, my beloved family members, father and mother's apple of the eye, increasing pressure on their lives, their work only makes sense.
  Just look at the statistics to the global effort, and its effectiveness becomes apparent to everyone. In the previous twenty years of power, the country's two million population has increased.
In the subsequent twenty years, and equally reduced. Consented to the systematic elimination of jobs, health care systematically breaking up, and therefore the depression and panic disorder, widespread distribution.
    The greatest responsibility lies with the respective power there, where the eradication of this tradition and the city. A similar tragedy will never occur in a vintage, or carnival ball. Does not occur because there is prudent to older people, young people with fun and vehement. Not go unnoticed in the drug distribution, immoral conduct, the rowdy behavior. The presence of these experienced people, csírájukban fojtanák, stifle it. Six strongly against it, liberalism is a liar. This trend, he tries to convince people that everything is free. Not be condemned for immorality, drug use has remained hidden. He preaches that all restrictions on the parents, or for older people, youth identity, unlawful restriction of personal freedom. This is a big lie.
Who has escaped the attention so far, now in Hungary, it became clear that the interests of the power of destruction, the spread of drugs and at the same line, in the prosecution of drug as well. This is a hidden branch of power, partly due to huge inflow of money because, behind which there is no cserearányos value, partly because of the oppression of a circle of powerful outsiders. Appeared in our country is a terrorist method, which has long been working in America. The power of opportunity to anyone (!) Stress, to arrest anyone who is in power for whatever reason, are not sympathetic. To do this, do not need anything other than the arrest, personal searches in connection with a small bag to be slid in the pocket of his victim. Just a few days came to light in such a case. May be that the police acting on an exemplary punished. The only question that this voluntarily, or was this command?
If you have received such a command, the master himself, is certainly unclear, but most likely, is the fact that the command.
   Returning to the peoples of the nations of the campaign against his battles, we must reflect on how the less experienced, so much more vulnerable young people separated from their ability to protect older korosztályokról, entertainment areas.
   To do so, long ago developed a very effective method available, which is followed worldwide, which allows the people. We allow. (Unfortunately)
  This method is that all the time to create a "new wave"
music. Does not matter if the music does not contain anything ismérveiből already, even if it was drifting elements based on hypnosis, but the important thing is difficult to understand, to rejection of the earlier generations. This can drive a wedge between the ages of society.
This can be achieved, that is a serious man, we do not go into a place where the youngsters 'music' is about. The drug distribution, the immoral nyomulást, közönségtér supports the dark, the liberated "fun" and the rousing music emanating from the hypnotic state. And in consequence, we have to face. I could hold, how kedveltethető the young people is unacceptable, but it is also worth a special mass.
In any case, has notified well worth considering. Most importantly the fact that the title, the cover band were not even included, and the bread slowly behind. What can they do then the roof, and stayed without bread? Kotyvasztani begin new wave music, then some piedesztára are bold stopping them money, the csinálhatják vacsoracsatát, in the real world, we thank you in reality there is no relationship. Just a few. And the rest?
Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr712589863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2011.01.17. 17:22:45

Tunéziában most telt be a pohár, szerintem nemsokára nálunk is ez lesz ! A végtelenségig nem lehet egy nemzetet kizsigerelni ezt megfogják itt is tapasztalni a kollaboránsok .
süti beállítások módosítása